Szia:o) Hát te?...mindenhol vagy? Szét vok esve picit, de majd rendbe jövök. Elvesztettem az ingyen háztartásvezető-babysitter-aszisztensemet.....apa dolgozik hétfő óta. Másfél év után nehezen jövök bele a dologba....
Elnézést, hogy nem jelentkeztem, de nem voltam gépközelben. Szóval ez nem az az edény amiben főzni lehet a tésztát -Alja fehér benne szűrő, teteje kék-, hanem egy rendes nagy világoskék tál benne szűrővel amit kivéve is lezárható meg ha benne van is . Együtt vettem másik kettővel-talán készlet is volt nem emlékszem -,abból a középső méret zöld a kicsi pedig sárga ugyanilyen formában. Hát remélem hogy ez segít.
lehet a talalomester is, de az nem kek :-) (vagy csak a teteje) es levesnek, es levesszuresre inkabb az UH-t szoktak ajanlgatni, a talalomester- a nagy ovalis, - nem igazan erre valo, de persze erre is jo lehet de hat a szokasok ?! mar csak ilyenek, az ember nehezen szakad el a berogzult dolgoktol
nem lehet, hogy a tálalómesterre gondol? legalábbis annak van alja, szűrője és teteje is, és lehet benne tésztát, gombócot "főzni". vártam, hogy jöjjön egy szaki, de sajnos szaki híján vagyunk. illetve Bee abbahagyta, van még szilikon, aki azt hiszem, hogy aktív. szakik, gyertek segíteni!!!
Segítsetek, ha tudtok. Kb. 8-9 éve vettem egy olyan nagy tupper tálat amiben van egy szűrő is- kék színű. Baromi jó, a tésztát mindig ebben szűröm és tálalom. Történt a minap, hogy rajta felejtettem a villanytűzhelyemen ami még nem volt teljesen kihűlve, így persze kiolvadt az alja. A szűrő és a tető hibátlan. Tud valaki segíteni a pótlásában? Előre is köszi Rewa