Szia! Ne haragudj, nem vettem észre hogy a leveledre még aznap megírt válaszom nem ment át! Kicsit hosszabb volumenű lett és valószínű mikor egy fotót próbáltam mellékelni nem mentettem le és frankón elszállt az egész iromány.
Mindezt most vettem észre, hogy szóbakerült egy utazás kapcsán a kocsibérlés és újra visszakerestem a válaszodat. Nagyon jól levezetted, a konkrét példa pedig segített hogy jobban átlássam a biztosítások közötti különbséget. Nagyon köszönöm!!
Új vagyok még itt. Július 4.-én utazunk párommal Agadirba. Érdeklődni szeretnék, hogy dirhamot egyáltalán nem érdemes itthon váltani? Csak Eurót vigyünk?
En 43 parom 41 de nem vagyunk meg nyuggerek.sas karoly vagyok kb 5 en vagyunk ezen a neven a facen en egy tavalyi kepen egy hajon tamaszkodok egy korlatnak
En is a parommal megyek mi az almoggar garden beachben leszunk.azt olvastam hogy 20 euroert bevisz a taxi a szallodaig.ha 4 en megyuk ugye ez csak a fele visszafele ugyszinten.mi pestiek vagyunk dirhamot valtok az izabella utcaba .ha gondolod beszelhetunk meg az utazas elott vagy esetleg a repteren talalkozunk.ti milyen korosztaly vagytok?
az agadirdiscoveryn az oldalon keresztül tudsz foglalni, rámész melyik kirándulás érdekel és alul ott van h foglalás. megadod az e-mail címed és kb 1 óra múlva vissza is szokták igazolni.
Az óceán amúgy elég hűvös volt így május végén. kb senki nem fürdött és üres volt a part....
mi is csak belefutottunk és ki :D Az idő egyébként 20-25 fok volt Agadírban, sütött a nap, de minden nap, nagyon erős szél volt. Estefele már kifezetten hűvös volt.
Guelmin-ben voltunk a piacon és közvetlen mellette van a tevevásár. Esetleg Sidi Ifni-be arra felé kéne mennetek mert délelőtt van a piac. Legzire Beach meg naplementére tökéletes amikor mentek visszafelé.
Flamingókat láttunk , elég sokat de az szintén messze délen volt. Area sosta camper- Laayounne a hely neve. Google Eart-on Ben Khlil ás Akhfennir közt félúton.
szia H.eva 1206 mi a párommal jun 20-27 között megyünk Agadirba a hotel almoggarba.reméljük jo lesz én az oceántol parázok hogy hideg lesz bár nagyon nem érdekel mert eddig csak tengerbe fürödtem.ha gondolod felvehetjük a kapcsolatot
Igen, egy ideje figyelemmel kísérem az időjárást, és februárban 20-25 fok volt, és most is. Marrakeshben van 33, de én a tengerparton szeretném, remélem még egy hónap alatt melegszik. A végén hasznos lesz a hotel medencéje... :-) Most hétvégén voltunk Észak-Spanyolországban, szintén Atlanti-óceán, na ott is belefagytunk.
Ez a Tata 4,5 óra csak oda, nem a kilométer sok, csak az útidő. De majd meglátjuk, berakom B tervnek, ha a parton rossz az idő. Még egy ilyen jeep, teve, madárles, beduin kaja túrára lehet benevezünk, elég népszerű, az emirátusokban is tök jó program volt.
Szép kagylókkal, csigákkal csak 2 napi járóföldre találkoztatok?
Szotyi 24 ! Az agadirdiscoveryvel Agadirban hogyan lehet felvenni a kapcsolatot ? Mi június 6-án utazunk, és szeretnénk Marakesbe és a Paradise Valleybe kirándulni. A taxit is megrendelnénk előre, de nem tudok franciául.
27én jöttünk haza Marokkóból. Agadirban szálltunk meg a Hotel Club Al moggarban. Nagyon jól éreztük magunkat.
agadirdiscovery.com oldalt ajánlom, itt neten előre fizetés nélkül lehet foglalni kirándulásokat, korrekt áron. Mi velük voltunk paradise valley-ban, amit semmiképp ne hagyjatok ki ha Agadirban vagytok, mert felejthetetlen élmény
Másnap mini sivatagi túrán voltunk szintén velük, ezt a programot is bátran ajánlom, mert nagyon tartalmas volt. Rengeteg helyre elvittek minket ennek keretein belül.
Tollat vigyetek magatokkal Marokkóba,mert a repülőtéren ki kell tölteni egy papírt és toll az nincs, mi ezzel szívtunk :D
A hőmérséklet elfogadható volt, bár Essouirában nagyon fújt a szél. Sidi Ifniben is elkelt a hosszú ujjú a tengerparton. Végig le Nyugat-Szaharáig szerintem "2 centis" a víz mert ott megy végig a hideg Atlanti áramlás. Persze belementünk a vízbe de nem tett jót a hangulatomnak :)
Az Anti -Atlaszban akkora köd volt, hogy csak az elöttünk haladó autót láttuk.
Legzira Beach nagyon jó hely azt mindenképp javaslom. Előtte még van Mirflett ami szintén szép hely.
Ha Agadír a központ és onnan csillagtúráztok akkor szerintem még talán Tata városa férne bele de eléggé körbejárjátok a környéket így is. :)
Agadirban mi csak egy éjjel aludtunk, aztán másnap megnéztük a szukot, aztán elmentünk Marrakesbe. A Jemaa el Fnánál egy rijádban szálltunk meg, egy nap elmentünk az Ourika-völgybe, aztán két éjszaka Szavírában (Essouaria). Az utolsó egész napunkon Taghazoutba utaztunk, busszal, ott fürödtünk is, aztán másnap reggel még egy utolsó vásárlás Agadirban, Crocopark, és aztán haza. Nagyon emlékezetes, szép és izgalmas út volt, majd teszek fel képeket is. :-)
Nézzétek meg a Crocoparkot Agadir mellett, nekünk nagy élmény volt, különösen az etetés, amikor hason csúsztak le a krokodilok a zsákmánnyal a szájukban egy lépcsőzetesen kialakított minivízesésen. De a park maga is fantasztikus a növényzetével. :-)
Mi három hete jöttünk haza, és mi már fürödtünk az óceánban, jó hideg volt, de hamar megszoktuk. :-)