Keresés

Részletes keresés

ebolacola Creative Commons License 2004.09.29 0 0 209
"Days Of The Week, mint minden idők legjobb albumkezdése?"

Them Bones, inkább.

Ha STP akkor meg Meatplow. Pláne, hogy a DotW nem nyitószám.

a Days of the Week legyen "minden idők legnagyobb slágere ami valamiért mégsem adott el 15 millió lemezt a szerzőinek".
Előzmény: dogofthetemple (206)
ebolacola Creative Commons License 2004.09.29 0 0 208
Dorien Creative Commons License 2004.09.28 0 0 207
Hisz az 2. szám a Shangri-n. :)
Előzmény: dogofthetemple (206)
dogofthetemple Creative Commons License 2004.09.28 0 0 206

off

egyszer együtt utaztam paksi endrével a piros hetesen és túrta az orrát. (ha mi fikázunk, ő is fikázhat, nem?)

on

Days Of The Week, mint minden idők legjobb albumkezdése?

Előzmény: ebolacola (205)
ebolacola Creative Commons License 2004.09.26 0 0 205
OFF

a Királyt alakító színészgéniuszról rájöttem, mi jut még eszembe:

Általános iskolában az osztálykirándulásokra/táborokba/egyéb eseményekre mindig hívtak buzgó szülőket segítőnek, amikre el is jöttek a magukat fiatalosnak gondoló, bizonyítási kényszeres arcok, akik persze azt hitték, hogy a szálak az ő kezükben futnak össze ezért folyamatosan okosították a jónépet, meg jófejkedtek, és ha volt valami hulladék, érdektelen program, például zsákbanfutás vagy valami, akkor ők voltak az elsők, akik beszálltak hogy motiválják a kisgyerekeket és bebizonyítság a többi öregnek, hogy micsoda remek szülők. a diákok meg behugyoztak beszartak tőlük, mert hogy Tibi bá milyen jó fej.

Na, a fickónak pont ilyenek a gesztusai, meg minden. Lehetséges, hogy ide is azért jött el, hogy a Télhercegnőt alakító (valszeg Ossian fanatikus) lányának segítsen, mint régen, az áltisiben, az iskolanapos színházi előadáson (nem mellesleg végre teljesülhet régi vágya, hogy királynak öltözve diktáljon egy húsokkal megrakott asztalnál ülve, nem úgy mint otthon, ahol csak akkor kap vacsorát az asszonytól, ha már levitte a kutyát).

persze lehet, hogy csak nekem baszták annyira ezek a figurák a csőrömet akkoriban, hogy meg is maradjon bennem az emlékük.

ON
Előzmény: Blackacidevil (204)
Blackacidevil Creative Commons License 2004.09.26 0 0 204

ossian : a tél hercegnöje

ajánlom neked is!

ideiglenesen átmentünk ossian fikázó topicba, de ez igy van rendjén.

Előzmény: dogofthetemple (201)
Blackacidevil Creative Commons License 2004.09.26 0 0 203

:))))))))))MONDTAM HOGY TETSZENI FOG!

hát vazzeg ezér kértem hogy nézd meg, hogy jot röhögjek a kritikán.

tényleg döbbenet, hogy lehet ekkora hulladékklippet gyártani. itt már télleg a családi háttérre és a gyerekkori traumákra lehet hivatkozni. annyira lehangoloan szocreál béna hányadék, hogy az kész. de nagyon szorakoztato emiatt...

elsöre én azt hittem, hogy valami parodia klipp vagy ilyesmi...

Előzmény: ebolacola (200)
dogofthetemple Creative Commons License 2004.09.26 0 0 202
+ i
+ ?
- .

On
Előzmény: dogofthetemple (201)
dogofthetemple Creative Commons License 2004.09.26 0 0 201
off

Melyik klpről van is szó. Mert ez érdekesen hangzott. (Mégha olvastam is.)
Előzmény: ebolacola (200)
ebolacola Creative Commons License 2004.09.26 0 0 200
szerintem a második albumra fog beérni igazán a velvet. amúgy persze imádom meg minden, az év lemeze, ha szar lesz az új QOTSA (nem lesz szar). de persze lehet ez még jobb is. STP - Purple, Tiny azért rávernek, azokat jobban átérzem, nem csak síma füljutalom.

OFF

blackacidevil:

megtekintettem a mesterművet.

hulladék fos szar trágya fika mocsadék tirpák retek nyomorult szánalmas baromság. úgyhogy pontosan azt kaptam, amit vártam. jót röhögcséltem rajta az biztos.

a kedvenc mozzanataim:

- a bilisisakos tokás lovag magasztos bevonulása

- a lepattant útszéli szajha (aki a címszereplőt "alakítja") lenyűgöző színészi játéka

- a gombafrizurás dobos srác középkorihangulat-romboló ritmusra rágózása

- a dulakodás, amit párbaj gyanánt produkál a két szerencsétlen (akik egy józanabb pillanatukban biztosan öngyilkosságot követnek majd el, ha véletlenül eszükbe jut, miben is szerepeltek)

- Paksi Endre komolykodós szalonnatekintete, mikor belebámul a gyertyalángba

- a Király. utoljára ilyen agresszív, ütnivaló alkoholista nyomorék arcszerkezetet a középiskolás kémiatanárom tudott hordani a fején, zúznám, rúgnám, lehánynám.

- az össznépi gitározás. itt jött elő belőlem az a bizonyos "annyira kínosan szánalmas, hogy már nekem ég a pofám" érzés.

egyszerűen nem tudom elképzelni, miféle embertelen családi háttér vagy más rémtett tud olyan irányba terelni embereket, hogy elkészítsenek egy ilyet.
de nagyon remélem, hogy sosem hagyják abba a klippgyártást, mert tényleg kurva jót röhögtem.

ON
Előzmény: Dorien (199)
Dorien Creative Commons License 2004.09.25 0 0 199
Nekem most nagyon tetszik a Velvet Revolver Contraband c. albuma. Éjjel-nappal ezt hallgatom.
Nem mondom, hogy jobb lenne az STP albumoknál, csak ez most az újdonság erejével hat. Nincsenek rajta igazán lassú számok, lüktet elejétől a végéig a lemez. Más kicsit a stílus, de azért ezek a Guns-os fazonok is tudnak valahogy zenélni... :)
Weiland hangja meg a szokásos "übervokál". :)
ebolacola Creative Commons License 2004.09.24 0 0 198
ok, ha esetleg kell valami segítség honlap ügyben, szólj, valamennyire konyítok a dologhoz.
Előzmény: dogofthetemple (195)
ebolacola Creative Commons License 2004.09.24 0 0 197
szombat az kiváló, megbeszéltük.
Előzmény: Blackacidevil (196)
Blackacidevil Creative Commons License 2004.09.24 0 0 196

Na hello mester! te figyu most annyi mesélni valom van, hogy nincs eröm levélbe irni. egy sör mellett elmondom szombaton valamikor ha okés! okés? vagy ma késö este de inkább szombat szerintem...

néztem a velvet revolver koncertet tegnap tök állat, az stp-s arcok sztem nem gondolták volna soha hogy az eredeti guns felállás játsza majd a dalaikat...:)

Előzmény: ebolacola (193)
dogofthetemple Creative Commons License 2004.09.23 0 0 195
ja, annyit még: készül a honlap. Jó lesz.
dogofthetemple Creative Commons License 2004.09.23 0 0 194
Akkor ide is nyomom a híreket az INGA nevű együttessel kapcsolatban, én nem bánom. Az van, hogy okt 5-én biztos, hogy Piliscsabán játszunk, okt. 9-én meg a vale Of Tears nevű formációval Kisújszálláson. A többi még szervezés alatt. Lesz Live is, ha minden igaz. ja és kösz a megafon infókat, jó húzós árak vannak. Megpróbálom feketén.
Előzmény: ebolacola (190)
ebolacola Creative Commons License 2004.09.23 0 0 193
ebolacola@gmail.com

erre.

hogy mi a helyzet most, arra vagyok kiváncsi.
Előzmény: ebolacola (192)
ebolacola Creative Commons License 2004.09.23 0 0 192
the doors: riders on the storm.
ezt kell most hallgatni.

dobjál már egy mélt, roxy ügyben.

na, húzok aludni.

Előzmény: Blackacidevil (191)
Blackacidevil Creative Commons License 2004.09.23 0 0 191

azokra még nem volt idöm sajna alig vagyok otthon, majd bepotolom.de az amplifier nagyon bejön!

tegnap megin éjjel hallgattam a kocsiba a purple-t és kibaszottul bejött....:)

a floodgate-ra is ujra nagyon rágyógyultam. jah és a down I. album....az is nagyon odabaszós. most meg melohelyen a scott weiland szólót nyomatjuk megvan a feeling ahogy kint borus az idö meg ilyesmi...

Előzmény: ebolacola (189)
ebolacola Creative Commons License 2004.09.21 0 0 190
írtam, de nem látom be, miért is ne lehetne pl ebbe a topicba is benyomni az infokat, hátha nem csak mi olvassuk.

megafon info, igy hirtelen
Előzmény: dogofthetemple (188)
ebolacola Creative Commons License 2004.09.21 0 0 189
Off:

Clutchot hallgattad?
nyomjad az Elephant Riders-t meg a Soapmakerst, a másik lemezről meg a Spacegrass-t. kibaszott nagy, pop-Sabbath.

On
Előzmény: Blackacidevil (187)
dogofthetemple Creative Commons License 2004.09.21 0 0 188

az email címemre, ha írtok, akkor meg tudom küldeni nektek a koncertjeinkkel kapcsoltaos infókat, ne terheljük az indexet. derwischkukacfreemailponthu

Hol lehet megafont kapni a városban? Mer ugye anélkül hülyeség lenne... :)

Előzmény: ebolacola (181)
Blackacidevil Creative Commons License 2004.09.20 0 0 187

nos igen föleg egy olyan görbén sikerült este után hajnalban, nincs az stp-nél jobb:)

amugy nagyon királyok a qotsa videók, meg a lemezek. most azokra vagyok rágyogyulva. terápiaként alkalmazom most a magánéleti szarságokra

Előzmény: ebolacola (184)
Blackacidevil Creative Commons License 2004.09.20 0 0 186
OK! egyértelmüen ott a helyünk!! már várom is...jo lesz élöbe hallani ezeket a dalokat.
Előzmény: dogofthetemple (180)
dogofthetemple Creative Commons License 2004.09.19 0 0 185
Oké, jól van, szervezkedés van. Épp tegnap tanultunk be két újabb klaszsikust a Core-ról. Nagyon jó játszani őket.

Scott énekel minden számot egyébként a Purple-n, az utolsót is. Vicces kis dal az. hehe. olyan odamondós...

Úgy négyen zseniálisak, szerintem is.

Igazi zenészek, vagy mik.
Előzmény: ebolacola (184)
ebolacola Creative Commons License 2004.09.18 0 0 184
szeretnélek ezúton is sürgetni, hogy nyomjátok már azokat a bulikat. elmegyek a bulikra. viszek embereket is. adok sört. csak menjen a dolog. STP-t kell játszani itthon.

ma hallgattam a purple-t, annyira kibaszottul fantasztikusan zseniális, hogy azt úgysem tudom leírni. mit csináltak már ezek az emberek, úristen.

és amúgy aki meg a stp-ben csak weilandot látja az kapja be a faszomat. deleoék meg kretz ütnek agyon mindenkit.

és leszarom, hogy a talk show gyenge lett. az mindegy. aki megír egy kitchenware and candybarst annak el lehet nézni bármit.

de legfőképpen: ki a picsa énekel a purple bonus számban??
Előzmény: dogofthetemple (183)
dogofthetemple Creative Commons License 2004.09.17 0 0 183

Majd szólok. :)

Most körvonalazódik egy túrné.

Előzmény: ebolacola (181)
Dorien Creative Commons License 2004.09.11 0 0 182
Nyers fordításban "hús-szántás". Amúgy szerintem különösebb jelentés nélküli mém. Keress csak rá Guglival. A találatok több, mint 95%-a az STP száma, a Meatplow nevű zenekar és Ethyl Meatplow nevéhez kötődik.

De a hivatalos oldal fórumán biztosan kapsz rá jobb választ.
Előzmény: Blackacidevil (179)
ebolacola Creative Commons License 2004.09.11 0 0 181
mindenképp szólj. esetleg valami levlistás megoldás.

tökre ott a helyem.
Előzmény: dogofthetemple (180)
dogofthetemple Creative Commons License 2004.09.11 0 0 180
hát ez az. Egyébként kicsiny zenekarunkkal játszunk sok-sok stone temple pilotsot. INGA a nevünk és majd szólok, ha lesz koncert, oké?

Ja, a trippin'-nek is elég agyafúrt szövege van.
Előzmény: Blackacidevil (179)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!