Szeretnék egy kis információt kapni . A Bookingon foglaltunk szállást Paralia -Korinos, a Hotel Orfeas Blue Resortba, ami nagyon szép tengerparti és árban is jó , csak az lenne a kérdésem, hogy ott is van azért nyüzsi ?? meg boltok , tavernák?? Ha valaki tud róla valamit , kérem irjon .
Paráliával az a baj, hogy valamiért az odautazók nem térnek ide vissza beszámolni a tapasztalatokról. Minden érdeklődőnek sok kérdése van indulás előtt, aztán a visszaérkezés után minden huszadik-harmincadik érdeklődő számol be a tapasztalatairól itt fórumban, hogy a később indulóknak szolgáljon információval :-(((
Reméljük, hogy te majd a hazaérkezés után beszámolsz itt a fórumban a tapasztalataidról.
Lenne egy kérdésem..de ne kövezzetek meg érte, hogy nem olvastam eleget vissza..:)
A kérdés az hogy mennyiért lehet esetleg apartmant bérelni kb. Parálián ..Június16-23 közt megyünk..és szeretnénk még pár napra bérelni 2 szobát ha normális áron van.
Tapasztalat ?..netán van olyan hely ami tuti tipp ?
Paralián a hotel Avrában foglaltam szállást. Érdemes - bárhol keresel . a booking oldalon keresni. Gyorsak, pontosak. Közvetítők a szálloda felé. Onnan kapják a jutalékot, mert neked nem kerül semmibe. Be is írhatod a kívánságaidat a foglalásba, ha lehet betartják. Tavaly Nea Kallikratián voltam velük. Én gk.-val megyek, sok látnivaló van, különben kocsit kellene bérelni. Reggel indulsz kora este ott vagy.
Sziasztok ! valaki foglalt már szállást a paraliainfo.hu -n ? nagyon jó árak vannak , csak még nekem nem irtak vissza és egy hete küldtem emailt nekik.
Továbbá vannak más megoldások is, mindkettőhöz a Google kell ismét:
- a térképes keresőjében sok szállás is megjelenik, végig kell nézegetni őket.
- ha ezen a keresőn az utcákon is végighaladsz, amerre a kamerás autó elment, elviekben még több szállást is ki tudsz keresni. És ha van weblapjuk, akkor írhatsz nekik.
Segítséget szeretnék kérni Paralián szállás keresésben. A nagylányaimnak vettem vettem tegnap jegyeket SKG-ra julius elején és szállást keresnék hozzá. A tavalyi Vourvourou -i nyaraláson kocsi nélkül meg voltak lőve(egy gyros-os 2,5 km-re), úgyhogy most attól mozgalmasabb helyet szeretnének. önszántamból Paralia ugyan nem jutna eszembe, de arra jutottunk, hogy nem is nekem kell, ők meg 19-22 évesek.
A booking-on nem túl alacsonyak az árak. Hol lehetne még nézelődni, ami görög oldalak és valószinüleg jobb árakat találnék rajta.
Megnéztem magyar irodák ajánlatait is, de azok min. 7 éjre foglalhatók, ők pedig 5 éjszakára mennek.
Másik kérdésem lenne, hogy Szalonikiben melyik buszpályaudvarra kell menni és hogyan a Katerini felé induló buszokhoz?
Segítséget szeretnék kérni 7-10 fő közötti szállást keresnék nem messze a parttól és a buliktól, ha valakinek van jó tapasztalata , akkor kérem segítsen! Az se baj, ha medence is van az apartmanhoz, tavaly Olaszországban oylat sikerült találnunk és elég hasznosnak bizonyult!
Sziasztok.Mi augusztusban megyünk újra Paráliára, busszal ,ez lesz a 10-ik alkalom .Nagyon szeretjük :) .Csak ajánlani tudom mindenkinek aki szereti a nyűzsgést és a jó bulikat ;)
Mi jún29-től megyünk a Grand Tours-al.2012-ben már voltam Parálián,de akkor augusztus végén.Meg tudná mondani valaki,hogy jún vége-júl elején már elég jó az idő?
Úgy látom, hasonlóak a tapasztalataink. Mi is néztük Sartit, Psaukodiát, de túl csendesnek találtuk és ekkora létszámmal nem találtunk megfelelő szállást. Pontosabban találtunk, csak minden foglalt volt. Nem tudom, mikor kellene elkezdeni keresgélni, talán már decemberben. Amúgy tavaly úgy voltunk, 5*2 személyes szobákat foglaltunk, a négy nagyobb gyerek külön volt. Így sem volt rossz, de állandóan keresgéltek, hogy most kinél van a kulcs, és ugyanúgy lógtak nálunk. A takarítónőket meg nagy ívben elkerültük, vagy letagadtuk önmagunkat, mert olyan kupi volt náluk, hogy szerintem takarítani sem igazán tudtak. Még hiányzik nekik a szülői "noszogatás". Külön emeleten voltak, de a fürdőruha kimosása elfelejtődött, a törülközők sem száradtak meg maguktól, ha összecsavarva ledobták a szoba közepébe este, és másnap rácsodálkoztak...Jókat derültünk rajtuk, de azért a görbe tükör néha kellemetlen.
Én kérek elnézést, h forrófejű voltam. A bor, mely az egészségedre le is gördült, lecsillapított. :-)
Tavaly nekem ár/érték arányban megérte Paralia. Kocsival, szállóstúl (amely szerintem Olcsóbb volt, mint Jesolo, v. Costa Brava.
Onnan Jó volt a Meteórákhoz elmenni, Olümposzt megnézni, Thessalonikibe elmenni. Sajnos kalózhajózás és a görög est lemaradt programütközések miatt lemaradt.
Amúgy meg annyian említették már Thassos szigetét, h betettem a bakancslistába és ha ketten maradunk a feleségemmel, biztos uticél lesz.
én nem azért említettem meg egy-két helyet, mert beléd akarom magyarázni, h oda kellett volna menned tavaly vagy bármikor. egyszerűen reflektáltam arra a korábbi megjegyzésedre, h paralia ár/érték aránya mennyire jó, mert ezzel nem értek egyet. ennyi. erre elkezdtél rugózni a komplekésésen, nem is értettem, h miért teszed. de már igen, azt hitted, h a tavalyi utad felett okoskodom, de nem volt ilyen szándék. bocsánat ha félreérthető voltam!
Teljesen egyetértek veled, mi is hasonló okokból döntöttünk így:) Mi is 8-an megyünk. Nekem nagyon tetszett volna Platamonas a környéken de a booking.com összesen 2 szállodát dobott ki oda ennyi főre és sajnos mindkettő drágább volt mint ami nálunk a határ volt. Sartit is néztem, na ott egy sem volt ahol 8-an elférünk (nem kétágyas szobákba csoportosítva mert gyerekekkel az nem megoldás), van kétlégterű, árban megfelelő és van parkoló meg reggeli. Úgyhogy nem olyan egyszerű szállást találni.