Ez a topic gyűjtőhelye mindazoknak, akik gyermeket szeretnének.
Mielőtt hozzászólsz, olvass vissza pár oldalt!
A topikban vezetett tábláról a leírást megtalálod ebben a hozzászólásban: http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=67769219&t=9026561
Sokat gondolunk majd Rád. Olyan pocsék lehet ez így, hogy rákészülsz, hogy túl leszel rajta, és akkor jön a halogatás. Akkor már jobb mihamarabb túlesni azon, amin túk kell. De mindegy, mivel most nincs választási lehetőség.
Na, Lányok, én olyan beteg vagok, hogy alig élek. A nagylány a múlt héten itthon feküdt valami nyavalyával, nekem is kapar napok óta a torkom, de ma reggelre teljesen kész lettem. Fáj minden porcikám. Remélem a pici bírja, nem lesz semmi baja. Nem tudjátok véletlenül, hogy ilyenkor (4+4 eliveleg) mekkora galiba lehet a beteg anyuka miatt? Bár abban reménykedem, hogyha erős a baba, akkor nem lesz semmi baja.
Sajnálom nagyon, ami veled van, szerintem - de egyáltalán nem a karácsony miatt mondom - pihenjetek rá 1-2 hónapot, nem árt meg, lelkileg. és aztán hajrá!!!! :)
Nem sajnos, holnapra napolták el, mert hétfőn este annyi sürgős eset esett be, hogy rám nem volt idő... ez amúgy is egy hirtelen ötlet volt, mivel aznap ügyelt este az orvosom, essünk túl rajta... azóta is néhány vércsepp elhagyott, de igazán nem nagy mennyiség. van egy kis bevérzésecske a szabálytalan petezsák mellett, úgy tűnik, hogy valami mintha elindulna, de azt semmi nem garantálja, hogy teljesen ki is ürülne, azért én reménykedtem, hogy most itt kaptam még 3-4 napot, és azalatt vmi történik, de nem... holnap kell bemennem n8-ra reggel és 6 körül engednek haza. jó kis húsvét lesz, bár amúgy is csak a túlélésre játszottunk volna, semmi nagy ünneplés nem lett volna :( majd jelentek...
Lehet igazad van a biokémiai terhességgel kapcsolatban. 6+0-nál nekem is volt petezsák, 17mm. Most hogy így mondod a decemberi szülést, eszembe jutattad, hogy ilyen tájban fogant 3. babám:)
Evvan. Ezt dobta a gép. Nem merem kipróbálni (bár hazudnék ha azt mondanám, hogy nem fordult meg a fejemben), na meg karácsonykor sem szeretnék szülni (kis optimista, bízik az első hónap sikerében). Inkább kicsit készülök a következő hónapra.
Amúgy utánaolvasgattam és szerintem ez olyan ún. biokémiai terhesség lehetett, be sem ágyazódhatott, azért nem látott a doki semmit. Memét 6+3-on már hasival látta 28 mm-es petezsákkal és 10 mm mérettel. Most 6+0-nál voltam, legalább szabálytalan petezsáknak látszania kellett volna. Ráadásul a 12. napon voltunk együtt utoljára.
Képzeljétek, tegnap ellőttem egy hcg tesztet, és úgy néz ki, baba van a pocimban. Ma kellett volna megjönnie, de pénteken mentem endokrinológushoz, gondoltam megnézem, mi a helyzet, hogy úgy tudjak vele beszélni. Akkor még annyira halvány volt a 25-ös teszt, hogy nagyítóval nézegettük, hogy most akkor van-e ott csík, vagy nincs. A tegnapi már egyértelmű eredményt adott :-)
Remélem, hogy minden rendben lesz ezúttal, de nem lesz egy egyszerű menet autoimmun pajzsmirigy-gyulladással meg lisztérzékenységgel együttt.
Ma este ultrahang, most úgy néz ki, hogy ott is fognak és megcsinálják azonnal a kaparást is... úgyhogy ma - ha más jó nem is történik - alszom egy nagyot... remélem... (Zsiga még sosem volt nélkülem éjszaka :(((
Most drukkoljatok, holnap mennék az orvoshoz megbeszélni, mikor műt meg a héten, és ma este kis vért tapasztalok. Hátha hátha megúszom a műtétet... (igazából attól félek, ami utána jön, nekem kb. minden extrémen sok vérrel jár, a szülések is, a múltkori műszeres befejezés is:( hónapokig tart utána a dolog:(((
Nagy gratula! Ha már ilyen nehezen jött össze, csak nem okoz már a továbbiakban semmilyen galibát :-) Ennyit láttak nekem is 4+5 napon, aztán persze minden rendben volt a kisasszonnyal.
Nagyon sajnálom Csuppancs, és persze arra kell gondolni, hogy még mindig jobb, mintha később kellett volna ezzel szembesülni. Úgyhogy ismételjetek pozitív tesztet két hónap múlva :-)
Voltam uh-n, ciszta nincs, még nem látott semmit, dehát még kicsi a gyerek. Azt mondta a megvastagodott endometrium terhességre utal. :) Meg hogy kicsit sok a douglasban a folyadék és az gyulladásra utalhat, de az tulképpen nem is tudom mit jelent. Mindenesetre kicsit megnyugodtam, bízom benne, hogy nagyon kapaszkodik a kisprücsök.
Hát nekem is vége a dalnak. Tegnap reggel halványabb volt a tesztem, mint eddig, aztán meg némi barnázás kezdődött. Fölhívtam a dokimat, ma délelőtt mehettem is hozzá, bár reggel már mensire utaló jelekkel találkoztam. Nem látott sem méhen belül, sem méhen kívül (hála Istennek) senkit. Nekem legalább annyi "szerencsém" van a dologgal, hogy úgy tűnik, távozik magától.A következő mensi után már próbálkozhatunk újra.
Lehet, hogy nem mondok újat lányok, de saját tapasztalatból mondom, az LH teszt elöbb kimutatta a terhességemet, mint a HCG teszt. Az LH teszt a fogamzás után 5 nappal is csont pozitív volt végig a 14. napig ( csak addig csináltam, ) mert a HCG teszt a 13. napon még negatív volt, aztán kezdett derengeni.... még soha nem volt 10 napig full pozitív LH tesztem :)