Keresés

Részletes keresés

kis-helix Creative Commons License 2015.05.17 0 1 44060

Ja, jól van, csak mikor ti bajnokok voltatok, a labda még nem volt kerek, sőt még a kereket sem találták fel :D

Előzmény: Törölt nick (44056)
girjevik Creative Commons License 2015.05.17 0 0 44059

még ez a fos szezonunk is sikeresebb mint a tiétek idén, a ti bajnokságaitok idején meg még talán lovashintóval járta az emberek mérkőzésekre. Bundesligát nem nyertetek, de te érted ezt, csak így jobban el lehet adni a fekete-fehér kópiás bajnoki címeiteket Ferenc Jóska korából.

Előzmény: GEdevil10 (44058)
GEdevil10 Creative Commons License 2015.05.17 -1 0 44058

Nem mondom persze, hogy nem sikeresebb valamivel most már a BVB, de ha valaki a 7 bajnokság vs 8 bajnokság, 1 UEFA-kupa vs 1 CL, 1 KEK-et úgy állitja be, mintha két külön világ lenne, az nem tisztességes vitában érdekelt, így tényleg nagyon örülj, hogy senki nem szólt ordenáré stílusban hozzád.

 

Megértöek vagyunk veled, neked még kicsit dörgölöznöd kell odaát, hogy elfogadjanak. :)

Előzmény: girjevik (44055)
GEdevil10 Creative Commons License 2015.05.17 -2 0 44057

Na látom, a sárga-feketéknek az agyukra ment, hogy nem tudtak beérni minket. :D

 

Tegnap, mikor kiderült, hogy idén már végleg mögöttünk maradnak, még gondoltam rá, hogy forditott helyzetben már rég itt vernék a nyálukat, dehát amint látszik, nekik nem kell ilyen ok. :)

Törölt nick Creative Commons License 2015.05.17 -1 0 44056

Gondolom neked a Liverpoolnak sincs történelme, igaz? Hétszeres bajnokok vagyunk, téma lezárva.

 

"Minden rosszindulat nélkül", hahahaha, te inkább menj vissza a csapatodhoz, elég szar idényt futottatok, ha sárga vagy akkor amiatt, ha bajor akkor meg a hiányzó tripla miatt. Ha egyik sem akkor meg pláne mit keresel itt?

Előzmény: kis-helix (44052)
girjevik Creative Commons License 2015.05.17 0 0 44055

Kösz, hogy nem válaszoltál ordenáré stílusban ! a mondanivalód első részével viszont nehezen lehet azonosulni, meg sem próbálom inkább.mármint nem is igazán értem, hogyan lehet a két klubot egy szinten emlegetni , az eredményesség tekintetében értve.

Előzmény: Chazz Reinhold (44053)
lokiostora Creative Commons License 2015.05.17 0 0 44054

Azért nem teljesen, az idei bénázásuktól eltekintve a BVB eredményeit ti csak messziről szemlélitek, és itt most nem a két BL döntőre gondolok elsősorban (ráadásul egyszer győztek is) hanem arra, hogy ők megnyerték már többször azt a Bundesligát amiről a Schalke max álmodozni szokott.

Előzmény: Chazz Reinhold (44053)
Chazz Reinhold Creative Commons License 2015.05.17 0 0 44053

egyrészt nem nagyobb lúzer a csapatunk, mint a tiétek, másrészt pedig itt nem Klopp személy szerint a lényeg, hanem a rajta keresztül bemutatható - sokszor teljesítménytöl akár teljesen független - media által gerjesztett népítélet

Előzmény: girjevik (44051)
kis-helix Creative Commons License 2015.05.17 0 0 44052

Úgy minden különösebb rosszindulat nélkül: de miért nem azzal akartok történelmet írni, hogy nyertek egyszer már egy bajnokságot? Hmmmm...??? Tudom, nem túl jó ötlet, mert véghezvihetetlen.

Előzmény: Törölt nick (44047)
girjevik Creative Commons License 2015.05.17 0 0 44051

a táv felénél ? a táv első felében azért egy -két, több dolgot elért azt hiszem, tudod pl. azt amit ti soha nem fogtok elérni-és ezt nem kötözködésből írom, Isten biza.  Nálatok akkora a frusztráció-érthetően persze, hogy a lúzer csapatotok évek óta vergődésébe is bele tudod vonni Kloppot, érthetetlen...

Előzmény: Chazz Reinhold (44048)
zlotyi11 Creative Commons License 2015.05.17 0 0 44050

Tiszta szívemből szurkolok nektek, de valami azt súgja, hogy megint megússzák ezek a nyomik....:(

Előzmény: Törölt nick (44047)
GEdevil10 Creative Commons License 2015.05.17 0 0 44049

Egy-két dologban tévedsz CT illetöen, egyrészt nem volt gáláns mecénás, bár nem nagyon tesz ellene, hogy ez a híre terjeng, egyetlen alkalommal adott egy nehéz pillanatban egy gyors hitelt a klubnak, amit az akkor jónak számitó 6,5% kamattal az utolsó centig vissza is fizettünk neki. Az érem másik oldala, hogy a poziciója révén nem utolsósorban felelös azért, hogy erre a hitelre szükségünk volt.

 

Másrészt, hivatalosan nincs neki olyan hatalma, amit el kellene venni töle, mert csak a felügyelö tanács elnöke, annyi dolga lenne, hogy felülvizsgálja az operativ vezetöség intézkedéseit, azt is a FT többi tagjával együtt. A napi döntésekhez igazából semmi köze nincs. "Földesúrként" azért tud uralkodni, mert a többi pozicióban lévö hagyja. De ahogy a jelenlegi hangulatot felmérem, ennek 1-2 éven belül vége lehet! Tönniest csak jövöre tudjuk leszavazni, de már az idei közgyülésen is erös szembeszéllel kell majd megküzdenie.

Előzmény: Chazz Reinhold (44048)
Chazz Reinhold Creative Commons License 2015.05.16 0 0 44048

nagyrészt igen, bár Heldt-et muszáj részben megvédenem, pont azzal az emberrel megindokolva, akit kifelejtettél a jellemzésből - CT

egyre inkább az a véleményem, hogy (mindenféle cinizmus nélkül) vitathatatlan érdemei mellett, el kellene venni a hatalmat Tönniestől
lehet hogy kurva jó vállalkozó, de a focihoz lövése sincs, mégis mindent kézi vezérléssel irányít, mint valami földesúr, persze mindenki kussol, mert ugyanakkor gáláns mecénás is volt egyben

a másik pedig - de az is ehhez kapcsolódik, hogy szerintem kitalálták, hogy ha már nem tudunk nagy pénzekért igazolni, akkor legalább busás fizetéseket ajánljunk, hogy ide írjanak alá a B- meg C-promik; szóval erről a kétes üzletpolitikáról nem Heldt tehet

a harmadik meg a publicity-vel függ össze, nézzük pl. Jürgen K-t, D-ből..., akinek szerintem még azt is elnéznék, ha részegen belehányna valami jó kis fokhagymás-gennyes-cuccost Angela Merkel dekoltázsába
baszki két év alatt kiadtak vagy 80 millát igazolásokra, te magad is írtad hogy erre rögtön lelép, ahogy élesedik a helyzet, mégis megsiratja a főnöke és még a sajtó is ünnepli, mint valami ultratriatlonos világsztárt, aki mert a táv felénél köszöni szépen, de inkább beül egy langyos jacuzziba, pezsgőzni - mekkora nagy példakép
és senki nem kérdezi meg tőle, hogy ha akkora nagy mágus, akkor mesélje már el mi a picsa történt a csapatával, hogy most mégis tudnak focizni?!
szóval kisökör-jupiter konstelláció

Khedirával kapcsolatban nem értek egyet, főleg hogy úgy néz ki hogy Papadoupulos nem akar visszajönni, szóval kell egy vezér és/vagy egy érett személyiség ennek a csapatnak, aki a pályán és azon kívül is seggbe tudja rúgni ezt a bagázst, nem mellesleg pont ezen a poszton vagyunk a leggyengébbek
Höwedest nagyon kedvelem, de nem jó Führernek és már eleve kifelé kacsingat

Matip meg szerintem azért nem volt a tőle megszokott jó formában, mert nem bírta az öltözői légkört (komolyan gondolom)

Matteo számomra is csalódás, de ha Keller kapott 100 esélyt, akkor neki is járna egy második

 

p.s.s: ja és Heldtnek ma volt pucája kimenni a szurkoló közé, mí ez CT-nek nyilván nem derogál (persze nem is lenne dolga, ha nem ütné bele mindenbe az orrát)

Előzmény: Törölt nick (44046)
Törölt nick Creative Commons License 2015.05.16 -1 0 44047

Jövő héten csakis rajtunk múlik, hogy kiejtjük-e a HSV-t. Egyszer ebben a szezonban szedjék össze magukat és IRJANAK TÖRTÉNELMET a szarháziak!!!

Törölt nick Creative Commons License 2015.05.16 -1 0 44046

Előrehozott bizonyítványosztás. Még egy hetet már nem bírok ki.

 

Jens Keller: elégséges, szegényes tudásából kihozta a számára maximálist. Utólag meg kell követnem, egy Buli2-es középcsapatra jó lenne.

RDN: elégséges, egyetlen szempont, tulajdonság alapján sem illik ebbe a közegbe. Mondhatni anti Schalke. Ősszel közepes, tavasszal elégtelen, átlagoltam. Taktikailag egysíkű, nulla variációs lehetőséggel. Motiválni képtelen, változtatni képtelen.

HH: elégtelen. Ez a keret egy szar. Lejárt szerződésű, motiváltatlan, másodrangú, pénzért aláíró BL játékosokat igazol. Boatengből nem tanult, Khedira ezért a pénzért ÓRIÁSI hiba lenne. Nastasic mit keres itt? Mennyivel jobb, mint Matip? Játékos igazolása kritikán aluli, annál szarabb csak az edzőigazolásai. Keller kiválasztása érthetetlen, itt-tartása méginkább. Az, hogy sosem támogatta, gerinctelenségre vall. Di Matteo aztán ismég egy óriási tévedés, fent leírtam, nem illik ide és szakmailag is gyenge. Bár egyetlen név elég lenne Heldt jellemzésére: Jan Kirchhoff. Bazdmeg Horst. Takarodj innen.

 

Jó: Ralf Fährmann. Németország második legjobb kapusa. Magasan. Vérprofi, és helyén van a szíve. Már nem is emlékszem, ki volt az a buzi, aki innen eligazolt a büntetőintézetisekhez.

 

Közepes: Leroy Sané, egyetlen üde foltja a tavasznak, a VW elleni gólja mutatta meg, hogy ő még egy szemtelen focista, aki csak azértis végigvezeti, mert hisz benne.

 

Elégséges: Höwedes (sokat harcolt, de kapitánytól ezerszer többet várnék), Matip (nagyon gyenge szezont futott ő is), Meyer (ő is csak egy egomán, benne van a lehetőség, de RDM sosem fogja kihozni és ő sem töri össze magát). Höger (kis híján megbukott, de mivel hajt mint az állat, ezért átment végül), Nastasic (nem tudom, mi ér benne 10 milliót. De azért nem elégtelen, sőt, innen felfelé lóg ki, mert tud focizni, de nagyon keveset mutatott). Choupo-Moting (ősszel közepes, majdnem jó, tavasszal nem elégtelen, hanem 0, átlagoltam), Aogo (mekkora utat tett meg. Tavaly ősz talán legjobbja... majdnem elég lett, de az utolsó hetek meggyőztek, hogy itt a helyet a bukottak között. Najó ok, Kreuzbandriss, elégséges mégis).

 

Elégtelen: Boateng (szörnyű, iszonyú lusta, motiválatlan, nem érdekel miért). Neustädter (pontatlan, eszetlen, motiválatlan, lusta), Barnetta (neeeem, nem nem Quillo, sajnálom, ez nem elég a ketteshez. Tudom, emlékszem, de nem.). Fuchs (siehe Barnetta). Huntelaar (hezitáltam, majdnem betoltam elégségesnek, de azátn mégsem. Gólonkét majdnem egy millióba kerül. Kösz nem)

 

0: Jan Kirchhoff. Antifutballista. Nulla.

 

Értékelhetetlen (sérülés/kevés meccs miatt): Draxler, Kolasinac, Goretzka, Obasi, Ayhan, Friedrich, Uchida, Sam, Farfán, stb.

Chazz Reinhold Creative Commons License 2015.05.12 0 0 44045

most komolyan, a helyzet majdnem annyira káoszos, mint az elöbbi élöképem...

összevissza írnak mindent, ami a dolgokban azonos hogy a Boateng körüli klikkesedés (Prince, Höger, Sam, Aogo) mellett Neustädter neve is minduntalan felbukkan, egyszer mint 'áldozat' egyszer mint 'társtettes'

szerintem valójában Heldt próbálja menteni az írháját

Tönnies meg aszisztál hozzá

ami meg még érdekes, hogy ugyanazok az újságírók, akik 2 év türelmi idö után (!) decensen gúnyolódtak Keller szakmai hiányosságainak okán, most öt emelik piedesztálra RDM ellenében

Előzmény: laka04 (44043)
Chazz Reinhold Creative Commons License 2015.05.12 0 1 44044

ne sajnáld, mert a Bild egy paparazzoja lefényképezte öket,
elöre megfontolt szándékkal, mi több folytatólagos jelleggel, csoportosan elkövetett tiltólistás hajnövesztöszer (vietnami tigrisnyál-szuszpenzió) vásárlása közben az Esseni KGST-piacon!
szóval ök is feladták az elveiket!!


állítólag a münkeni Dante a díler a placcon

Előzmény: laka04 (44043)
laka04 Creative Commons License 2015.05.12 0 0 44043

Eléggé brutális tisztogatás kezdődött. Visszasírom azt az időt, amikor "nevenincs" játékosokkal lettünk majdnem bajnokok, nyertünk kupát stb-stb. Egyedül szegény di Matteot és a stábját sajnálom. :/

Előzmény: Chazz Reinhold (44042)
Chazz Reinhold Creative Commons License 2015.05.10 0 0 44042

egy Köln ellen sem tudunk nyerni, pedig nekik már nincs igazi tétje a szezonnak

 

mi lesz itt akkor a paderborn, meg a hsv ellen ?!

Chazz Reinhold Creative Commons License 2015.05.10 0 0 44041

Bár már hetekkel ezelött 'leírtam' ezt a szezont, de ami most folyik, azt nem lehet szó nélkül hagyni

 

Mondjatok az utóbbi bö három évböl akár egyetlen igazolást, aki nem hogy fejlödött volna nálunk, de legalább tartotta a szintet.

Attól tartok RDM-t nem lehet kidobni (Heldt-el együtt) mert most már végképp meg kell mutatni a folytonosságot, ezért a kudarcért jutalmul jól bevásárolhatnak majd mindenféle zsoldosból és így sikerül majd az utolsó ép részeket is szétbaszni

csak reménykedni tudok, hogy az ÖSSZES arra érdemtelen lébecolót elhajtják a fenébe

karácsony óta nem nyertünk idegenben!!

GEdevil10 Creative Commons License 2015.04.29 0 0 44040

Ez csak külföldön van így, országon belül sokkal nagyobb az elkötelezett szurkolók száma. Mit gondolsz, hogy jönnek össze 20 ezren Aachenben, vagy 10 ezren Offenbachban vagy Essenben (ezek mind 4. ligás csapatok)?

Előzmény: laka04 (44039)
laka04 Creative Commons License 2015.04.29 0 0 44039

Igazából ezzel lehet megvenni a szurkolókat is. A divatdrukkerek száma nagyságrendekkel nagyobb, mint az "igazi", nem eredménycentrikus szurkolóké. A pompával, a nevekkel, a fényárral, a tündökléssel nagyon sokukat le lehet nyűgözni, sokszor érthetetlen módon. Tudom, nem erről kellene pont nekem prédikálnom, de engem sokszor kommunistáztak le az utcán laikusok, amikor Gazprom feliratú mezben mentem, miközben az Audi 500 forintos bruttó órabérben dolgoztat mérnököket Győrben, klubvezetők vagyonokat lopnak svájci bankszámlákra stb.

 

E tények miatt nagyon része a szurkolóknak elájul a csapattól. Párhuzamos példának talán itthon a volt BKK vezér cselekedeteit tudnám felhozni. Elvitathatatlan sikereket ért el a szakmában, de lehet erre más is képes lett volna, ha a magas politikai szinten lévő rokon talicskával hordja oda a pénzt. Kicsit hasonlít ez a Bayernnél uralkodó körülményekhez is. 

 

De inkább legyeünk hatodikok, tizedikek, minthogy árulókat, saját klubjukat és otthonukat cserbenhagyókat igazoljunk és velünk nyerjünk BL-t, Bundesligát, kupát, akármit.

Előzmény: GEdevil10 (44038)
GEdevil10 Creative Commons License 2015.04.28 0 0 44038

Az adidas meghosszabbitotta az eredetileg 2020-ig szóló mezszállitó-szerzödését a Bayernnel 2030-ig. Az új szerzödés alapján a müncheniek az eddigi évi 25 millió helyett 60-at fognak kapni!

 

A résztulajdonos tehát lényegesen javitotta a szponzorációs szerzödést! Hogy jobban értsük a dimenziót: a különbözet kb. akkora, amennyit egy Bundesliga csapat egy sikeres BL-részvétellel (mondjuk negyeddöntö, ahol még pontot is szerez) tud keresni ... nem a megnövekedett összeg, hanem a kettö közötti különbözet!

 

A Bundesligában már egy ideje megszünt a sportos vetélkedés és a helyébe lépett gazdasági versenyt is már végleg eldöntötték maguk között a nagy cégek. Ebbe legfeljebb egy sejk/olajmágnás vagy a Red Bull (?) tudna még belerondítani, de az meg kinek kell?

 

Ha a futballszurkoló racionális lenne, tényleg érthetetlen lenne, miért nézi még ezt a színjátékot!

Chazz Reinhold Creative Commons License 2015.04.27 0 0 44037
Chazz Reinhold Creative Commons License 2015.04.24 0 0 44036

bár nem csipázom Hassant, de ezt jól írta meg

ha valaki még nem látta volna

 

http://www.goal.com/de/news/3642/editorial/2015/04/24/11016632/fehlende-entwicklung-s04-steht-still?ICID=TP_HN_1

Chazz Reinhold Creative Commons License 2015.04.21 -1 0 44035

jaja, ehhte líbe (ami egy részvéttársaságnál gondolom a pénzre vonatkozik), meg örökös szerzödés, meg krincsó seggbefújós kiskakassal :)

Előzmény: Törölt nick (44034)
Törölt nick Creative Commons License 2015.04.21 -1 0 44034

Ha már ez szóba jött, Tuchel egy geci, mert felmondta a szerződését, Klopp meg legenda, mert felmondta a szerződését. Jürgen nem szereti a kicsit bonyolultabb szitukat, Mainzot is otthagyta a picsába egy nemkellemes helyzetben, amikor nem jött össze a feljutás, most meg egy szűkebb esztendő után megint lép. Ezt azért nem először játsza el. Vicces, hogy könnyes szomorú kutyaszemekkel mindenki elhiszi neki ezt a maszlagot. A szurkolók hagyján, de hogy egy újságírót sem érdekelt, hogy de hisz' Jürgen, múlt héten még tele voltál energiával, akkor most hazudsz, vagy múlt héten hazudtál?

Előzmény: Chazz Reinhold (44033)
Chazz Reinhold Creative Commons License 2015.04.21 -1 0 44033

Tuchel alatt már nyikorog az ágyrugó, annyiszor lépett le kb olyan elegánsan, mint kurva a sezlonyról

 

csak az a szerencséje, hogy a megvezetett menedzserek eddig még elég visszafogottak, de hosszútávon magával baszik ki, annyi helyen kavarta a szart

és azért elég belterjes kicsi piac a bundesliga

Előzmény: Törölt nick (44032)
Törölt nick Creative Commons License 2015.04.21 -1 0 44032

Na, mégiscsak igaz lett az a csicsergés Tuchelről... hülye madár.

Előzmény: Törölt nick (43401)
Chazz Reinhold Creative Commons License 2015.04.20 0 0 44031

megnéztem az összefoglalót, tényleg hatalmasakat védett megint!

 

de szerintem nem fog bekerülni a csókosok közé, Leno-t sztárolják most nagyon, Ter Steegen-t is elé helyezik a havi egy játszott meccsével és persze a 2. ligás Zieler... ez a faszi már vagy 2 éve csak árnyéka önmagának, de ez persze Köpke-éknél nem számít

Előzmény: GEdevil10 (44030)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!