Üdv néked földi halandó szerény topicunkban! Az elnevezés némi magyarázatra szorul: olyan emberek sorakoznak itt, akik háziállatként, barátként, társként tartanak patkányt, esetleg többet. Olyanokat is szívesen látunk, akiket érdekel ezeknek az értelmes háziállatoknak a tartása, mindennapjaik. Ha tenyésztő vagy, aki felelősségteljesen gondol az utódgenerációkra, és nem menünek szánja őket, nem orvosi kísérletek oltárán áldozza föl őket és végképp nem vadászkutyák tanítására termeli szegény fejüket, akkor Téged is szívesen látunk, hogy tanácsokkal lásd el a leendő és meglévő gazdikat. Sok képre is számíthatsz, jókedvre, és szívélyes fogadtatásra, ha te is patkányimádó vagy!
Miután kikértem Dömi* szakvéleményét :), már be merem ide írni:
lenne egy eladó patiketim olcsóér'
Béla típusú ketrec, kb. 70*50*40-es, oldalt van 1 ajtaja, a rácsköz kb 2 cm (tehát bébipatesz még kifér! csak felnőttnek jó), 5000 pénzt szeretnék kapni érte. A keti a 2. kerületben leledzik.
Ha érdekel valakit (vagy ismertek valakit akit érdekel :)), publikus a mélcímem, azon tessék érdeklődni!
Tutira látták. ;)
Ott fórumozik mindenki, ezért olyan ritka itt a hozzászólás. ;)
Ha fontos dolgot szeretnél (vagy csak beszélgetni), ott előbb kapsz választ, mint itt.
Két három hetente azért valamilyen nagyon jó minőségű macskakonzervet célszerű adni nekik. Nem elég a mag és a gyümölcs. Egyszer az enyém elszabadult, és megette az egerem. Azóta kap macskakonzervet. Nincs is annyira kiéhezve a fehérjére.
Szia! suli:Ő megszokja, szeretni fogja (általában megszeretik), más kérdés, hogy a suliban mennyire.... Azonkívül, aha fiú, időről időre jelölni (értsd: pisilni) fog a válladon (meghát egy idő után a lánynak is pisilni kellhet)..
Hús: lehet nekik adni, valamennyi fehérjére szükségük is van, de inkább zöldség-gyümölcs-magvas pártiak. (Fressnapfban lehet külön patesz kaját is venni, én azt adom nekik, (a sok friss gyümi, zöldség mellett,) bár az kicsit drága. A többiek viszont biztos ki tudnak segíteni, mi a helyes arány, ha nem készen bekevert kajcsit veszel. )
Én a héten kapok patkuszt!Már nagyon várom!!!Berendeztem a ketrecét tök jól, függőággyal mindennel.Remélem tecceni fog neki egyépként lehet vele tényleg suliba járkálni a válladon?
Ezen az oldalon már többet vagyunk, jobban pörög, és vannak tenyésztők is (igaz nem éppen szolnokiak), de szerintem megér egy prübát. Plus tudsz tájékozódni is a patkányokról, minél töbet tanulni, kérdezni, stb. ((= Szóval várunk szeretettel!