Azért irtam,hogy szinte,mert a fentartás sem olcsó...... Mai világban,ha prvivátként , napelemmel termelik sokan az áramot. Bagóért megveszi a szolgáltató,és négyszereséért eladjaaaaaaaa.......! Amellet a paks árama , mit mondjak,átlagban 60ft......... Szerintem háromnegyed részét el lopják..... A probléma itt kezdődik,feltéve,ha igaz,amit saccoltam........
Nem akarom bántani. Hogy milyen szerkezet,(rivó)hasonló mint tisztelt énekes művészeink,akik fénykorukban zsebbe kapták a jussukat,hogy járulékoztak e utána.......nem tudni.....
Azokban az időkben, én még trafóval hegesztöttem nem is keveset. Az idén az talán 1x volt bekapcsolva, a Co is talán 2-3 alkalommal működött csak. Eltelt közben közel harminc év, most a ventillátor van többet bekapcsolva, kisebb fogyasztással. (:-)))
Én nem igazán tudom még megsaccolni se,hogy az erőmű hőcserélői mibe kerülnek,de a végkifejlet érdekes. Az áram a leg egészségeseb főtőenergia lehetne. Egyszerű,megbizható,nincs környezetszennyezés...... Az más lapra tartozik,hogy az atomerőmű hulladéka hogy is alakul,hány száz év kell a megsemmisüléséig,szóval elgongolkodtató ! Egy biztos,az áram ára , ha lakásfűtésre gondolok,a leg drágáb.......szerintem .