Keresés

Részletes keresés

R0CC0 Creative Commons License 2006.05.01 0 0 773
töretlen :-)
épp az ebay-t nézegetem a DVD-k és a "filmzenei" CD ügyében :-)
Előzmény: Davlev (772)
Davlev Creative Commons License 2006.04.29 0 0 772

Hát csaknem megy a téma :( :(. Remélem, hogy azért a rajongás töretlen.

És most előre egy kis műsorajánló:

Május 5  Péntek m1  20:05 Harkányi Endrével (Bic) Alföldi Róbert beszélget.

Kletta Creative Commons License 2006.03.31 0 0 771
A shagmir.org oldalon áprilisban lesz egy elég óriási frissítés.
izomhod Creative Commons License 2006.03.31 0 0 770
amikor a két hold takarja egymást:)
Előzmény: A necromanta (768)
Orsisi Creative Commons License 2006.03.30 0 0 769

Sziasztok!

Hu mikor megláttam ezt a forumot nagyon megörültem hogy ilyen is van ugyanis imádom Az elsüllyedt világokat. Nem olyan régen néztem meg a tv-ben és rájöttem hogy ez nagyon jó. Amikor még régeben adták kicsi voltam és semmire nem emlékszem csak Arkanara :D. Szóval tök jó hogy van ez és hogy vagytok ti :D 

A necromanta Creative Commons License 2006.03.25 0 0 768
izomhod melyik éjszaka?
Davlev Creative Commons License 2006.03.23 0 0 767

Lehet hogy késön, de most egy kis önreklám következik:

24-én este 8-kor m1-en a "Dob+basszus"-ban én is benne leszek az Illés nótánál. Rajtam szemüveg van, és kék Illés pólót viselek. Aki tudja, nézze!

izomhod Creative Commons License 2006.03.20 0 0 766
nem egészen. a pontos választ éjjel mondom meg
_ Liar _ Creative Commons License 2006.03.18 0 0 765
shagmikus energiával
Előzmény: izomhod (764)
izomhod Creative Commons License 2006.03.18 0 0 764
tudjátok mivel üzemel ságság?
Davlev Creative Commons License 2006.03.18 0 0 763
Nekem megvan a teljes eleje, ahol hallható a bevezető szöveg. Amint tudom, elküldöm. A végeezzenével az baj, hogy ott rámondanak(nagyarhangok, magyarszöveg, dtb), amit nem lehet kivenni belőle. Én remélem, hogy a Minimax majd felteszi egy újabb rajzilmslágerek válogatására.
Előzmény: A necromanta (761)
A necromanta Creative Commons License 2006.03.18 0 0 762
Ja igen elérhetőségeim email: panoramahotel@gmail.com vagy msn-n tamastamas_2@hotmail.com ha valaki tud küldjön valamit
Előzmény: A necromanta (761)
A necromanta Creative Commons License 2006.03.18 0 0 761
Tegnap láttam újból kb 15-16 év után ezt a sorozatot és elsőre is elég
durva volt újra látni sag-sag -ot bob spartacus rebeka -t és arkana nevére nem is emlékeztem. Viszont amikor újra meghallottam a zenéjét a hideg rázott ki szinte
és majdnem könnyeztem azóta is kutakodom a zenéje után de mindig elbotlok a honlapokban. Hisz rengeteg mp3 van fent ami a szám főcím zenéje de sajnos mindegyik csak egy ilyen 1:18 as változat ahol hiányzik az utolsó két versszak. Valamint az egyetlen teljes verzió 3:22 meg francia, na az szeretném én megszerezni magyarul.
Vagy ha valakinek egy rész megvan amiben benne van a teljes zene akkor azt is szívesen fogadnám mert onnan már kitudom szedni. Fontos lenne nagyon ma 4kor el ne felejtsétek nézni :)
R0CC0 Creative Commons License 2006.03.16 0 0 760
Sziasztok!
Annyira jó, hogy van ilyen topic is :-)

Jól elterveztem, hogy szépen minden részt felveszek és kiírom dvd-re... na ebből az lett, hogy az első 6 részről lemaradtam, és csak a 7.-től tudtam felvenni.
Valakinek megvan az első 6 (Árkádia városa, Barkar játékosai, Qin császár, Jégvilág, Gyerekek és egerek, Démosztenész)? Örök hála érte!

(Azt persze máig sem értem, hogy miért nem az eredeti - francia - sorrendben vetítik őket.)
Davlev Creative Commons License 2006.03.14 0 0 759

Na emberek! Ma van a nagy nap első évfordulója! Egy éve már, hogy szeretett mesénket végre újra megtudtuk nézni.

spratakus: Köszi az oldalért. További ötletek egy nagy EV oldalhoz a 745-ös hozzászólásban.

_ Liar _ Creative Commons License 2006.03.12 0 0 758
egy fokkal jobb , de ha nem irsz oda semmit az a legjobb
Előzmény: spartakus (757)
spartakus Creative Commons License 2006.03.12 0 0 757
nézd, akkor odairom, hogy nézze meg a minimaxon :)
Előzmény: _ Liar _ (754)
_ Liar _ Creative Commons License 2006.03.09 0 0 756
nem, aztán valahonnan megszereztem pár részt de a DVDs Magyar részek soha nem jutottak el hozzám
Előzmény: mague (755)
mague Creative Commons License 2006.03.08 0 0 755
Liar, Losi ugye neked is elküldte a DVDRip HUN-t? Mikor visszavitte az eredeti francia dvd-ket...
_ Liar _ Creative Commons License 2006.03.06 0 0 754
"Figyelem! Az alábbi videó csak kedvcsináló jellegû bemutató. Kérlek 24 órán belül töröld le a gépedrõl, ha letöltötted. Ha megszeretnéd nézni a teljes sorozatot, vedd meg DVD-n!"

igen? vegyem meg? és hol? franciaországban?

ugye ezt te sem gondolof komolyan :)
na mindegy legalább egy jot röhögtem

üdv Liar
Előzmény: spartakus (750)
mague Creative Commons License 2006.03.05 0 0 753
Elküdtem az anyagot egy gyerkőcnek, aki korábban itt is írta, hogy tudna segíteni. Van egy rakat tv-s ismerőse, így komolyan előre tudná lendíteni a magyar DVD megjelenést. Mikor utoljára kérdeztem tőle (pár hete lehetett... nem om mikor), hogy hogyan állnak a dolog, azt válaszolta, hogy még vár a találkozóval, mert most költözik valamelyik tv adó új helyre. Konkrétumokra nem emlékszem (éljenek a feledékenyek).

A lényeg az, hogy valami elindult és reméljük, hogy a sok erőfeszítés végül jó irányba fogja sodorni a magyar megjelenést.
spartakus Creative Commons License 2006.03.05 0 0 752
A francia dvd már volt a kezemben, és én is úgy hallottam, hogy lesz magyar (mintha már lenne is?)
Előzmény: Freehill (751)
Freehill Creative Commons License 2006.03.04 0 0 751

Szia! A honlapodon írod, hogy "Ha megszeretnéd nézni a teljes sorozatot, vedd meg DVD-n!" Ennek kapcsán megkérdezem a topictársaktól, hogy van már valami hír a magyar változat kiadásáról? Mert egy időben ez téma volt itt, de aztán nem tudom, történt -e valami.

Előzmény: spartakus (750)
spartakus Creative Commons License 2006.03.04 0 0 750
Örülök, hogy 1 napra az elkészülte után, valaki rátalált a honlapra :)

Ha van javaslatotok, hogy mi kerüljön még fel, azt várom a :

spartakus@adminheaven.hu címre

jelenleg 17 szinkronos rész boldog tulajdonosa vagyok.
Előzmény: Davlev (748)
Kletta Creative Commons License 2006.03.03 0 0 749
Shaggmir az utóbbi időben sokminden mással volt elfoglalva, de most visszatért, és aktívabban fog foglalkozni az oldallal és a fórummal.
Davlev Creative Commons License 2006.02.26 0 0 748

Ma két EV-vel kapcsolatos születésnap is van:

Détár Enikő (Arkana) 42 éves lett

Victor Máté (a harmadik énekes) 61 éves.

Mindkettetjüknek boldog születésnapot kívánok.

És még egy érdekes oldalt találtam:

http://spartakus.adminheaven.hu/

Innen letölthető az első, és a tizedik rész, valamint a főcím. és kalózdal.

Kletta Creative Commons License 2006.02.21 0 0 747
Péntektől a Minimax újra vetíti, a http://www.minimax.hu/program.php?f=2914 címen vannak az időpontok.
Davlev Creative Commons License 2006.01.28 0 0 746

Elöszőr is átmásolnék egy bíztató hozzászólásrészletet a Minimax fórumáról:

"

Feladó: minimax@minimax.hu
Téma: RE: Az elsüllyedt világok folytatása

Kedves Levélíró!

Műsorra vonatkozó kérését köszönettel vettük és feljegyeztük nézői kívánságlistánkra, amelyet figyelemmel követünk.

Baráti üdvözlettel:
Minimax
"

Talán van remény! Mindenki szorgalmasan minden napra írjon nekik hosszú levelekt!:):)

Aztán most fölzennék a főszereplők magyarhangjairól 1-1 képet. Egyedül Csellár Rékáról (Shangora) nem találram.

Spartakus

Arkana

Bob

Rebecca

Bic

Bac

Shagshag

Shagmir

Loria

Shangor

Agyalap

Maxigáz

Zsebpiszok

Popócic

Popfej

Ráadás: Rehorovszky Béla szinkronrendező

Davlev Creative Commons License 2006.01.25 0 0 745

Az oldalra rengeteg elképzelésem van. Elsősorban Shagmir oldala a minta: Sok információval kéne ellátni:

-szereplők leírása

-epizódok tartalma

-szerintem a főbb magyarhangokról lehetne információ (pl. születés, halál, filmszerepek, és egy kép)

A másik minta az egyik legjobb magyar South Park oldal:

-letöltehető eoizódok (elsöszőr jó lesz az első 26 magyarul, a másik 26 franciául)

-egyéb más nyalánkságok letölthetősége

-fórum

-cikkek a rajongók tollából

Egyenlőre csak ennyi jut eszembe. Remélem, hogy ezek nem megvalósíthatatlanok.

Előzmény: privateer (744)
privateer Creative Commons License 2006.01.23 0 0 744
Mondj ötleteket a honlapra, illetve mi a vágyad? Milyen külsővel akarod, menük stb, szóval ird csak le ide mit is szeretnél honlapügyileg.
Előzmény: Davlev (742)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!