Keresés

Részletes keresés

OneDart Creative Commons License 2007.11.27 0 0 1140
Üdv A Darts-birodalom lakóinak!!

nos igen Priestley tényleg egy szimpatikus pasas,bár kicsit későn érő tipus, mert ha jól tudom igazából 1-2 éve robbant be a legnagyobbak közé.(premier legaue). mindenesetre mikor őt látom a tv-ben és dobáshoz készül, na akkor tudom hogy felrakhatok egy kávét, megvacsizhatok és mire visszaülök a helyemre talán már a 2. nyilát célozza a táblára:)) ez inkább csak édes poénkodás, bár a holland ellenfelek képzelem mit gondolnak magukban a játék-tempójához.
Kóborló!! mi ujság van veled? verseny? voltál mostanában? Gratula kedvencedhez a Kalapácshoz:)) szépen elmasírozott a döntőig, ahol, hát hogy is mondjuk??:) a papírforma érvényesült Taylor ellen? kellett az öregnek már a siker mert kicsit leszálló ágba került az utóbbi időben.de ezt nyilatkozta ő is hogy most már képesnek tartja magát újra nagy dolgokat nyerni:)) én maradok 2 kedvencemnél Manley-nél.bár haragszom rá mert hamar kipottyant és úgy látom meg is hízott:)) valaki szólhatna neki hogy kocogjon egy kicsit ott a ködös Albionban:)) még úgy jár mint szegény Viking,akit egyébként szintén csípek.
mrs.egynyilas Creative Commons License 2007.11.27 0 0 1139

hahó!

 

ma rájöttem valami fantasztikus dologra: a kedvenc játékosom Priestley!!! ::) :)valahogy az a stílus tetszik. nagyon remélem h felépül!!!!! ezt feltétlen meg kellett osszam mindenkivel :)

üdv:mrs

mrs.egynyilas Creative Commons License 2007.11.25 0 0 1138
Koborloval teljesen egyetértek. Ezen a klub témán már rengeteget agyaltunk a miszterrel, nem is értjük h mért nincs, de ezt nem fejtem ki, ha jól emlékszem, az uram már megtette előttem.
darts-nyilakat valóban nehéz találni Debrecenben. Érdemes szétnézni a tesco-ban, Cora-ban (mi nem találtunk...) ha ott se megy, marad a rendelés a novoparts-tól (novoparts.hu) mi is így teszünk és akkor már érdemes szétnézni a termékek között, mert sok jó cuccuk van és a kereskedők kifejezetten jófejek :)
Üdv minden kedvesnek :)
Koborlo79 Creative Commons License 2007.11.25 0 0 1137

Halihó!

Igazából ha visszaolvasgattál valamennyire,már vesézgettük ezt a témát többször.Marha nehéz dolog a nyil választás:)

Bár ha nem akarsz komolyabban belemerülni,akkor nem kell túl parázni.Nyugodtan megveheted azt a készletet amelyik tetszik,ilyen ár kategoriában nem nagy különbségek vannak,talán csak arra figyelj,hogy a lehetöségekhez képest minnél vékonyabb nyilat vegyél,hogy beférjenek egymás mellé.Sose lehet tudni mikor jön az első 180an:)

A súly is húzos kérdés.Az tuti,hogy a kis gépek szétesnek mint a szél,nem egy 16-18g-os nyiltól,még talán könnyebbtől is.Én amit annak idején vettem valami hiper-super márketben,ahoz kb8-10g-os jó gagyi készletek voltak,és nagy betükkel felhivták a figyelmem,hogy ezzekkel dobáljam a gépet mert szét döl,ha más készletet használok,na igen ám ,csak azok a könnyü nyilak szinte alig röpültek el a tábláig,akkor is ezerrel kellett megdobni.Ennek fényében ,és amennyire én ismerem az olcsób gépeket,hát nem sok jóval biztathatlak,föleg ha napi rendszerességgel dobálod majd.Viszon az tény,hogy egy "nehzebb"nyilal jobban lehet dobni,és megtanulni játszani.

Egyébként nem nagyon tudok debrecenben kimondottan darts üzletről,de szoktak ide látogatni oda valósiak,majd ők biztos jobban tudják.Viszon auschan,tesco ilyesmi helyeken is lehet venni,több félét,szerintem így az elején megfelenek azok is.

Sokat nem tudtam segíteni,de örülök,hogy neki álltál dobálni,jó gyakorlást.

 

lassan már lesztek annyian debreceniek,hogy tényleg illenék neketek egy jó kis dartsklub.Tök jó lenne.Furcsa is ,hogy egy ekkora városban nincs.Nem is egynek kéne lenni,mert ahogy látom elég sokan szeretnék ott is ezt a játékot.Persze tudom,hogy nem egy egyszerü dolog klubbot alapitani,de hátha ,mintha egyszer

azt hallottam ,hogy volt valami.Hajrá Debrecen!Klubra fel!:)

Előzmény: viktorsb (1135)
viktorsb Creative Commons License 2007.11.24 0 0 1136
Nemtudom miért nem rakta be a linket az előzőbe...
http://www.s-darts.com/shop/harrows/harrows_corsair01.jpg

viktorsb Creative Commons License 2007.11.24 0 0 1135

Sziasztok!

 

Nemrég egy sörözés alkalmával vettek rá a többiek h darts-ozzunk. Cricketet játszottunk és nagyon megtetszett. Eszembe is jutott, hogy még 1000 éve az egyik születésnapomra kaptam egy elektromos darts táblát. Ilyen kis egyszerűbbet, de azért tudja számolni a pontokat és van benne néhány játék. Gondoltam, hogy gyakorlok kicsit és legközelebb majd jól elverem őket benne :-). Gyakorolgatok is, de az a baj, hogy a készlethez adott nyilak eléggé rossz minőségűek és könnyen törnek (nem csak a hegyük, bár az van még tartalék bőven).

 

Szóval az lenne a kérdésem, hogy hol találok DEBRECEN-ben olyan üzletet, ahol nagy választékban kaphatók soft készletek? Valami olcsóbbra gondolok, 2-3 eFt értékben. Igazából már kinéztem egyet magamnak, esetleg van róla véleményetek?

 

Azt olvastam valahol, hogy kezdőknek érdemes minél nehezebb nyilat vásárolni, de a táblámnak a füzetecskéjében azt írják h legfeljebb 16g-os nyilat használjunk, mert sérülhet. Soft nyilak ha jól tudom főleg 16 és 18 grammosak vannak csak, mert a 18g a szabvány felső határa. Szóval inkább óvjam a táblámat és vásároljak 16g-osat vagy az a 2 gramm már úgy sem számít és vegyem meg a nehezebbet?

 

Köszi a segítséget!

egy kezdő, de lelkes "hajigáló"

Koborlo79 Creative Commons License 2007.11.22 0 0 1134

Hali.

Nagyon jól csinálta OneDart.Amennyire emlékszem én is nem törödöm módon dobtam az elsőt.Még jó,mert jó párszor volt ,hogy mikor rágörcsöltem nem ment be az utlsó.Akkor jó,ha az ember ki tud kapcsolni.

De mi lesz akkor ha te dobsz 180-at misis?Az élménybeszámolót feltétlen kérem.

mrs.egynyilas Creative Commons License 2007.11.19 0 0 1133
:) neki nem esett le akkor :) de ugyanúgy örül neki ő is :)
Előzmény: annyi baj legyen (1132)
annyi baj legyen Creative Commons License 2007.11.19 0 0 1132
Úgy látom, te jobban örülsz, mint OneDart :)
Előzmény: mrs.egynyilas (1131)
mrs.egynyilas Creative Commons License 2007.11.19 0 0 1131
Hahó mindenki!
gondoltam leírom, hogy a miszter első 180-a milyen hatással volt rám. huhh, hol is kezdjem :) a törzshelyünkön két gép van és amin játszani szoktunk az elromlott így a másikhoz kellett állnunk (ott meg a 20as mező kék, nem úgy mint a másikon, ami piros...) de nem sokkal később "nézőink" is akadtak, szóval várták h sorra kerüljenek. ekkor lépett akcióba Miszter. azt nem mondom, hogy húdevalamijól játszottam, de ő igen! naszóval belement az első a triplába, láttam h nyugodtan fogadja (hát már mennyi 140et dobot??) ezután könnyedén helyére került a következő én egyből izgulni kezdtem, de mikor RÁ néztem láttam h nyugodt és éreztem h most végre nem tripla 5 lesz, hanem 180!!!! ÉS IGEN!!! :) hát én olyan boldog lettem!! szinte ugrálva örültem :) szaladtam a telefonokért h fotózzuk le :) közben a "nézők" nem értették mire ez a nagy hajcihő, így a miszter elmagyarázta és csak idétlenül vigyorogtak, dehát úgyse nekik dobta meg :) azt láttam rajta h szinte fel sem fogta én meg annyira remegtem h ezekután össze-vissza dobáltam :) szóval rám hihetetlenül hatott, ilyet még nem éreztem, én nagyon feldobódtam :) azóta is mondom mindenkinek (a családom nem igazán ért a dartshoz, ezért annyit kérdeznek: és ez jót jelent?) :) nos így érzem magam :)
üdv: Miszisz
Előzmény: Isaac Painter (1129)
Koborlo79 Creative Commons License 2007.11.16 0 0 1130

Hali.

Na akkor tényleg megtört a jég.A végén már nem is fogsz tudni mást dobni ,csak bingót:)De valóban úgy van,hogy az első a legnehezebb.Lehet azért mert annyira akarja az ember,és olyankor rittig nem jön össze.Most megtörtént,így már nem parázol miatta,és jönni fognaka a testvérek az tuti.

A kiszálló miatt sem kell tulzottan parázni,majd csak ráérzel arra is,de az biztos,hogy azt sokat kell gyakorolni,mert ott az oldalsó-fölső-alsó irányváltások miatt nagyot kell húzni a könyökön,biztos ez tréfál meg téged is,de majd belejössz.Vagy nem,:)én is annyit gyakorolom mint a barom,azt van amikor még a közelébe se megy.

Nekem a bemelegítés az változó.Van amikor jobban dobok hidegen,van mikor meg kell enkem is egy jó fél óra mire azt tudom mondani,hogy na már érzem valamennyire.

Isaac Painter Creative Commons License 2007.11.16 0 0 1129

Hja! ha már csak 180-al lehet nyerni! Misiss jól megdolgoztat:) Az első BINGÓ a legnehezebb, a következőt már bármikor meg tudod csinálni;) Gratulálok! 

 

Előzmény: OneDart (1128)
OneDart Creative Commons License 2007.11.15 0 0 1128
Üdvözlet mindenkinek!!

ma voltam misissel dartsozni és olyan dolog történt velem ami még soha! igen, megdobtam életem első (és remélem nem utolsó) 180-t!!! hát hihetetlen jó érzés volt mondanom se kell és amikor a 3. nyíl is a "helyére" került igazából fel sem fogtam szerintem:))) végre mostmár ez is meg van mert 140 már többször volt de az első BINGÓ az csak most jött meg!!:)))
OneDart Creative Commons License 2007.11.13 0 0 1127
Üdv Kedves Dartsosok!!!

hát szerencsére nálunk ezzel nincs probléma.olyannyira hogy ma is sikerült egy 3-1-es vereséget elszenvednem:((( de utána kicsit megráztam magam és nyertem szépen zsinórban:)) érdekes én magamon speciel azt vettem észre hogy kell egy óra vagy háromnegyed óra hogy bemelegedjek a játékba teljesen.akkor tudom a legjobb tudásom kihozni magamból.gondolom minden embernél más és más ez az ugynevezett bemelegedési idö.a kiszálló ujabban nekem elég katasztrófálisan megy nem is írom hány kör kell rá de elég sok sajnos.de rájöttem azért mert annyira koncentrálok hogy egy kicsit már görcsös leszek és ezért nem sikerül ezért lazábban probálom mostanság.
biztos olvastátok hogy szegény Priestley rákkal küszködik.hát én teljes gyógyulást kívánok neki mert nagyon szimpatikus kis játékos és remélem ugy küzd majd itt is mint a tábla elött!!!
Koborlo79 Creative Commons License 2007.11.13 0 0 1126

Halihó!

Jó is a siker élmény.Annak idején még én is rátudtam néha venni az asszonykám,hogy játszon velem,és elismerem volt,hogy kikaptam,de aztán ,megelégelte.Nem feltétlenül a vereségek miatt,hanem mert nem jön be neki ez a játék:( sajnos,oly annyira,hogy még egy versenyre sem tudom elcsalni legalább megnézni.

mrs.egynyilas Creative Commons License 2007.11.09 0 0 1125
Hahó!
Én is dicsekszem egy picit, habár nem versenyen voltunk a Miszterrel ("csak" a saját kis házibajnokságunkat bonyolítottuk) de maradandót alkottunk, még ha csak mi emlékszünk is rá. szóval röviden a lényeg h a csoportmeccsek után ugyebár a legjobb nyolc között játszott Csabi-Lloyd és Én-Manley.
A Miszter elkönyvelte már előre magának a győzelmet (nem nagyképűségből, hanem mert tényleg annyival gyengébb vagyok tőle, meg már akkor másfél órája játszottunk, ami NEKEM már a vég...) :) három győzelemig ment a meccs, de azért derekasan összeszedtem magam és büszke is vagyok, mivel kicsit sikerült megszorongatnom, hoztam az ő legét és utána a sajátomat (ja és hoppá, már duplával kell kiszállnom!) mind a ketten rendesen húztuk egymást, volt jópár tripla is, aminek nagyon örültem. aztán Miszter feldühödött és nyert kettőt, ekkor játszottuk a mindent eldöntő utolsó leget és csodák-csodájára megvertem!! :) :) ez annyira nagyszerű érzés volt és csak ennyit tett hozzá: "ez volt életed eddigi legjobb játéka!" szóval no comment!
nagyon jót játszottunk, de hozzáteszem h másnap 3-1re és 3-0ra kaptam ki :)
üdv: Miszisz!
voelgyi Creative Commons License 2007.11.08 0 0 1124

Érzem is, na.

Melyik versenyt adják most egyébként?

Előzmény: Koborlo79 (1122)
Isaac Painter Creative Commons License 2007.11.08 0 0 1123

Bocs de 20.00tól .....és 22.00ra pont vége is lesz.

Előzmény: Koborlo79 (1122)
Koborlo79 Creative Commons License 2007.11.08 0 0 1122

Szevasz barátom.

Látod ritkán jársz erre,nem úgy mint régen.Ezért erezd magad leba......va.:)

Hát igen talán mostanában azt lehet mondani volt némi siker élményem,de nem vagyok elájulva magamtól.Még mindig úgy érzem,hogy nem túl jó a teljesitményem.És bár tudom,hogy soha nem lehet az otthoni edzés eredményt átvinni egy versenyre,én még is úgy érzem,hogy talán még a felét sem tudom hozni annak amit elvárnék magamtól,de azt is tudom,hogy mindenki ezt mondja.Na mindegy majd igyekszem.Hátha sikerül stabilizálnom ezt a szintet.Örülnék neki nagyon.Addig is edzek keményen.

Üdv,és persze köszönöm a gratulációt.

Ma darts közvetités!!!!22:00tól.

Előzmény: voelgyi (1121)
voelgyi Creative Commons License 2007.11.06 0 0 1121
Ilyan szép eredményt csak ilyen későn tudok meg. Gratulálok Neked hozzá, és remélem most már beindulsz.
Előzmény: Koborlo79 (1119)
bloom77 Creative Commons License 2007.11.03 0 0 1120
A holnapi Darts verseny a Darts Múzeumban (Debrecen Bem tér 9. szám) elmarad!!!! Most kaptam SMS-t a tulajdonostól.
Koborlo79 Creative Commons License 2007.10.29 0 0 1119

halihó!

Köszönöm szépen a gratulációkat.

Azzal kezdeném,hogy azt szokták mondani:"a gyözelmet nem kell,a vereséget pedig nem lehet megmagyarázni"

Ezt nem nagyképűségből írtam,inkább elenkezöleg.Iszonyatosan jó ágra kerültem,és szerencsére tudtam élni vele.Míg a másik ágon sorra buktak ki a jobb játékosok,nekem talán a második meccsem volt egy kicsit nehezebb,de sikerült hoznom 2-1re,és így tovább, 5-öt nyertem főágon,így ezzel lényegében már meg is volt a harmadik helyem.A főági döntőt a Melisekkel nyomtam,na ott aztán ő jól elkalapált.Gondolhatjátok ha egy 60-125-125-100 nem volt elég,úgy,hogy nem dobtam kiszállóra:)Kettő 0-nál volt 4nyilam a kiszállóra ,de elparáztam.Így röpültem vigaszra,ott elödöntöztem azal a sráccal akit én küldtem vigaszra.Érdekes szitu mi?:)

Itt aztán elég szarul ment a tömeg,de egyensúlyoztam egy 96-os,és egy 100-as kiszállóval.2-2.a mindent eldöntöben,szintén rosszul dobtam a tömeget,és így utólag visszagondolva két-három körön keresztül ha nyugodtan dobok sima 60-at,már elég lett volna ahoz,hogy oda érjek kiszállóra.Az ellenfél nyugodtabb volt,és talán rutinosabb is,így lehozta a partit.De ennek ellenére én így is óriási sikernek ,és élménynek könyveltem el.Iszonyatos jó érzés volt:)Kupát is kaptam,lóvét is,és tapasztalatot is szereztem,de mégegyszer mondom,hogy marha szerencsés napom volt,de ez van.Egyszer lehet nekem is.

Előzmény: Isaac Painter (1118)
Isaac Painter Creative Commons License 2007.10.29 0 0 1118

Sziasztok!

 

One Dart kiváncsivá tett és megnéztem a vasárnapi eredményeket a neten.

Rögtön dobtam is egy hátast.

Kóborló! Követelem az élménybeszámolót:)))))))))

..és persze Gratulálok!

 

 

OneDart Creative Commons License 2007.10.29 0 0 1117
Kóborló!!!

Gratulálok az egyéniben elért 3. helyezésedhez!!

Csak így tovább!!!
bloom77 Creative Commons License 2007.10.29 0 0 1116
Már régen írtam ide ki, de azért két hetente még mindig vannak versenyek Debrecenben.
Így most is szólók jó előre, hogy:
2007.11.04. (vasárnap) 13 órától
AMATŐR NYILT PÉNZDIJAZÁSOS DARTS VERSENY (STEEL)
Helye: Debrecen Darts Múzeum
(Debrecen Bem tér 9.)
Nevezési díj: 1200.-Ft
Várunk mindenkit szeretettel!

Jó így befejezni a hosszú hétvégét.
Isaac Painter Creative Commons License 2007.10.27 0 0 1115

Kedves Mrs. !

 

EZ IGEN!

Örülök hogy jó kezekbe került a készletem. Kicsit még becézni kell és meglátod alig tudod majd visszafogni a tripla mezőkből:) 

Egyébként ha a környéken nincsen vagy nem alakul darts klub bármelyik csapathoz igazolhatnátok és így nem maradtok le semmilyen versenyről sem.

Hajrá One Dart Family:)

Előzmény: mrs.egynyilas (1113)
Koborlo79 Creative Commons License 2007.10.26 0 0 1114

Halihó!

Halványlila fogalmam sincs.

Megmondom öszintén,hogy én nem tudok róla,hogy lenne zenéje.Persze ennek ellenére elöfordulhat,nagyon is.Igérem utánna érdeklödök.Vasárnap úgyis együtt megyünk soft fordulóra,majd ott meginterjúvolom.

Ja és átadtam a gratuláciokat,két-három hátveregetés közepette:)

Előzmény: mrs.egynyilas (1113)
mrs.egynyilas Creative Commons License 2007.10.21 0 0 1113
Üdv! újabb klassz dolgot sikerült elérnem a dartsos "pályafutásomban": megdobtam életem első (remélem nem utolsó) 174-ét (két tripla húsz és egy tripla 18)
PETI! mindezt azzal a nyíllal, amit a miszter tőled vett, amiben réges-régen volt már néhány 180an és most velem is közel került hozzá :) végre mostmár jobban érezheti magát!
jó kis játék volt a mai is, sikerült végre normálisan játszanom, így Miszter Egynyilasomnak is jobb volt a játék :) ja és két remekül játszó debreceni volt mellettünk (az egyikük dobott egy 180at) érthetetlen h itt nem megy ez a szövetség...kár ezekért a jó játékosokért, dehát ha senki nem akarja, nehéz alapítani bármit is.
KOBORLO! meg tudod mondani Tax Tibinek mi a bevonuló-zenéje? kíváncsi lettem, mert olvastam h már az is van neki :)
Üdv: miszisz!
Koborlo79 Creative Commons License 2007.10.17 0 0 1112

Most olvastam,hogy Power.Lewis.Barney,Manley,T.Jenkins,Wade tuti,hogy bent vannak a premierben,a másik két helyre pedig szabadkártyával jutnak majd be ketten a v.b után.Ugyhogy Scholten és Priestley már biztos ,hogy röpültek.

Mostmár csak a Kalapácsért szorítok,hogy oda érjen .Amásik az nem érdekel,bárkit szivesen nézek.

Koborlo79 Creative Commons License 2007.10.17 0 0 1111

Halihó!

Én is kiváncsi leszek ki lesz a leaugban.Király lenne ha Hamilton is odaérne.Wadenek én is örülök.fantasztikus játékos.Senki nem lehet nyugodt ő ellene.Olvastam a  játékáról,amit irtak...grrr,nem szeretnék az ellenfele lenni.

Most Dupla be-Dupla ki játéknál, töbször kezdett 160as beszállóval,sőt még kétszer megfejelte 180al,amiből egyszer majdnem perfect game lett,csak a bullt elrontotta a végén.Micsoda szar teljesitmény:)) tök jó lehet ellene játszani, tutira veheted,hogy ha véletlen elrontod a kezdést akkor ő büntet.

Scholtent ,Lewist én sem komáltam.Bár az tény,hogy Lewis a nagyképüsége mellett dobot egy pár szép kört,de a szinpátiát nem ,csak jó játékkal kell kivívni.Legalább is szerintem.

Előzmény: OneDart (1110)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!