Ez most csak egy szimpla kérdés, vagy Colley góljára gondolsz? :D A passz pillanatában számít, hogy hol áll a játékos. Még ha nem is passz akart lenni, de így sikerült. Akkor már nem volt lesen. Az hogy előtte amikor Levi kapta a labdát, akkor ott kurvára mindegy hol állt Colley.
Ezt a csávót rajtunk kívül mindenki levédekezi. A góljai 2/3-t ellenünk szerezte idén. Ettől eltekintve szerintem most jó volt a védekezés. Látszott, hogy visszatért a 2 portugál, ill. szerintem akit sokat hozott a stabilitásba hátul, az Bese.
Az előbb kiment a fejemből. Ha valaki két másodperccel a gólpassz előtt még elég nagy lesen volt, akkor rá nem vonatkozik, hogy lesről jött vissza? Vagy meddig van az, hogy a lesről visszajövő, ha játékba avatkozik, a megmozdulását lefújjuk?
Meglepően agilis volt a Horváth, a Ganeátol nem vártam ennyit, a Brodics megint harcosvolt és gólt is lőtt. A Tucicnak volt egy szép emelése, végre. Ezzel együtt nem szeretem a döntetleneket, főleg ilyen felfújt műcsapatok ellen. De valami felderengett. Milyen lehetne a csapat, ha nem ez a balfasz lenne az edzőnk.
Azért a PAFC félgőzzel focizott. Nem is értettem a hozzáállásukat, azt hittem teljes erővel győzni akarnak, ha egyszer már esélyük van győzni a bajnokságban. De a meccs nagyobb részében mint jóllakott középcsoportosok, elfocizgatunk, ti is, nem bántjuk egymást oszt jónapot.
Szerintem nem volt ez olyan rossz. A múlt héten rongyok voltak, nem csodálkoztam volna, ha a felcsút ma is felmos velük. De valahogy felálltak, volt küzdés, főleg Brodic és Horváth tűntek nekem elszántnak. Persze, ezzel nem vagyunk ki a vízből, de azért valahogy el kell indulni és hát mégiscsak a listavezető ellen kellett játszani.
Ganea: ezt az embert én sem értem, a belgánál sem volt alapember, mi a fenéért gondolta az új tulaj azt, hogy érdemes megtartani? Azóta sem láttuk... Viszont ma szerintem ő is hasznos benyomást keltett.
Szerencsére a kieséshez ma sem kerültünk közelebb, jó volna végre kiegyenesedni, talán egy döntetlent el lehet csípni a Paks ellen is. Azért ha Brodic és Tucic látványos kísérletei bementek volna, akkor milyen más volna minden! Jót is tett volna az önbizalmuknak, megítélésüknek.
Nem, de ha kikapunk akkor lehet elküldték volna végre már Grzelakot. Ha nyertünk volna talán kapunk egy kis lendületet a közhangulat biztosan jobb lett volna az előző hét után. Ezzel a döntetlennel pont semmi nem fog változni. Grzelak is marad és a játékosok is ugyanott maradnak lelkileg.
A támadójátékunk annyival egyenlő, hogy pontrúgásoknál beadjuk a labdát vagy Gergényi behajítja. mezőnyben pedig Horváth fut előre aztán elveszik tőle a labdát, mert a többi álldogál. Hátul meg botrányosan lassú az összes, az MTK (vagy bármelyik csapat amelyik gyorsabb elől) ma is gurított volna egy négyest.
Ez rohadtúl gyenge volt! Horváthot soha a kezdőbe ezt a Tucicot aki idrhozta azonnali hatállyal ki kell rúgni, a játékost vissza kell adni! Nem értem Karamokot miért nem lehetett volna becserélni a görbehátú helyett! Ez a nyomorult hátúl passzolgatós rohadt mindenségit már!! Változást!
Hihetetlen! Ezt írtam, hogy Colleyra kell figyelni ő szerez ellenünk min.egy gólt. Ostoba béna banda! Zselákkal minden tavaszi meccsünket 3szor nézetném meg! Ez mi T. Zselák? Fos, szar, nézhetetlen.
Láttatok átlövést? Az alapvonalról visszafelé beadást, lekészítést? Cselezést a 16 tájékán, hogy legalább egy szabadrúgás történjen? - Én nem, de csak a 20-perctől néztem.
Szögleteink hatékonysága semmit nem változott az elmúlt 10-12 év alatt. Mai első 6 szögletünk értékelhetetlen. Egy pár játékossal ma is kevesebben vagyunk!
"A NER-nek nem lehet érdeke, hogy ne a fradi legyen a bajnok."
Én is csodálkoznék a 2026-os választások előtt a Postás lenne a bajnok. Fradi szurkolók azt hiszik hogy ők lesznek az örökös bajnokok közben meg a tyúkszaros kis vidéki csapat lenne a bajnok. :-D