A saját önző szemszögemből nézve számomra a vasútállomás melletti a legszimpatikusabb megoldás. Amikor anno oda jártam főiskolára, akkor nagyon érzékeny voltam arra, hogy mikor indulnak a vonatok/buszok, ha lekéstem/nem fértem fel az egyiket/re szívesen vettem volna, ha nem kell átcuccolnom a városon, mert 10 perc múlva indul a másik elérhetőség (főleg nem csúcsidőben). Mások szemszögéből nézve, mivel Fehérvár környékére nem mindenhová megy vonat, azaz át kell szállni a buszra. Mennyivel elegánsabb dolog közvetlenül a pályaudvarnál átszállni a buszra és nem átvergődni a városon. A mostani buszpályaudvarral szembeni helyen meg egy fasza kis parkot kialakítani, esteleg a régi helyén is, vagy abba valami zenés-táncos helyet kialakítani (vagy poénból egy metróállomást építeni :) ) B/ verciónak el tudom képzelnia a Fehér Palotás megoldást is, de én a vasútállomásmellettimegoldást támogatom (persze, csak ha számít a véleményem).
Székesfehérvár város közgyűlése hamarosan tárgyalja az autóbuszpályaudvar felújítását -újjáépítését. Szívesen venném véleményeteket, az alternatívákat leírtam a Volán topic 12716. számú hozzászólásában. Véleményeteket előre is köszönöm.
Szögmérőt keresek a neten, valami kinyomtathatósat. Nincs valami tipp, hogy hol keressek? Van ilyen? Vagy nem szkennelne be valaki egy (papír)szögmérőt?
Na, jó, monnyuk a döntött szöveget nem nagyon lehet Paint-tel, de minden mást könnyen. itt van a központi rész a feliratozás nélkül, ahhoz nem volt most türelmem, de a többi köbö 10 perces meló volt, aminek köbö felét az eredetivel való méret/arányazonosság ellenőrzése tett ki:
Az Ocad nagyon remek azoknak, akik nem iértenek igazán ezekhez a szakmákhoz (várostervezés/térképészet úthálózat-tervezés, stb...), de szeretik a térképeket, és baromi érdekes módon a térképrajzolást hobbijuknak tekintik.
(Most eléggé feltűnően magamat írtam le :) Meg sem próbálok az én térképemből részleteket berakni, mert valszín hónapokig élne a topik az azon található baromságokból :)))
Lényeg, hogy én nagyon élvezem :)