Hu mikor megláttam ezt a forumot nagyon megörültem hogy ilyen is van ugyanis imádom Az elsüllyedt világokat. Nem olyan régen néztem meg a tv-ben és rájöttem hogy ez nagyon jó. Amikor még régeben adták kicsi voltam és semmire nem emlékszem csak Arkanara :D. Szóval tök jó hogy van ez és hogy vagytok ti :D
Nekem megvan a teljes eleje, ahol hallható a bevezető szöveg. Amint tudom, elküldöm. A végeezzenével az baj, hogy ott rámondanak(nagyarhangok, magyarszöveg, dtb), amit nem lehet kivenni belőle. Én remélem, hogy a Minimax majd felteszi egy újabb rajzilmslágerek válogatására.
Tegnap láttam újból kb 15-16 év után ezt a sorozatot és elsőre is elég durva volt újra látni sag-sag -ot bob spartacus rebeka -t és arkana nevére nem is emlékeztem. Viszont amikor újra meghallottam a zenéjét a hideg rázott ki szinte és majdnem könnyeztem azóta is kutakodom a zenéje után de mindig elbotlok a honlapokban. Hisz rengeteg mp3 van fent ami a szám főcím zenéje de sajnos mindegyik csak egy ilyen 1:18 as változat ahol hiányzik az utolsó két versszak. Valamint az egyetlen teljes verzió 3:22 meg francia, na az szeretném én megszerezni magyarul. Vagy ha valakinek egy rész megvan amiben benne van a teljes zene akkor azt is szívesen fogadnám mert onnan már kitudom szedni. Fontos lenne nagyon ma 4kor el ne felejtsétek nézni :)
Sziasztok! Annyira jó, hogy van ilyen topic is :-)
Jól elterveztem, hogy szépen minden részt felveszek és kiírom dvd-re... na ebből az lett, hogy az első 6 részről lemaradtam, és csak a 7.-től tudtam felvenni. Valakinek megvan az első 6 (Árkádia városa, Barkar játékosai, Qin császár, Jégvilág, Gyerekek és egerek, Démosztenész)? Örök hála érte!
(Azt persze máig sem értem, hogy miért nem az eredeti - francia - sorrendben vetítik őket.)
"Figyelem! Az alábbi videó csak kedvcsináló jellegû bemutató. Kérlek 24 órán belül töröld le a gépedrõl, ha letöltötted. Ha megszeretnéd nézni a teljes sorozatot, vedd meg DVD-n!"
igen? vegyem meg? és hol? franciaországban?
ugye ezt te sem gondolof komolyan :) na mindegy legalább egy jot röhögtem
Elküdtem az anyagot egy gyerkőcnek, aki korábban itt is írta, hogy tudna segíteni. Van egy rakat tv-s ismerőse, így komolyan előre tudná lendíteni a magyar DVD megjelenést. Mikor utoljára kérdeztem tőle (pár hete lehetett... nem om mikor), hogy hogyan állnak a dolog, azt válaszolta, hogy még vár a találkozóval, mert most költözik valamelyik tv adó új helyre. Konkrétumokra nem emlékszem (éljenek a feledékenyek).
A lényeg az, hogy valami elindult és reméljük, hogy a sok erőfeszítés végül jó irányba fogja sodorni a magyar megjelenést.
Szia! A honlapodon írod, hogy "Ha megszeretnéd nézni a teljes sorozatot, vedd meg DVD-n!" Ennek kapcsán megkérdezem a topictársaktól, hogy van már valami hír a magyar változat kiadásáról? Mert egy időben ez téma volt itt, de aztán nem tudom, történt -e valami.