Keresés

Részletes keresés

Mr Mustard Creative Commons License 2011.10.10 0 0 5046

Honnan rendelted, hogy ilyen gyorsan meg is kaptad?

Előzmény: nusrath (5045)
nusrath Creative Commons License 2011.10.10 0 0 5045

MEGJÖTT AZ ÚJ LEMEZ!!!! :)  :D

Mr Mustard Creative Commons License 2011.10.03 0 0 5044

A Mercy Street valóban nem mindennapi dal. Bár a So-n van gyenge szám?

Amúgy a Mercy Street azon PG számok közé tartozik, ami eredetijében sem igazán rockos hangszerelésű. Ezért a nagyzenekaros verzió (igaz én csak a tavalyi O2-s felvételt ismerem, az új album verziót most nem hallottam) jellegében nem üt el nagyon a 86-os eredetitől.

Én most direkt nem hallgatom meg az új felvételeket, majd jövő héttől az albumot CD-ről egyben.

nusrath Creative Commons License 2011.10.03 0 0 5043

rosszul írtam 7től - 8ig (most) van mercy!! és 8és 9 között Red Rain!! :)

Csak nem bírtam ki még megjön a lemez :) és hallgatom, de hát ez van :) :)

legjobb időtöltés :)

nusrath Creative Commons License 2011.10.03 0 0 5042

húúú gyerekek 8 tól-9ig a Mercy Streeté a terep!! hát én nem tudom de amit most ebben az órában hallhattok az valami csoda!! ez valami hihetetlenül gyönyörű dal!!! :)                            ezt mindenki hallgasa meg aki tudja!!

persze az eredeti verzió zseniálitását sem kell azt hiszem senkinek se túl magyarázni itt ezen a fórumon :) :D

De ez a dal New Blood-os verzióban még talán durvább, érzelemgazdagabb mint eredetiben!! persze ez hülyeség mert éveken át az eredetit hallva imádtam meg a Mercyt,-  :) imádtam, hát ez hülye szó szerintem ezt a dalt ha valaki egyszer meghallja sosem tudja elfelejteni, annyira gyönyörű-de mindenesetre ez most itt basszott szépen szól!!!

eddig ami kiemelkedően tetszett New Blood-os köntösben, itt a "közös peter hallgatás" során, a meghallgatottak alapján, lemeztisztaságban (mert sajna eleitől kezdve nem tudtam hallgatni), az a San Jacintó volt ami szerintem nagyon jól sikerült átértelmezés lett, és természetesen ez a Mercy Street,  és az In Your Eyes, no meg a Wallflower szintén gyönyörű lett újra!! a Rythmöt is ide merem sorolni bár azt még konkrétan az albumról nem hallotam, de azt a dalt csak szeretni tudom :) :), mint ahogy az összes többit is!!! jahh meg kifelejtettem itt az Intrudert, mert ugyeh azt már pár napja hallotam, nahh hát az is odavágott nekem!!! zseniális lett az Intruder is, annyira jól passzol hozzá a Mester félelmetes hangja :)!!!

a Downside is szép, de azt rövidnek éreztem, bár a koncerteken volt "ovo ovo ovóóóó ovóóó ovóóóó"-s finálés rész itt valahogy a lemezen elmaradt és gyorsan végeszakadt a dalnak, szóval kimaradt a dal leke:( :(

kiváncsian várom albumverzióban a Red Rain-t és a Digging in the Dirt-et!!!! a digging asszem kb 11óra kerül sorra :), úgysem vagyok fáradt :-)

DE MÉGEGYSZER ÉRDEMES ERRE A FÉL ÓRÁRA MÉG ODAFIGYELNI MERT EZT A MERCY STREET-et hallani és érezni kell!!! gyönyörűűűűűűűűű :)

exit66 Creative Commons License 2011.10.03 0 0 5041

A nagyzenekarosdit én is unom már. DE azt azért meg kell vallani, hogy pl. mikor először hallottam a klasszikus Gabriel opusokat így - kb 1.5 éve, a párizsi koncert bootlegjén - többek között pont a Heat-nél, annak is főleg a végénél rendesen beleborzongtam. Mint átirat szerintem igazán nem rossz. Az már egy más kérdés, hogy én is többre tartom pl. a 2007-es átiratokat, mégha azok nem is jelentek meg sehol …
Elfogultnak én is elfogult vagyok, DE most mégsem tapsikolok. (Nem ismételném magam, akit érdekel, lásd a 4937 és a 4838 postokat, 1 ill. 1.5 évvel ezelőttről.)
A cd-t és a dvd-t azért kíváncsian várom. Most ez van, ezt ’kell’ szeretni.

Amúgy ma déltől folyamatosan meghallgathatóak a lemez dalai a pg.com-on. Óránként 1-1, s mindig más.

Mr Mustard Creative Commons License 2011.10.01 0 0 5040

Engem meg a mókusok elé, ha lehet.

Szóval. Nem akarok senki lelkébe (különösen nagyon lelkes Nusrathéba) gázolni. De én úgy egyáltalán nem értem, mi a nagy szám ebben a nagyzenekarosdiban. Egy valaki elkezdte, és most nincs megállj. Gondoljunk csak Stingre, George Michaelre.

Jó, jó, hogy egy új értelmezésben meghallgathatjuk a már ismert dalokat. De minek? Azt még megértettem és elfogadtam, hogy csinált egy csupa feldolgozásokból álló lemezt ebben a zsánerben. Az egy meglepő és újszerű húzás volt. Mégha magát a lemezt továbbra sem tartom jónak. De a saját dalokból miért kellett egy kvázi folytatást is elkészítenie? Nem tudom. Talán kézenfekvő volt. Ha már játsszák, jól begyakorolták, erőlködés nélkül csinálhatott egy új albumot.

Persze azért ezt is meg fogom venni.

nusrath Creative Commons License 2011.10.01 0 0 5039

jahhh és itt van még egy "idegen, betolakodó" is az új lemezről :-)   :-)

nusrath Creative Commons License 2011.10.01 0 0 5038

Bár én mindig elfogult vagyok a mesterrel szemben, és szerintem meg rohadt jó és nagyon komoly!!! és véégre jó hangminőségben is rövidesen meghallgathatom és láthatom is a koncertet!! :) hisz már elő is rendeltem a dvd-re :D                                                       KOMOLY ZENEI KINCSEL ÁLLUNK SZEMBEN!! :) ez számomra nem kérdéses látva és hallva ezt a Rhythm of the heat-et!!!

Szerintem az örgere mindig mint zeneszerzőre, dalszerzőre, szövegíróra, előadóra, és mint zenei zsenire, nagyöregre egyszerre kell tekinteni, gondolni!!! Ezt a Rhythm-öt ő 30éve megírta, kigondolta, zseniálisan (hozzáteszem azóta sem hallotam hozzáfogható gyöngyszemet, meg még olyan dalt sem amit a Rythm of the heat hez kicsit is tudnák hasonlítani) és szerintem most ezzel a nagyzenekaros csapatával a maximumot hozta ki belőle!! háá MILYEN DÚRVA MÁR A VÉGE!!! :) mindegy ízlések és pofonok mindenesetre nekem borsódzott a hátam, rázott a hideg mikor meghallottam!!! :) :) annyira tetszett!!!    

ÉS már alig bírom kivárni ezt a két hetet hogy itthon hallhassam láthassam a koncertet, annak ellenére hogy élőben is volt szerencsém végighallgatni a Sratch My Back turné egyik állomását, koncertjét!!! Felejthetetlen élmény volt és pont ezt hozza most vissza a NEW BLOOD LIVE IN LONDON!!! :)

JAHH és apropó a lemez mindjár megjelenik és eskü nem küldök több linket, sőt magam sem hallgatok meg több dalt az új lemezről, mert egy bő héten belül már meglesz az egész lemez és másfél éve készülök rá hogy amint megjelenik aznap este szépen meghallgatom a lemezt, a maga egységében, teljességében!!

de ma reggel nem bírtam megállt parancsolni a csábításnak amint rá találtam erre a két-az új lemezről származó-dalra!! és meghallgattm :( :)

de többet nem fogok hiába raknak fel :)

Epsilon Creative Commons License 2011.09.30 0 0 5037
Vessetek a macskak ele, de nekem ez nem jon be. Szeretem a klasszikus nagyzenekari darabokat is, Gabrielt is, de ebben a koncertreszletben Gabriel hangja nem klappol nalam a nagyzenekarral. Tudom, hogy mostanaban tobb nagy oreg ezt csinalja, megszokhattam volna mar, de ebbol a Rhythm of the Heat-bol hianyzik a "Heat", akarhogy is serenykedik a vonosnszekcio a vegen... Emellett, egy ilyen "maceras" szimfonikus kiserethez nemigen passzol egy rekedtes, csuszkalo hang. Nade izlesek es pofonok, ugyebar...
Előzmény: nusrath (5035)
exit66 Creative Commons License 2011.09.30 0 0 5036

Kösz!

Előzmény: nusrath (5035)
nusrath Creative Commons License 2011.09.30 0 0 5035

NEW BLOOD LIVE IN LONDON 3d film

The Rhythm Of The Heat

nusrath Creative Commons License 2011.09.15 0 0 5034

hahó mindenkinek!! igaz ez nem az a londoni koncert amit rögzített a mester!! de örömmel találtam, leltem rá erre is!! és rohadt jó hogy végre egy hanganyagot találtam a Sratch my back-new blood turnéról!!! az egész koncert :) rajta van és nagyon  zura :)

ajánlom mindenki figyelmébe, aki már nem bír tovább várni a kiadványokra :D :)!!

http://www.megaupload.com/?d=PFVCHYP9
http://www.megaupload.com/?d=2I3FS9JL
http://www.megaupload.com/?d=6E1KSYYZ
http://www.megaupload.com/?d=RP8GSSWX

2010. 03. 28 New Blood O2 arena London

exit66 Creative Commons License 2011.09.14 0 0 5033

És tényleg. Bár még mintha kicsit akadozna ...

Előzmény: strandedstarfish (5032)
strandedstarfish Creative Commons License 2011.09.14 0 0 5032

Természetesen a petergabriel pont com-ra gondoltam...

strandedstarfish Creative Commons License 2011.09.14 0 0 5031

Sziasztok!

Csak nekem új a pg.com arculata, vagy már tök rég ilyen? Mindenesetre nagyon trendi, az "Öreg" nem bírja ki, hogy ne újúljon meg, legalábbis, ami a külcsínt illeti... Új számok mikó máááá?!

Epsilon Creative Commons License 2011.08.30 0 0 5030
Csakugyan. Koszi a linket.
Előzmény: exit66 (5029)
exit66 Creative Commons License 2011.08.30 0 0 5029

Szerintem itt

Előzmény: Epsilon (5028)
Epsilon Creative Commons License 2011.08.30 0 0 5028
Valaki meg tudna mondani, hogy hol lehet registralni nick-et a petergabriel.com hivatalos oldal forumahoz? Csak a login ablakot talalom, de az csak mar regisztralt felhasznaloknak valo.
nusrath Creative Commons License 2011.08.29 0 0 5027

ui: nem akartam elégedetlenkedni mert, ezek nélkül is biztos hogy fasza lesz a lemez , meg ott van a DVD is amin minden hiányosság rajta lesz!!! csak furcsáltam hogy ezeket lehagyta a lemezről a Mester, különösen a Signal to noise-t nem értem hisz az minden koncert nélkülözhetetlen része volt :) és nagyon meghallgattam volna lemeztisztaságban Ane brun és Melanie, Nusrathot helyettesítő vokáljával!!

nusrath Creative Commons License 2011.08.29 0 0 5026

ezazzz :) már elő lehet rendeli az új kiadványokra a Mester oldalán!!!! :) amint megjön az agusztusi fizetésem már rendelek is!!!!!!! :)

a dvd és az új lemez is biztos nagyon király lesz!! már nagyon várom az öreg dalait ebben az új köntösben, meg hát a DVD-t is, hiába láttam minden élőben, így legalább bármikor újra nézhetem :) :)!!!!!!!!!

A DVD Peter mércéjét ismerve biztos kifogásolhatatlanul profi lesz mint az már megszokott a mestertől, és elnézve a DVD tracklistáját semmi okunk nem lehet a panaszra minden fontosabb dal helyet kapott!! bár egy kicsit azért hiányolom a Sratch lemezről a Heroes-t és a másik két nagy kedvencemet a My Body is a Cage-et és a Listening Wind-et!!! nahh de annyi baj legyen!!! Helyette a mester szólópályájának fontosabb és saját kiválóságai lesznek hallhatóak és láthatóak!!!!

Ami az új lemezt illeti , le kell szögeznem nagyon, iszonyatosan :) várom már, de egy kicsit hiányosnak tűnik ott nekem a track list!!! azt hittem hogy az összes átdolgozott és New Blood Orchestrás koncerten valaha előadott dal fel fog kerülni a lemezre!!! :(   :)

Úgy gondoltam, hogy a mester a mindent bele alapon egyik átdolgozását sem fogja kihagyni a New Blood lemezről!!!

de a tracklisten nem látok pl: Secret World-et, pedig az utolsó new blood koncerteken ezt is előadta klasszikus átiratban a mester és nézve az amatőr youtubos videokat nagyon faszára sikeredett az átírása.

nem látok pl BIKO-t sem a lemezen, pedig ha egy dalban biztos voltam hogy nem hagyja ki az új lemezéről a mester az ez volt!! kár érte sztem mert ebben az átértelmezésben nagyon faszán és kellemesen szólt a koncerteken!!

hiányzik a WASHING OF THE WATER is a lemezről, pedig az is koncerten gyönyörűen szólt!!! jóó persze a DVD-n rajta lesznek ezek is nahh de akkor sem értem!!

De ami hiányosság számomra a legfájóbb és szembetűnőbb, hogy nincs SIGNAL TO NOISE sem a lemezen. :( nahh ezt nem tudtam elképzelni!! az egy olyan hatalmas dal és már eleve alapból, önmagában is, eredeti verzióban is kicsit instrumentálisabb darab!!!

Szóval ezt a hiányosságot nem is tudom felfogni, úgy érzem szerintem az öreg sem tud még róla hogy azt lehagyta az új lemezről :--))         

nahh meg még ami hiányzik az a BLOOD OF EDEN, bár annak az átirata annyira nem fogott meg!!!!

DE MINDEGY NEM ELÉGEDETLENKEDEK, MERT ÍGY IS ROHADTUL ÖRÜLÖK HOGY NEMSOKÁRA ÚJ LEMEZT HALLHATOK A MESTERTŐL, ÉS A GYŰJTEMÉNYEM ÚJ KORONGAL ÉS EGY TUTTIRA FANTASZTIKUSRA SIKEREDETT KONCERT DVD-vel bővül!!!mert ez nem kérdéses

Geski Creative Commons License 2011.08.25 0 0 5025

Én a doboz árán lepődtem meg a legjobban, de maradhat. Azt hittem, drágább lesz.

Nekem a doboz és a dupla lesz. A 3D nagyon izgat, és így, hogy normál áron benne

van a másik két formátum is, nem vészes az ára. Mondjuk itthon lesz vagy 10 ezer.

Azonban ez a 3D formátum, szerintem nem lesz hosszú életű, így nem is nagyon

akarok befektetni ilyen lejátszóba és megjelenítőbe. És, hogy a dobozban is benne

van a film, már nem is drága az a doboz.

Lehet, hogy Peter rájött, hogy ha már valaki költ még egyáltalán lemezre, azt nem

kéne úgy lehúzni. Így talán többen meg is veszik a kiadványokat.

A U2 Achtung Baby 20. évfordulójára is jön egy brutál doboz. Először valami 100 ezer volt

az ára, most már csökkentették 70-80-ra... A megfizethetőbb kisebb doboz is 33 ezerről

indult, de már az is csak 25 körül van. Biztos kevesebben rendelték meg a magas áron,

így némileg csökkentették azokat. Nagyon elszállósak lettek a rajongói árak. Aztán

mindenki csodálkozik, hogy inkább letöltik az anyagokat.

Mindenesetre, én már nagyon várom ezt a lemezt. Sokkal jobban szólnak a PG

szerzemények áthangszerelve, mint a korábbi átiratok. Remélem, kicsit könnyedebb is

lesz a hangvétele. A Scratch elég borongós, nehéz darab volt.

exit66 Creative Commons License 2011.08.24 0 0 5024

A könyvös cuccon gondolkodtam, abban elvileg a 3d kivételével minden (na jó persze a 2. instrumentális lemez és a +1 bonusz szám nem) benne lesz. Az árakat látva azért még mindig gondolkodom rajta.
Időközben a CD is felkerült 10 ill. 15 fontos áron.

Előzmény: Geski (5022)
Mr Mustard Creative Commons License 2011.08.24 0 0 5023

Ezek nagyon barátságos árak. Ismerve más előadók és kiadójuk üzletpolitikáját.

Előzmény: Geski (5022)
Geski Creative Commons License 2011.08.24 0 0 5022

Amazonos árak:

- 3D Blu-ray, ami tartalmazza a 2D Blu-ray és DVD lemezeket is: 15 font

- 2D Blu-ray: 13 font

- DVD: 11 font

A Deluxe változathoz DVD címet írnak, kicsit zavaros, de 4 lemezt írnak hozzá, tehát

az lehet, amiben benne van a 2D Blu-ray, a DVD, az album, és egy koncert lemez,

na és a könyv, ami elvileg maga a doboz: 30 font.

Az album még nincs fent, de abból lesz egy sima, és egy dupla kiadás. A duplának a

második lemezén intrumentális változatok lesznek.

Tehát, ha mindent meg akarsz venni, akkor az album, a 2D Blu-ray, és a DVD tutira

meg lesz kétszer...

Előzmény: exit66 (5020)
Geski Creative Commons License 2011.08.24 0 0 5021

Hazai vetítésről nincs PG oldalán semmi. Írtam az IT Cinemának, de még nem jött válasz.

Előzmény: exit66 (5020)
exit66 Creative Commons License 2011.08.23 0 0 5020

Kösz!

Itthoni vetítésről és árakról egyenlőre nincs hír.

Előzmény: Geski (5019)
Geski Creative Commons License 2011.08.23 0 0 5019

Bejelentették a New Blood kiadványok megjelenési dátumait:

- New Blood stúdió album: 2011. október 10.
- New Blood Live In London DVD/2D Blu-ray/3D Blu-ray: 2011. október 23.
- New Blood Deluxe Edition (60 oldalas könyv, New Blood Live In London DVD/2D Blu-ray, New Blood - stúdió album, Live Blood - élő felvételek): 2011. október 24.
- New Blood bakelit lemez: 2011. november 7.

További részletek magyarul A Genesis Világa oldalon: http://genesisinfo.uw.hu/

Mr Mustard Creative Commons License 2011.08.14 0 0 5018

Köszi. Kiokosodtam.

Előzmény: Epsilon (5017)
Epsilon Creative Commons License 2011.08.14 0 0 5017

Ezen a linken mindent megtalalsz az SACD-rol magyarul. Azert szuperaudio, mert a reg elavult eredeti CD szabvanytol elteroen - ami masodpercenkent 44100 mintat rogzit 16 bittel, hogy a vilagon minden CD lejatszo le tudja jatszani a 80-as evek elejen leirt szabvany szerint - az SACD DSD technologiaja, amit a Sony es a Phillips dolgozott ki a 90-es evek vegen, 2882400 mintat rogzit, azaz 64x annyit! Ez iszonyatos mennyisegu adat, es elkepesztoen reszletgazdag, dinamikus hangvisszaadast boztosit, csodalatos hangkeppel, azzaz a hangszerek nem omlesztve esnek ki a hangfalakon, hanem szepen kulonvalaszthatoak. Ezenkivul a legtobb SACD-n valaszthato a sztereo mix-en kivul surround mix is ( Peter Gabriel eseteben csak az "UP"-on van sourround mix). 

Előzmény: Mr Mustard (5016)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!