BIKICSUNÁJ más:fekete, vagy nagyon sötét kék (színvak vagyok, nem tudom) adidas galléros összeizzadt póló sparos szatyorban, csütörtökön átvehető egy doboz heinekenért cserébe tőlem! píszendláv és bikicsunáj!
kedd,csütörtök 19:00-21:00 Láng - Vasas Sporttelep Budapest, 1137, Rozsnyai utca 6-8 ajánlott érkezés edzés előtt legalább 10 perccel, hogy át tudj öltözni. stoplis cipő, kulacs, nagyon újaknak hányós zacskó...:) várunk szeretettel.
Szasztok! Még mindig kéne pár ember a pénteki céges tréningre. 5000+kaja. Ha nem leszünk meg 4 rendezvény és egy csomó pénz ugrik. Jelentkezés: marton pont ivanyi kukker gmail
Köszi a tegnapi edzést. Nagyon élveztem, hogy 10 hónap után ismét a csapatban edzettem. Tény, hogy mindkét térdem fáj (nem szokta a tehén a szántást), remélem ez nem fogja befolyásolni a mai teljesítményt :)
én nem kimosás mellett voksolok, ha már ennyit kibírtunk, akkor a köv pár edzést kibírjuk Vele. első két playben körbejárod a ellenfalat, aztán megfeküdnek. kesztyű lesz a titkos (vegyi)fegyver. :D
Eladóvá vált a régi kesztyűm, Cutters LB/RB, XL-es, szürke, pár helyen párnázott. Alig volt használva, még teljesen jól tapad, 95%ra mondanám az állapotát. Anno 14500 Ft volt, 11999 ért viheted. G. Képek:
sziasztok, május 7 péntek céges rendezvényre szükség van 12 játékosra. bemutató, ilyesmi, balaton 12-től 18:30-ig (utazással 11-19:30). 5.000HUF-t fizet+kaja. jelentkezés NÉVVEL ÉS TELEFONSZÁMMAL: marton pont ivanyi kukac gmail pont com