Keresés

Részletes keresés

zsu40 Creative Commons License 2015.05.20 0 0 4765

Szeretnék egy kis információt kapni . A Bookingon foglaltunk szállást  Paralia -Korinos, a Hotel Orfeas Blue Resortba, ami nagyon szép  tengerparti és árban is jó , csak az lenne a kérdésem, hogy ott is van azért nyüzsi ??  meg boltok , tavernák?? Ha valaki tud róla valamit , kérem irjon .

Bertrand de Beaufourt Creative Commons License 2015.05.19 0 0 4764

Paráliával nem csak ez a baj :) , de valóban, ez a fórum így működik. 

Előzmény: Pierr_Kardán (4763)
Pierr_Kardán Creative Commons License 2015.05.17 0 0 4763

Paráliával az a baj, hogy valamiért az odautazók nem térnek ide vissza beszámolni a tapasztalatokról. Minden érdeklődőnek sok kérdése van indulás előtt, aztán a visszaérkezés után minden huszadik-harmincadik érdeklődő számol be a tapasztalatairól itt fórumban, hogy a később indulóknak szolgáljon információval :-(((

Reméljük, hogy te majd a hazaérkezés után beszámolsz itt a fórumban a tapasztalataidról.

Előzmény: Lordfoto75 (4762)
Lordfoto75 Creative Commons License 2015.05.17 0 0 4762

Köszi..márt nézzük közben..de hátha itt van valakinek jo helye amit tud ajánlani..

Előzmény: geodo1 (4761)
geodo1 Creative Commons License 2015.05.17 0 0 4761

miért nem nézed meg egy szálláskereső oldalon, pl. booking.com? Sztem az a legpontosabb és leggyorsabb információ.

Előzmény: Lordfoto75 (4760)
Lordfoto75 Creative Commons License 2015.05.17 0 0 4760

Sziasztok !

Lenne egy kérdésem..de ne kövezzetek meg érte, hogy nem olvastam eleget vissza..:)

A kérdés az hogy mennyiért lehet esetleg apartmant bérelni kb. Parálián ..Június16-23 közt   megyünk..és szeretnénk még pár napra bérelni 2 szobát ha normális áron van.

Tapasztalat ?..netán van olyan hely ami tuti tipp ?

Köszi !

zsu40 Creative Commons License 2015.05.16 0 0 4759

Köszönöm meg nézem,  mi 4 -en megyünk felnőttek egy kocsival , aug 16 .-án indulunk, 17-től keresek szállást .

Előzmény: randi? (4758)
randi? Creative Commons License 2015.05.16 0 0 4758

Szia Zsu!

Paralián a hotel Avrában foglaltam szállást. Érdemes - bárhol keresel . a booking oldalon keresni. Gyorsak, pontosak. Közvetítők a szálloda felé. Onnan kapják a jutalékot, mert neked nem kerül semmibe.  Be is írhatod a kívánságaidat a foglalásba, ha lehet betartják.  Tavaly Nea Kallikratián voltam velük. Én gk.-val megyek, sok látnivaló van,  különben kocsit kellene bérelni.  Reggel indulsz kora este ott vagy.

zsu40 Creative Commons License 2015.05.16 0 0 4757

Sziasztok !  valaki foglalt már szállást a paraliainfo.hu -n ?   nagyon jó árak vannak , csak még nekem nem irtak vissza és egy hete küldtem emailt nekik.

csak kiváncsi vagyok másnak sikerült e?

bazidzsó Creative Commons License 2015.04.18 -1 0 4756

Direkt Görögországi oldalt talán legegyszerűbben a Google ferdítőjével:) tudsz talán keresni. Majd ezekkel a kulcsszavakkal kell próbálkozni.

Vagy esetleg próbáld meg ezeket is, hátha találsz rajta megfelelőt:

https://www.airbnb.hu/

http://www.tripadvisor.co.hu/

http://www.trivago.hu/

Továbbá vannak más megoldások is, mindkettőhöz a Google kell ismét:

- a térképes keresőjében sok szállás is megjelenik, végig kell nézegetni őket.

- ha ezen a keresőn az utcákon is végighaladsz, amerre a kamerás autó elment, elviekben még több szállást is ki tudsz keresni. És ha van weblapjuk, akkor írhatsz nekik.

Előzmény: rebkaa (4754)
rebkaa Creative Commons License 2015.04.18 0 0 4755

Köszönöm, a busz lejutás meglett, 78-as SKG Airportról, Ktel Buszpályaudvar, fél óránként busz Katerinibe. Stimm...

rebkaa Creative Commons License 2015.04.18 0 0 4754

Segítséget szeretnék kérni Paralián szállás keresésben. A nagylányaimnak vettem vettem tegnap jegyeket SKG-ra julius elején és szállást keresnék hozzá. A tavalyi Vourvourou -i nyaraláson kocsi nélkül meg voltak lőve(egy gyros-os 2,5 km-re), úgyhogy most attól mozgalmasabb helyet szeretnének.  önszántamból Paralia ugyan nem jutna eszembe, de arra jutottunk, hogy nem is nekem kell, ők meg 19-22 évesek.

A booking-on nem túl alacsonyak az árak. Hol lehetne még nézelődni, ami görög oldalak és valószinüleg jobb árakat találnék rajta.

Megnéztem magyar irodák ajánlatait is, de azok min. 7 éjre foglalhatók, ők pedig 5 éjszakára mennek.

Másik kérdésem lenne, hogy Szalonikiben melyik buszpályaudvarra kell menni és hogyan a Katerini felé induló buszokhoz?

gyorskérdés Creative Commons License 2015.04.13 0 0 4753

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni 7-10 fő közötti szállást keresnék nem messze a parttól és a buliktól, ha valakinek van jó tapasztalata , akkor kérem segítsen! Az se baj, ha medence is van az apartmanhoz, tavaly Olaszországban oylat sikerült találnunk és elég hasznosnak bizonyult!

Előre is köszönöm!

Krisztiés Balázs Creative Commons License 2015.03.31 0 0 4752

Köszi az infot,akkor azt hiszem busszal olcsóbban jövünk ki,mivel négyen utazunk. :)

Előzmény: Pierr_Kardán (4751)
Pierr_Kardán Creative Commons License 2015.03.31 0 0 4751

Itt van egy taxi ár kalkulációs oldal. A pontos ár megállapításához meg kell adni pontosan, hogy honnan mentek hová.

Egy átlagos út Katerini központ és Paralia központ között kb. 16 euro.

Előzmény: Krisztiés Balázs (4750)
Krisztiés Balázs Creative Commons License 2015.03.31 0 0 4750

Sziasztok!

Meg tudja valaki mondani,hogy Paraliáról Katerinibe mennyibe kerül a Taxi?

csirkelab Creative Commons License 2015.03.29 0 0 4749

köszi! olyan kérdésem lenne, hogy milyenek idén (tavalyi) az árak az étteremben? ill gyros árak a strand körül? 

nibiru61 Creative Commons License 2015.03.24 0 0 4748

Köszönöm, megtaláltam a választ, amit nemrég írtatok :)

Előzmény: nibiru61 (4747)
nibiru61 Creative Commons License 2015.03.24 0 0 4747

Sziasztok, üdvözlök mindenkit itt a fórumban! :)

Mi 06.09-06.16-ig leszünk Parálián.

Egyénileg, de repülővel szeretnénk  utazni Budapest-Thesszaloniki utvonalon, mivel  kb 1 1/

óra alatt odaérünk, és most a jegy is olcsó. 

Le tudná írni valaki, hogy Thesszalonikiből mivel  , és hogyan érhetnénk legolcsóbban, legegyszerűbben  Paráliára ?

Mindenkinek jó utazást kívánok, és köszönöm előre is s választ!

Pierr_Kardán Creative Commons License 2015.03.22 0 0 4746

Autópályadíjakról, eljutási időkről, dugókról, benzinkutakról, benzinárakról itt, vagy itt találsz némi olvasgatás után sok-sok információt.

Előzmény: csirkelab (4744)
parducka3 Creative Commons License 2015.03.22 -2 0 4745

Sziasztok.Mi augusztusban megyünk újra Paráliára, busszal  ,ez lesz a 10-ik alkalom .Nagyon szeretjük :) .Csak ajánlani tudom mindenkinek aki szereti a nyűzsgést és a jó bulikat ;)

csirkelab Creative Commons License 2015.03.22 -1 0 4744

sziasztok! autóval megyünk mi is júliusban paraliara. tudtok adni infókat autómatrica árakról , benzinről stb szerbia-makedónia-görögországról?

és az árakat éttermekről , gyros, sör, stb árak. köszönöm szépen! 

Krisztiés Balázs Creative Commons License 2015.03.19 0 0 4743

Sziasztok!

Mi jún29-től megyünk a Grand Tours-al.2012-ben már voltam Parálián,de akkor augusztus végén.Meg tudná mondani valaki,hogy jún vége-júl elején már elég jó az idő?

_MG_ Creative Commons License 2015.03.13 0 0 4742

Idén augusztusban mi ide megyünk nyaralni. A beszámolók alapján biztos jó lesz, már nagyon várjuk ! :)

Bolgár Breki Creative Commons License 2015.02.23 0 0 4741

Paraliában van olyan piac, kirakodóvásár, ahol érméket, bankjegyeket lehet venni?

Bolgár Breki Creative Commons License 2015.02.22 0 0 4740

Szia!

Holnap szeretnék szállást foglalni a Porto Del Sol hotelbe. Van még valami fontos információ, amivel érdemes tisztában lenni?

Előzmény: betrix (4476)
HENZA103 Creative Commons License 2015.02.17 0 0 4739

Úgy látom, hasonlóak a tapasztalataink. Mi is néztük Sartit, Psaukodiát, de túl csendesnek találtuk és ekkora létszámmal nem találtunk megfelelő szállást. Pontosabban találtunk, csak minden foglalt volt. Nem tudom, mikor kellene elkezdeni keresgélni, talán már decemberben. Amúgy tavaly úgy voltunk, 5*2 személyes szobákat foglaltunk, a négy nagyobb gyerek külön volt. Így sem volt rossz, de állandóan keresgéltek, hogy most kinél van a kulcs, és ugyanúgy lógtak nálunk. A takarítónőket meg nagy ívben elkerültük, vagy letagadtuk önmagunkat, mert olyan kupi volt náluk, hogy szerintem takarítani sem igazán tudtak. Még hiányzik nekik a szülői "noszogatás". Külön emeleten voltak, de a fürdőruha kimosása elfelejtődött, a törülközők sem száradtak meg maguktól, ha összecsavarva ledobták a szoba közepébe este, és másnap rácsodálkoztak...Jókat derültünk rajtuk, de azért a görbe tükör néha kellemetlen.

Előzmény: Poppy77 (4736)
Pitecus Creative Commons License 2015.02.17 0 0 4738

Én kérek elnézést, h forrófejű voltam. A bor, mely az egészségedre le is gördült, lecsillapított. :-)

Tavaly nekem ár/érték arányban megérte Paralia. Kocsival, szállóstúl (amely szerintem Olcsóbb volt, mint Jesolo, v. Costa Brava.

Onnan Jó volt a Meteórákhoz elmenni, Olümposzt megnézni, Thessalonikibe elmenni. Sajnos kalózhajózás és a görög est lemaradt programütközések miatt lemaradt.

Amúgy meg annyian említették már Thassos szigetét, h betettem a bakancslistába és ha ketten maradunk a feleségemmel, biztos uticél lesz.

Fátylat rá.

Előzmény: geodo1 (4737)
geodo1 Creative Commons License 2015.02.17 0 0 4737

elbeszélünk egymás mellett.

én nem azért említettem meg egy-két helyet, mert beléd akarom magyarázni, h oda kellett volna menned tavaly vagy bármikor. egyszerűen reflektáltam arra a korábbi megjegyzésedre, h paralia ár/érték aránya mennyire jó, mert ezzel nem értek egyet. ennyi. erre elkezdtél rugózni a komplekésésen, nem is értettem, h miért teszed. de már igen, azt hitted, h a tavalyi utad felett okoskodom, de nem volt ilyen szándék. bocsánat ha félreérthető voltam!

Előzmény: Pitecus (4734)
Poppy77 Creative Commons License 2015.02.17 0 0 4736

Teljesen egyetértek veled, mi is hasonló okokból döntöttünk így:) Mi is 8-an megyünk. Nekem nagyon tetszett volna Platamonas a környéken de a booking.com összesen 2 szállodát dobott ki oda ennyi főre és sajnos mindkettő drágább volt mint ami nálunk a határ volt. Sartit is néztem, na ott egy sem volt ahol 8-an elférünk (nem kétágyas szobákba csoportosítva mert gyerekekkel az nem megoldás), van kétlégterű, árban megfelelő és van parkoló meg reggeli. Úgyhogy nem olyan egyszerű szállást találni.

Előzmény: HENZA103 (4735)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!