robi! hogy legyen a bécs? hány hely van nálad? másnap nem megyünk mi sem pozsonyba, mert elmarad... szóval, ha van nálad hely mennénk-jönnénk veled, ha nem gáz.
annyira jó volt a koncert, csak túl rövid! mikor a hellsville után a needles jött azt hittem megkattanok. aztán mennyire kész verziója volt ez a needlesnek
szerintem 2001 volt a kulti, és 92 táján voltak az á-ban. én ott nem voltam sajnos. dec 7. bécs, most semmiképpen sem maradhat ki részemről, úgyhogy ha törik, ha szakad menjünk!
Yesterday was the kick-off of the 25th anniversary tour from the Legendary Pink Dots at café Pakhuis Wilhelmina in Amsterdam. I didn't know the club, but it was a kind of artists café nicely situated in the harbour. It wasn't very crowded, but I saw a lot of familiar faces. The Dots have a small, but very loyal fanbase. There was a good spirit in the band. They clearly enjoyed playing again. The sound was very good. There was a real magic in the show.
The setlist was:
Love puppets Love in a plain brown envelope Poppy day The equaliser The more it changes Dominic Premonition 16 In sickness and in health Soft Toy Hellsville City of Needles version Sirius
encore 1: Defeated Belladonna
encore 2: 15 flies in the marmalade Isis veiled
This may look familiar: there were only 5 new songs compared to the tour earlier this year (Love puppets, Hellsville, City of Needles, Belladonna and 15 flies). Edward told me that in Paris they will be performing two different sets, and for the shows to follow they will be putting some more songs from the second set into the regular set. Edward told me that they will be doing a new and totally different version of "Kill it". City of Needles sounds a lot different than a few years ago, when they played it with Ryan still in the band. They're going in a complete different direction and it was for me the highlight of the show. Also the version of 15 Flies was very surprising and funny.
As for the merchandize, I spend over 100 euro. They have the new Ka-spel albums "Red Ladder to the moon", "Happy newyear", "Fragments of Illumina" and the reissue of "Laugh China Doll", the new Silverman album "Nature of Illusion", the DVD "A dream is a dream", the CDR "Live in Montpellier" and new t-shirts. They didn't bring the other CDR with the Basel live recording, but they went to stay in Nijmegen last night so probably they will bring it for the rest of the tour. The new albums they only have on CD, not the LP's.
I came home last night at around 2:30, and had to get up early this morning. But I have the weekend now to get by and enjoy the new albums.
The Budapest show originally scheduled for Nov. 18 (and later cancelled) has been re-scheduled for Nov. 9th. The venue is Marco Polo. The Web site will be updated later this evening or early tomorrow with the latest tour info.
zsenialité!! a levi2000 számát átnyomtam smsben, remélem még aktuális mindenféle szempontból. mi volt ez az egész kavarás? elárulsz néhány kulisszatitkot? üdv
szükségem lenne egy levi2000 telefonszámra sürgősen. ha valakinek megvan, dobja át smsben. a számom ott van a negativeart.hu kontakt menüpontjában, a fórumba nem írom be a spammerek miatt.
thx, Zero
a legfontosabbat elfelejtettem: november 9-én, szerdán lesz a Marco Polo Clubban a Legendary koncert, sikerült megmenteni a dolgot!
van remény a pesti buli "megmentésére". a november 18-a mindenképpen elmarad, de talán sikerül találnunk egy kicsit korábbi, hétköznapra eső dátumot novemberben. futni kell emiatt pár kört, de kiderül hamar. gondolom nem nagy probléma, ha hétköznapra esik.
ez semmiképpen sem maradhat így!!!! hajrá zero!!! remélem az emailjeid célba találnak! hajrá waters!! a hétvégén tényleg vedd rá, hogy ez ne történjen meg! nem hagyhatják ki fél k-európát!
Ne beszélj butaságokat,Te vagy nekünk csak aki normális zenekarokat hoz szinte,úgyhogy minden éven kötelességed az aktuális LPD koncert leszervezése!!!!
:-)
A budiban meg el se tudnék képzelni egy rendes koncertet úgyhogy még viccnek is rossz!
Aki volt már a voodooban, az biztos jót röhög ezen...szerintem a zenekar és a jobb érzésű rajongók is sírva menekülnének onnan.
Nem bántom a helyet, mert sok ismerősöm jár oda, de egy ilyen stílusú és hangulatú koncertre tökéletesen alkalmatlan.
A kultinak pedig új tulaja van és még drágább lett.
DE: a következő turné esetében nyugodtan keresse meg bárki a zenekart, ajánlja fel a pesti koncert megszervezését, lebonyolítását, szerezzen szponzorokat (erre is volt célzás itt a topikban, nekem nem sikerült támogatót találni). Én az ideit a legjobb tudásom szerint igyekszem megcsinálni, tavaly is nagyon pozitív volt a zenekar reakciója. Szerintem nem ez az egyetlen ország, ahol ekkora helyen játszanak.
Próbálkoztam a Levellers lekötésével is és a két zenekart együtt el lehetett volna vinni egy nagyobb helyre egy kisebb fesztivál keretein belül, de végül egy tisztán metal vonalon mozgó cégé lett az a koncert és egy elsőrangú helyszínen kerül megrendezésre.
Nekem a Kultiban is jó volt, pedig akkor még félig volt csak kész. Érdemes lenne csekkolni, hogy nem mondták-e le a programot. Még egy jutott eszembe: itt sem voltam, de valszeg barátságosan fogadnák az ötletet, mert egy magán holland kultúrális célú hely: a Spinoza Kávéház a Dohány u-ban.
Ez milyen lenne az LPD-re? A Marco szerintem borzasztó, élvezhetetlen lyuk egy koncertre. A Voodoo-ban még nem voltam, de atmoszferikus hely lehet. Csak nehézkes a megközelítés... Mégis inkább oda, mint a Marcoba, ha lehet. Itt új közönséget is lehetne nyerni az "ügynek"!
"1999 nyarán átépítették a helyiséget, egybehúzták a szomszédos lakással. Új arculatot kapott és mintegy 250-300 ember befogadására lett képes. Színpadot is építettek, így fellépő zenekarokkal színesedhetett a program. A levegőzni vágyóknak erkély és a nagy kerthelyiség áll rendelkezésére. Jelenleg átlagosan 200 ember látogatja a háromhetente működő Nekromantika Voodoo Club-ot."