Keresés

Részletes keresés

rebkaa Creative Commons License 2011.01.15 0 0 250

Hát igen, én is le vagyok döbbenve az árakon. Ápriliselején a szülinapom környékén szerettünk volna a 17 éves lányommal kettesben visszamenni, mert nekünk nagyon-nagyon tetszett Barcelona. A férjem és a többi gyerekem már nem volt ennyire lelkes, az ő bajuk, maradnak. A korán kelést leszámítva a Wizz járata nagyon jó(legalábbis nekünk Budapestre úgy hajnali 3kor el kellett indulni)egy teljes nappal már rögtön lehet számolni.

Tavaly későn, március közepe -vége felé gondoltuk meg a dolgot és 6db. jegyet 123.000ft-ért vettem junius 14-24-ig. Igaz most a suli miatt én direkt hétvégés időpontot néztem, de csak nagyon drágán találtam áprilisra.

A városba való bejutás vonattal 0,75 euro, de a vonat indulása nincs túl közel az érkezési terminálhoz. Legalábbis csomaggal, nyűgösködő gyerekkel úgy 12-15 perc.

Hotelről írtam korábban, nézzd meg, jó volt.

Előzmény: koteczki (249)
koteczki Creative Commons License 2011.01.15 0 0 249

Sziasztok !

Most kezdem olvasgatni a topikot, hasznos infokat gyűjtök, mert idén nyáron mi is Barcelonába( vagy Antalyába vagy Trapaniba :-)))) készülünk.

Nézegetem a Ryanair meg a Wizzair ajánlatait... Most a Ryanair eléggé jó áron adja a jegyeket, viszont nagyon későn érkezik meg + még minimum egy óra Gironából a város. És az apartmanokban eléggé fix az érkezés ideje, ha azt előbb vagy később akarom elfoglalni, akkor extra pénz is kérnek. Ráadásul egy 5 és fél évessel nem nagyon akarnék éjjel utazgatni.

A Wizzair-nek valamivel jobb a menetrendje meg a város is közel, de nagyon drága  a jegy. Eddig még a Barcelonai árakat nem követtem, de szokott olcsóbb is lenni ? Úgy 20e körül ?

trademan12 Creative Commons License 2011.01.05 0 0 248

Online szallodafoglalas a vilag barmely reszen.

A szallodak ertekelese es kedvezmenyes arajanlatok itt:

http://momoway.com/hotels

Jo utazast,

peter :)

rebka Creative Commons License 2010.07.26 0 0 247
Ez egy hostel lánc, több szállodája van Barcelonában is. AWA HOTEL ORleans volt a neve. Itthon kerestem, írtam nekik egy e-mailt, megadtam az adatokat és előleget nem, csak egy kártyaszámot kértek. Én a lányom melódiákos bankkártyáját adtam meg , amin 5.000ft-tól sosincs több, beterhelni nem volt mit, merthogy nem hitelkártya.
Semmit nem vontak le, ott fizettünk helyben.
Mi már előtte egy hetet Spanyolországban voltunk 2 helyen és úgy mentünk az utolsó 2 éjszakára Barcelonába vissza. Kicsit korán értünk oda, de mindent lepakoltunk és mentünk a Güell Parkba. Segítőkészek, kedvesek voltak és a szobákkal még jól is jártunk. Reggeli nincs, csak a szobák(szerintem ezért hostel kategória) de egyébként egy teljesen tiszta normális szállás szép fürdőszobával.
Megnézem, hogy esetleg fotóztunk-e a szobában és próbálok feltenni ide.
Melette közvetlenül olcsóbb kocsmák(itt reggeliztünk).
Barcelona nem volt sokkal drágább, mint itthon. Mi azonban szégyenszemre leragadtunk a mekis 1 eurós kajánál és italnál, mert 6 főnek beüllni azért nagyon brutál lett volna mondjuk egy éttermbe.
A hotelre úgy keress, hogy AWA hotels Barcelona, biztos, hogy feljön mind.
Angolul leveztünk és angolul is jól beszéltek.
Előzmény: kispocok56 (246)
kispocok56 Creative Commons License 2010.07.25 0 0 246
Szia Rebka!

Neked is nagyon köszi az infókat, de ha már így említetted, hogy hostelben voltatok erről szeretnék még pár dolgot kérdezni ha nem baj.
Szóval miután még totál nem csináltam ilyet szeretném megkérdezni a menetét pl. a foglalásnak. Tehát mikor a szállást lefoglalod akkor kell előre valami kaukciót utalni vagy nem? Ha igen akkor adnak meg számlaszámot vagy ez hogy működik, mert gondolom valami biztosíték nekik is kell vagy rosszul gondolom?
Esetleg előre ki kell fizetni mindent?
A ti hosteleteknek mi volt a neve pontosan? Milyen volt maga a szállás tisztaság, ellátás stb?Ja és csak spanyolul lehetett velük beszélni vagy azért mondjuk az angollal, némettel is lehet boldogulni?

Bocsi hogy ennyi kérdésem van :-)!

Előre is köszönöm a választ!

Szia
Előzmény: rebka (245)
rebka Creative Commons License 2010.07.25 0 0 245
Mi nemrég voltunk Barcelonában Wizzel. A 2-es terminálon száll le.
Jegyek: 23.000ft/fő volt illetékkel együtt oda-vissza. Szállásunk egy nagyon aranyos kis hotel(hostelként foglaltam, a legolcsóbbat kerestem) az estació De Franca-nál. Nem teljesen városközpont, de a La Rambla végéből a Colombus szobortól pl. gyalog mentek vissza a szállásra a gyerekek és kb. 15perc volt. Közvetlenül a gótikus negyed mellett van. ÁR: 85 euró/éjszaka/5 fő. 5 ágyas szobát foglaltam, de rendesek voltak és egy 2 ágyast+egy 3 ágyas kaptunk saját fürdőkkel. Mi 6-an voltunk 4 gyerekkel.
A Barca stadionban nem jártunk, de az olimpiai az még nekem is lenyűgöző volt, pedig nem vagyunk egy focirajongók. Csak kívülről láttuk a Espanya térről.
Repülőtérről legolcsóbb 7.80-ért a 10-es gyűjtőjegy és Renfe. Félóránként jár. A busz persze kényelmesebb, de 5 euró/fő, ez meg így 0.78 euróra jön ki és másfél óráig használható. Én sem tudtam hogyan mükszik, de már a végére profik voltunk. A lényeg, hogy ha Renféről metróra szállsz át vagy fordítva vagy buszra, akkor nem kell újabb jegy, nem úgy mint Pesten.
Előzmény: kispocok56 (244)
kispocok56 Creative Commons License 2010.07.24 0 0 244
Szia Katjaaa!

Aranyos vagy, hogy válaszoltál!Nagyon szépen köszönöm az infókat, megyek is megnézem az oldalakat amiket ajánlottál.Egyenlőre nincs kérdés, de szervezés közben biztosan felmerül még pár dolog úgyh. ha nem baj én szavadon foglak és még fogok írni/kérdezni :-)!

Ja és a te kérdéseddel kapcsolatban én azt mondanám,hogy bár nincsen tapasztalatom repülés ügyben, de már nagyon sok ilyen Barcelonával kapcsolatos kommentet és fórumot olvastam és én úgy emléxem, hogy többen írták azt, hogy a wizzair gépei is most már Barcelonában szállnak le, talán a 2-es terminálhoz.
na jó ennek azért még jobb ha utána nézel:-)!

Még egyszer köszi az infókat!
:-)

Előzmény: katjaaa (243)
katjaaa Creative Commons License 2010.07.23 0 0 243
Szia!

Mi kétszer voltunk már Barcelonában, mindkétszer kimentünk meccsre is. Néhány tapasztalat:
Meccs:
Jegyet mindenképpen kinti irodától vegyél! Mi első alkalommal Mo-n a Quaestor utazási irodán keresztül vettünk, hát mit ne mondjak, majdnem dupla annyiért adták az ilyen olyan ügyintézési költségekre hivatkozva.
Másodjára okosabbak voltunk. A spanish fiestas oldalon vettük a jegyet: http://www.spanish-fiestas.com/football/barcelona.htm Itt is raknak rá valamennyit a hivatalos jegyárakhoz képest, de két évvel ezelőtt ők voltak a legkedvezőbbek. A helyekről annyit, h náluk azt tudod kiválasztani, h hosszú oldalon, kapu mögött stb. szeretnél e ülni. A pontos helyed ezen belül csak a jegy átvételekor derül ki. Interneten megveszed a jegyet, vásárlásnál kiválasztod hogy szeretnéd átvenni, küldjék a hotelbe pl, vagy te elmész egy megadott irodába (mi ezt választottuk)
Ja és még egy a jegyekkel kapcs: akkor még nem volt ilyen lehetőség, de most már közvetlen az fcbarcelona.com-ról is tudsz jegyet rendelni.
Az árak minden esetben attól függenek milyen csapat elleni meccsre mentek és hol szeretnétek ülni.
Szállás:
Mindkétszer az http://www.oh-barcelona.com/ honlapról foglaltunk szállást. Itt rendes kis lakásokat tudsz kivenni a város különböző pontjain. Mi mindig a Las Ramblasról nyíló kis utcácskák valamelyikét választottuk.
Repülő:
Először Wizz-el mentünk. Ők akkoriban nem közvetlenül Barcelonában, hanem onnan körülbelül egy órára Gironában szálltak le. Másodjára a Click Ari-el mentünk, ők Barcelonában landolnak.

Lehet a Wizz-nek már változott azóta a menetrendje és ők is a városban landolnak. Erről én is szeretnék infókat kérni, ha valaki utazott velük mostanában!?

Huhhh remélem nem eresztettem túl bő lére a mondandómat :)
Ha bármi kérdésed van még vagy másoknak írjatok nyugodtan.
Imádom ezt a várost:)
Előzmény: kispocok56 (242)
kispocok56 Creative Commons License 2010.07.15 0 0 242

Sziasztok!

Párom nagy Barca fan és nagy álma, hogy egyszer kimegy Barcelonába és természetesen megnéz egy meccset a Nou Campban.

A szülinapjára szeretném meglepni egy úttal, de mivel pénzben nem vagyunk eleresztve, szeretném megkérdezni nem tud-e valaki infót adni bizonyos költségekkel kapcsolatban.

Miután az alvás a legkevesebb én egy ilyen youth hostel-re gondoltam, Mo.-on is adnak ki koliban szobát,csak nem tudom, hogy ez pontosan, hogy van odakint.

A repülést hogy lehet a legolcsóbban megúszni esetleg erre vonatkozólag valakinek tippje, és végül mennyiért lehetne egy meccsre bejutni vagy esetleg van-e a belépőn kívül más költség?

Előre is nagyon köszönöm ha valaki tud bármelyik kérdésre válaszolni vagy tippet adni, de ha egy honlapot mond valaki már annak is örülök!

Sziasztok

matthew6 Creative Commons License 2010.04.20 0 0 241
Sziasztok!

Van Barcelonában egy ingatlan közvetítő cég, ami hosszú és rövid távra ajánl lakásokat bérlésre, illetve vételre is van lehetőség. Megbízható, korrekt, nemzetközi munkatársakkal dolgoznak, és többségében nemzetközi ügyfeleik vannak Európa és Amerika minden tájáról. Amennyiben szeretnéd megtalálni álmaid lakását, látogass el a Casamona honlapjára! www.casamona.com

Kedved van egy spanyolországi nyaraláshoz, hát foglald le nálunk a nyaralódat/apartmanodat kedvezményes áron www.casamona.com/holidays

Üdv,M
szabisanya Creative Commons License 2010.03.05 0 0 240
sziasztok,
hasznos infók Barcelonába való kijutásról,nyaralásről,meccsekről...
szabella.hu
beloévi Creative Commons License 2009.11.24 0 0 239

Szia!

Én sem a saját oldalán foglaltam,hanem a triplaneten egybe a repjeggyel,de a Venere.com-on szerintem olcsóbb.

5 éj kb 75-80 000ft

Sajnos olcsóbb szállás nem nagyon van ott a központban.

évi

Előzmény: revire (238)
revire Creative Commons License 2009.11.24 0 0 238
beloévi a szoba jónak tűnik..arra viszont kíváncsi lennék, hogy mennyire kerül a szoba?
beloévi Creative Commons License 2009.11.24 0 0 237

Sziasztok!

Szállás ügyben tudom ajánlani a Hotel Cantont,a La Ramblához közel.Egyszerű 1 csilis szálloda kedves személyzettel,családias hangulattal.

Pár lépésre van a Drassanes metro megállótól,igy mi is mindent tömegközlekedéssel

jártunk be.

évi

Előzmény: cirkóniu (236)
cirkóniu Creative Commons License 2009.11.23 -1 0 236
Sziasztok

Barcelonában keresnék szállást, van valakinek egy jó tippje, ahol már járt?
Lizolee Creative Commons License 2009.11.23 0 0 235

Sziasztok!

Meg tudjátok mondani, hogy vasárnap közlekedik-e az Aerobus (Línea A1 -A2) a repülőtérről Barcelonába?

Köszönöm!

Napsika01 Creative Commons License 2009.11.04 0 0 234
Sziasztok!
Februárban utazunk Barcelonába 5 napra és viszonylag olcsó szállást keresek 2 főre max 200€-ért. Ha valaki tudna ajánlani valamit, annak örülnék. Előre is köszönöm!
szabisanya Creative Commons License 2009.10.27 0 0 233
Sziasztok,

nagyon komoly reptársasági akció van dec3-dec8 közöttre!!! Nálam szállással,autóbérléssel,reptéri transzferekkel 230€/fő!!! Részletek szabella67@gmail.com
nettomazsola Creative Commons License 2009.10.05 0 0 232
megirtam amit tudok emailben.

itt foglaltam; http://www.oh-barcelona.com/
Előzmény: utazo14 (231)
utazo14 Creative Commons License 2009.10.05 0 0 231
nettomazsola! meg tudnád adni a barcelonai szállás címét/elérhetőségét? köszönöm előre is!
Előzmény: nettomazsola (230)
nettomazsola Creative Commons License 2009.09.21 0 0 230
megjöttem 2 het Barcelonabol ... ( sajnos!!) ha vkit barmi erdekel akkor szivesen.

a szallasunk nagggggyon bejött! a törtenesek közepen, mindentöl 2 perc setara, TISZTA! pici szoba, egy mini konyhaval, es fürdövel. senki nem zavart. nekem pont eleg volt aludni. ha rossz idö van es nem lehet kimenni akkor viszont eleg nyomaszto, mert semmit nem lehet csinalni.

egyebkent a belvarosban minden masodik haz hostel, hotel.

persze eleganciarol le kell mondani, minden a legegyszerübb, de nekem csak az a fontos, h tiszta legyen.
nalunk nem volt legkondi, csak ventillator, de most mar az is eleg volt, nem volt höseg.
nettomazsola Creative Commons License 2009.07.28 0 0 229
köszönöm.
Előzmény: neomedia (227)
szabisanya Creative Commons License 2009.07.28 0 0 228
Szeptemberben még kedvezőbb áron!!!! 14€/fő/nap helyett 9€

HELYSZIN: SPANYOLORSZÁG COSTA BRAVA VIDRERES
FEKVÉSE: 15KM-RE A GIRONAI REPTÉRTŐL,12KM-RE A TENGERPARTTÓL A COSTA BRAVA FŐVÁROSÁTÓL LLORET DE MARTÓL ILLETVE 79KM-RE BARCELONÁTÓL.
A HÁZRÓL: 280M2-ES 6 SZOBÁS,2 FÜRDŐ ILLETVE WC,KINTI MEDENCÉVEL ÉS KERTI GRILLEL.WIFI-S INTERNETKAPCSOLAT ÉS MAGYAR TV ADÁSOK.A HÁZ ÚJ NAGYON IGÉNYES LUXUS KATEGÓRIÁJÚ.A TULAJDONOSOK (azaz mi) A VENDÉGEKTŐL ELSZEPARÁLTAN VANNAK.
MINI-VIDEÓ AZ EGÉSZ HÁZRÓL,MELYET ITT NÉZHETTEK MEG!!!

http://data.hu/get/1495813/VIDRERESI_HAZ.wmv.html

ÁRAK: 9/FŐ/NAP A HÁZ MÉRETÉBŐL ADÓDÓAN MINIMUM 6 FŐ EGYÜTTES NYARALÁSA AZ OPTIMÁLIS.ENNÉL KEVESEBB ESETÉN IS A HÁZ NAPI DIJA 54€.TEHÁT A HÁZ HETI DIJA 378€.1 HÉTNÉL KEVESEBB IDŐTARTAM NEM LEHETSÉGES. 2 HÉT 650€!!!!
IDŐPONTOK: A TURNUSOK MINDIG CSÜTÖRTÖKTŐL-CSÜTÖRTÖKIG

JÚL 30-AUG 6 FOGLALT
AUG 6-13 FOGLALT
AUG 13-20 FOGLALT
AUG 20-27 FOGLALT
AUG27-SZEPT3 SZABAD
SZEPT 3-10 SZABAD
SZEPT 10-17 SZABAD
SZEPT 17-24 SZABAD
SZEPT24-OKT1 FOGLALT

INDULÁS: AJÁNLOTTAN MINDIG POZSONYBÓL CSÜTÖRTÖKÖN.A KEDVEZŐ REPÜLŐJEGYÁR MIATT.INNEN MINDIG 159€/FŐ AZ ÁR.REPJEGYET MINDEN ESETBEN MI INTÉZZÜK A SZEMÉLYES KAPCSOLAT MIATT./FELESÉG LÉGIUTAS-KISÉRŐ/
AUTÓVAL A POZSONYI REPTÉR MELLETTI KIS LAKÓTELEPEN INGYENES A PARKOLÁS.IGÉNY SZERINT VAN TERMÉSZETESEN A REPTÉREN ÖRZÖTT PARKOLÓ IS MELY EGY HÉTRE73€.

FIZETÉS MÓDJA:ELSŐ LÉPÉSBEN CSAK A REPJEGYÁR159€ ILLETVE A HÁZ HETI BÉRLETI DIJÁNAK AZ 50%-a AZAZ 189€.A MARADÉK 50% A HELYSZINEN ÉRKEZÉSKOR.

KOCSIBÉRLÉS:A HÁZIAK NAPI 20€-ÉRT BIZTOSITANAK EGY 7 SZEMÉLYES OPEL ZAFIRÁT (AKI IGÉNYLI) AZAZ A HETI DIJA 140€ MELYBEN A 2 REPTÉRI TRANSZFER IS BENNE VAN.

IDŐJÁRÁS:http://costabrava.lap.hu/ NAPSÜTÉS ÉS MELEG...
PROGRAMOK:http://costabrava.lap.hu/ http://www.marineland.es/marineland/cataluna/index.php?wlang=en
http://www.waterworld.es/index.php?lang=uk
http://www.snp.hu/barcelona/montserrat.php
http://utazas-nyaralas.info/spanyolorszag/barcelona.html

ÉRDEKLŐDNI: a szabella67@gmail.com illetve skypen a szabellaek néven,ill 0034972875773 vagy a 06209625383
Üdvözlettel:a Szabella család
neomedia Creative Commons License 2009.06.23 0 0 227
Igen, "normalis": konnektor C, F tipus; 220V/50Hz
Előzmény: nettomazsola (223)
freyya Creative Commons License 2009.06.22 0 0 226
Mi Granadába megyünk ugyanígy, ráadásul helyből, a barcelonai reptérről indul a granadai járat is, de az esetleges késés miatt nem mertem megkockáztatni az aznapi továbbrepülést, megszállunk Barcelonában, és a másnap déli géppel megyünk tovább.
Előzmény: kidfirnigel (206)
nettomazsola Creative Commons License 2009.06.22 0 0 225
olvass kicsit vissza...
Előzmény: meena (224)
meena Creative Commons License 2009.06.22 0 0 224

Sziasztok!

Júli 21-től 7 éjre olcsó szállást keresnénk! 2-en lennénk lányok.

Tudna valaki esetleg segíteni? Minden megoldás érdekelne! Előre is köszi!:)

Üdv!

nettomazsola Creative Commons License 2009.06.20 0 0 223
Barcelonaba a konnektor "normalis"?? lehet akkukat tölteni?
Velenceben megszenvedtem vele ...
kidfirnigel Creative Commons License 2009.06.09 0 0 206
Sziasztok!

2 hét múlva megyünk Barcelonába wizzel, onnan meg ryannel szardíniára.
Most vettem csak észre, hogy mi 14:00-kor érkezünk BCN-re, és aznap 20:05-kor indul tovább a gép Gironából...
Szerintetek hogy a leggyorsabb eljutni egyik pontról a másikra - tekintettel arra, hogy ha késik a wizz, akkor nagyon kevés lesz az időnk...
Előre is köszi!

Illetve ha van Barcelonaban valami olcsó 1 éjszakás lehetőség július 1-re, akkor plíz küldjetek!
nettomazsola Creative Commons License 2009.06.09 0 0 205
de nem marad le, mert barmit le lehet mondani.
en foglalok - es ugy keresek tovabb. ha van jobb lemondom, ha nincs akkor marad.
eddig meg semmi negativ következmenye a lemondasaimnak nem volt.
Előzmény: freyya (204)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!