Keresés

Részletes keresés

heinci Creative Commons License 2023.12.09 -4 2 145444

Azért volt már ennél sokkal gyengébb teljesítmény is részünkről, nem volt ez igazán kirívó. Nyilván a spílertv riportere felszopt@ az ellent, maradjunk annyiban, hogy minden összejött nekik, sőt, még annál is több, bőven nem volt bennük három gól.

 

Mindenesetre a legjobb az egészben, hogy már nem idegesít fel, már egyáltalán nem érdekel. Bohócok gyülekezete az egész.

Onana a magyar megye kettő színvonalát nem üti meg.

Dalotnak nincs egyelten egy skillje sem, amiben jó lenne.

Maguire hiába játszik a meccs 90 percéből 85-ben határozott fellépéssel, ha a maradék 5 percben benne van lényegében az összes kapott gólunkban.

Bruno küzd, hajt, próbálkozik, de szerencsételen már annyira frusztrált, hogy még ki is sárgázza magát a Pool elleni meccsről. Mondjuk ezzel jól járt, nem fogják a pályán megalázni. Brunonak egyáltalán nincs kivel fociznia.

Az meg teljesen mindegy, hogy Martial vagy Hojlund van elől, annyira gyenge a szélső játékunk, hogy képtelenek akárcsak egyszer is helyzetbe hozni az éket.

Garnacho, Antony és Rashford is elégtelen teljesítményt nyújt előkészítésben. Szerintem nemhogy ligautolsók nem vagyunk, de még a másodosztályba is kevés az, amennyi helyzetet a szélről és szögletből kialakítunk.

 

ETH meg hát izé. Rá kell nézni a tabellára, ott a bizonyítványa. Mindegy, hogy a bajnoki vagy a bl tabellára nézünk.

Idehozta Onanat, játszatja a semmirekellő Dalot-t AWB helyett, Antonyt csillárdokért hozta és az embernek nincs egy kapura veszélyes megmozdulása. Leépítette Rashfordot, és idehozta a nulla gólos Hojlundot.

Varane, Casemiro, Eriksen is a feledés homályába vesztek már.

Egytől egyig minden rossz sajnos ebben a Unitedben.

Annyira gyenge ez a Bayern is, hogy hét közben még lehet akár egy jobb eredmény is, de hétvégén Poolban elképzelhetetlen, hogy ne legyen mészárlás.

 

Igazból, nézzétek meg mit csinál McKenna az Ipswichel. Én simán idehoznám kipróbálni. Felvitte őket a másodosztályba, és most ott is másodikok. Ennél aligha lenne rosszabb. Simán megér egy próbát.

F1mre Creative Commons License 2023.12.09 -2 1 145443

Mehetne ten Haggal kézenfogva. Fernandes meccsenként 10x hisztizik, fetreng, színészkedik. Ott fekszik a 16-oson belül miközben támadunk...

 

Azt meg szimplán nem értem, hogy miért mániája a holland edzőknek alacsony balhátvédeket betenni középre. (ennyit nem számít h bal lábasak...) Csak két középhátvéd volt ma a padon. Ehelyett inkább messze a legjobb balhátvédünket berakja középre. 

 

Mainoo nem játszatása max akkor érthető, ha jövő héten mind2 meccsen kezd. 

 

A kezdő többi része oké volt. Elvégre Hojlund közelít Weghorsthoz a PL gól/meccs mutató nevezőjében... 

Előzmény: C. (145442)
C. Creative Commons License 2023.12.09 -1 1 145442

Ten Hag mehet a levesbe, a hisztis kur..tól meg elkell venni a csk szalagot. Tudja hogy egy sárga és nem játszhat a púl ellen és kireklamálja magának

giornalista Creative Commons License 2023.12.09 -2 3 145441

remélem, még az anfieldi égést megvárjuk, mielőtt menesztjük ezt a beszívott kopasz tulipános gecit, aztán jöhet helyette nem tudom, Glázer Róbert vagy valaki. édesmindegy.

 

nem is a 0-3 miatt, ha 0-1, vagy ha 1-1, akármi, akkor is - nekem eddig tartott a cérna Ten Hag kapcsán. kész. szerettem volna, bíztam benne, hittem benne, kerestem a jeleket, de a maira nincs mentség. 

 

a játékosokért sem fogok krokodilkönnyeket hullajtani, elmehetnek a faszba azok is, de ha egy edző így készíti fel egy bajnokira a csapatát, és ennyire nem tud belenyúlni a meccsbe, ennyire eszköztelen, akkor az inkább hagyja ezt a szakmát a picsába... 

 

mehet Solskjaer után a levesbe ez a bukott klumpás geci is. 

hajrá FOCI!!! Creative Commons License 2023.12.09 -2 0 145440

mi ez a pillanatnyi 0:3 a börnadrágosok 1:5-jéhez képest :DDDDDDD

s csendes hozzáteszem, hogy a hónap edzöje nem a holnap edzöje

hajrá FOCI!!!

s látom, hogy menekül már a patkány, hiszen az 5. sárgája miatt nem játszhat a póóólóóósok ellen, pedig egy kapitánynak az a tisztje, hogy még utoljára sem hagyja el a hajót. pogba mély nyomokat hagyott maga után, meg ugye az a kókler semmihez sem értö kistalicskás is. erröl jut eszembe, a mágusotoknak is már a falhoz van támasztva a sajátja, DE bizisten én a tulaj s a vezetöség nevében nem engedném el, mégha mehetnékje lenne sem, egye, nyelje amit fözött a szerzödése lejártáig, ide normális ember úgysem jön. közben 0:4 :DDDDDDDDDD...lehet, hogy lesz a közeljövöben újra egy körösztölö, születöben a ten08...

Redovisning Creative Commons License 2023.12.09 -1 0 145439

Ez a legnagyobb alázás, ami otthon történt, magyar játékos közreműködésével?

F1mre Creative Commons License 2023.12.09 -1 0 145438

Én csak arra leszek kíváncsi a szezon végén h negatív lesz-e a gólkülönbség. 

giornalista Creative Commons License 2023.12.09 -2 0 145437

teljesen komolytalan.

 

és akkor most jön a Bayern, és megyünk az Anfieldre.

 

ez nem maradhat következmények nélkül most már. ez az egész csapat úgy ahogy van, elmehet a faszba, edzőstül, mindenestül. 

 

a kurva anyját az összesnek, szarházi patkányok mind egy szálig, ocsmány kis gecik. 

 

United out!

giornalista Creative Commons License 2023.12.09 -2 0 145436

na, még 0-1-nél keltem fel a kanapéról megírni ezt, de most már persze 0-2.

 

de hogy ez ma mi a fasz, arra egyszerűen nincsenek szavak. a 68 perc egyikében sem éreztem azt, hogy ez a csapat mára fel lett készítve. végig idegesen, frusztráltan, stresszesen játszunk. body language, passzok, labdalevételek. az egész törékeny, mindenre rásült tanácstalanság, stressz, önbizalmatlanság.

 

mindez pár nappal a szezon eddigi legjobb teljesítménye után.

 

erre a meccsre nem lett felkészítve a csapat. én nem tudom, mi a fene történt itt 3 nap alatt, de ez botrányosan rossz teljesítmény, az egyik legrosszabb, amit ebben a stadionban Manchester Unitedtől láttam. mintha a meccs előtt 20 perccel szóltak volna a csapatnak, hogy hé, a Bayern előtt van még egy meccs ma is, basszameg, gyertek fodballozni.

 

egészen rettenetes ez ma.

C. Creative Commons License 2023.12.09 -1 0 145435

Én értem hogy nem bírod Harryt de ehhez mi köze volt?? A Bruno egy balfasz max annyi

Előzmény: giornalista (145432)
hajrá FOCI!!! Creative Commons License 2023.12.09 0 0 145434

kevéssel a szünet elött a börnadrágosok 3 gólos hátrányban vannak Frankfurtban...

hajrá FOCI!!! Creative Commons License 2023.12.09 0 0 145433

0:1, szép gól, erre mondanám, hogy hanyag elegancia, hajrá FOCI!!!

giornalista Creative Commons License 2023.12.09 0 0 145432

Maguire megint hová kolbászolt, hol próbált védekezni... elképesztő. 

anti. Creative Commons License 2023.12.08 0 0 145431

akkor mégis helyénvaló volt a sóhajom, hogyaszongya "alakul a bajnokcsapat???"...

legjobb edzö, legjobb játékos, legmenöbb gól, az elöttünk lévök vereségei (kivétel a trónörökös csapata meg az izék), mi ez, ha nem a csúcsok ostromlása!?

csak az a kurva bicsak ne lenne, ami másoknál is beletörött már,

no meg azok a jegenyefát :D

nistelrooij Creative Commons License 2023.12.08 -2 0 145430

Manchester United boss Erik ten Hag has been voted the Premier League’s Manager of the Month for November.

 

Manchester United defender Harry Maguire has been voted as the Premier League’s Player of the Month for November.

 

 

Manchester United forward Alejandro Garnacho’s incredible overheard kick against Everton has been voted the Premier League’s Goal of the Month for November.

 

Milyen krízis? :D

December majd McTominay :P

ironmaiden70 Creative Commons License 2023.12.07 -1 0 145429

Olyanok vagyunk, mint a Gyalog galoppban a lovag, szar minden, de 3-ra van a City, csoda kategória.

 

Onana olyan, mint a faszom, csak neki a fejéről nem jár le a bőr, nem tud védeni, jobban ingerel, mint Maguire és Lindelöf együtt, ez nagyon nagy szó.

 

Bruno abbahagyhatná ezt a fostos Jorginho-s tizit, ha szembejön egy kapus, aki eléggé kivár, cumi is.

 

15 meccs/27 pont

 

A következő 4 meccsen kb. 6-7 pont nagy királyság lenne, akkor féltávnál 33-34 pont, sajna több, mint életképes a tippem...

Előzmény: giornalista (145428)
giornalista Creative Commons License 2023.12.07 -1 1 145428

no - ez tegnap amúgy nem volt rossz, persze ne felejtsük el, hogy csak a Chelsea volt az ellenfél, a Fulham vagy a Luton Town ellen nem lett volna ilyen könnyű dolgunk. az alsóházi csapatok ellen amúgy sem megy annyira rosszul, mint a topcsapatok ellen.

 

tréfát félretéve, elképesztő, hogy a Kékek még nálunk is nagyobb slamasztikában vannak, évek óta. jó, ők Ligakupa helyett BL-t nyertek a posványtaposás közepette, de na - hát ez a tegnapi mi volt tőlük... ha 6-2 a meccs, akkor sem szólhattak volna egy szót sem. 

 

Garnacho játékát öröm nézni, Amrabat is rendben volt tegnap, Shaw is, sőt, még Antony is egészen tűrhetőt focizott. Onanát továbbra sem értem, vannak nagy védései, de a kapott gólnál olyan lassan vetődött, mintha élőben is lassítva mutatták volna az esetet. ezt a lövést De Gea 10-ből 10x kivédi. ja, említsük meg McTominayt is, házi gólkirályunkat a bajnokságban :) sokan nem szeretik (köztük Ten Hag sem), a futballtudását én sem tartom olyan sokra, de engem ő O'Shea-rea emlékeztet minden ízében. egy local, saját nevelésű srác (nekem csak tegnap esett le, hogy a skótsága csak póz, ő igazából angol, az apja skót csak), aki minden egyes meccsen meghal a mezért, ráadásul egy ideje elég gólerős is. érdekes sztori az övé is, Ten Hag az egész nyarat végigdolgozta azért, hogy eladja, a csapatól is kirakta, ehhez képest most ott vagyunk, hogy alapember és gólfelelős lett. 

 

az érem túloldala, hogy megint nem voltunk elég klinikusak elöl, megint volt egy (szerencsére csak 15 perces) része a meccsnek, ahol teljesen homály voltunk (második félidő eleje), és pontosan tudjuk, hogy az égvilágon semmit sem jelent, hogy nyertünk egy meccset, ugyanúgy elbukhatjuk a következő hármat zsinórban már megint.

 

az Anfieldtől nagyon be vagyok szarva, de hát a tavalyi 7-0-nál rosszabb nem lehet. I mean, ha 10-0, az sem fog jobban fájni, mint az a hetes. azt a stadiont el kell engedni, az ott nem nekünk való vidék. mindegy, addig még valahogy kvalifikálni kéne az EL-be, aztán a többit majd meglátjuk...

anti. Creative Commons License 2023.12.07 -2 0 145427

NOMÉGEGYSZER!!!

 

F1mre 3. hely, 75 pont

77Tulio 3-4. hely, 80 pont

ironmaiden70 5. hely, 66 pont

giornalista 3. hely, 77 pont

Raven. 3. hely, 76 pont

Giggsy111 2. hely, 81 pont

heinci 2. hely, 85 pont

MU59 : 2. hely , 83 pontocska

anti.  BAJNOK    

 

...elmentél már, vagy akarsz még?!

anti. Creative Commons License 2023.12.07 -1 0 145426

CSAK AZÉRT, HOGY HÚZOGADHASD!!!

 

F1mre 3. hely, 75 pont

77Tulio 3-4. hely, 80 pont

ironmaiden70 5. hely, 66 pont

giornalista 3. hely, 77 pont

Raven. 3. hely, 76 pont

Giggsy111 2. hely, 81 pont

heinci 2. hely, 85 pont

MU59 : 2. hely , 83 pontocska

anti.  BAJNOK    

anti. Creative Commons License 2023.12.07 -2 0 145425

F1mre 3. hely, 75 pont

77Tulio 3-4. hely, 80 pont

ironmaiden70 5. hely, 66 pont

giornalista 3. hely, 77 pont

Raven. 3. hely, 76 pont

Giggsy111 2. hely, 81 pont

heinci 2. hely, 85 pont

MU59 : 2. hely , 83 pontocska

anti.  BAJNOK 

.............................................

 

alakul a bajnokcsapat??? 

dinsdale_ Creative Commons License 2023.12.06 -1 1 145424

A kiemelt részt olvasva a 90-es évek NB1-e jut eszembe. Lehet nem véletlenül.

 

És talán az sem véletlen, hogy a mostani garnitúrának idehozhatnak bárkit, senki sem fog tetszeni. Már csak az a kérdés, hogy ki a f....m kérdezte őket erről és miért gondolják, hogy nekik az a dolguk, hogy az edzőjükről mondjanak véleményt?

 

A másik kérdés, ami a fejemben motoszkál az az, hogy a T. labdarúgók nem érzik kínosnak a saját produkciójukat? Nem érzik égőnek, hogy rajtuk és nem velük röhög kb. az összes ellendrukker? Nem ezzel kellene foglalkozniuk inkább??? 

Előzmény: dobi9876 (145423)
dobi9876 Creative Commons License 2023.12.05 -2 1 145423

hat akkor megint van tegla/szivarogtató az öltozőben, azt lehetett hinni Lingard es Pogba eltakarítása után már nincs susmus a sajtónak, de mégis van

 

 

Quite a few Manchester United players are unhappy with the style of play, they also feel that Erik Ten Hag is training them too hard and that they're running too much during training. The players don't know what they're running for.

tessek ide vezet a hajszarito hianya.

ilyen hangulatban zajik a keszülés a holnap esti MU-Cselszki meccsre

az mondjuk poén, hogy ezek még nálunk is rosszabb eredményeket mutatnak fel eddig idén, ha ezek is elvszik a 3 pontot most akkor az már a legalja...

hajrá FOCI!!! Creative Commons License 2023.12.03 -1 1 145422

ja, gio is ott lóg a kerítésen s mennyire igaza van :D

hajrá FOCI!!! Creative Commons License 2023.12.03 -1 1 145421

emberek, halljátok, FOCIZNAK a szomszédban, hajrá FOCI!!!

nistelrooij Creative Commons License 2023.12.03 -2 0 145420

FA kupa sorsolás: idegenben a Wigan ellen lehet égni javítani a BL buktát

 

Onana kapcsán akkor sem értem a koncepciót, ha jól játszana. Afrika kupa probléma miatt. Érkezésekor úgy volt már nem lesz válogatott, aztán mégis, most megy az egyezkedés mi lesz. Hogy lehet arra építeni egy csapatot, hogy a kapus minden szezon közepén hetekre távol?

Stoppo5555 Creative Commons License 2023.12.03 -1 0 145419

Most érzem azt, hogy Ten Hag már várja a felmentést és a végkielégítést.

 

Rangadókon a MU játéka idegenben most már sorozatosan értékelhetetlen.

 

Semmilyen taktikai elképzelés nincs, teljesen ad-hoc játék, csapatrészek között összhang nincs, Hojlund a bajnokságban nagyon nem hozza a számokat, Mount többet sérült mint nem és mikor nem sérült akkor kiderült nem is illik ebbe  középpályába.

 

Tabellán meglepően magasan van a MU jelenleg, de sztem január végére ez rendeződik és messzebb lesznek a top4-től.

öregördögnemvénördög Creative Commons License 2023.12.03 0 1 145418

"Én sem feltétlen küldeném el a hollandot."

még mindig így gondolod?

Előzmény: Raven. (145410)
FoRuMestea Creative Commons License 2023.12.02 0 5 145417

Manchesterben kb. 10 éve nem ti vagytok már a jobb csapat. A ma esti produkció után kijelenthető, hogy már a legjobb United sem.
A "csak" 0-1 ellenére lesimáztak benneteket. A véletlenül besikerült döntetlen nagyon nem fair eredmény lett volna. Milyen jó kis találmány ez a videó biró asszisztens!
Megyek és iszom erre egy bögre jó rum és teá-t!

ironmaiden70 Creative Commons License 2023.12.02 0 1 145416

Ez a félkegyelmű (Maguire) szépen lerendezte az egyenlítést.

 

Mondjuk a világ szégyene lett volna ilyen játékkal pontot szerezni.

 

Onana védett egy nagyot, hurrá

dobi9876 Creative Commons License 2023.12.02 -1 3 145415

nem értem Ten Hag mifele taktikai felkészítést csinál meccsek előtt.

 

az hogy meccsek közben nem tud belenyúlni, változtatni az oké, segghülye, de hogy meccsek előtt meg 2 meccs között sem?

 

 

mi volt a taktika ha ez lett belőle hogy a húgyos kb. 10 embert nélkülöző Newkasztli úgy ledominált minket mintha a Luton Townt fogadta volna. sőt ha a Luton látogat hozzájuk, az is nehezebb meccs lesz nekik.

 

Rashford motivációja a nullával egyenlő, Martial karrierje szintén, nyáron még örültünk hogy Fred elment, most már visszasírom, benne legalább volt energia a kp-n.

 

nem volt semmi kp védekezés.

 

a BL-ben leszerepelünk egy ilyen Galata-Kobenhaven csoportban, agyrém, annyira égő lesz EL-ben szerepelni hogy nem igaz.

 

aztán most megmondom ha a Galata vagy a Kobenhaven bejut a 16 közé és kifognak egy Real, Citeh, Barcelona ellenfelet kb. 3 góllal kapnak ki otthon is és idegenbe is tőlük, ennyit érnek padlót felmossák velük. ellenünk meg arcoskodhatnak büntetlenül a rémálmok színháza meg welcome to hell szlogenekkel.

régen Feguson odavitte volna a csapatot és 4-0-t beverünk a pofájukba azon élcelődjenek.

rendesen megalázó amit velünk csinálnak.

 

most odamegyünk a Kasztlihoz és hagyjuk szó nélkül hogy teljesen ledomináljanak minket, kb. még örülhetünk hogy nem lett 3-0 oda.

 

közel 1-es gólátlag a bajnokságban ez a legalja. ha Ten Hag nem lesz kirúgva kb. 40 lőtt gólunk van a végére. esetleg 45.

 

teljesen nem bíznak benne már a játékosok, akiket ki akart baszni nyáron mint McTominay meg Maguire most azokra támaszkodik. az ő transzferei meg Antony, Mount, meg a marokkoi van de Beek stb. duplanullák.

Rashford sztem akkor csekkolt ki mikor nagy haverjat Sanchót kibaszta Ten Hag.

 

tiszta lappal kell kezdenie vkinek, az új résztulaj ha átveszi a szakmai irányítást akkor nem adhatják a nevüket Ten Haghoz.

 

ilyen anyagi lehetőségekkel meg fizetésekkel nem lehet kiesni egy ilyen BL csoportból. pláne nem bejutni a BL-be ismét, amire egyre kevesebb az esély. most volt egy egyszerűbb sorsolás ahol bejött pár mákos győzelem, de most meg majd Chelsea meccs, aztán Pool meccs, most jönnek a pofonok sorban.  ja és még Bayern is megaláz minket majd gondolom pedig nekik már mind1 is az eredmény.

 

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!