Keresés

Részletes keresés

Házas Ember Creative Commons License 2019.09.30 0 0 13475

Kedves László!

 

Érdeklődöm, hogy az Önök által forgalmazott Zafír beépített rugós ágyneműtartós ágykeret vajon megfelelő lenne-e egy Konfor Efidel női/férfi oldalas matrachoz.

 

A kérdés egyrészt arra vonatkozik, hogy az ágyban lévő ágyrács megfelel-e a Konfor matracnál leírt garanciális feltételnek, miszerint az ágyrács lécei között nem lehet 40 mm-nél nagyobb távolság.

 

Másrészt az a kérdés, hogy ebből az ágykeretből a 25 cm magas Konfor Efidel matrac mennyire emelkedik ki a fa keret fölé (van-e legalább 5-8 cm magasságkülönbség), illetve az ágyrácsra behelyezve a matrac felső szintje (terhelés nélkül) milyen magasan van a föld felett.

 

Köszönettel: István

Előzmény: Alváskultúra (13474)
Alváskultúra (X) 2019.09.28 0 0 13474

Kedves Borzosland,

 

szerintem nem is a matraccal lenne a gond, sokkal inkább a súlykülönbséggel. Ennyire eltérő testsúlyok esetén eléggé indokolt lenne, hogy a matrac vagy két olyan matracból álljon, ami azonos magasság mellett két különböző keménységi oldallal bír vagyolyan terméket kellene választani- akár a zsákrugós matracok között-, amely két különböző keménységű félből áll. Ilyen termékeket akár még alacsonyabb árkategóriában is megbízható minőségben lehet találni, szóba jöhet többek között a LifeSleep You&Me zsákrugós matrac terméke is.

 

Amúgy pedig tényleg szép számmal állnak rendelkezésre különböző alapanyagokból is úgy nevezett papa-mama matracok.

 

Üdvözlettel:

 

Pálinkás László

Előzmény: Borzosland (13473)
Borzosland Creative Commons License 2019.09.27 0 0 13473

Üdvözlöm!

 

Szeretnék érdeklődni, ez a matrac jó e?

 

70 és 120kg és persze külön https://www.gigamatrac.hu/matracok/zsakrugos-matracok/elegance-allegro-luxus-zsakrugos-

 

esetleg ilyen félkemény rugós milyen lehetne még?

_László_ Creative Commons License 2019.09.27 0 0 13472

Köszönöm szépen!

Az ERŐ vezeti majd a döntésemet :)!

Előzmény: Alváskultúra (13470)
Sfakutya Creative Commons License 2019.09.26 0 0 13471
Na ma este ugy fogok lefeküdni, hogy azt képzelem hogy felhőre fekszem es holnap reggel megírom, hogy hogy aludtam:)
Előzmény: _László_ (13469)
Alváskultúra (X) 2019.09.26 0 0 13470

Szia László,

 

szerintem ca. a mindent tudás birtokában vagy:-)

 

Szerencsés választást!

 

Üdvözlettel,

 

Pálinkás László

Előzmény: _László_ (13468)
_László_ Creative Commons License 2019.09.26 0 0 13469

A legfontosabb az, hogy elmúltak a fájdalmaid!
Szóval a "túl mélyre süllyedek" érzés nem akar köddé válni. Az jutott eszembe, h. esetleg ez az érzés akkor tűnhetne el, ha úgy állnál hozzá, fókuszáltan, h. te igazából lebegsz, a teljesen kiegyenlített és szétosztott nyomásfelületekkel csak felveszed a legtermészetesebb tartást. Nem véletlenül Levital a neve :)!
Nekem a felülés nem tűnt nehézkesnek, sokkal inkább (a dinamikájából kifolyólag) játékosnak, érdekesnek :).
Viszont a minden forgásnál felébredés az gáz! Ideális esetben úgy képzelném, h. úgy kellene aludni, mintha a mennyországban felhőkön szenderegnénk, amibe nem nagyon fér bele forgolódásos felébredgetés. Nekem a forgolódás csak mostanában alakult ki, miután a matracom egyre jobban megadja magát.
Elvileg akkor mozdít meg erőteljesebben az agy, ha nem tetszik neki valami kialakult nyomásviszony, vagy vérellátási probléma. Vagy ha rosszat álmodsz :).

Előzmény: Sfakutya (13466)
_László_ Creative Commons License 2019.09.26 0 0 13468

1-2 generációba beletelik, mire egy lemaradásban lévő terület felzárkózik, ráadásul kifinomulttá is válik, ez sajnos tényleg ilyen lassú folyamat.

 

A Levitálnál nekem egyébként azért van az a konkrét félelmem, h. esetleg orvosi szempontból (tehát nem az én szubjektív mércém szerint) túl puha lehet, mert három ponton is kis problémát tapasztaltam.

 

Próbakor úgy éreztem, h. a törzsemet jobban beleengedi, mint a vállaimat, így azok mintha kicsit V alak szerűen kilógnának az egyenes síkból (Ez vajon jó így? Rá lehet fogni, ez így komfortosabb és ellazít?), ill. az említett medence táji erősebb beleengedést éreztem még (ezt Sfakutya is írta, h ott nagyon besüllyed!), plusz mintha oldalt fekve is egy kicsit egyenetlen gerincvonal alakult volna ki (ez utóbbi nem biztos!) a medencetáji mélyebb beengedés miatt, ez pedig mind a "túl puhaság" tipikus ismertetőjegyei.
Pedig teljesen átlagos testsúlyom/alkatom van.


Ezért állok értetlenül a dolog előtt. Ha csak az egyik tünet lenne, akkor azt meg tudnám indokolni az utolsó hszemben félkövérrel szedett gondolatmenettel, de ez a három így együtt már elbizonytalanít.
Pedig nagyon tetszik az egész koncepció és szeretném a magyar innovációt is támogatni, látom, h. nagyon sok munka volt benne!
Lehet, h. kár ennyit gondolkodni rajta, az a lényeg, ami Sfakutya összbenyomása is: it just works :D!
Plusz ott van a próbahónap, azalatt kiderül, h. beválik-e.

Előzmény: Alváskultúra (13465)
Alváskultúra (X) 2019.09.24 0 0 13467

Szia Sfakutya,

 

egy apró kis jó tanács. A porckorongok egész éjszaka pihennek. Ez a dolguk. Regenerálódnak, térfogatnövekednek, felkészülnek a következő napi próbatételre. Annál rosszabat nehéz tenni velük reggel, mint amikor hanyatt fekvésből felül az ember. Lehet, hogy kicsit nyominak tűnik, de egy kicsi gyakorlással lehet elegánsan is csinálni:-)

 

- az ágy széle felé oldalra fordulunk

- oldalra ülünk fel

- ezzel egy időben mennek a lábak a földre

 

(az eleje tényleg nyomi, de maga a felülési folyamat jól látható)

 

https://www.youtube.com/watch?v=DvEsVYXwFV0

 

Üdvözlettel:

 

Pálinkás László

Előzmény: Sfakutya (13466)
Sfakutya Creative Commons License 2019.09.24 0 0 13466

Egy hónap használat után is jó a derekam, nem fáj!!!!

Ennek ellenére még mindig úgy érzem, amikor lefekszem, hogy nagyon besűlyed a fenekem. De biztos ez a jó, hiszen tényleg elmúlt a derékfájásom.

Amikor viszont felkelek és a két kezemre támaszkodva felülök, olyankor mindig érzem, hogy szinte elsűlyed a kezem a matracban és sokkal nehezebb feltápászkodni erről a matracról, mint a keményről.

És egy hónap után is felébredek minden forgásnál.

De még most is azt mondom, hogy jó:)

Előzmény: _László_ (13462)
Alváskultúra (X) 2019.09.24 0 0 13465

Szia László,

 

alapvetően szerintem sikerült átadni. Ahogyan az egész világ változik, változnak a vásárlási szokások, a vásárlási kultúra és ezzel együtt az alváskultúra is. Ha nem is gyorsan, de folyamatosan és talán a következő orvos generációval már odáig is eljutunk (behozva egy ca. 50 éves lemaradást), hogy hát- vagy derékfájásnál mmajd nem a padlót javasolják; tartós állapotmegőrzésre pedig nem a leghető legkeményebb alvóalkalmatopsságokat.

 

Köszi a visszajelzést.

 

Üdvözlettel:

 

Pálinkás László

Előzmény: _László_ (13464)
_László_ Creative Commons License 2019.09.23 0 1 13464

Itt van a kezemben az ajánlat, 208k-ért már odaadják a 2db 90x200-as matracot. Amit elfelejtettem, hogy egy 8k-s éves klubtagságit is ki kell váltani hozzá, de 216k-nál megáll a számláló. Így még mindig igaz az állításom :).
Néha kiírnak 20% engedményt az oldalukra, néha nem, de elvileg mindig meg lehet kapni ezen a nyomottabb áron.
A matracok a legtöbb helyen az év felében, 80%-ában "akciósak", én ezt nevezném a normál árnak, a "normál" árakat pedig emelt árnak.

 

Viszont ha igaz lehet, amit a Sfakutya-nak intézett hszem középső bekezdésében írtam, akkor ezt érdemes lehetne  reklámkampányokban, vagy legalább blogbejegyzésekben kidomborítani (ha ez már megtörtént, akkor elnézést :).


Nagyon könnyen el lehet riadni pl. a Levitaltól csak azért, mert esetleg "túl tökéletesen" működik, és a teljes testre egyenletesen szétosztott nyomáspontjait az ember nem tudja jól behatárolható módon megfelelő tartásként érzékelni, míg a feszesebb matracoknál gyorsan jön az egyértelmű érzéki visszacsatolás: ez megtart, hiszen egy elkülönültebb területről erőteljesebb nyomásérzet alakul ki.


Nem tudom, h. sikerült-e átadnom, de ez a megértés kulcsmomentum lehet a vásárlási döntéseknél. Tulajdonképpen egy a beidegződéseknek és az érzéki visszacsatolásoknak valamelyest ellentmondó döntést kell meghozni, ezt pedig csak akkor lehet, ha megvan a biztos tudásom, ami támogat ebben.

És bár a szubjektivitást ebben a témában sosem zárhatjuk ki teljesen, lehetséges, h. az egyenletesen szétosztott nyomáspontok akár számottevően egészségesebb (és kényelmesebb) alvást tesznek lehetővé, akkor pedig kár lenne a nagyérdeműnek lemaradnia erről, csak azért, mert nem elég széleskörű a tudásuk, ill. téves beidegződések mentén operálnak.

 

Bocs, h. ennyire belementem, de ha valakit, akkor téged biztosan érdekelnek a Levital eladhatóságának fontos, mélypszichológiai pontjai :).

Előzmény: Alváskultúra (13463)
Alváskultúra (X) 2019.09.23 0 0 13463

Szia László,

 

...árban picivel olcsóbb, mint a Levital (kb. egy szint)

 

egy aprócska kiigazítás:

 

- 90*200 Levital Perfect Sense 109900

- 90*200 Dormeo Air+ Comfort: 139900

 

Üdvözlettel:

 

Pálinkás László

Előzmény: _László_ (13461)
_László_ Creative Commons License 2019.09.23 0 0 13462

Szia Sfakutya!

 

Igen, pontosan ezt érzem én is, hogy csípőnél mintha nagyon mélyen beengedne. Ez lehet, h. csak 3-5 cm, de a megszokottak után nagyon furcsa. El tudnám képzelni, hogy egyenletesebb, és teljesebb, körülölelő megtartást tud adni, és ezért olyan, mintha a semmiben levitálnál :)!

 

A feszesebb matracoknál sejtésem szerint definitívebb, kisebb felületre összpontosuló nyomáspontok lehetnek, ezáltal könnyen érzékelhető visszacsatolást adva, itt pedig lehet, h. eloszlik a teljes testfelületre a nyomás és ezért érződik úgy, mintha "nem tartana". Kb. ezt tudtam kisütni.

 

Az örvendetes, h. a fájásaid szépen elmúltak!
Viszont egy hónap használat után még mindig nem akklimatizálódtál annyira, h. természetesnek érződjön, és eltűnjön a "kissé túl puha" érzés? Én abban bíztam, h. ennyi használat után már olyan lenne, mintha az anyaméhben jönne álom a szememre :).

Előzmény: Sfakutya (13460)
_László_ Creative Commons License 2019.09.23 0 0 13461

Nagyon szépen köszönöm a válaszodat!


Az első bekezdésed tartalmazta a számomra igazán releváns infót, hiszen a Levital technológiai tökéletességével eddig is tisztában voltam. Gratulálok ahhoz, hogy a Recticelnél is elismerték a munkátokat!

 

Tehát a kérdéseimre igen a válasz. A mélyebb süppedés ellenére meg kell, h. tudjon tartani, ergo nem kell attól félnem, h. ortopédiai szempontból problémás lesz. Próba során hiába fókuszáltam, nem tudtam megmondani, h. a gerincem a megfelelő ívet veszi-e fel, hiszen néhány cm különbség választja el a jót a rossztól. Az Allegro-n pl. azonnal és egyértelműen érzem, h. ez rendben van.
Komfort szempontjából bőven el tudom képzelni, h. az eddigi "katonásabb" élménynél megszokás után esetleg sokkal jobban tudnám szeretni a süppedősebbet :)! Ezt csak a tartós használat mutatná meg.

 

Persze egy átlagos súlyú emberre a jó minőségű megtartást elvileg minden matracnak tudnia kellene, és ez még sincs így. Mint te is írtad régebben, pl. egy 50 és 70 kg-os pár esetében már megtörténhet, hogy különbséget kell tenni ilyen szempontból is. A különböző komfort igényeket még megérteném, de az ortopédiai alapfunkciót mindkét (átlagosnak mondható) testsúlyra tudnia kellene bármely matracnak, emellett mégis vannak, akik pl. Relaxx dual medium mellett hátfájással ébrednek. Ez az amit nem tudok felfogni.

 

Ha már a Dormeot említetted, szerintem pl. a Dormeo Air+ Comfort egy igencsak szuper matrac, 27 cm, és a masszív táskarugók felett ott vannak az Octaspring fantázianevű habrugók, egyedüli probléma talán, h. a közreölelő habrétegek Ecocell habból vannak kialakítva, amiről nem tudni semmit, de látatlanban legalább 32 kg/m3-es sűrűségre tippelem, az már majdnem 35 :). Ezt a matracukat simán beleraknám az innovatív kategóriába, 15 év gari, árban picivel olcsóbb, mint a Levital (kb. egy szint), bár komfort szempontjából a feszesebb vonalat képviseli.

 

Ha a Levital mellett döntök majd, akkor a vásárlás után egy hónappal jelentkezni fogok a sztori végkicsengésével :).

Előzmény: Alváskultúra (13459)
Sfakutya Creative Commons License 2019.09.23 0 0 13460

Szia!

Én egy hónapja vettem Levital matracot. Évtizedekig nagyon kemény matracon aludtam, és hittem benne, hogy csak ez megfelelő a gerincre. Az utóbbi években mindig úgy ébredtem, hogy alig bírtam lábra állni. Éjszaka alvás közben nem volt problémám, de a felkelések szörnyűek voltak. Iszonyúan fájt a derekam. Kitaláltuk, hogy kicseréljük a matracot. Még mindig a kemény matracokat kerestem, de egy matrac boltban az eladó meggyőzött arról, hogy kicsit puhábbat vegyek. Több alkalommal visszamentem az üzletbe és hosszú ideig feküdtem a matracokon. Végül a Levital Sense tűnt a legjobbnak. Sokáig vaciláltam, hogy mit tegyek, és végül megvettem. Amikor alszom rajta, akkor úgy érzem, hogy kissé túl puha, mert enyhén belesűlyed a fenekem, de reggelente fájdalom nélkül ébredek. És tényleg nem fáj a derekam! 10 nap használat után próbaképpen visszafeküdtem a régi kemény matracra és reggelre előjöttek a régi fájások. 

Előzmény: _László_ (13458)
Alváskultúra (X) 2019.09.22 0 0 13459

Kedves László,

 

szerintem az, hogy valami puha vagy félkemény -ez eléggé szubjektív. Az hogy egy komfortosabb matracba mélyebbre süpped az ember szerintem nem azt jelenti, hogy nem tart megfelelően. (nézzünk csak egy Jensen ágyat, Skandinávia ca. fele ebben alszik). Az hogy egy keményebb matrac majd jobban tart -én ebben sem vagyok biztos. Alapvetően a nyugati-északi kultúra azt mondja, hogy egy jó matracba-ágyba belefekszünk, egy rossz alkalmatosságra pedig ráfekszünk. Mi szeretünk ráfeküdni valamire, mert valahogy azt hisszük, hogy az jobban tart. 

 

Megjártuk a Recticel Group (Eurofoam összes üzeme, Schlaraffia, amely Németország legnagyobb matrac márkája, stb) európai fejlesztési központját Belgiumban. Úgy gondolom, hogy magyar ember még nem járt ott saját termékkel -persze nem tudhatom. Olyan emberekkel találkoztunk ott, akik 2-3 évtizede foglalkoznak ezzel és csak ezzel a témával. Előreküldtük a 4 Levital matracot. Beszélgettünk, elmondtuk, megértették. Kértek egy bő hónapot, hogy megvizsgálják, jogilag mennyire támadhatatlan a szabadalmunk, illetve a tesztek során (és nem hazudok: minimum Magyarország legnagyobb matrac szakkereskedése méretű volt csak a teszt labor:-) milyen eredményeket produkálnak  a Levital matracok.

 

Szummaszummárum:-) Nem találtak rajtunk fogást. Egy kicsit sem.

 

Ez persze nem azt jelenti, hogy ez a termék neked jó, hogy ez a termék neked megfelel, hogy ebben a matracban majd maradéktalanul jól érzed magad. Annyit jelent csak, hogy van egy olyan termékünk, ami a világon BÁRHOL megállja a helyét. Sót!

 

- van egy termékcsalád 4 típussal

- van egy szabadalmaztatott Levital technológia (Európa-Usa)

- átment Európa -szerintem- szakmai szempontból legszigorúbb gyakorlati tesztjén (Recticel)

- megfizethető árfekvésben van, ami annyit jelent, hogy icipicivel kerül többe, mint egy átlagos Dormeo memory matrac 2 cm memory réteggel és különösebb hozzáadott érték nélkül

- adunk hozzá pénz visszafizetési garanciát -bizonyos feltételekkel- akár 365 napot, amelyből 30 nap teljesen díjmentes

- EGYKI OGYI engedéllyel bírnak a matracok, így elszámolhatók egészségpénztárra

 

 

Nem hiszem, hogy jobban vagy részletesebben tudnék válaszolni a kérdésedre.

 

Üdvözlettel:

 

Pálinkás László

Előzmény: _László_ (13458)
_László_ Creative Commons License 2019.09.22 0 0 13458

Kedves László!

 

A Levitallal szemezgetek már egy ideje, borzasztóan tetszik a habrugós technológiai megvalósítás, az elfogadható tömegsűrűség, illetve a ráüléskor, rátérdeléskor, kézzel való nyomkodáskor, elhelyezkedéskor tapasztalható rugalmassága és dinamikája. Ad egy plusz élményt, játékos hangulatot, és ez lenne a célom, hogy ha már 10 évre veszek egy új matracot, akkor ne csak egy egyszerű "beledőlök és el is felejtem, hogy min fekszem" tipusú megoldás legyen, hanem jó lenne, ha egy ilyen karakteres élményt is adna.

 

Persze az elhelyezkedés után az ember elvileg mozdulatlan az idő 99%-ában, így az idő túlnyomó részében ezt a hozzáadott értéket nem lehet megtapasztalni, onnantól már áttevődik a hangsúly a legfontosabb dologra, arra, hogy az alapfunkcióját hiánytalanul be tudja tölteni: tudjon tökéletes tartást adni a gerincnek és legyen kényelmes a felvett alvási pózban.

 

És itt jön a problémám.
Ahogy a 13430-as hsz-ben is írtad, hiába az elvi technológiai tökéletesség, a felület keménysége, komfortja egyéni ízlés kérdése.
Én kemény, igen feszes tartást adó matrachoz vagyok hozzászokva. Ez már megadta magát, ennek egyértelmű következményeként kialakult némi hátfájásom is.


Amikor a Levitalt próbálom (Perfect Sense HR), egyszerűen úgy érzem, hogy túlságosan beleenged a felületbe, és nincs meg az a rendíthetelen élményem, mint egy táskarugós feszesebb matracnál (pl. Duality Allegro), hogy tökéletesen megtart. Hiányérzetem van, ill. attól is félek, hogy ebben az állásban nem tudná "visszarendezni a gerincemet" eredeti állapotába. Az említett példát tekintve nyilván ég és föld a két megtartási élmény.
A testsúlyom teljesen átlagos, 70 kg, harmincas éveimben járok. Mindenütt azt írják, h. ortopédiai szempontból elvileg a félkemény matrac lenne a legjobb.

 

A kérdésem az lenne, hogy a jóval lágyabb matracmag ellenére lehetséges az, hogy a Levital tökéletesen meg tudná tartani a gerincemet, és hosszabb távon, pár hetes megszokás után esetleg még kényelmesebb is lehetne, jobban el is lazíthatna, mint egy feszes, táskarugós megoldás? Lehet, h. csak az eddigi megszokásom miatt érzem túlságosan kevésnek a tartást, és ennek ellenére a hátfájásom is elillanhatna vele? Vagy menjek biztosra és válasszak egy táskarugós matracot (de akkor részben bukom a Levital egyébként nagyon tetszetős dinamikáját, amihez ragaszkodnék)?

 

Illetve az lenne még a kérdésem, hogy ez a négy darabos Levital család miért nem tartalmaz egy feszesebb megoldást is? Nagyon jó lett volna! Lényegében most van egy puha, puhább ill. egy lágy és lágyabb matrac a skálán.

 

Előre is köszi a választ!

Előzmény: Alváskultúra (13457)
Alváskultúra (X) 2019.09.17 0 0 13457

Szia Rob19,

 

szerintem nincs külön igény ezekben az életkorokban. Ameddig elviseli ezt az ágyat, addig -persze ha már eleve jó a matrac- a matrac is kiszolgálja.

 

Üdv,

 

Pálinka

Előzmény: rob19 (13456)
rob19 Creative Commons License 2019.09.16 0 0 13456

az ágy egyedileg készült ilyen moduláris jellegű: 3 állása van, ugye egy magas rácsos oldallal, hogy ne kelljen mélyre hajolni, aztán egy alacsony, rácsos oldallal arra az esetre, amikor már feláll és van egy rács nélküli, de "legurulás gátlós" állása is - de a mérete az végig fix.

egy unokatestvért már kiszolgált, így tisztában vagyok a "képességeivel"

 

az anatómiából fakadóan kell többféle matrac, vagy elméletben jó az egy is? tehát a 2 napos babának az igénye megegyezik a 2,5 éves baba igényével? vagy mindkettő kiszolgálható egy matraccal?

Előzmény: Alváskultúra (13455)
Alváskultúra (X) 2019.09.15 0 0 13455

Szia rob19,

 

gratula. Az első -ismert- "Levital-gyerek":-)

 

Szerintem egy matraccal sem lehet kihúzni ennyi ideig, az én tapasztalatom, hogy egy-másfél éves korukban már kimásznak belőle, fordulásnál beakad kezük-lábuk és nehéz visszaparancsolni őket. Ha nincs készleten (márpedig pl. RelaXx BabyCare szokott lenni ebben a méretben is), akkor 2-3 hét.

 

Kilenc hónap alatt biztosan megjön:-))

 

Üdv,

 

Pálinka

Előzmény: rob19 (13454)
rob19 Creative Commons License 2019.09.15 0 0 13454

annyira jó a Levital Perfect Sense, hogy összehoztuk rajta az utánpótlást :D

kérdés tehát, hogy mennyit kell várni egy gyerek matracra, ami 140*70 méretű, és mondjuk 4 éves koráig (amire kinövi ezt az ágyat) elég-e bele egy matrac, vagy kell kettő (eltérő összetétel, keménység, stb?)

Alváskultúra (X) 2019.09.14 0 0 13453

Kedves Drammah,

 

 

a Signum Medium matrac lágyabb egy kicsit, mint a Medical Concept Premium. A Signum HR Climatic vagy Infinity matrac pedig teljesen más, feszes, de sokkal rugalmasabb komfortot nyújtanak. A Xsensor segítségével tudunk csinálni ma a Max City-ben egy testnyomáspont mérést, hátha közelebb kerülünk a megoldáshoz. Az nem gondolnám, hogy csak az emlékezőhabok lennének megfelelőek, hiszen abból is van 1000 féle és mindegyik ca. más tulajdonságú.

 

Ca. 10-18h között várlak szeretettel. Én Curem, Hilding, Life Sleep és Levital nyitási akciót látok a mai napra a honlapon...

 

Üdvözlettel:

 

Pálinkás László

Előzmény: drammah (13452)
drammah Creative Commons License 2019.09.13 0 0 13452

Kedves Alváskultúra

 

Fiatal vagyok és sajnos hátfájdalmam van. Leginkább a derekamnál. Egy ideje gyógytornákat csinálok és annyit elértem vele, hogy irodai munkám során végig tudok ülni fájdalom nélkül egy munkanapot:)

Viszont reggelenként eléggé hátfájósan szoktam kelni. Emiatt rendeltem egy relaxxx dual medium matracot. Ég és föld a különbség minőségben a régi rugós matracomtól. Viszont ezzel szoktam hátfájással kelni. Persze nem mindig. Amit megtapasztaltam, hogyha oldalra fekszem és teljesen kiegyenesedem "embrió" póz helyett + a lábam közé rakok egy memóriapárnát akkor a hátfájás nem jelentkezik. Viszont ha végig embrió pózban alszom akkor már előfordul a reggeli enyhe fájdalom.

Illetve ha pl háton fekszem akkor az egyik oldalán 1perc után jelentkezik hátfájdalom, a másik oldalán pedig kb 2-3perc elteltével. Na most ez azért van mert hulladék a hátam vagy mert ez a matrac nem nekem lett kitalálva?

 

A barátnőmnek pl kifejezetten tetszik, sőt.

Azon gondolkodtam, hogy a holnap nyíló üzletükbe bemegyek és ha már van akció akkor Medical Concept Premium-ra lehet lecsapnék. Puhaságra mennyire egyezik meg a relaxxxal?

 

Illetve ugye a relaxxx hideghab matrac. Lehet, hogy nekem mint hátpróblémával rendelkezőnek jobb lett volna egy memóriahabos matrac?

 

válaszát előre is köszönöm!

Alváskultúra (X) 2019.09.13 0 0 13451

Sziasztok,

 

csak emlékeztetőül, sok szeretettel szeretnék meghívni mindenkit egy személyes találkozási lehetőségre. 2019.09.14-én a Max City lakberendezési áruházban az Exclusive Gigamatrac üzlet megnyitója lesz az első emeleten. Több gyártó képviselője, vezetője mellett én is az eseményen leszek egész nap. Kb. ezekre lehet számítani: pogácsa, üdítő, szendvics, Xsensor testnyomáspont mérés, tanácsadás, szakmázás, több márka brutális akciója a megnyitó napján - most szombaton.

 

JENSEN, Levital, Billerbeck, Medical Concept, Life Sleep, Spirit Collection, Curem,  Hilding Anders

 

Tehát MOST szombaton 10 órától a Max City-ben!!!

 

Üdvözlettel:

 

Pálinkás László

Alváskultúra (X) 2019.09.11 0 1 13450

de örülök, hogy nem nekem kellett válaszolnom:-)

 

Üdv,

 

Pálinka

Előzmény: VB_Esőkirály (13448)
_MrB_ Creative Commons License 2019.09.11 0 0 13449

Az.

Előzmény: VB_Esőkirály (13447)
VB_Esőkirály Creative Commons License 2019.09.11 0 0 13448

VB_Esőkirály Creative Commons License 2019.09.11 0 0 13447

Az ilyenek, mint JYSK Dreamzone felejtősek? 

Dreamzone gold s25 

22 cm vastag, luxus minőségű megfordítható matrac két keménységi fokozattal, 278 db/m2 táskarugóval, poliészter ha szivaccsal, 80x200 64.500

180x200 140.000 Ft. 

Kuka? 

VB_Esőkirály Creative Commons License 2019.09.11 0 0 13446

HOME Bútorszalon. 

Köszönöm szépen! :) 

Előzmény: Alváskultúra (13445)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!