Keresés

Részletes keresés

soltika Creative Commons License 2005.03.02 0 0 63
Hi, a Lovas majd csak előveszi és belengeti az 1996-ban igényelt izreli útlevelét hogy gyerekek, én mindig is a cionizmus híve voltam:-)))
Előzmény: Állományjavító (56)
Libera nos, Domine! Creative Commons License 2005.03.02 0 1 62
Hát igen, éppen ez a helyzet komikuma. Mi lesz a "legjobb" - ámde nyilaskeresztes szellemiségű - hetilappal? Egy Bencsiket csak úgy lehet rángatni a bolsiktól a nácikig, aztán meg a nácik (és Sztálin, illetve a pravoszláv hagyomány) legnagyobb ellenségéig, a zsidókig?

Komolyra fordítva a szót: Orbán azt nem teheti meg, hogy (ismét) 180°-os fordulatot hajtson végre, és lemondjon a (jórészt pártja által fölnevelt) antiszemita szavazókról. Másrészt viszont sok kárt okozott neki (meg nekünk) a pártja holdudvarában - Lovas(Horkai)BayerBencsik és mások által képviselt - antiszemitizmus a nemzetközi kapcsolatokban. Itt reparációra van szükség mindenképpen, már csak azért is, mert az Európai Parlamentben saját szövetsége ezt messze nem díjazza. (Könnyen Le Pen vagy az újabban szintén erőteljesen zsidóellenes kommunisták/trockisták között találhatja magát, ha nem változtat.)

Szóval szerinten kétfrontos harc folyik: OVi igyekszik majd szalonképesnek mutatkozni a nemzetközi kapcsolatokban, itthon pedig hagyja, hogy kedvenc ideológusai megtartsák a bázis jó részét jelentő szélsőséges bagázst. Kérdés: Lovasék meddig vállalják ezt a dicstelen szerepet, amelyben alkalomadtán bármikor beáldozhatók lesznek...

A fejlemény mindenesetre örvendetes szerintem.
Előzmény: soltika (9)
Állományjavító Creative Commons License 2005.03.02 0 0 61

Dehogy csodálkozom.

Beszéltem már életemben néhány cionistával :-).

Magasról leszarják a sok sápítozó alternatív-jogvédő galuti hájemlammot meg azt, hogy ki antiszemita vagy nem. Ha valaki meg rendes zsidó neokon, és izraelpárti, azt természetesnek veszik és nincsenek tőle meghatódva. Globálisan és objektíve az egész európai bagázst (lényegében csak az angolok kivételével) lappangó vagy éppen besült antiszemitának gondolják, ami végül is nem akkora baj, legalább valamivel fogni lehet őket és különben is versenyhátrány, mert megzavarja a konstruktív gondolkodást.

Egy cionistát cion érdekli. És cion népe.

Előzmény: mmormota (57)
mmormota Creative Commons License 2005.03.02 0 0 60

Mi az a cidákli?

Előzmény: Wic (59)
Wic Creative Commons License 2005.03.02 0 0 59
Wic szegről-végről leakasztja rozsdamarta platina cidákliját.

mongyuk ezt a jelenetet elképzeltem.... :o)
belátom, hiba volt leírni. Ti mindent túl komolyan vesztek....
Előzmény: Állományjavító (56)
Wic Creative Commons License 2005.03.02 0 0 58
wow, mondom én. megy ez :))))))))))))

látod, látod, korábban kellett volna kérdezned. akkor nem írkálnál baromságokat.
de mivel előítéleteid vezetnek, tévképzetekben élsz.

Előzmény: Jo Tunder (50)
mmormota Creative Commons License 2005.03.02 0 1 57

Ami őt érdekli, az ördög öreganyjától is, hogy Magyarország is ítélje el a "palesztin" terrorszervezeteket az EU-ban.

Te ezen csodálkozol?

Neki van arányérzéke. Mennyire veszélyes reálisan szerinted mondjuk a MIÉP, Bácsfi meg nem is tudom, vannak e még fogaskerekesek, meg mennyire veszélyes egy palesztin szervezet?

Volt pár arab ismerősöm az egyetemen. Mindenről normálisan lehetett velük beszélgetni. De a zsidóktól bekattantak. Kerülni kellett a témát mert egy értelmes szót se lehetett ejteni attól kezdve. Előbb menne el Jó Tündért Csurkával sörözni, mint azok elfogadnák, hogy a Föld színén helye lehet Izraelnek.

Előzmény: Állományjavító (46)
Állományjavító Creative Commons License 2005.03.02 0 0 56

A folyamat megindult.

Wic szegről-végről leakasztja rozsdamarta platina cidákliját.

Bayer a pajeszkölcsönző felé tart.

Az örök ász pedig Lovas....

soltika Creative Commons License 2005.03.02 0 0 55
Hi, én már azon se lepődnék meg ha az Orbán május elsején Kádár képek alatt vonultatná fel a híveit és követelné a Sztálin szobor viszaállítását a keresztény konzervatív népnemzeti jobboldali jogfolytonoságra és értékekre hivatkozva:-)))
Előzmény: Törölt nick (53)
Jo Tunder Creative Commons License 2005.03.02 0 0 54

KBS,

Orbán nem csak, hogy filoszemita, de a Likud és Ariel Sharon szövetségese.
Fogalmazzunk pontosan. Semmi baj nincs most a FIDESZ-szel KBS, semmi baj.
Az a kérdés, hogy tüzike, Macisajt, kurázs meg a többi mit fog szólni.
Wic már zsidó :)))
Előzmény: Kovács Béla Sándor (45)
soltika Creative Commons License 2005.03.02 0 0 52
Hi, holnapra tán még az is kiderül hogy tuliképpen cionista:-)))
soltika Creative Commons License 2005.03.02 0 0 51
Dokikám, nem írsz fel magadnak némi Cavintont?
Előzmény: Kovács Béla Sándor (45)
Jo Tunder Creative Commons License 2005.03.02 0 0 50

wow, mondom én. megy ez :))))))))))))
Előzmény: Wic (48)
soltika Creative Commons License 2005.03.02 0 1 49
Azért arra kíváncsi lennék hogy a Vik kire fogja kiosztani azt a szerepet hogy az elkövetkezendő napokban zsidózzon egy jó nagyot?
A Kövér vagy a Semjén lesz az aki helyreteszi a hívek kissé megroggyant lelkivilágát?
Mert ilyenkor általában ők kompenzálnak:-)))
Wic Creative Commons License 2005.03.02 0 0 48
És te Wic, te mit mondasz? Mióta építi Orbán a viszonyt Izreallel?
a cikk szerint régóta. miért kérded?

És milyen a te viszonyod Izraellel, mondjuk mától fogva? :-)

Ez egy többrétű kérdés. Lévén magam is zsidó vagyok szegrül végrül. ettől függetlenül sok lépését elitélem Izraelnek.

És szerinted az izraeli külügyminiszter civilizált országból jött? Tudod, eddig az a hír járta, hogy Orbánnal civilizált országok nem állnak szóba.... Te hogy viszonyulsz ezután Izraelhez? :o)

Előzmény: Kettes számú törzsvendég (36)
mmormota Creative Commons License 2005.03.02 0 0 47

És akkor ez így elég is, semmi más nem számít, dolog lezárva, kezdjük a harcot?

Előzmény: Jo Tunder (44)
Állományjavító Creative Commons License 2005.03.02 0 0 46

Egy nagy fenét nem tűnt fel. Már nem az, hogy Hitler reinkarnációja lenne, hanem az, hogy az, ami, egy elvtelen populista csirkefogó, aki sanda célzásokat tesz és másokéitól meg nem határolódik el. Tudja, centire. Ha mástól nem, akkor Lapid miniszterelnökhelyettes úrtól.

De leszarja. Nem érdekli. Úgyis tudja, hogy kutyából nem lesz szalonna, viszont pillanatnyilag az európai antiszemitizmus nemtetsz-halott (tetszhalottat mégse írnék), vagy legalábbis ártatlan.

Ami őt érdekli, az ördög öreganyjától is, hogy Magyarország is ítélje el a "palesztin" terrorszervezeteket az EU-ban.

Ehhez képest letojja Gyurcsányt meg Orbánt együtt és külön-külön. Meg ha még marad benne valami, akkor letojja azt is, hogy van-e Teleki meg Horthy-emlékmű Pesten.

Előzmény: Wic (11)
Kovács Béla Sándor Creative Commons License 2005.03.02 0 0 45

Ugye vicceltek?

Felállítatok egy hazug tételt: "A Fidesz antiszemita"; majd amikor egyes események ezzel sehogy sem egyeztethetők össze, akkor a Fideszt vádoljátok következetlenséggel. Mondanám, hogy ügyes, de nincs hozzá kedvem...

Jo Tunder Creative Commons License 2005.03.02 0 0 44

Bencsik Andrást ünnepélyes keretek között vették fel a FIDESZ kulturális izéjébe. ha ugyanolyan ünnepélyes keretek között seggbe rúgják, akkor lehet, hogy át fogom értékelni a viszonyom Orbánékhoz.

Előzmény: mmormota (42)
Jo Tunder Creative Commons License 2005.03.02 0 0 43

szerintem Orbán ezt baromira végiggondolta. és a topikból is látható, hogy holnapra tüzes schönfeld fal és shmuel the dog fog engem le arafatbérencezni,  de ez akkoris nagyon vicces. Macisajt pofácskájára vagyok kiváncsi :)))) hö :))))))))))

mmormota Creative Commons License 2005.03.02 0 0 42

És mi benne a Fidesz?

Előzmény: Jo Tunder (37)
raepa Creative Commons License 2005.03.02 0 0 41
Hogy is volt? Oceania Keletazsia ellen visel haborut: Oceania mindig is Keletazsia ellen viselt haborut. Valami ilyesmi, pepitaban.
soltika Creative Commons License 2005.03.02 0 0 40
"És milyen a te viszonyod Izraellel, mondjuk mától fogva? :-)"

Hát majd olyan lesz ahogy azt a párt előírja:-)))
"A párttal a néppel egy az utunk":-)))
soltika Creative Commons License 2005.03.02 0 0 39
Hi, visszahívja a Wermer Andrást?
Előzmény: Törölt nick (34)
soltika Creative Commons License 2005.03.02 0 0 38
Hát azért néha eleresztette ő is az idegenszívű és ehhez hasonló uszuló ugatást, most meg kiderül hogy tuliképpen azokat akiket bactatott a támogatásáról biztosítja, hát nem röhejes?
Pörög mint Marci farkincáján a motolla:-)))

No nem baj fogjátok ti hamarosan még az USA-t is imádni:-)))
Előzmény: FJODOROVICS MARTENS (32)
Jo Tunder Creative Commons License 2005.03.02 0 0 37

a Demokratában mi a kripto ? :)) 

Előzmény: mmormota (29)
Kettes számú törzsvendég Creative Commons License 2005.03.02 0 0 36
Mi sem könnyebb.
Aczél Endre egy gúnyos mosollyal elintézi a dolgot. Közel-kelet? Orbán? Neki legyen mondva.
A Hírtévé tárgyszerűen, halottfehéren, enyhe arcrángással beolvassa a hírt.
Pilhál György beletöri a ceruzáját a saját kezébe.
A Mancs szerk. rámutat, hogy jó néhány köbdeci sémi ondó lefolyik még Orbán torkán, mire feledtetni tudja a reformnyilas haverjai elmúlt tíz évben elkövetett ámokfutását. Bayer Zsolt boldogtalanságában körülmetéli magát és elvérzik a konyhakövön.
Bencsik András lezsidóbérencezi Orbánt, majd bocsánatot kér, de ezúttal le kell ülnie.
Lovas István belekacsint a kamerába.

És te Wic, te mit mondasz? Mióta építi Orbán a viszonyt Izreallel? És milyen a te viszonyod Izraellel, mondjuk mától fogva? :-)
mmormota Creative Commons License 2005.03.02 0 0 35

OFF Te mondd, az rendbe van hogy a szoci hulyesegek zavarnak, a fideszes hulyesegek azok nem? Csak erdekelne:) ON

Már hogyne zavarnának azok is. Nem tudom röviden kifejteni - az a mély szoclib meggyőződés zavar, hogy ők az igazság birtokosai, és ettől okosabb és jobb emberek másoknál. Ez valami meghökkentő és hihetetlen kártékony öntudatot ad teljesen hülye embereknek.

Előzmény: velo (18)
Tzp Creative Commons License 2005.03.02 0 0 33

"Kiemelte: nagyon örül annak, hogy határozott szavakat hallhatott az antiszemitizmus elleni fellépés szükségességéről. Mint mondta, a zsidó közösség már régóta él Magyarországon és sajnos 600 ezer tagját vesztette el a holokausztban, s még hatvan évvel később is vannak, akik megpróbálják támadni a zsidókat."

Ez is azt hiszi, hogy Izraelnek koze van felmillio magyar halalahoz...

Előzmény: Libera nos, Domine! (4)
FJODOROVICS MARTENS Creative Commons License 2005.03.02 0 0 32

Én itt semmiféle problémát nem látok,GyuFe is vidáman pacsizott Berlusconival pedig ugye...

Mellesleg Orbán sose volt antisémita.

És hogy jön ide a Demokrata?

Előzmény: Jo Tunder (-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!