Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

GYURMA 944 Creative Commons License 2007.11.20 0 0 1664
Sziasztok!

szerintem az önbíráskodás nem vezet sehová-a józan ész szintjén. Viszont akik eféléket csinálnak és csupán csak (esetleg) szórakozásból,azok igenis ,hogy megérdemelnének egy kolosszális verés halmazt!!! És az a minimum! De elöbb megérdeklődném a fejükben lejátszódó eseményeket! A tettük (vagy tetük(!)) miértjét! Mert jó lenne tudni az indíttatását egy ilyen dolognak,akár milyen korú az egyén!!!
tomiki Creative Commons License 2007.11.20 0 0 1663

Kössük fel a gatyánkat!

:)))

Egyébként számomra is kérdéses, hogy mi indít valakit arra, hogy:

- meghúzza a hátsó ajtó közepét egy aranysárga, 1 literes Yarisnak

- letépje a csomagtartó fedeléről a Toyota jelvényt de úgy, hogy a festék is jöjjön vele?

Merci csillag, BMW tányér, Porsche címer: azt mondom OK. Na de egy szaros Toyota T betűt?! Ráadásul egy nem is felső vagy prémium kategóriás autóról? Még a féltékenységre se tudok gondolni, hogy én a rohadt gazdag, ő meg az elkeseredett szegény. Hát furcsa.

Ákos, te inkább a csontokat kösd fel meg a sötétített üvegeket :)))

Kösz a pappert!

Tomiki

Előzmény: Nico67 (1662)
Nico67 Creative Commons License 2007.11.20 0 0 1662

...öööö...ööö...ez itten akkor a felkötős vagy a 944 topik...??

:-))))))))))))

kinek mi fér bele...na szépen vagyunk

:-))))

Ákos 72 Creative Commons License 2007.11.20 0 0 1661

Azért csak a rend kedvéért kössük fel őket! Csak jobb lehet! :-)

Ákos

Előzmény: LTP944 (1656)
Ákos 72 Creative Commons License 2007.11.20 0 0 1660

Szia!

Nem szoktak haragudni rám! Nem ismerek olyan embert akinek ha baja lenne velem így intézné. Szerintem a szerencsétlen nyomorultak intézik így a dolgaikat. A boltunk elött szokott állni a kocsi és a kis pöcsfej gyerekek akiknek nincs életük hazafelé az iskolából szórakozás képpen ellopkodják a szelepsapkákat, dobálják kaviccsal a kirakatüveget meg karcolgatják a kocsi oldalát (mert úgye a kedvesem van a boltban). AMIG MEG NEM LÁTOM MELYIK! Aztán jöhet a kedves mama a papával együtt kapnak azok is!

Ákos

Előzmény: Balu924 (1657)
GYURMA 944 Creative Commons License 2007.11.19 0 0 1659
Szia LTP944!

Nem védem,mert persze ,hogy vicc! Csak mellékesen mondom,hogy szabadszájú a srác néha,de sosem nyúlna a máséhoz,akármennyire haragszik! Viszont jól tud bunyózni! :-)))))) Szerintem egy gerinctelen moslék az olyan,aki azért rongálja meg más autóját,vagy bármiét,mert haragszik rá! Akkor el kell intézni fair-be! És nem mindjárt a tetlegességre gondolok! Viszont erre felé sok a szomszéd (ott lakom,ahol Balu) és a spanom merciét-azt a húsz évest-karistolták minden nap és letőrték a "csillagot" róla. !nem leszedték! És nincs haragosa! Merci ért öt kilót! Amúgy autókat ad-vesz! A utcában szokott állni néha húsz-harminc milla! És hiába állt másik autója is kinn,csak ezt az egyet karcolták,de minden nap! És hiába leste! A végén el kellett adnia! :-((( És megszűnt az utcában az autó karistolás! Én meg ,ha tehetem,nappal is beállok az udvarba! Tudni kell,hogy a merci,a Porsche és az ilyesmi autók vonzásban vannak a lakás kulcsokkal a rohadt vandáloknak!

De ez onnan indúlt ki,hogy Márka társunknak "meglakatolták" az autóját a parkolóban! Ha megvár az illető és elismeri,akkor mérges az ember,de nem tud mit tenni és megy a biztosítóhoz. Viszont ez az eset egy ...hát nem találok rá szavakat! Viszont (de még az sem hoz vigaszt) az elkövető elöbb-utóbb megszívja,mert ,ha így vezet,akkor össze fogja magát tőrni!!! És ez biztos,mert igy reális!
Előzmény: LTP944 (1658)
LTP944 Creative Commons License 2007.11.19 0 0 1658

Jaj de gonosz vagyok, ezt figyeljétek! Előre is bocs, Balu, de ezt nem hagyhatom ki:

Forgatókönyv

Balu nyilatkozik, a kamera Balu arcát mutatja eközben.

"....Ez ment vagy 3 hónapig azután megtalálta végre az elkövetőt....."

És ez alatt a mondat alatt a kamera elkezd kizoomolni, egészen a totálig. A totál képen Balu ott fekszik begipszelt lábbal, kézzel, stb. egy kórházi ágyon :))))

Mégegyszer bocs, de le kellett írnom. Még most is röhögök rajta, szerintem ezt le kéne forgatni és egy Gálvölgyi vagy hasonló műsorban levetíteni:)))

Előzmény: Balu924 (1657)
Balu924 Creative Commons License 2007.11.19 0 0 1657
Szerintem azért nagyon ritka az olyan eset amikor ilyet tesz valaki ok nélkül. Szal ha haragszik rád akkor az más mindha otthonodtól 100km re úgy jössz ki egy bevásárlóközpontból hogy fényes nappal 20 perc alatt valaki beleírta a nevét az ajtódba. Szomszédomnak 2 hetente karcolták végig a Vento ját és állandóan kifizette a javítást és újra! Ez ment vagy 3 hónapig azután megtalálta végre az elkövetőt.....
Előzmény: Ákos 72 (1655)
LTP944 Creative Commons License 2007.11.19 0 0 1656

Hi Ákos!

"... ha végre összefognánk és legalább azokat elzavarnánk ( szerintem azért a felaggatás jobb lenne ) akik a sok nullás lenyúlásokat megengedik maguknak..."

:))) Na igen.

Sajnos ehhez én legfeljebb csak négyszemközt tudok nemhivatalos kommentárt fűzni, és azt kb. meg is tettem a kocsidban Celldömölk felé menet.

A hivatalos véleményem erről természetesen az (kedves NBH-s kollégák, ezt most kérem jegyzőkönyvezni!), hogy ez mocskos önbíráskodás, pfuj, megengedhetetlen!!!! És mindenki ártatlannak tekintendő mindaddig, amíg a független, pártatlan, stb. magyar bíróság az ellenkezőjét jogerősen ki nem mondja!!! :))))

Tamás

Előzmény: Ákos 72 (1655)
Ákos 72 Creative Commons License 2007.11.19 0 0 1655

Szia Tamás!

"Engem igenis felháborít, hogy ilyen "emberekkel" van tele az ország, felelősséget nem vállaló, gerinctelen, rosszindulatú, irigy stb. alakokkal. "

Maximálisan egyetértek! De maguktól nem változnak ám meg! Ha végre összefognánk és legalább azokat elzavarnánk ( szerintem azért a felaggatás jobb lenne ) akik a sok nullás lenyúlásokat megengedik maguknak akkor legalább a kisember is magáhoztérne mert azt gondolja, hogy ha azt meg lehet úszni akkor ezt a kis csinytevést miért nem lehetne.

Ákos

ui: Azért azt megnézném magamnak aki a 82-es passatomat végigkarisrolta (minden elemét az egyik oldalt). Kapna nem kicsit és nem keveset, mert a szóból ugysem ért aki ennyire buta

Kawabiker Creative Commons License 2007.11.19 0 0 1654
A cikkszámok gumibakok cikkszámai amik az üzemanyagrendszerbe vannak!

Amint vw,porsche,seat,skoda szalon közelébe szabadulok összes
gumibakot(generátor,kfej,légszürő,ac punpa,stb) rendelem meg!
Ha 30évet kibirtak ujabb 30év!
Kawabiker Creative Commons License 2007.11.19 0 0 1653
Az legalább egy mérnöki precizitás!
Nembeszolni! :DDDDD
Előzmény: Nico67 (1652)
Nico67 Creative Commons License 2007.11.19 0 0 1652

én már tudom...eladod és az árából Ducatit veszel...

:-)))))

Előzmény: Kawabiker (1651)
Kawabiker Creative Commons License 2007.11.19 0 0 1651
Az milyen már mikor kijösz egy boltból és takonykölök ott ül a mocidon?
Volt,hogy mocistalin még ovis is megkérdezte ráülhet e,és megengedtem miközben
anyja fogta a kölköt...
Legalább láttam boldog töle,de mikor engedély nélkül az utcán valami tapló suttyó
felül,azért mert másnak nemadta meg a sors ne üljön csak úgy rá!
Kérjen meg és ráülhet ha emberileg olyan!

De haveromnak meg eccer indexét rugták le a mociján,csak mert a csaja túl szép
volt és nemállt szóba pár suhanccal a csaj.

Már előre félek én is ha kész lesz a 24 mi lesz vele.

Előzmény: Nico67 (1646)
Nico67 Creative Commons License 2007.11.19 0 0 1650

:-))))

Előzmény: LTP944 (1649)
LTP944 Creative Commons License 2007.11.19 0 0 1649

Hogy mit? Csupán azt, hogy légy Te is felháborodva!   :))))))))))

Amúgy való igaz, nem oldok meg vele semmit, ők már az én életem során úgysem fognak megváltozni. DE AKKOR IS BOSSZANT!

Persze tudom, őt meg az bosszantja, hogy a 24 éves Porsche 944 helyett miért nem egy 24 éves Ladával járok... Tudom már! Ezentúl én is megkarcolom az összes lepusztult Ladát :)))))))

Előzmény: Nico67 (1648)
Nico67 Creative Commons License 2007.11.19 0 0 1648

de mint írtad: ilyen emberekkel van teli az ország....

és akkor most mit javasolsz??

Előzmény: LTP944 (1647)
LTP944 Creative Commons License 2007.11.19 0 0 1647

OK Miki, ez jó poénnak hangzik a konkrét esetben - gondolom egyik prominensünk 2 hónappal ezelőtti "malőrjére" céloztál:))) -, de ennek ellenére úgy gondolom, hogy ezek a közállapotok egyáltalán nem viccesek. Nem arról van szó ugyanis, hogy a saját vagy ismerősöd/rokonod/stb. hülyesége miatt ér kár. Itt más a sztori.

Engem igenis felháborít, hogy ilyen "emberekkel" van tele az ország, felelősséget nem vállaló, gerinctelen, rosszindulatú, irigy stb. alakokkal. Ne érts félre, a munkám miatt már régóta nincsenek illúzióim semmilyen téren, hozzászoktam soknullás összegek illetéktelenek általi lenyúlásához, de az ilyen kisstílű, pitiáner dolgok mindig kihoznak a sodromból. Mi haszna van pl abból, ha megkarcolja más ember kocsiját? Vagy ha felvágja késsel a vászontetőt? Ezen a jelenségen nem tudok napirendre térni.

Tamás

Előzmény: Nico67 (1646)
Nico67 Creative Commons License 2007.11.19 0 0 1646

más embernek meg motor dől a kocsijára.....  hát akkor nem mindegy :-)))

Előzmény: L001 (1644)
Nico67 Creative Commons License 2007.11.19 0 0 1645

jobb parkolókban már van ipari kamera :-)))

meg úgy mindenfelé, úgyhogy lehet már biztonságosan is parkolni, csak figyelni kell hol :-)))

a gond hogy ezeket a felvételeket csak 24 óráig örzik meg ha "nincs cselekmény" . úgyhogy azonnal körül kell nézni.

Előzmény: Tonti-9 (1639)
L001 Creative Commons License 2007.11.19 0 0 1644
Ok 5-ös................
Előzmény: Ákos 72 (1643)
Ákos 72 Creative Commons License 2007.11.19 0 0 1643

Szia Tamás!

Részvétem!

Laci!

Nem is fényezteted le a kocsit szóval nemed mindegy! :-))))))))

Ákos

Előzmény: L001 (1642)
L001 Creative Commons License 2007.11.19 0 0 1642
Na pont ezek miatt gondolkozom el hogy megéri egyáltalán végigcsinálni azt amit elkezdtem............. csak mert ilyen esetek után még azt is meggondolom, hogy a garázsból kiguruljak-e................
LTP944 Creative Commons License 2007.11.18 0 0 1641

Juj, ez még nekem is fáj! Részvétem! Mekkora szemétládák vannak mindenfelé! A magyar emberek hozzáállását bemutatandó, elmesélek én is egy párhetes sztorit:

Noha a kocsi még nincs a nevemen, azért én szervezkedek:) Többek között voltam a fényezőnél is, aki felfújta nekem egy sárvédőre azt a színt, amit megbeszéltünk (sienna red metallic, a 83-as metálpiros szériaszín), hogy megnézhessem, milyen a valóságban. Amikor végeztünk nála, és megyünk el, hát mit látok: egy "jóindulatú" valaki frankón meghúzta kulccsal a kocsi elejét. Még jó, hogy nem volt újrafényezve. Nem tudom, ezek után egyáltalán érdemes lesz-e? (A kérdés költői, természetesen IGEN!)

Ja, ha már így beszélünk: a képről a minőség és a fényviszonyok miatt nem állapítható meg, hogy ez milyen piros: guards red (indischrot más néven), vagy valamelyik metálpiros? Ha az utóbbi, melyik?

Mégegyszer fogadd részvétem:(

Tamás

Előzmény: Tonti-9 (1640)
Tonti-9 Creative Commons License 2007.11.18 0 0 1640

Az elöbb nem szúrtam be :)

Üdv. T

Tonti-9 Creative Commons License 2007.11.18 0 0 1639

Sziasztok!

Kicsit el voltam tűnve...azt hiszem utoljára talán Kecskeméten taliztam veletek....

Szomorú ami itt megy és tényleg nem volna baj megütni egy normális hangot, ha már ez az egész azért van, mert itt mindenki szereti (SZERENCSÉSEKNEK VAN IS) ezeket az öreg szar audimotoros roncsokat....:)

Elemezzétek egymás baromságai helyett inkább azt a képet, ami engem fogadott egy parkolóban, mikor visszatértem az 5 éve nálam lévő és azóta már majdnem 7000km-t (nem elírtam tényleg 7ekm) használt járgányhoz. 

Persze jól gondoljátok, h hagyott betétlepot, telefonszámot, címet.....(persze én is ezt vártam a szélvédőn, de nem volt ott.....biztos elfújta a szél).

Na további jó mulatást!

Ui.: a következőn nem tudok ott lenni, meg majd amúgy is inkább tavasszal, ha már ismét szép lesz a gép........

Tamás

S z e p i Creative Commons License 2007.11.18 0 0 1638
"Mindjárt három éve, hogy enyém, de egyszerűen nem tudom megunni."

Nekem is lassan 3 éve hogy megvan,de még esélyem sem volt megunni,mivel még egy métert sem mentem vele!Ezt az állapotot viszont egyre jobban kezdem unni!:))))
Előzmény: Owner944 (1637)
Owner944 Creative Commons License 2007.11.18 0 0 1637

Szevasztok!

Két óra hosszat töltöttem kettesben a gépkocsimmal, a vasárnap délutáni nagyon gyér forgalomban, és a Miskolc környéki utakon amolyan céltalan örömautózás végett... elmentem bevásárolni, oszt egyszerűen nem volt kedvem kiszállni a gépből. Mindjárt három éve, hogy enyém, de egyszerűen nem tudom megunni.

Lehet, hogy azért, mert hétközben nem használom. Igaz, a múltkor vele voltam Pesten tanfolyamon, de nem volt kedvem a céges WagonR+ -hoz. Vajon miért?:-)

További szép estét!

szpidro Creative Commons License 2007.11.18 0 0 1636
A legjobb, ha lehomokfuvatod és lefényezteted.  :-)
Előzmény: L001 (1634)
Ákos 72 Creative Commons License 2007.11.18 0 0 1635

Szia Laci!

Javasolnám a Photoshop program alkalmazását :-)

Ákos

Előzmény: L001 (1634)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!