Azt tudom, hogy Te is és siccila is sajátot szoktatok, meg kabir is. De az utolsó háromból - amire a kommentár vonatkozott - kabirén ezúttal elgondolkodtam, talán a keret és a téma miatt, hogy lehet, mégsem a sajátja, annyira albumszerű. Bár tud ennyire fotózni, azt hiszem. Ezért lett formailag kijelentés, nem kérdés.
Ezt nem tudom, kitől kérdezted, ugyanis siccilának is voltak itt saját fotói. De ha én is a kérdezettek között vagyok, akkor a válasz: igen, csak saját fotókat rakok fel.
legtöbbször saját fotókból dolgozom, de a keresőkkel találhatsz jó képeket, csak vagy a témát nevezd meg és azt, hogy kép, vagy a szerzőt. Akkor viszont jó, ha odaírod, hogy honnan van, mikor feltöltöd, hogy ne legyen gond belőle.
Iiigen, bár azt hiszem, a ti esetetekben egyiktek megihlette a másikát; nálunk meg, tekintve, hogy én is előző délután kezdtem el a képet, - inkább párhuzamos gondolkodás lehetett. Összességében viszont: harmónikusan illeszkedtünk egy dallamfutammá.:)
Egyébként meg egymindegy.:) Lényeg, a képek, meg a versek, amiket idehozunk. És szerintem egyikőnknek sem kell szégyenkeznie...