Keresés

Részletes keresés

TakiVili Creative Commons License 2008.10.01 0 0 3627

Kedves lianhua!

Itt bizony vajmi kevés az esélyed lakást találni... Jobban tennéd, ha bejönnél a lakóparkba és minden lépcsőházban kitennél egy hirdetést a faliúságra!

.
Előzmény: lianhua (3624)
TakiVili Creative Commons License 2008.10.01 0 0 3626

Kedves felebarátom, 012Laci!

Azt írod: "A villanyóra leolvasással lenne gondom."

Hááát... Nem tudom. Szóval azért nem olyan megeröltető dolog (sem fizikailag, sem szellemileg) egy villanyórát leolvasni - nem értem, hogy mi a problémád?

Vagy esetleg nem is tudsz róla, hogy az a fogyasztó, aki nem akar általánydíjat fizetni az Elműnek, annak saját magának kell az óráját leolvasnia és a mérőállást az erre a célra rendszeresített Elműs telefonszámon lejelenteni???

Szóval ne akard másra tukmálni a feladatot - ez bizony a Te dolgod...

.
Előzmény: 012Laci (3622)
TakiVili Creative Commons License 2008.10.01 0 0 3625

Kedves felebarátom, 012Laci!

Dél-budai-2 társunk részére írt megjegyzésed érteni értem, de fel nem foghatom. Mert hát mi is sarkallt arra, hogy egy közel 1éves(!) bejegyzésre reagálj?...

.
Előzmény: 012Laci (3623)
lianhua Creative Commons License 2008.09.17 0 0 3624
Sziasztok! 3 szobás, emeleti teraszos lakást keresek a Tölgyes lakóparkban (magánszemélyként). A lenke_varsanyi@yahoo.com címre várom az ajánlatokat.  
012Laci Creative Commons License 2008.09.11 0 0 3623

Kedves del-budai-2!

Kérdésedre: ("Amúgy sem érthető, minek ennyi autó, mikor a lakópark szájában van a buszmegálló ...")

Azért kell ennyi autó, mert veled ellentétben sok olyan  ember van, akik nem egy szatyorral és egy kulccsomóval a kezükben járnak dolgozni a szomszéd utcába, hanem van olyan is akinek ennél többet kel cipelniük (nehéz vagy/és értékes eszközöket pl.) nem ritka esetben vidékre.

Emellett valószínűleg nem nyugdíjasok, és nincs idejük 2-3 tömött szatyorral a BKV-n zötyögni órákat a napi munka után a bevásárlásból, várva azt, hogy esetleg a zsebesek megszabadítják "poggyászától"-pénzétől és a kánikulában állni mint a herringek az izzadtságszagban...stb. Bocsi neked van autód? Vagy sosem volt, és ezért nem tudod miért tartja az ember???

Laca

Előzmény: Törölt nick (3569)
012Laci Creative Commons License 2008.09.11 0 0 3622

Sziasztok!

A villanyóra leolvasással lenne gondom.

Amióta az "Újak" vannak, azóta 3-4szer totyogok le a gondnok irodához, és a telefont sem veszik fel, pedig a kiírt ügyeleti időpontban hívom őket. Arra nincs lehetőségem, hogy őrt álljak és várjam hátha odaér valamikor. Ezelőtt 2 hónapja  pl ezért számlázott az elmű átalányos számlát (mert késett a leolvasás), ami a normál fogyasztás 3szorosa volt.. Most ugyan 100Ft-os számlák jöttek, de nem szerettem volna bank helyett az elműt választani a pénzem tárolására...

Szerintetek mi a megoldás?

Üdv:Laca

TakiVili Creative Commons License 2008.09.06 0 0 3621
Olcsó és igényes egyszerre? Ez már önmagában ellentmondás. De azért sok sikert a keresgéléshez. (Elvégre a lottó 5-öst is néha meg szokták nyerni...)
Előzmény: aguka (3620)
aguka Creative Commons License 2008.08.28 0 0 3620
Sziasztok!
Megbízható, nemdohányzó személy(ek) részére keresek olcsó, de igényes albérletet szeptember végétől. Előre is köszönöm a segítséget!
Nagy Ágnes - augka.nagy@gmail.com
TakiVili Creative Commons License 2008.08.02 0 0 3619
Kedves Dita30!

Nem akarlak elkeseríteni, de az itteni beírásod még annyit sem ér, mintha a lépcsőházi faliújságra tennéd ki felháborodásod. Több mint valószínű, hogy az érintett lakótárs nem is olvassa az itteni fórumot - vagy ha mégis, akkor nagy ívben nem érdekli a problémád.
Továbbá tájékoztatlak, hogy van Házirendünk, melynek értelmében reggel 8.00 óra előtt mindenféle hangos tevékenység végzése tilos.
Viszont konkrétan a Te problémád esetében azt tudom javasolni, hogy keresd meg a fúró-faragó lakótársat (vigyázz: nem lesz egyszerű) és (kulturáltan ugyan, de) küldd el valahova...
Előzmény: Dita30 (3618)
Dita30 Creative Commons License 2008.07.31 0 0 3618

Kedves Lakótársak!

Szeretném megkérni azt a lakót, aki ma reggel fél 8-kor állt neki kalapálni és fúrni, a Cseresznye épületben, hogy a jövőben ezt a tevékenységet tegye át egy későbbi időpontra, ha lehet!

Hihetetlen, hogy lassan minden szabadnapomon, legyen az hétvégén, vagy hétköznap, reggel 7 óra körül valami fúrás-faragásra ébredek!

Nincs ebben a lakóparkban házirend?

Nagy szükség lenne rá, mert úgy néz ki, hogy sokan képtelenek tekintettel lenni másokra!

zsoka_l Creative Commons License 2008.07.07 0 0 3617
Hu, most sikerult visszatalalnom a topikhoz. (jo sokara) Koszonom a valaszt Zsebzsarnok. Jo lenne tudni mar hasznalt Tolgyes lakasokrol egy helyen.
Meg mindig megoldatlan a lakashelyzetem.
udv
Zsoka

Zsebzsarnok 2007.03.15 14:26:00 © (3110)
----------------------------------------------------------------------------------
>Én a Cseresznye épületben tudok 3-ról. Mindegyik olyan 50 nm2 körüli. 19,5 - 21 millióig. Esetleg a postaládákba dobj be valamit, hogy lakást kerestek. A "faliújságot" nem igazán nézi senki sem. De még a Shofárnak is van eladó lakása csak nagyobbak.
Előzmény: Zsebzsarnok (3110)
TakiVili Creative Commons License 2008.06.21 0 0 3616
Lásd 3614-es beírásom.
Előzmény: dh68 / C2-02 (3604)
TakiVili Creative Commons License 2008.06.21 0 0 3615
UPC soha nem fog bejönni.

Az Amtel a UPC partnere, tőle veszi a szolgáltatást nagyker áron és adja tovább a lakóknak - azaz a UPC-nak semmi érdeke kitúrni a saját üzleti partnerét...
Előzmény: gyurmanc (3605)
TakiVili Creative Commons License 2008.06.21 0 0 3614
A "Gestor"-t, mint közös képviselőt ne válasszátok, mi most dobtuk ki őket - röviden: loptak, csaltak, hazudtak. (Pl. egy 230 állásos teremgarázsban havi 100-150 fénycsőcsere? Na persze...)

A "Direct Mester"-t, mint üzemeltetőt ne válasszátok - túl jóban vannak a Gestorral...

Portaszolgálatunk csak pár hete van, de nem tudom, h mibe fog ez fájni nekünk.
Előzmény: j_berni (3612)
tibcsi58 Creative Commons License 2008.06.09 0 0 3613

Cseresznye épületben III.emelet kertre néző 48 m2 es lakás butorozatlanul hosszú távra igényesnek kiadó. 75 000 /hó + rezsi . Letét 150 000 Ft. Felmondási idő 2 hónap. Januártól a teremgarázs is felszabadul ha szükséges. 100 Euró/hó

Horvath Tibor

horvathtibi@citromail.hu

j_berni Creative Commons License 2008.06.07 0 0 3612

Sziasztok!

Azt szeretném megtudni,
hogy a lakóparkban ki a közös képviselő cégetek és meg vagytok-e elégedve velük, csinálnak-e érdemben valamit, illetve a takarítást is ők szervezik-e? *

Van porta szolgálat?Ezek a szolgáltatások mennyibe kerülnek kb.?
*

A mi házunk szeretne váltani ezért érdekel, előre is köszönöm a segítséget.

Bernadett

Dita30 Creative Commons License 2008.04.30 0 0 3610

Sziasztok!

Tud valaki esetleg 1+1 vagy 2 szobás kiadó lakást a lakóparkban?

Hosszú távra érdkelne, leinformálható vagyok, most is itt lakom!

Legkésőbb július 1.-től tudnánk költözni!

E-mail: cicakutya@freemail.hu

lempicka Creative Commons License 2008.04.15 0 0 3609

Sziasztok!

Kinőttük az itteni 50 m2-es lakásunkat és most keresünk egy 75-90 m2-es lakást lehetőleg itt a lakóparkban.

Tel: 06/70/2774818

Köszönettel

zbo Creative Commons License 2008.03.14 0 0 3608

Kedves Lakótársak,

Júliustól garázsbeállót bérelnék, lehetőség szerint a cseresznye épület alatt, vagy közelében. Ha tudtok egy kiadó helyröl (hosszú távra), kérlek jelezzétek.

Előre is köszönöm.

Üdvözlettel, bo

fanucci Creative Commons License 2008.03.06 0 0 3607
A Tölgyes lakóparkban egy 1. emeleti 51m2-es déli fekvésű lakás (2 szoba) eladó, sok beépített szekrénnyel. A korszerűen kialakított amerikai konyha bútorozott, gépesített. A szobákban légkondicionáló, redőny van beszerelve. Az ablakok csendes, nyugodt kertvárosi oldalra nyílnak.

Ingatlan ár: 22, 8 M Ft

Lakás: 51m2
Szobák: 2
Erkély: 8m2

Telefon: 06-30-682-63-60
Mérien Creative Commons License 2008.03.05 0 0 3606
Jegenye épületben eladó egy 73 nm-es (65 nm lakás, 15 nm erkély), déli oldali, panorámás, 4. emeleti, két és fél szobás, tehermentes öröklakás teremgarázs beállóval. Ár: lakás 31 millió Ft + beálló 2 millió Ft (az ár sok extra beépítést tartalmaz, és egy olyan garázshelyet, ahova be is lehet állni) Tel: 30/ 33-27-130
gyurmanc Creative Commons License 2008.02.26 0 0 3605
sziasztok!

tud valaki valamilyen infót, hogy a UPC-t valamikor végre idelehetne hozni a lakóparkba? állitólag az Amtel nem engedi. pedig jó lenne!!

köszönöm
dh68 / C2-02 Creative Commons License 2008.02.26 0 0 3604

Sziasztok!

Én a még el nem készült Zaragoza kert-ből vagyok. Ha jól értesültem, akkor a ti lakóparkotok kapcsolatban van "Direkt-Mesterrel". Kérdezném, hogy mi a feladatuk, esetleg közös képviselőség vagy valami más és mi a véleményetek róla? Ugyanis mi is refenciaként szerepelünk náluk, holott még csak épülőfélben vagyunk.

Előre is köszönöm az infókat!

kicsisziget Creative Commons License 2008.02.08 0 0 3603

Sziasztok!

Esetleg valaki meg tudná mondani a lakóparkhoz tartozó védőnő címét és telefonszámát? Vagy hogy hol találhatom meg? Mert én ugyan kerestem, kerestem, de sehol semmi nem írja, hogy ehhez a körzethez ki tartozik.

Előre is köszi!

Szép napot!

Nagy_Mackó Creative Commons License 2008.02.01 0 0 3601

Szia!

Nagyon köszönöm az infokat, végigböngésztem a fórumot és általánosságban hasonlókat írtak-írtatok. Szóval megnézzük és megpróbáljuk :-))

Előzmény: Zsebzsarnok (3600)
Zsebzsarnok Creative Commons License 2008.01.31 0 0 3600

Szia!

Az áthallás nem jobb, nem rosszabb mint bármilyen más régi v. újépítésű tégla lakásnál, ez főleg bárhol laksz "szomszéd" függő, és szerencse kérdése, ha

olyan szomszédaid vannak akik nonstop üvöltetik a házimozit mindegy, hogy hova költözöl lehet az 50-60 millás lakás ott sem jobb.

Nálam például nincs ilyen probléma.

Szerintem a lakópark minősége messze jobb mint más újépítésűnél, és az itt lakók

százalékos arányban szintén jóval kultúráltabbak, közvetlenebbek stb.mint amiket más fórumokon olvasok.

A közlekedés Bp.-i arányokhoz mérten abszulut jónak mondható, a 7-es (ami nem

messze áll meg) végig megy egész Bp.-en, több metróvonalat, csomópontot érint,

a 18, 47, 41, 56-os villamosok megállói sincsenek "túl" messze.

Villamossal a Savoyapark (auchan, obi, asko stb.), busszal a Campona

(tesco, elctroworld stb.), autóval meg tényleg pár percen belül el lehet érni minden féle ( pl.a budaörsi auchan, tesco, kika, ikea, médiamarkt,elektroworld, sportboltok stb. kb. 10 perc kocsival) bevásárlóközpontot. Egyébként egy hétvégén és ünnepnapokon (még karácsonykor is!:)) nyitva tartó élelmiszerbolt van közvetlenül a lakópark mellett. Iskola, ovoda, uszoda szintén van a környéken. A Tétényi-BB olyan,mint Bp.-en mindenhol, csúcsforgalom idején hajlamos bedugulni, bár inkább a BB.

Mi szeretünk itt lakni és amikor látogatóba megyünk a barátainkhoz, akik szinte mind már Bp.-en szétszórva (XI., XIII,XX,III, XII ker.) valamilyen újépítésűben laknak,

nem győzünk gratulálni magunknak, hogy milyen szerencsésen választottunk:))). Néhol egész ijesztő dolgok vannak:)))

Előzmény: Nagy_Mackó (3599)
Nagy_Mackó Creative Commons License 2008.01.31 0 0 3599

Sziasztok!

Lakást szeretnék venni a lakóparkban és szeretném tudni az ott lakóktól, hogy hogy érzik magukat. Milyen az áthallás a szomszédoktól, mennyire nehéz a közlekedés a Tétényin, BB-n, milyen a környező infrastruktúra. Előre is köszönök bármilyen hasznos információt.

kicsisziget Creative Commons License 2008.01.16 0 0 3598

Sziasztok!

Tud vki vmi újat mondani a garázs-lehetőségekről? Mennyibe kerül meg ilyenek...

Köszi!

Zsebzsarnok Creative Commons License 2007.12.20 0 0 3597

Szia!

Már lentebb is írtam, a legegyszerűbb az "ingatlan.com" -on megnézni, üsd be a keresőszóhoz, hogy tölgyes v. csurgói ott általában megtalálhatóak.

Egyébként van földszinti 2db is, tetőtéri 1, tudok egy 3. emeletit és egy 4. emeletit (de ezt majd csak jövöre hírdetik újra), de biztos van még ezeken kívül is.

A tulajdonilapok úgy néz ki csak január végén ill. febr.-ban lesznek meg,ha minden jól megy . Szerintem ha valamivel konkrétabb paramétereket adsz meg (emelet, kb. ár stb.) akkor könnyebb lenne válaszolni:)))

Előzmény: zsuzs1916 (3596)
zsuzs1916 Creative Commons License 2007.12.20 0 0 3596

Sziasztok,

Nem tudtok egy eladó, 1+2 szobás, erkélyes lakást nálatok, a Tölgyesben?

Előre is köszi,

Zsuzsi

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!