Keresés

Részletes keresés

keptn_kork Creative Commons License 2002.09.06 0 0 2383
Es az az orvos, aki nem megfeleloen latja el a beteget milyen torvenyt sert? Nem feltetlenul arra gondolok, hogy ittasan operal-e? Az a lenyeg hogy eszrevegye, hogy o nem sovenytnyir, hanem EMBEREKET gyogyit -jo esetben. Komolyan mondom, az allatorvosunk sokkal nagyobb lelekkel dolgozik, mint nemelyik -ha nem a legtobb?- embergyogyasz!

Az anesztes baratom no, es speciel Pesten dolgozik.

De ha mar egyszer idaig eljutnak a hirek...

Előzmény: cssk (2373)
ERICszelleme Creative Commons License 2002.09.06 0 0 2382
Ez annak a hibája, aki nem fizette/ti meg őket
hivatalosan "rendesen".
Előzmény: BaKu (2381)
BaKu Creative Commons License 2002.09.06 0 0 2381
az a bibi, hogy a felárat a kedves páciensek kezdték el befizetni, aztán mostmár, ha nincs, akkor ellátás sincs...
de sajna mindez a mi hibánk...
Előzmény: ERICszelleme (2380)
ERICszelleme Creative Commons License 2002.09.06 0 0 2380
a "jó ellátás" feláras :o)
Előzmény: biohazard (2379)
biohazard Creative Commons License 2002.09.06 0 0 2379
Hülyeséget én is tudok írni, csak most nincs hozzá kedvem. Ha igaz lenne amit írtál, akkor a kanizsai kórház nem tartozna azon kórházak 8 százalékába, amelyek nyereségesek.

Ponosan a hozzátok hasonló rémhírterjesztők miatt van olyan, aki inkább más kórházba megy. Így van ez Magyarország összes kórházánál. A budapestiek Debrecenbe vagy Pécsre mennek, a Pécsiek Busapestre, a debreceniek Szolnokra, és így tovább. Kérdezd meg egy adott város lakosát, és nagy valószínűséggel azt mondja, hogy nem menne helyi kórházba, mert az egy halálkórház (Pécsről szoktam hallani). Aztán ha arra kerül sor, mégis befekszik, és utána ír egy dícsérő levelet, hogy hát eztet a jó ellátást ő nem is gondolta volna, mert mást hallott...

Előzmény: TeWe (2378)
TeWe Creative Commons License 2002.09.06 0 0 2378
Igazából, csak azon kellene elgondolkozni a tisztelt orvos uraknak és hölgyeknek, hogy, miért van az, hogy az a kanizsai és kanizsa környéki beteg, aki megteheti, miért megy inkább Pécsre, vagy egerszegre megműttetni magát, mikor itt van egy ekkora kórházunk ...

BaKu Creative Commons License 2002.09.06 0 0 2377
Indexnépe! ezt jól megkaptuk... Uff! ő beszélt...
mi ebből a tanulság ? ne vezess részegen mert nem operálják meg a lábad...

első s utolsó üzenet... hm a gyermekkorom jut eszembe :)

Előzmény: drmuzsek (2374)
Dr. Lecter Creative Commons License 2002.09.05 0 0 2376
És? Beperelte?
Előzmény: 88-as (2375)
88-as Creative Commons License 2002.09.05 0 0 2375
Dr. úr!

A kérdésem az lenne, mia véleménye arról a Máté nevű srácról akit 2000-ben operált egy nyílt töréssel. A műtét után valahogy a srác lába "elgörbült. Úgy állt a jobb (műtött) lába, hogy a gyógytornán nem tudták egyenesbe FESZÍTENI. Pedig akkor már nem volt semmi fájdalma.
És mi a véleménye arról, hogy ugyan ez a srác megműtette a lábát pesten, és érdekes minden rendben van.

u.u.: pesten a sport kórházban azt ajánlották, javasolták neki, hogy perelje be azt asarlatánt aki így elrontotta a lábát!

Előzmény: drmuzsek (2374)
drmuzsek Creative Commons License 2002.09.05 0 0 2374
Egy kedves ismerősöm hívta fel a figyelmemet arra, hogy milyen becsületembe gázoló híresztelések jelentek meg rólam a topikon.Miután soha nem találkoztunk, nem ismer, milyen alapon mond bármilyen véleményt rólam?
Ezt a iatalembert komoly sérülésekkel operáltam kb. 2 éve. A mostani műtéte után is a 9. napon saját lábán, panasz- és tünetmentesen távozott osztályunkról.Kedvenc sportját, a testépítést is tovább folytathatja. Ezzel kapcsolatosan csak ennyi tartozik önre, ill. ennyi sem!
Mivel úgyis "mindent tud",ha a beteg beleegyezik, keresse meg és olvassa el a zárójelentését!
Az ittasságról ill. alkoholizmusról talán személyesen kéne beszélnünk!(Egyébként a kórházban történik alkoholszondás vizsgálat)
Operáltam már szívet, tüdőt, hasi sérültet, érsérülést. A betegek mind gyógyultan távoztak osztályunkról.
Ha ön gerincesnek tartja magát, tudja a nevemet és a címememet, bármikor állok rendelkezésére személyesen.
cssk-nak írt üzenetét olvasva utána néztem a kórházban mindennek "sáska" módjára!Mi tudjuk!
Ez az első és utolsó üzenetem.
Előzmény: keptn_kork (2371)
cssk Creative Commons License 2002.09.05 0 0 2373
Tudod, csak az a baj, hogy téged már rég nem az igazság érdekel, hanem a pletyka!
Nem tudom, ki volt a (félre)tájékoztatód, de ha a korházból hozta a híreket, vagyis korházi dolgozó, akkor 2xesen is törvényt sértett!Megsértette a beteg jogait és az egészségügyi dolgozók Eü. Törvényben lefektetett titoktartási kötelezettségét!
Azt mondod, az orvosok lapítanak! Hát, nem tudom, mennyire meglepő, de én is az vagyok immár 24 éve. És lehet, hogy a kollégája annak a bizonyos anesztes barátodnak!Tehát elég jól ismerem a korház életét. Az az ember, akiről írtál, semmi olyat nem követett el életében, amiért lelkiismeretfurdalása lehetne. Ha autót vezet, soha nem iszik!Minden nap autóval jár dolgozni. A megfejtést rád bízom!
Előzmény: keptn_kork (2369)
Dr. Lecter Creative Commons License 2002.09.05 0 0 2372
ki mit szolna, ha az ot operalo orvos vetene egy ilyen apro, jelentektelen, bagatell "hibat"?

Feljelenteném.

Előzmény: keptn_kork (2371)
keptn_kork Creative Commons License 2002.09.05 0 0 2371
Egy névtelen internetes fórumon bátran leírni ilyen "tényeket" irtó tökös dolognak tűnhet, de nem az.

Hova irtam volna? Altban ezen a forumon irogatom a velemenyemet. Az ujsagnak (?ZH?) max elkuldhetem, az mas kerdes, hogy lehozzak-e. Amugy a celt igy is sikerult elerni, nevezetesen az ugyben erintettek (legalabbis hozzasszolasuk alapjan) felkaptak a fejuket. Meg arra is futott az erejukbol, hogy uj nick-eket krealjanak, csak hogy hozza tudjanak szolni, meg ha helyenkent nem is orvoshoz melto modon ;(

Nem akartam tokos lenni, csak belekavarni az allovizbe. De azert kivancsi lennek, ki mit szolna, ha az ot operalo orvos vetene egy ilyen apro, jelentektelen, bagatell "hibat"?

Előzmény: Dr. Lecter (2370)
Dr. Lecter Creative Commons License 2002.09.05 0 0 2370
Mennyi eselye van, hogy egy ilyen ugynek irasos nyoma maradjon?

Gondolom, te sem személyesen Muzsektól hallottad a esetet, van rá egy csomó tanú, akik szerint megengedhetetlen gazemberség történt.

A sértettnek vagy akárkinek jogában áll büntető feljelentést tenni.

Egy névtelen internetes fórumon bátran leírni ilyen "tényeket" irtó tökös dolognak tűnhet, de nem az.

PS. nem vagyok orvos és semmi közöm a kórházhoz.

Előzmény: keptn_kork (2369)
keptn_kork Creative Commons License 2002.09.05 0 0 2369
Es az orvostarsadalom csendben figyel, vagy inkabb lapul.

MAS>
Azt hiszem, eddig tenyeket csak en allitottam az erfelvagos orvoslassal kapcsolatban. A masik oldal csak vagdalkozott. Szoval? Mennyi eselye van, hogy egy ilyen ugynek irasos nyoma maradjon? Szvsz a problema ott kezdodik, hogy a zarojelentesbe a "hiba" bele sem kerul.

MAS>
Most mondjuk jokat orvosokrol. Gondolom azert mindenki talakozott mar emberszabasuval is:) En a legjobbakat mondhatom Papp professzorrol. Aztan egyik kedves aneszteziologus ismerosomrol, aki szinten latastol mikulasig dolgozik, de valahogy megis a foldon jar.

TeWe Creative Commons License 2002.09.05 0 0 2368
Most sajnáljalak? igen, nemtudom milyen megnézni péntektől hétfőig x db beteget. Ellenben tudom milyen fizikai munkát végezni, tudom milyen szellemi munkát végezni, és ha én nem készülök el határidőre a munkámmal, vagy csak 90%-ban teljesítek, mert épp lelki vagy magánéleti problémáim vannak, akkor engem max kirugnak (ez is eleg problemat tud okozni ...), de nem okozok olyan sérülést senkinek, amit egy orvos okozhat. Igen, errol szol az orvosi hivatas, es ha mar egyszer ezt vallasztottad, akkor csináld 100%-kal, mert ez a DOLGOD!
Ha nemtetszik, csinalj mást hagyd ott a korhazat, de NE jatsz életekkel!
Előzmény: turpi137 (2355)
BaKu Creative Commons License 2002.09.05 0 0 2367
eljut talán, csak önkételenül is tiltakoznak ellene és abszolút nem viselik el a kritikát... hm ezzel is talán kicsit a normál mezei emberek fölé helyezve magukat... s abszolút nem szeretnék lelkiismeretiproblémákat okozni nekik... bár szerintem emiatt nem is menne :))
Előzmény: keptn_kork (2366)
keptn_kork Creative Commons License 2002.09.05 0 0 2366
Asszem hiaba erolkodunk, ugysem fog eljutni a tudatukig...
BaKu Creative Commons License 2002.09.05 0 0 2365
Sajnos az a bibi, hogy néhány (tényleg ez a kissebbség) orvos nem veszi figyelembe, hogy érző emberekkel dolgozik, és egyáltalán nem zavarja, ha csak 90%-on megy a dolog... csak marhára elvárja mástól, hogy abszolút teljes lelkével és maximális odafigyeléssel foglalkozzanak vele... ami szerintem elvárható, de a lényeg az hogy tőle is!
Törölt nick Creative Commons License 2002.09.05 0 0 2364
En egy legitarsasagnal dolgozzom ha a pilota beteg akkor nincs repules, ha a pilota reszeg nem repul mert ha lezuhan a repulo akkor ezek nem magyarazatok. Amikor ellenorzik a gepet a foldon es aki ellenorzi mulaszt azert mert nem bir koncentralni es baleset van senkit nem erdekli hogy azert nem figyelt mert otthon beteg a gyereke vagy 14 oraja dolgozik. A legiforgalmi iranyitokrol meg ne is beszeljunk ok milyen nyomas alatt vannak, es ha baleset van akkor nincs kifogas lasd Juliusi Orosz gyerekeket szallito gep kataszrofa. Mert ha az ember feleloseg teljes munkat vegez es ha neha nem teljesit akkor nincs kifogas hogy, hogy es miert igy tortent. Ha nem tud 100%-ot adni koszi de 90%-ot nem kerunk mert az edes keves.
Előzmény: BaKu (2363)
BaKu Creative Commons License 2002.09.05 0 0 2363
Hm... ha az ember gyereke otthon fekszik betegen akkor kutya kötelessége otthon maradni és ápolni. Ámde tiszta emberbaráti szeretetből bemegy dolgozni akkor legyen olyan kedves és foglalkozzon azzal az anyaggal (érző élő emberek) akit eléraknak... ha nem képes megoldani a helyzetet akkor tényleg maradjon otthon táppénzen, vhogy nem bírom elfogadni a magánéleti problémákat akkor ha egy ember életéről van szó... Nem tudom mi lenne akkor, ha egy bankos controlling ügyintéző ki hasonló problémákkal küszködik, elmegy dolgozni, s pl a szomszédnak utalja át az örökséged... és sajna vissza vhogy nem lehet elrendezni... végülis megcsinálta, csakhogy annyira nem tudott koncentrálni, hát bocsika... a szomszéd majd jól él :)
keptn_kork Creative Commons License 2002.09.04 0 0 2362
Na, errol beszelek, ilyen egy "igazi" orvos. DOKTOR UR...
Előzmény: turpi137 (2361)
turpi137 Creative Commons License 2002.09.04 0 0 2361
honnan jutottál erre a magasröptű következtetésre?dícsérem a faramuci logikádat:-))
Erről viszont én azt vonom le, hogy a sarki kricsmiben mégsem voltatok együtt, bármennyire is szeretted volna!! :-))
Ne sajnáljál, haver, sajnáld magadat! Mert ha egy másik embert "istennek" néztél, csak a saját kisebbrendűségi érzésedet tükrözi:-)))
Előzmény: keptn_kork (2358)
keptn_kork Creative Commons License 2002.09.04 0 0 2360
Orulok, hogy az eddig nema topiktarsak is "kivaltottak" az ipart es hozzaszolnak. Ugy latszik a megoldasra varo problemaval sikerult felkavarni a kedelyeket.
keptn_kork Creative Commons License 2002.09.04 0 0 2359
Nevetseges vagy. Most sajnaljalak?
Előzmény: turpi137 (2356)
keptn_kork Creative Commons License 2002.09.04 0 0 2358
Ezek szerint elfogadhato ha egy orvos iszik. Es nam csak otthon...
Előzmény: turpi137 (2355)
biohazard Creative Commons License 2002.09.04 0 0 2357
még nem sikerült hiteles forrást elérni, de legkésőbb hétvégén tudok vele beszélni. Pontos munkához idő kell.
Előzmény: keptn_kork (2354)
turpi137 Creative Commons License 2002.09.04 0 0 2356
Mi az, hogy "istennek néztétek?" Szerintem egyik orvos sem szeretné, ha istennek néznék, legfennebb azt, hogy vegyék EMBERszámba, annak minden erényeivel és hibáival együtt!!!!!!!!!
Előzmény: keptn_kork (2334)
turpi137 Creative Commons License 2002.09.04 0 0 2355
Kedves Kapitány!
Valahogy az általad írtak engem a "mitisír a hogyishijják?" típusú felröppentésekre emlékeztetnek...Esetleg együtt nyomtátok a féldeciket a sarki kocsmában Muzsekkel? Vagy netalán te voltál a műtétnél a harmad(bal)kéz, és tartottad a kampót? Szerintem halvány lila dunsztod nincs arról, milyen péntek délután 4-től hétfő délig megnézni 120 beteget,(esetleg operálni 60-at...)úgy, hogy otthon beteg a gyereked,és mivel emberből vagy, esetleg kiújult a fekélyed; de nem érsz rá gyógyszert bevenni, mert már be is tolták a Kovács nénit, akit meg kell nézni, el kell látni, és nem mondhatod neki, hogy sajnos most a saját bajaiddal vagy elfoglalva. Mellesleg én is voltam már a pletyik szerint olyan betegért "bűnös", mert "nem jó gyógyszert írtam neki", akit soha nem is láttam, és ő se engem:-)))Persze nem különösebben vettem fel; és remélhetőleg Muzsek doki is ugyanezt teszi a te "érdekes" pletykáddal.
Ja, hogy esetleg az a véleményed, hogy aki nem bírja, ne menjen orvosnak? Hát,ajánlanám figyelmedbe a Webdoki fórumát, ahol arra a kérdésre, hogy ki milyen pályát választana jelenleg a mostani eszével, a jeleni orvosok több, mint egyharmada nem döntene az orvosi pálya mellett! És valamikor lelkesek voltak szegények...
Előzmény: keptn_kork (2332)
keptn_kork Creative Commons License 2002.09.04 0 0 2354
biohazard,

Sikerult utananezni?

Előzmény: biohazard (2336)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!