Tudna ajánlani nekem valaki egy autóhifi tervező-beépítő céget?? Ha lehet akkor a Dunántúlon és minél közelebb vas megyéhez, mert már unom hogy mind pesten van. :D Előre is köszi
A segítségeteket szeretném kérni. Van egy 4x50 w-os pioneer fejegységem, jvc cs-v6934 erősítőm, jbl gto-1202d ládám és két jcv 250 w-os tojásom. Ezeket szeretném egy rendszerbe építeni. Szeretném ha valaki leírná nekem részletesen, hogy rakjam őket össze szakszerűen. Tudom, hogy ezekhez a cuccokhoz még kell legalább 8-10-es kábel és 1 farados kondi is. Tehát az elméleti részel nagyából tisztában vagyok, a gyakorlati megvalósítás nem igazán világos. Előre is köszönöm nektek!
Sziasztok! Keresnék Szegeden, vagy környékén olyan fórumtársat, vagy szakértőt, aki egy új Swiftben ki tudna építeni egy rendszert. (kábelezés, marad a gyári fejegység egyenlőre, erősítő, mélynyomó, első komponens szett)
Ha van megbízható használt hozzávaló, az főleg előny, nem ragaszkodom a null-kilométeres cumókhoz:-)
Nekem nagyon bejön tetszik,viszont az a gond vele,hogy van egy blau erősítőm 4 rca bemettel a rádión 4 rca kimenet van,szóval ha használom minden rca csatit akkor van sipolás minimálisan a rendszerben,de ettől függetlenül nagyon faxa kis fejegység.
üdv, lianába keresek (2005.évj) fejegység beépítő keretet, kb tíz helyről semmi....nem hiszem el, h a gyári cuccot hallgatja az egész világ, merre van még egy olyan szaki vagy cég, aki tud ilyen műanyag keretet szerezni, info, tipp?
az lenne a kérdésem, hogy lehet-e kapni szerintetek a következő fejegységhez levehető előlapot (rajta hagytam, délután feltörték a kocsimat, és ezt az egy dolgot sikerült a hülye gyereknek elvinnie... még félig benne volt az autóban az ablakon keresztül amikor rajtakapták, elszaladt...)
tehát a fejegység tipusa: PIONEER DEH-P70BT
ha valakinek van valami tippje akkor nagyon háláslennék érte!
sziasztok, van egy elfekvő fejtámlába építhető monitorom: Pioneer AVD-W7900. Teljesen új, nem volt használva. Garancia levéllel (30 hónap), összes gyári tartozékával dobozában eladó (beépítőkeret, kábelek stb). Kizárólag személyes átvétellel, Bp XVII. Rákoskert, vagy XIV. Bosnyák tér közelében. Kipróbálni akkor lehet ha a vevő ért a bekötéshez, és a lejátszó eszközt is biztosítja. ára 60e, 06-30-2002-697 (pannonos szám, kell elé a 0630, akkor is ha 30-as vagy)
Sziasztok! Hamarosan egy új Vectra tulajdonosa leszek, és szeretném a gyári CD30MP3 rádióhoz adott szettet valami értelmes hangzásra bírni. Előrebocsátom, hogy amatőr módszerekhez folyamodtam és lehet, h buta kérdéseim lesznek! :)
Találtam direkt opelekhez ilyet: Pioneer TS-Q172C Ez a szett elvileg pikkpakk berakható a gyári helyére, 30k/szett (ez /szett -2csipogó 2 hsz-, vagy /darab -1cs 1hsz-?)
Ha ennél többet lehetőleg nem akarok gányolni vele (MDF beépítő keret, stb), van-e valami más alternatíva Opelekre? Valamint tudtok-e esetleg olyan Pio boltot, ahol egy ilyen meghallgatható?
Van ott egy citromsárga,meg egy piros vezeték.azokat cseréld fel.akkor lesz memória,és továbbra is csak kulcsal megy..Ha összekötöd őket,akkor kulcs nélkül is megy.döntsd el melyik jobb neked.
Ha nem lehet átállítani a frekit akkor csak páratlan frekik mennek,nekem is volt amcsi piom.Nem lehet átkódolni.Leirásban feltüntetik,ha tudja az európai páros frekiket is.(Menüben lehet váltani)