Keresés

Részletes keresés

tumormarker Creative Commons License 2008.02.29 0 0 3628
Ez nem a Cluevit akar lenni csak új néven?
Előzmény: cukibogi (3627)
cukibogi Creative Commons License 2008.02.27 0 0 3627
találtam egy érdekes cikket reggel.

http://www.natursziget.com/page.php?show/tumor/view/artid/elkerulhetoahalaloskor
Mr Darcy Creative Commons License 2008.02.26 0 0 3626

Sziasztok,

 

felajánlok egy MEGBONTOTT, és csak ~FÉLIG teli doboz, de Március közepéig felhasznáható Vitamax gomba port.

 

Sajnos nekünk már nincsen rá szükségünk :-((((((( és nem szeretném, hogy pocsékba   menjen.

 

Akit érdekel írjon ide, Tatabányán, vagy Budán átvehető.

 

Üdv,

D

 

 

 

 

tumormarker Creative Commons License 2008.02.25 0 0 3625

Ez sajnos így van, erről beszélek én is. Persze nem véletlen történik mindez, de vannak akik még most sem hisznek a szemüknek. Emlékszel? Mi már 2 évvel ezelőtt megmondtuk, hogy ez következik. Sokan vitatták. Nem mi  tévedtünk. Arról is meg vagyok győződve, hogy a jövőt illetően sem tévedek. Egy 35éves rákos beteg a sz*rnak se fog kelleni. Üzletember vagyok, tudom mi a cél. Én se hadakoznék olyan ügyfélért (nem betegért, hanem ügyfélért, mint a piacon), akinek a kezelése szinte azonnal, de legalábbis, ha protokoll szerint kezelnék akkor hamarosan milliókat vinne el a profitból, cserébe meg alig tejel valamit. Ez nem jó üzlet, sőt, kifejezetten rossz üzlet.

 

Jelen helyzetben sajnos olyan érzésem van, ha én most orvoshoz megyek, akkor jelentősen csökkennek a túlélési esélyeim. Eddig sem vágytam kórházi kezelésre, de most már rendesen attól tartok, hogy amennyiben ellátogatok valahova, akkor tulajdonképpen a vágóhídra megyek.

Mondjuk tisztelet a kivételnek, de amit én a műtétem után a betegszobában láttam, az közelebb állt egy középkori kínzókamra hangulatához, mint a gyógyításhoz.

Tudom, hogy vannak jó orvosok és a beteget még embernek tekintő ápolók, de valahogy nekem nem hozzájuk volt szerencsém. 

A valaha volt kedves, odaadó, drága kis nővérkéket már régen elüldözte a rendszer.

Nálunk pl. egy ursula osztogatta a parancsokat, de úgy, mintha a vörös hadseregben lennénk. El is küldtem a fenébe, velem normálisan beszéljen, nem az orosz fronton vagyunk (még :-D). 

 

Magam miatt én már nem is aggódom, viszont a családom jövője komoly tét maradt. Én 1,5éve kimentem körülnézni, lehetőségek után kutatni. Sok dolgot megtudtam, és ha a feleségem is beleegyezik végre, akkor mi sajnos elmegyünk (én már rég elmentem volna, de ő nehezen mozdul). Főleg a gyerekek miatt. Csak hát a fene egye meg, nem nekünk kellene elmenni...

 

Giga gyógyszerét el venni biztos nem fogják, viszont az még kérdés, hogy esetleg mennyivel kell majd többet fizetnetek érte. És ugye ott vannak még a kiegészítő akármik is (CT pl.), ami nem két forint, vagyis feltételezem, hogy ezeknek a vizsgálatoknak a száma erősen korlátozott lesz az adott csomagokban.

 

És végül egy kis adalék: itt egy dokumentumfilm a több biztosítós modell gyönyörűségeiről (USA fim, magyar felirattal): http://www.bestofgyurcsany.hu/news.php?extend.68

Előzmény: Törölt nick (3624)
Törölt nick Creative Commons License 2008.02.25 0 0 3624
Ha tudnád mennyit filóztunk mi is ezen a biztosítósdin.

Az tuti, hogy bazi nagy szívás lesz a dologból...

Anno amikor mentek a kreolok Svédországba akkor olvastam, hogy a svédekhez akkor lehetne azonnal átköltözni, ha az ember bizonyítani tudja, hogy az élete nincs garantálva adott országban(még ha az EU ország akkor is) - olyankor meg automatice jár a svéd TB a menekültnek... (na ez így valszeg nem 100-as, annyira nem mélyedtem bele a dologba, de valahogy így jött le a dolog.. a kreolok ugye nem tudták bizonyítani...). Szerintem utána fogok nézni ennek, mert ha gáz van akkor nem lesz idő filozofálgatni. (ld. valami munkát azt tutira szereznénk kint, csak a TB nem járna az első pillanattól nekünk meg akkor az első pillanattól kellene)

Pont emiatt szerintem ha valakitől pl. megvonják az életmentő kezelését mert mondjuk átalakították a TB-t (bizonyíthatóan emiatt! - ld. ha az összes hazai protokoll szerint járni jár de nem jut) akkor érdemes ezzel bepróbálkozni (na meg az emberi méltósághoz és élethez való joggal dobálózni de az senkit sem fog meghatni, hiszen pont az a cél, hogy pusztuljon a "férgese"... bocsi...).

Hát ez van.

Röhej, de én annak örülök a legjobban, hogy giga nem most lett beteg mert akkor lehet, hogy már nem élne :((( (ld. szabad sebészválasztás hiánya -ha nem azok műtik akiket felkértünk ki tudja mi lett volna- szabad korházválasztás hiánya -nem volt mindegy, hogy önként ment-e pont abba a kórházba, szabad onkológusválasztás hiánya - megintcsak bizalom kérdése...)

Ez egy dzsungel ahol harcolni kell a túlélésért. Ennyi.

(Tök durva... most ugye eltört a karja... tök pitiáner sérülés!!! semmi különös... ehhez képest volt, hogy éjjel én kötözgettem át a kezét mert zsibbadt -már profi módon mumifikálok:)))), a közeli súlyponti!!!! kórházban meg mondták, hogy be se menjünk átkötöztetni mert úgysem csinálják meg mert nincs traumatológia és gipszelő, kötözzük át mi... a helyi SZTK-ban aláírattak vele papírt, hogy átkötözték, hogy kapott kendőt, hogy áramlásvizsgálatot csináltak nála... mindezt 300 Ft-ért... Reklamált a dokinál, hogy ő ezt nem írja alá mert ebből semmi sem igaz, az meg mondta, hogy sajnálja, neki kiadták, hogy mindenkivel kamu papírokat írasson alá. Vazze... ez durva. Utána ment a gyógytornászhoz (extra 300 ft mert csak beutalóval lehet... ekkor már kb. 1200 Ft vizitdíjnál tartott... mindez egy üzemi balesetnél). Azok kiröhögték mert fájt neki a torna. Mentünk inkább maszekba. A gyógytornász soron kívül fogadott, végül egy fillért sem fogadott el és most küldi gigát extra röntgenre mert szerinte el***szték a karját a hivatalos gyógytornán mert tilos lett volna olyanokat művelni vele amiket műveltek... Most szurkolunk, hogy helyre tudja rakni és ne kelljen emiatt műteni... vazz... egy sima kartörésről beszélünk ami eredetileg! még csak el se mozdult!!!! Ja... azt írtam már, hogy amikor bementem fájdalomcsillapítóért és megkértem a dokit, hogy nézzen utána a gyógyszerkönyvében, hogy mit szedhet a Gleevec mellé akkor az hülyének nézett és végül kénytelen voltam Cataflamot felíratni, mert arról legalább tudtam, hogy csak enyhe! ütközés (mi az az interaction magyarul????) várható a Gleevec mellett? A doki meg kérdezgettek, hogy ugyanmár honnan tudok én ilyeneket. Anyám... nemsokára műteni is otthon fogunk konyhakéssel és hústűvel.)
Előzmény: tumormarker (3623)
tumormarker Creative Commons License 2008.02.24 0 0 3623

Köszi, de nem vágyom rá. :-)

Bár ha még megérem, egy MR-re el fogok menni még ebben az évben, de csak azért, mert utána nem tudom mi lesz. Sanszos, hogy egy rákos betegért nem fognak versengeni a biztosítók, vagyis lehet, hogy később már ezt se tudom majd megcsináltatni. 

Előzmény: Melles-leg-nő (3620)
tumormarker Creative Commons License 2008.02.24 0 0 3622

De most azt meg én nem értem, hogy ezzel mit akarsz bizonyítani?

Nem vett igénybe kezelést (az első műtéten kívül), ehhez képest -ha jól értem a cikket-, még közel 9évig élt.

 

Példát bármiről lehet hozni. Csak az én közvetlen környezetemben 5rákos eset volt, mindegyik a legelejétől hivatalos protokoll szerint kezelve. Sajnos 4-en már nem élnek, az átlag "túlélés" 2év volt.

És ez mit bizonyít? Szvsz semmit.

 

Előzmény: ny63 (3621)
ny63 Creative Commons License 2008.02.23 0 0 3621
Ezt a linket Macu Laci figyelmébe ajánlom...
Melles-leg-nő Creative Commons License 2008.02.19 0 0 3620
Szia!:)

Ha egyszer mégis szeretnéd,csak egy szavadba kerül,és egy kis idődbe,és jöhetsz!:)
Előzmény: tumormarker (3615)
tumormarker Creative Commons License 2008.02.16 0 0 3619

1. Itt egy szó bizonyítékot nem olvasok arról, hogy a desztvíz bizonyosan nem mossa ki a szervetből az ásványokat.

Egyébként csak azt próbáltam meg elmagyarázni (úgy tűnik sikertelenül), hogy minden állításra jut egy cáfolat is. Ezért a gyógyítás területén bármit tényként állítani nem érdemes. Az általad idézett véleméyekkel szemben bármikor találsz ellenvéleményt is, szintén szakemberektől. Ha egy tudós állít valamit, biztos lehetsz benne, hogy egy másik cáfolni fogja (érvekkel megtámasztva természetesen).

Még az akdémiai, un. "bizonyított orvoslás" esetén is így van, mivel ott sincs bizonyítva szinte semmi. Sokak szerint az elméletek jórésze hipotézis (értsd: feltevés, elképzelés), nem pedig bizonyított tény. A "bizonyítás" statszitika alapú, ami véleményem szerint, szintén tudománytalan.

  

2. Egyes elméletek alapján a csapvízzel inkább az a gond, hogy tele van méreggel, hormonokkal, szennyvízzel, és sok egyéb ipari szennyeződéssel.

 

3. rendben

 

4. Ismétlem: nem a Breuss kúra sikerességét kédőjelezem meg! (Magam is inkább hiszek ezekben a természetes eljárásokban, mint a mustárgáz számazékainak gyógyító hatásában). De ez nem jelenti azt, hogy nekem igazam van. Ezért nem állítható, hogy ez biztosan működik. Fel kell rá hívni a figyelmet, megmutatni, hogy van ilyen is, tényszerűen bemutatni a kúrát, annak előnyeit, hátrányait, és hogy mire kell vigyázni (de nem csodakúraként aposztrofálni). Felhívni a figyelmet, hogy az orvosi kezelés mellett kell csinálni bármit. Aztán majd a beteg eldönti, hogy mit akar.

 

5. Én nem állítom, és nem is tagadom. ;-) Ahhoz nincs elegendő tapasztalatom és tudásom, hogy kijelentéseket tegyek! (Neked van?)

 

6. Én nem állítom, és nem is tagadom. ;-) Ahhoz nincs elegendő tapasztalatom és tudásom, hogy kijelentéseket tegyek! (Neked van?)

 

MINDEN HOZZÁSZÓLÁSOM AZ ÉN SZEMÉLYES VÉLEMÉNYEM.

 

Ez így tökéletesen rendben van! ;-)

Előzmény: MaciLaci68 (3618)
MaciLaci68 Creative Commons License 2008.02.15 0 0 3618
1.
"Testünk ásványi agyag szükségletét leginkább az ételek biztosítják, nem az ivóvíz."
American Medical Journal (Amerikai Orvosi Folyóirat)

"Az emberi szervezet számára szükséges ásványi anyagokból elenyészõen kevés mennyiséget tartalmaz a víz az élelmiszerekhez képest. Ha valakinek az étrendje változatos, még ha nem is kiegyensúlyozott, akkor sem fog nyomelem-hiányban szenvedni."
Dr. Henry A. Schroeder, Dartmouth Medical School (Dartmouth Orvosi Szakiskola)

"A béltraktusban lévõ mérgek okozta betegségekért szinte mindig a víz keménysége (az oldott ásványok jelenléte) a felelõs. Ezek (a szilárd ásványi részecskék) a bélfalakról bejutnak a nyirokrendszerbe, ahonnan minden a vérbe kerül, és az ereken keresztül végül eljut a szervezet minden részébe. Ez okozza az emberek betegségeinek nagy részét."
Dr. Charles Mayo, a világszerte ismert Mayo Klinika orvosa

"Az egyedüli ásványi anyagok, melyeket a testünk hasznosítani tud: a szerves ásványi anyagok. Minden más típusú ásványi anyag idegen elem a szervezet számára, amelytõl meg kell szabadulnia."
Dr. Allen E. Banik: The Choice is Clear (A választás világos)

"A szervetlen ásványi anyagok - továbbá a káros koleszterin és a só - leginkább az agy (75%-a víz) vékony ütõereit és más véredényeit támadják. Az ütõerek rugalmatlanná válása, az erek elmeszesedése attól a naptól kezdõdik, amikor a csapvízbõl elõször kerülnek szervetlen vegyi és ásványi anyagok a testünkbe."
Dr. Paul Bragg: The Shocking Truth About Water (A megdöbbentõ igazság a vízrõl)
2. Nem mondtam hogy igazam van, az mondtam hogy csodás szereknek tartom a gyógynövényeket.

3. Ezt már elmagyaráztam, hogy kell érteni, nem fogom mégegyszer.

4. Kihasználod hogy nem járom a világot, és gyűjtöm az eseteket mind Kodály a népdalokat. Szívesen foglakoznék ezzel, de dolgoznom kell. Azért adok egy linket, nem hiszem hogy hazugságok lennének:
http://www.mimnet.hu/0100_hun/index.asp?go=0200_kommunikacio%2F0100_forum%2Ffind&w=breuss

5. Továbbra is állítom, hogy a Breuss működik (sohasem állítottam hogy mindenkinél 100%-os gyógyulást hoz)

6. Továbbra is állítom, hogy a zsúrló jó daganatellenes szer.

MINDEN HOZZÁSZÓLÁSOM AZ ÉN SZEMÉLYES VÉLEMÉNYEM.
Előzmény: tumormarker (3603)
MaciLaci68 Creative Commons License 2008.02.15 0 0 3617

Azt viszont én rühellem,mikor valaki sunyi módon árul valamit,ami még árt is!

Mit árulok ?

Előzmény: Zolady (3606)
MaciLaci68 Creative Commons License 2008.02.15 0 0 3616

Már többedszer gúnyolódsz rajtam. Ez volt az utolsó válaszom rájuk. Normális hangvételben szívesen beszélgetek továbbra is.

Előzmény: Zolady (3599)
tumormarker Creative Commons License 2008.02.15 0 0 3615
Én is örülök, hogy látlak. Ritkán jársz erre. :-)
Köszönöm kérdésedet, de "hivatalos forrásból" továbbra sem tudom, hogy minden rendben van-e, vagy sem.
Előzmény: Melles-leg-nő (3612)
Melles-leg-nő Creative Commons License 2008.02.15 0 0 3614
Nem éppen.. egy aorta aneurisma ruptúra elsőbbséget élvez,és sok más egyéb is..
A rák egy állapot.A diagnózis megtudása életveszélyes fenyegettséget ró a hordozójára,de a kezdeti bénultságot ezután felváltja az élniakarás,és a megoldások keresése.
Egyfolytában ezen a kúrán lovagolsz.Megerősítést szeretnél?
Vagy meggyőzni másokat,és segíteni nekik?
Előzmény: MaciLaci68 (3594)
Melles-leg-nő Creative Commons License 2008.02.15 0 0 3613
Egyszerűtekintetű..:))) ez kész.. Zolady csúcs vagy!:)
Előzmény: Zolady (3599)
Melles-leg-nő Creative Commons License 2008.02.15 0 0 3612
De jó,hogy látlak.Minden rendben?
Előzmény: tumormarker (3610)
Melles-leg-nő Creative Commons License 2008.02.15 0 0 3611
Szia Csin!

Ohh.. de szép!!!!Tüneményes kis hölgy lett!
Tervezitek már a következőt?
Előzmény: Törölt nick (3604)
tumormarker Creative Commons License 2008.02.15 0 0 3610

Ilyen képekből bármikor jöhet még! :-) 

Gratulálok! Csodaszép!

Előzmény: Törölt nick (3604)
Cseresznye Creative Commons License 2008.02.14 0 0 3609
A kikandikáló lábujjai a legaranyosabbak. :-)
Előzmény: Törölt nick (3604)
Zolady Creative Commons License 2008.02.14 0 0 3608

Jajjnekem:))

Nagyon helyes!

Kösz.

 

Előzmény: Törölt nick (3604)
Zolady Creative Commons License 2008.02.14 0 0 3607
Egyetértek minden szavaddal. Felfordult a világ?:)
Előzmény: tumormarker (3603)
Zolady Creative Commons License 2008.02.14 0 0 3606

Jajmá',dehogy fenyegetőztem.

Persze,hogy mindenki leírhatja a véleményét.

Azt viszont én rühellem,mikor valaki sunyi módon árul valamit,ami még árt is!

Előzmény: Törölt nick (3601)
ny63 Creative Commons License 2008.02.14 0 0 3605
off
:)))))))************
on
Előzmény: Törölt nick (3604)
Törölt nick Creative Commons License 2008.02.14 0 0 3604
Off

On
Előzmény: Zolady (3600)
tumormarker Creative Commons License 2008.02.14 0 0 3603

Véleményem szerint, ez egy parttalan, és legfőképp, értelmetlen vita.

De ha már...kedves MaciLaci:

 

1. Ezt illene alátámasztani valamilyen hiteles bizonyítékkal (legalább egy nyamvadt, normál esetben semmire se jó statisztikával). Önmagában az, hogy te ezt így gondolod, ahhoz kevés, hogy tényként tálald mások felé.

2. Ha én a földet laposnak "tartom", akkor igazam van?

3. Egyenlőségjelet tettél. Viszonylag egyértelmű írásjel.

4. Én sem zárom ki, hogy működik, de tényként sem állítom, hogy igen.

Néhány hsz-el előbb ismerted el, hogy sem te (egészségesen), sem a hozzátartozód nem próbálta. Ha jól értem, te csak hallottál egy haver haverjától valamit, amit most tényként szórsz a virtuális világba. Ez így viszonylag ostobaság.

5. Ismét egy tényszerű kijelentés. Igazolni kéne tudnod, de ez eddig nem nagyon ment. Nekem nagyon úgy tűnik, hogy te egyáltalán nem értesz semmihez ebben a kérdésben, csak olvastál valahol valamit, amiben most kicsit ész nélkül hiszel. Ez nem baj, és magánügy is, de másokat így ne vezess félre. Vagy pedig érvelj, igazolj, konkrét, hiteles, esetleírásokkal, akármivel. Ellenkező esetben ez még hipotézisnek is gyengécske.

Azzal semmi baj, ha felhívod a betegek figyelmét a kúrára, sőt, ez szükséges!

De ne állíts be úgy egyetlen kúrát vagy szert sem, hogy az csodaszer. Csodaszer és csodakúra nem létezik. Nemhogy a ráknál, hanem sehol. Nincs olyan komoly betegség, amire biztos, 100%-kos, mindenkinél működő gyógyír van. Sem az akadémiai izéknek, sem az természetgyógyászoknak.

6. Értem. Tehát te egyetlen eset alapján (ami ráadásul nem is rák, hanem ciszta, tkp. a kettő nem ugyanaz), teszel felelőtlen kijelentéseket? Ez kb. annyit ér mintha azt mondom: "szerintem a fehér zokni viselése csodaszer, hihetetlen hatása abban mutatkozik meg, hogy a használója sokkal gyorsabban, és messzebre tud futni mint a többiek". S hogy mivel támasztom alá ezt a "szerintem" tényt? Azzal, hogy egyszer láttam egy embert, aki három 3 másik közül, futva  élérte a buszt, és mivel csak rajta volt fehér zokni, egyértelmű, hogy amit állítok, az ""tény és működik""...

 

Előzmény: MaciLaci68 (3595)
Cseresznye Creative Commons License 2008.02.14 0 0 3602
Ez e topik pont azért jött létre, hogy innen ne kellejen elhúznia a hozzánk hasonlóan gondolkodóknak.
A címe már moderálva lett a másik rákos topik látogatóinak kérésére, de eddig és ne tovább!
Előzmény: Törölt nick (3601)
Törölt nick Creative Commons License 2008.02.14 0 0 3601
naaaa.. moderákal ne fenyegetőzz légyszi, ha itt megint moderálás lesz én speciel megint úgy elhúzok, hogy vissza se nézek.

Mindenkinek joga van leírni amit gondol (ld. amíg abszolut on-topik és nem az öncélú fikázás a célja), max. mindenki elmondja az ellenvéleményét és megcáfolja az esetleg megcáfolandó dolgokat és egyetértően bólogat amikor olyat hall ami tetszik neki.

Rühellem amikor valaki nem írhatja le az akár néha teljesen eszement vagy durva elméleteit. Nem abból tanulnak az emberek, ha kivágják az oda nem illő dolgokat hanem abból, ha vita alakul ki és az esetleges tévhitekről mindenki leírhatja a véleményét, tapasztalatát.

Uff.

Pont ezért nyílt ez a topik, hogy a vadabb elméletek (amikkel megjegyzem MINDENKI találkozik a neten) is előkerülhessenek és ha kell megcáfolódjanak vagy legyenek olyanok akik felhívják a figyelmet a bennük lévő buktatókra - vagy megerősítsék az érdeklődőt, hogy valszeg jó úton halad.
Előzmény: Zolady (3599)
Zolady Creative Commons License 2008.02.14 0 0 3600

Off

Már lassan egyéves hogy van?:) Kép??

On

Előzmény: Törölt nick (3597)
Zolady Creative Commons License 2008.02.14 0 0 3599

Én egyszer 3 napig semmit sem ettem, csak vizet ittam és semmi bajom nem lett

 

Óóó,mily megható:))

Ha egy modera is olvasná a bemutatkozásodat,már kidobott volna innen.

Úgyhogy kicsit fogd vissza magad!

De most tényleg,azon kívűl,hogy sovány vagy,mit tudsz a kemoról,vagy a természetgyógyászatról??

 

Kemónál nincs bonyolult elmélet: kemó=antibiotikum=életellenesség=nem jó

 

Ugye nem bántalak meg,ha azt mondom,hogy olyan egyszerűtekintetű vagy??:)

Az élet bonyolultabb a a honlapodnál!!

Előzmény: MaciLaci68 (3588)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!