Nos... akkor nulladik dörgedelem:
Mindenki ellenőrizze az email címét, ugyanis a nem működő (más néven döglött) címek segítségével ellophatók a nickek, ez esetben a moderatura semmit nem tud tenni az égadta egy világon a tiltáson kívül. És a szoft értesítéséeit se tudod olvasni.
"Sok vihart megélt Angyalföldön dolgozunk.
A Fáy utca már oly sok éve otthonunk.
A százezer barát, a NAGY VASAS CSALÁD mindig összetart,
Hát, énekeld velünk jóban rosszban ezt a dalt:
ZÚGJON A HAJRÁ, HAJRÁ, VASAS! ANGYALFÖLD!"
A Vasas 51 olimpiai bajnokot, 53 világbajnokot és 56 Európa-bajnokot adott különböző sportágakban.
1546 országos, felnőtt, magyar bajnokság
51 olimpiai arany-, 15 ezüst-, 32 bronzérem
56 világbajnoki arany-, 68 ezüst-, 56 bronzérem
63 Európa-bajnoki arany-, 96 ezüst-, 120 bronzérem
7 BEK győzelem
Az elmúlt 100 év alatt 31 szakosztály, illetve sportág működött Klubunkban.
HAJRÁ, VASAS!
A politikai témák megbeszélési helye nem ez a topik, hanem ez: VASAS-PolKlub.
Nálam Rossi a meccs után bukott meg igazán. Egy ilyen meccs, és egy ekkora kudarc után azonnal, de azonnal fel kell állni. Köszönöm, szevasztok, volt sok szép pillanat. Gyáva magyarázkodás volt, meg van is...
Nem akarom tovább pörgetni a kérdést, de Dibusznak sehova sem kellett volna kijönni, ha egy csöppnyi értelmet, instrukciót kapott volna edzőitől az elmúlt 30 évben. A trollfocin van fent egy tökéletes videó a 2. emeletről.
Kelleher, amikor elrúgja a labdát, Dinike ott áll, ahova a fejes érkezni fog. De ő, sovány malac vágtában, ahelyett, hogy felmérné, hogy kijöhet az ívelésre, vagy csak megáll az ötösön, mivel nincs az az ember, aki 16-ról átfejelné, visszarohan a vonalra.
Aztán jön a fejes, és nem ér vissza rá. Oda, ahonnan elindult. De ha csak egy lépéssel előrébb van, a gyerek letalpalja, és szabadrúgás kifelé...
Lehet itt Mocsizni, de menjen már el Rossi meg Kövesfalvi a pitsába, hogy Dibuszt állították a kapuba 2x az írek ellen. Mindkét meccsen az ő hibáiból kaptuk a gólokat. Kint a 2-ből 2-t, itthon a 3-ból 1.5-et.
És akkor jönnek az egyetlen 85. perces bravúrjával. Menjünk már a faxomba. Ki és miben bízott, hogy ez a zöld majom majd le fog tudni hozni hiba nélkül egy ívelgetős meccset?
Ettől függetlenül, ha ez a vereség kell ahhoz, hogy végre megtisztuljon a magyar futball, hát legyen. De félek, nem fog ezek után sem. Mert amikor a fiadat teszed be pozícióba, meg a politikusoktól kapod / várod az instrukciókat, akkor azért nehéz szakmai munkát belevinni a hétköznapjaidba.
Olvastam en is , hogy palyazgat . Megvallom Eros Gabort jobb szakembernek tartom nala. A fradinal te is lehetnel edzo Kubatov es Hajnal csapata. O meg kiall es eladja a termeket.
Azért az milyen már, hogy Kane ünnepli az írek továbbjutását, miközben nagy szerepet játszott ebben egy olyan játékos, akivel hétről hétre az ő csapatának összeállítása kezdődik. :)
Az utolsó két elemzése egész tűrhető, ahogy Rage is említette. A probléma az, amíg nem csapott pofán a valóság, addig ezeket a hibákat nem hogy nem említette, az arról hozzászólókat is leoltotta.
Mellesleg , mar a merkozes elott tudtuk , hogy ez az egy veszelyes emberuk van. Es ilyenkor bizony egy oreg edzo tudja , hogy piocat kell ra allitani sot neha kettot. Szalai Ati pont a gatyajat fogta egy ures teruletet vendett. Egy ekkora meretu jatekos siman learnyekolta volna. Parrott egy klasszis verbalize golvago . Nem szabad csuggedni, szerintem valtozas kell. Imadott Marco Rossi elvesztette a rugalmassagat. A szurkoloi Facebook bejegyzeseken agyalt az espresso-ja mellett .. megvallom Bognar Gyuri , ha akarna tudna jo csapatott csinalni a Paksi menedzserel egyutt. Aki , kikukazza a legjobb Magyar jatekosokat. Teszi ezt vagy 10 eve.
Dibusz kirúgásból egyenesen az íreknek adta, kilőtte bedobásra. Utána ha a végén Orbán kilövi a labdát a lelátóra, a bedobás pillanatában lefújják a meccset.
A hosok meghalnak.. Mi tegnap hosok voltunk . Nem pedig "ligeti vaganyok" . Ha , mar nem gurigaztuk ki hanem elbikaztuk a labdat. Qvazi sportszeruen visszaadtuk az ellenfelnek egy utolso sorsdonto eselyt adva nekik. Aki , ismeri az amerikai focit az tudja , hogy a masodpercek is hosszu ido ! Sokszor meg taktikabol nem is viszik at a labdat a TD. vonalon , hogy az ellenfel mar ne legyenkepes visszatamadni. Ez a mi foci naivsagunk volt. Fetrengeni , ha kell 10 szer a kapussal hatul cicazni, a felpalyanal "epilepszias rohamot" kapni az az egetni az idot es szettordelni a jatekot. De, nem visszaadni az ivelesek mestereinek (angol stilus) . Azt mondom ezt iskolaban kell tanitani , hogy hogyan nem szabad egy merkozest lezarni.
Amíg megy a szekér, senki sem nézi a hátteret. Utolsó vb szereplésünk előtt a fél csapatnak már előzetesben kellett volna ülnie a bundabotrány miatt. Volán-Honvéd 6-6 és a többi. Állítólag Mezey közbenjárására sikálták el az ügyeket.
Troy Parrott kiemelte, hogy a magyar válogatott veszélyesebben futballozott az írnél, ám az előny birtokában túlságosan elkényelmesedett a második játékrészben.
„A 85. perc körül, amikor visszajöttem egy szöglethez, mondtam a társaimnak, hogy biztosan lesz még esélyünk. Nem találom a szavakat... Rengeteg rossz pillanatunk volt ezen a mérkőzésen, ahogyan az egész selejtezősorozatban is, mégis megmaradt az esély az utolsó találkozó utolsó pillanatáig. Arra biztattam mindenkit, hogy higgyen a csapatban, higgyen magában. A magyarok rögtön gólra játszottak, aztán érhetetlen módon visszavettek a tempóból, ekkor jött az első gólunk. Erre újra támadni kezdtek, újabb gólt szereztek, majd ismét lelassítottak, annak ellenére, hogy jobbak voltak nálunk, sok gondot okoztak nekünk. A második félidőben volt egy periódus, amikor már elhitték, hogy nincs veszély, de a semmiből egyenlíteni tudtunk. Az a gól erőt és hitet adott nekünk, a végén pedig sikerült fordítani, ami hihetetlen.”
Nem ezt csináltuk eddig mi is? Szanyó óta Erős az első edző, akinél nem ez van. Ezért vagyok bizakodó, hogy legalább az idei utolsó két meccsünket megnyerjük, ha már a válogatottnak nem sikerült.
Mikor Markos Gyuriék megnyerték a humorfesztivált, büszkén ment haza. Az apja Alfonzó a karosszékben olvasgatott. A fiú elmesélte mi történt, mire Alfonzó azt mondta, nézz ki az ablakon, járnak a villamosok mennek? A vegyipar működik? Na, akkor nem történt semmi.
A foci egy igen (itthon állam) költséges játék, de játék. Nem egy tüdőlövés.
jászberényitől hallottam eddig a legjobb meccsértékelést.
Amúgy én nem tudom megítélni, hogy mennyire jó csapat az ír, meg azt sem, hogy mennyire jó a magyar válogatott.
Az biztos, hogy Ronaldót kiállíttatták, elég aljas módon, de akkor már 2-0-ra vezettek a portugálok ellen is.
Hogy ez most pech volt-e, azt sem.
Két perccel a gól előtt volt egy földöntúli Dibusz védés, de még előtte is rémlik valami ír rúgás. Bár ha az bemegy tán még több idő lett volna az egyenlítésre.
De az biztos, hogy túl sok olyan hibát követtünk el, amire szinte nincs észszerű magyarázat.
Az indokolatlan lenézés (meg hogy az örmények megverik a portugálokat), hogy a szerény képességű írek csak emberelőnyben tudnak játszani, hogy nem követünk embert, stb. sztem a cserék voltak az utolsó csepp, amire már a sors keze is reagált.
A legvégén azért megnéztem volna, hogy ha Szoboszlai kapura rúgja passz helyett, mi lesz.
Egy okból "szerencsés", hogy most estünk ki és nem márciusban egy erősebb ellenfél ellen, mert az egész hazai média arról szólt volna, hogy milyen csodálatosan fel van építve ez az egész, megérte a közpénz százmilliárdokat beleönteni a fociba és a válogatott még jobban politikai termék lett volna! Az persze valahogyan mindig a háttérbe szorul, hogy 4 "alapember" még magyarul sem tud és a csapat nagyrészének semmi köze a magyar utánpótlás neveléshez!
Itt tartunk, ez a helyünk, egy ilyen gyenge csoportból is csak a 3. hely jut úgy, hogy a legfőbb ellenfeledtől 5 gólt kapsz, abból hármat hazai pályán. Szoboszlai egyedül kevés, itt nincs a csatársorban Salah vagy Ekitike vagy a középpályán egy Wirtz mellette, stb... A mázli még az, hogy nem mondjuk egy norvég-olasz csoportba kerültünk, mert akkor már az induláskor elment volna minden esély, így lehetett izgulni, hogy hátha, de az egyenlítés után, amikor tulajdonképpen megint nem tudtunk egymáshoz hármat passzolni, mondtam a gyerekeknek, hogy szerintem benne van, hogy megkapjuk a harmadikat, bár azt hittem, hogy Dibusz védése volt az írek utolsó esélye, de nem...
Igazából még elkeseredett sem voltam, Irapuató óta nem igazán tudnak újat mutatni, csak azt, hogy mindig van lejjebb, amiben benne vannak Andorra, Málta elleni fiaskók vagy a 2002-es grúz vereség vagy a megsemmisítő hollandiai 8-1, stb.
Persze azt én sem gondoltam tinédzserként, hogy 1986-ban a franciák elleni vereség lesz az utolsó VB mérkőzésünk és 40, illetve mostmár 44 évet kell majd várni egy VB szereplésre... De a 48 vagy 64 (nyilván viccelek) csapatos dögunalmas EB-kre jó eséllyel kijuthatunk bármikor, mert oda már csak kis túlzással az ilyen örmény vagy san marinói csapatok nem tudnak kijutni...
Szerintem abban bízott, hogy tisztáznak fejjel a védők, mivel a labda nem sokkal esett le a 16-oson belül, utána viszont a 2-es ha esetleg megmozdulna ott, meg ő is elég gyámoltalanul mozdult ki
Az segített volna ebben a szituban, ha az íveléskor nem is a labdára, de előrébb jön, mert akkor alapból közelebb lett volna a berobbanó Parrothoz.
3. gólnál 4 mp-et volt levegőben a labda. Mindenki tudta, hogy mi következik. A kapusunk a.vonalat őrize ahelyett, hogy kijött volna. Simán volt folyosó előtte.
Ja, hogy életében nem jött még ki? Akkor mi a faxomért ő a válogatott kapusa?
Mindkét ír meccs rajta ment el.
A 2. gólt nem láttam még visszajátszva, de ottani érzés szerint nem valami jó ütemben mozdult ki.