én elég régóta járok a szigetre de olyant még nem lttam, hogy valaki azér nem léphetett volna fel mer néger, francia, vagy szlovák , vagy magyar vagy bármi. sQt olyant se, hog a rendezök ne tudták volna szavatolni bárkinek a biztonságát, söt olyant se, hogy ha valaki elmegy sétálni, akkor folyton beszól neki fü fa virág. részemröl semmi bjom a magyar szigettel, de azt azért be kell látni, hogy a vendégek elég nagy része kurva nagy köcsög.
OK, félreértettem, én úgy vettem ki a szavaidból, hogy a Szigeten (Óbudán) volt tegnap három halott. Ami már csak azért is meglepő lenne, mert hivatalosan csak holnap kezdődik az egész :)
Mentegesd csak a nagy uber-magyarokat Tuzes fal, mentegesd a poenkodasaiddal!
Ha mar ciki, hogy a maguk a rendezok teleztek fel - nem az NSZ, nem a szoclibek ! - az ottani magyar szinvonalrol, hogy "nem tudják garantálni a lány biztonságát.
Nem zárták ki például azt, hogy valaki esetleg egy üveget vág majd hozzá a bőre színe miatt."
De igazad van, a fo kerdes, hogy nem futyultek ki, minden rendben...
Miskolc, Eger, szombathely volt a három helyszín; ez nem azt jelenti, hogy csak ennyi halállal végződő bűncselekmény történt az országban, csak a metrot utána kezdtem el olvasni, ahol valaki beírta, a Szigeten meg is vernek valakiket, és ezért eben az újságban megnéztem, hány bűncselekményről tudósított a metro
Ha csak a zenét nézzük, a minőség valamennyire megmaradt. Csak a körítéssel nem szabad foglalkozni. Ezért nem tudok egy koncertjükre sem elmenni... :(((
valami emberi jogi szervezetnek kellene lépnie; bár, az nem világos, egyáltalán más koncerteken dolgozhat-e Szikorának és másnak egy 16 éves; bár, színházakban is vannak gyerekszereplők
Ja, a Metró megírta? Mindjárt más. Érdekes módon a média többi résztvevője hallgat az esetről. Pedig három halott a Szigeten már a Blikknek is téma lehetne :)
ilyenkor érzem úgy, hogy mégis igaza van Bárándy Gergelynek, akik valamilyen módot keresnek, hogy mégiscsak legyen büntethető bizonyos dolog; mert ugyan mondhatja Fodor Gábor, hogy nem büntethető, meg neveléssel kell elérni, csakhát egyre sokasodnak, hála egyes papok és politikusok támogatásának, és nálunk sosincs tüntetés ilyenek miatt; ezek uralják el az utcákat, tereket, az egymást keresztényi módon szeretők
Tuzesfal probalta itt mentegetni az ugyet (meg tamadni a topikot, NSZ-t), hogy hat nem is igaz, hogy kifutyultek, hazugsag/tulzas direkt felfujja baloldali media.
Ja, csak maguk a rendezok tartottak attol, hogy megdobaljak. Oh, hat az semmiseg...
most olvatam a metróban, tegnap csak három embert vertek halálra, illetve csak ennyi szerepel a metroban; még sosem jrtam a Szigeten, nem tudom, fordul-e elő atrocitás, de, ha igen, gondolom, az sem rasszista indíttatásból
Állítólag nyilas karszalagjuk is volt a tarkopasz fickóknak akik horogkeresztes tetoválásokkal érkeztek és az üvege(k)t alulról felfelé karlendítve dobták kinyújtott karral, miközben fütyültek, és német zászlót lengetve hitler dalokat danolásztak.
Sőt egyesek szerint nem volt üres az üveg sem, hanem molotov koktél volt benne.
Ez simán kiolvasható a cikk sorai közül, mint ahogy az üvegdobálás.
Bácsfi Diánát látták Orbánnal sutyorogni a második sorban.
igen, ez a kiindulópont lenne; de, h már elment, és nem tudta, kik ezek, és amikor nem garantálták a lány épségét, akkor ott kellett volna hagynia, a szeretet nevében; apropo, a kislány nem perelheti, mint munkaadót?
szerencsetlen szikora.. aztan majd csodalkozik, ha jo erzesu emberek ezutan nem hivjak sehova... en hivnam az r-go-t...szikora nelkul. mekkorat koppanna. :DDD
Tavaly voltam életemben először a Szigeten (Óbudán). Még csak hírét sem hallottam annak, hogy bárki meg akart volna verni bárkit is. Igaz, egy napnyi tapasztalat alapján nehéz jól ítélni, de azon az egy napon nem volt ott semmi gond. Pedig még zsidó sátor (vagy mi) is volt, ahol a sábeszes srácok vidáman táncoltak. Őket sem verték meg, ha jól tudom.
Engem sokkal jobban elszomorít az, hogy egy Kormorán a nevét adja ilyesmihez. Vagy hogy egy Kormorán-koncerten politikával foglalkoznak a színpadon. Mondom mindezt meggyőződéses jobboldali (pontosabban: anti-baloldali) szavazóként.