Van egy Creation Ct Pcut 630 vágóplotterem,amit javitani kellene.A hibái:megcsúszik alatta a vinil,és néha nem engedi le a kést.Kb.ezer négyzetmétert vágtam vele,és most négy áves.Nem találok az internrtrn szervizt aki javitaná.Kérném a segitségeteket.
Köszi! Ezt próbáltam, de csak egy kis határok között lehet állítani, mert ha nagyon fel van véve, akkor leszedi a sarkokat. Egyénként érdekes, hogy nem minden grafikánál, és betű típusnál csinálja.
Segítséget szeretnék kérni. Valaki tudna nekem segíteni a vektorizálásban,vagy valakinek van hasonló logója,felirata. Nagyon szépen köszönöm a segítséget előre is.
Köszönöm az infót, de elsősorban megbízható típust keresek. Úgy hallottam, hogy a Summa vagy Mimaki elég megbízható gépek. Elsősorban betű kivágás, autó dekor területen használnám a gépet.
Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni, fóliavágó Plotter vásárlását tervezem, mert vállalkozásunkat szeretnénk ezen a téren bővíteni. Milyen gépet javasoltok, nem mindenképpen az olcsóság, sokkal inkább a megbízhatóság, és kezelhetőség dominál. Már az elején szeretnék olyan gépet, ami megbirkózik szinte minden feladattal.
Foison koala gép, és ahhoz adták a flexi szoftvert. Egyébként érdekes, hogy nem mindegyik karakternél csinálja. Pl vagy egy olyan szöveg, hogy "vágás", az első Á-nak az ékezetét jól körbe vágja, a másodiknak már nem. Néha az O betűknél nem vágja körbe rendesen. Nem annyira, hogy használhatatlan legyen, csak a kis karaktereknél előfordul, hogy amikor leszedem a felesleget, akkor jön vele a betű is, mert egy kis ponton nem vágta körbe.
Majd felhívom a Zsomborékat is (Signdepot), hátha tudnak valami okosat mondani.
Mert "a Flexi Sign Foison Edition verziója kizárólag a Foison vágóplotterekkel működik, így a Foison C24 típussal is! Bár a Flexi drágább az Artcut és más alapszintű vágószoftverekhez képest, de az ügyfeleink tökéletes elégedettsége érdekében 2009-től nem értékesítünk több Artcut szoftvert, helyette a Flexi Foison Edition szoftvert INGYEN adjuk minden Foison vágóplotter vásárlása mellé. Így a plotter vásárlással komplett rendszert kapsz, amihez már csak egy PC szükséges."
Ha a flexi szoftverből írok egy szöveget, és azt vágom ki, akkor sem tökéletes. Főleg a kis karaktereknél, vagy az ékezeteknél. Próbáltam állítani az offset értéket, és a késeket is cserélgettem. 30, 45, és 60 fokos késsel is próbáltam.
Azt hittem, hogy van egy állítási lehetőség, hogy túl húzza a vágásokat amikor befejezi.
Eladó egy Mutoh junior plus vágóplotter ami hibás. Szerintem firmware-t kell frissíteni de aztán lehet kuka az egész.
Hibajelenség a gép max vágási szélessége kb 65 cm ha belefűzök egy 50 cm széles anyagot 114cm nek ismeri fel. Ha egy 5 cm-es kockát szeretnék kivágni akkor a rip-ben 12 cm et kell ráküldeni, hogy az 5 cm-et vágja. Ezzel még nem is lenne baj de ha pl egy 40cm x 80 cm feliratot szeretnék vágni ezt már nem fejezi be 1 jó pár betűt kihagy itt ott rávág. Ha egy 20cm x 10 cm feliratot küldök rá azt kivágja természetesen a 2 x-es szorzóval amit fentebb írtam. Tök úgy jön le nekem mintha meg lenne hülyülve. Foglalkozni nem akarok vele. Átverni nem akarok senkit ezért írtam le.