Keresés

Részletes keresés

arpee Creative Commons License 2000.08.31 0 0 316
Helmut, örülök,hogy ott voltal,es jol erezted magad!
Ha jol emlekszem, irtam, hogy smsezzünk,mert nincs bekapcsolva a telefonom külföldön! Azert nem vagy merges, remelem!!!
Johanna, hajra, Te vagy a tuti talalkozo-szervezö!
Johanna Creative Commons License 2000.08.31 0 0 315
Helmut, Arpee:
örülök, hogy tetszett a koncert!
Legközelebb tényleg mehetnénk többen, akkor olcsóbban kijönnénk, és ugye a csapat is együtt lenne... Jó előre meg kéne beszélni.
Nos, akkor most jöhetnek az élménybeszámolók élőben! Mikor is?
Írjatok!
Johanna
Előzmény: Helmut K (314)
Helmut K Creative Commons License 2000.08.31 0 0 314
Arpee,

Könyörgöm, százezerszer hívtalak, és ki voltál kapcsolva...

Többiek,

Ezennel feddésben részesítelek benneteket, hogy nem jöttetek. Kurva jó koncert volt, sokkal jobb, mint a szigeti, iszonyú hangulat volt, a fiúk nagyon jól játszottak.
Amúgy ha többen mentünk volna ki kocsival, szerintem alig 10000 Ft-be került volna az egész buli személyenként, mindennel együtt...
Legközelebb tényleg kijöhetnétek.
Vettem egy csomó lemezt is, nekem spec nagyon teccik a Wie es geht, meg az Instrumente des Orkesters is, mind a kettőt játszották a koncerten is.
Na sziasztok,

Helmut

arpee Creative Commons License 2000.08.31 0 0 313
Ärzte in Wien
...Helmut,nem küldtel sms-t! Ott voltal?
Total telthaz,nagyon jo hangulat. Es jatszottak egy csomo jo szamot,amit Budapesten nem. Liebe und Schmerz, Ohne Dich, Angeber, es föleg Wie am ersten Tag!
Ket es fel ora volt,persze egy jo resze szöveg!
Farin a vege fele kiszolt a mentösöknek,hogy ha tancolnak 1 percig akkor jatszanak meg egy orat!
3x visszajöttek, a közönseg sokkal kulturabb volt a Szigetnel de kevesbe jofej a nemetnel,tehat typisch wienerisch...
Wie es geht is volt,annyira nem jött be a becsieknek,mint ahogy nekem sem. Männer sind-t halistennek hanyagoltak! De Mysteryland,Radio brennt , Schopenhauer (!!!) mind kiraly volt. Nagyon jo volt a hangzas, es jokedvük volt! Jobb volt,mint a Hardpopdays fesztival.
Jövöre az uj album-tourra igazan eljöhetnetek...
A jegy meg egy töküres kek papir volt, rajta Gwendoline-szarazbelyegzövel.Majd megmutatom a talalkan. Az aktualis polo pedig: rock´n roll´ Übermensch hahaha!!
Geschwi nem volt, csak Claudia! Meg Großer Bruder!!!
Üdv aus Wels, arpee

clo Creative Commons License 2000.08.30 0 0 312
Hát,nem pezseg az élet errefele.
Ma van a bécsi konc.Tök jó.
Mindenképp nézzétek meg az Arzte oldalát,mostanában újították teljesen föl és marha jó!
clo Creative Commons License 2000.08.29 0 0 311
Jó az új Hosen szám,bár a klipet még nem láttam.
arpee Creative Commons License 2000.08.29 0 0 310
A maxi (Wie es geht) eleg gyenge. Tipikus Ärzte-sema, kitalalhatnanak mar valami ujat. A többi dal meg egyenesen szar.A borito is borzaszto ötlettelen. De ettöl meg az album lehet jo!
Helmut, nem erem el a becsi haveromat,aki megvette a jegyeket,fogalmam sincs hol lehet,
tehat, hamar delre ott vagytok,vegyetek meg rögtön a jegyeket a helyszinen.
Arena Wien 3. Baumgasse 80.
Vonattal hogy fogtok hazamenni? Meg ejfelkor van vonat.
Mobil nalam is lesz , majd sms-ezünk.
Hardpopdays mit den Ärzten,Bloodhound Gang, Bad Religion, und Fanta 4 in Landsberg war ganz gut!!!!
Üdv mindenkinek Ausztriabol!
Hogy tetszik az uj Hosen-klip?
Warum werde ich nicht satt...?
Matyika_ Creative Commons License 2000.08.28 0 0 309
Roxy, kösz, hogy felírtál, ha valami bke-s címre mennek, az viszont nem a legjobb, nekem kell intézkedni, hogy átmenjenek a dontmailme@scientist.com-ra? és hogyan? (a nagyim nem tudta, hiába hívtam fel)

Helmut, a találka jó ötlet, készüljetek élménybeszámolóval (+diavetítés, meghívottt vendégelőadók (ugye nem kell mondani, kik), ízléses kivitelezésű outline mindenkinek, szóval akadémiai székfoglaló-szinten, ha lehet:), azt biztos nem hagyná ki senki:)

jók legyetek

M

jozef Creative Commons License 2000.08.28 0 0 308
sziasztok
köszi Helmut, akkor én is leadom a rendeleést a német, cserediák-kapcsolat révén megismert barátaimnak, hogy szeptemberi utjuk alkalmával lepjenek meg ezzel a kis ajándékkal...
ja felvettem, majd ha idom lesz akkor kivágom belole a reklámblokkokat, és akkor esetleg közszemlére engedem.
sziget video vkitol nem kérheto?
na bye, és jó szorakozást!
joz
Helmut K Creative Commons License 2000.08.28 0 0 307
Jozef,

A wie es geht maxi, 5 számmal már megjelent múlt hétfőn.
A nagylemez október huszonvalahanyadikán jelenik meg, ezt az Aerzte honlapján pontosan meg tudod nézni.

Arpee,

Hol és mikor találkozzunk?

Mi végül vonattal megyünk ki, olyan 12 után már Bécsben leszünk.
A jegyeket megvetted?
Mobil lesz nálam.

Mindenki,

Jövő héten találka?

Üdv,

Helmut

Helmut K Creative Commons License 2000.08.28 0 0 306
Jozef,

A hír igaz, némi módosításokkal:

A wie es geht maxi, 5 számmal már megjelent múlt hétfőn, ezt természetesen megvesszük Bécsben.
A nagylemez október huszonvalahanyadikán jelenik meg, ezt az Aerzte honlapján pontosan meg tudod nézni.
Amúgy felvetted ezt a hardpopdays koncit?

Arpee,

A jegyeket megvetted?
Mobil lesz nálam.

Mindenki,

Jövő héten találka?

Üdv,

Helmut

Helmut K Creative Commons License 2000.08.28 0 0 305
Jozef,

A hír igaz, de némi módosításokkal:

A wie es geht maxi, 5 számmal már megjelent múlt hétfőn, ezt természetesen megvesszük Bécsben.
Amúgy felvetted ezt a hardpopdays koncit?

Arpee,

A jegyeket megvetted?
Mobil lesz nálam.

Mindenki,

Jövő héten találka?

Üdv,

Helmut

jozef Creative Commons License 2000.08.27 0 0 304
helo megint
asszem a válasz meg van, de javítsatok ki , ha nincs igazam. tegnap volt a hardpopdays nevu fesztivál sorozat elso(?) állomása, ahol bhoundgang, fanta stb mellet a fo zenekar az aerzte volt. a nemet mtv éloben nyomta, bár kb 5x4-5 perces reklámadagokkal megszakítva, tekintet nélkül arra, hogy a fiuk hol tartanak a számok játszásában...... a hang is nagyon gagyin jött át, néha a mikrofonok totál elnyomtak mindent, néha abszolute semmit nem lehetett érteni+ a basszus végig iszonyatos halk volt....
na és volt velük gy riport is , ahol azt mondták ha jol étettem, hogy ez a spiederhosen dolog okt 1-jén jelenik meg.
jó szórakozást kivánok bécshez!
jozef
jozef Creative Commons License 2000.08.26 0 0 303
sziasztok!
kicsit kimaradtam az utóbbi hetek eseményeibol, és sajna a jövohetibol is -legalábbis a szerdaiból- ki fogok... ez van sajna.
kérdés lenni arpeehoz, vagy vki máshoz,wie es geht kapcsán:
ez a "runter mit den spendierhosen" címu dolog maxi, avagy a studioalbum? de az marki (asszem) site-ja szerint majd csak novben, vagy hogy fog megjelenni, és még a címe sincs meg. (pedig az a site mindennap frissitett.) talán tévedek, de azért a kérdés áll, ill, hogy lehet-e már német nyelvterületen kapni?
köszi elore joz
+a sziget video engem is nagyn érdekelne....
josef@mailbox.hu
clo Creative Commons License 2000.08.25 0 0 302
Rockstar,köszönöm szépen.
cserny Creative Commons License 2000.08.25 0 0 301
Idaig legalabb 5x neztem meg a koncertrol keszult felvetelt es egyre inkabb tetszik :))
(a koncert alkalmaval lattam es hallottam oket eloszor)
Johanna Creative Commons License 2000.08.25 0 0 300
Rockstar,
látom te is rátaláltál a fikázgató listára. Hiába na, ezek ősbunkók :(

Többiek:
na mikor lesz az a találka?

Johanna

Előzmény: Rockstar (299)
Rockstar Creative Commons License 2000.08.25 0 0 299
Sziasztok!

Clo-t es Matyikat most akkor felirtam a listara, igy mar oten vagyunk ;-)

Udv
Roxtar

Ui.: Matyi, ha megadod a nagymamad emailjet, felirom ot is...

Előzmény: Matyika_ (298)
Matyika_ Creative Commons License 2000.08.25 0 0 298
Hazajöttem, végre. Nagyon sok nagymamám van (+ Clo, tiszteletbeli nagymama), és most meg lettek jól látogatva. Láttam viszont a VIVA-s koncertet, amit ezek Radio brennt címén összebénáztak... nem tudom, direkt homálykodnak, vagy tényleg elrontják, de látványnak (hallványnak) óriási. Nekem is kellene egy példány (Nagyszüleimnek nincs videójuk (Clo-t kivéve, persze). Kisté meg elhozhatná azt a kazettát a Die Ärzte-Tag full anyagával. Na majd holnap (ma) megcsevegem vele. Csak hova vigye, és mikor?

Aki megy koncertre, annak jó szórakozást, ajándékot meg vásárfiát hozzatok aztán!

Rockstar, én fenn vagyok (mármint a listán. Egyébként tudom, hogy igen, pedig már fél egy)? Mert beraktam a My Groups közé ezt is a többihez, de nothing történt azóta. Szóval elég béna vagyok ehhez a dologhoz (is), és a nagyszüleim se tudnak segíteni (...)

Matyika

clo Creative Commons License 2000.08.24 0 0 297
Nos,akármilyen rendületlenül próbálkozom,nem sikerül feliratkoznom a levlistára.
arpee Creative Commons License 2000.08.23 0 0 296
Helmut,
MediaMarkt: A4-esen ha jössz Hegyeshalom felol , A
Simmeringer Haide nevu kijáratnál menj le, Metro+Huma Einkaufszentrum, ott van Media Markt.
Nem tudom,lesz-e nálam mobil,de majd jelentkezem!
Árpee
Helmut K Creative Commons License 2000.08.23 0 0 295
Arpee,

2 jegy kéne.

Lesz nálad mobil, hogy ott megbeszéljük a találkát?

Többiek: Kár hogy nem jöttök, szerintem buli lesz.

A találka szerintem már a koncert után legyen.

Helmut

Rockstar Creative Commons License 2000.08.23 0 0 294
Aki fel akar iratkozni az Arzte levlistara, az irjon egy levelet az

arzte-subscribe@egroups.com

cimre.

Szerintem praktikusabb, ha kozvetlenul az emailedre kapod az uzeneteket es nem kell mindig a forumot csekkolni.

Udv
Roxtar

Előzmény: clo (293)
clo Creative Commons License 2000.08.23 0 0 293
Elvileg engem érdekel ez a találka.Ha megyek,megpróbálom elvinni a kazettát,de a minőséget nem garantálom.

Ezzel az Arzte lev.listával bonyodalmaim támadtak..

arpee Creative Commons License 2000.08.22 0 0 292
Hello,
kár,hogy nem jöttök! Helmut, 1 v. 2 ??????????
Üdv,majd beszámolok a KONCERTEKROL!
arpee
Bela Lugosi Creative Commons License 2000.08.22 0 0 291
Hali,

hát úgy tunik,hogy a 30.-ai koncert nélkülem fog lezajlani.
A barátnom nem tud jönni,így pedig már egy kicsit borsos lenne az út kifelé,ketten a kocsiban,nem igaz Helmut?
Eszméletlenül sajnálom hogy nem jött össze hogy Bécsbe is sokan menjünk,igazából úgy lett volna hangulatos ez a buli.
(Lehet hogy csütörtökig még változik a helyzet,de ém már nem nagyon bízom benne...)

Helmut,Arpi jó szórakozást ha addig nem találkoznánk,de a csütörtöki vagy pénteki találkozó továbbra is érvényes,akit érdekel írjon.

Helmut,Clo!
Kitol tudom átmásolni a Viva-koncertet?

sziasztok Bela L.

clo Creative Commons License 2000.08.21 0 0 290
Sajnos nem tudok menni Bécsbe. De azért mindent köszönök.
Én is fölvettem a koncit a Viváról...
Bela Lugosi Creative Commons License 2000.08.21 0 0 289
Sziasztok,

Arpee,Helmut,Clo(?),
a koncertrol biztosat tudok mondani holnap 20 órára. Mármint arról hogy hány jegy kéne,az enyém biztosnak tunik,de nem szívesen mennék egyedül...

Találkozó nekem is jó csütörtökön és pénteken is,de foleg csütörtökön 20 után,vagy pontban 20 órakor.

Arzte koncert volt a Vivan? Hát errol gyönyöruen lemaradtam! Remélem ismétlik majd megnézem a Vavatextben. Ha nem ismételnék akkor remélem átmásolhatom toled Helmut.

Holnapp hosszabb leszek,sziasztok

Ja,Johanna,természetesen mindenki jöhet a találkára,nem csak az "utazó keret".:-)

Helmut K Creative Commons License 2000.08.21 0 0 288
Arpee,

Egy jegy biztos kell, és lehet hogy kell még egy, ezt majd még kitalálom. Egyelőre egy az tutti.
Media Markt hol van Bécsben? Én ki szeretnék érni kora délután, hogy az este hatos koncertkezdés előtt még jól be is tudjunk vásárolni.

Clo,

Jössz velünk? Attól függően, hogy egy ismerősöm jön-e, még 1 vagy 2 szabad hely van a kocsiban.

Bela,

Ha nem lesz találka, akkor is keress meg a részleteket megbeszélendő

Mindenki,

Nekem a találkára már csak csütörtök és péntek jó, este 8-tól.

Láttátok teganp a Viva-n a koncertet? K jó volt, az új lemezről is játszottak 3 számot. Az egyik
a Wie es geht volt (MA JELENT MEG A KISLEMEZ, BÉCSBEN EZ LESZ AZ ELSŐ SZÁMÚ CÉL!!!) egy tök poénos szám is volt, ami a gitárról szólt, meg a címadó dalt is lenyomták. Szerintem a három szám alapján jó lemez lesz, kár hogy még két hónap...
Megint poénkodtak egy csomót, pl. a Radio brennt-be belekeverték az It's my life című szemetet a Bon Jovi-tól, hehe...

Roxtar,

A lemezből nekem is egyet léci!

Nem kell valakinek a Bayern maxi a Hosentől? Én megvettem, de valami atomszar, szívesen túladnék rajta... (Bocs, Arpee, tudom, hogy..., de ami a szívemen az a számon..., remélem nem haragszol...)

Na sziasztok,

Akkor remélem még Bécs előtt találkázunk.

Helmut

arpee Creative Commons License 2000.08.21 0 0 287
Hello,
Bela,Helmut,Clo!
Akkor nektek kell a jegy +1fo Belaval...ha jól foglaltam össze!
Bitte um Bestätigung!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pénteken Landsberg-Hard Pop Days. Majd írok beszámolót.
Találka??????????????
Árpi

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!