Ja, ez a dobozos küldetés nekem is felqrta az agyam. Ide-oda küldtek, végül aszonta valam mágus csaj, hogy menjek a Veszélyes utcák pálya közepéra, ott a templomban keresgéljek. Az adott helyen viszont csak vmi hülyegyerek, meg öt csápoló mágus volt. Ott is volt egy küldetés, a mágusok meghóttak, a hülyegyerek, meg még hülyébb lett: ott állt vmi idétlen szörnnyel, beszélni meg nem lehetett vele. A végén meguntam a dolgot, kinyitottam a dobozt, jött vmi láma szörny, lenyomtam. Persze így biztos kevesebb xp-t kaptam, de már nagyon untam. (A küldetést így is megoldottnak vette) Na mind1, azért ha vki tudja a jó megoldást leírhatná. (Hol lehet a templom?)
Kwisatz
Köszi az Uhiros tippet, a tolvaj csajszi viszont nekem nem jött. Pedig az egész hátsó udvart átnéztem. Bug. Fuck.
A doboz már nincs nálam mert ahol az Angelek vannak ott a katedralisban egy verázsló elvette és direkt ő küldött hogy keressem meg ezt az urgét, na mégegyszer kürülnézek arra felé.
Locklear:
Ha Uhir szerencsét hozó késéről van szó, akkor Uhirnak azon a színen kell lennie, ahol a katakombák bejárata, meg a Pharad kuckó bejárata is van (talán az eltemetett falu 2. területe), a katakombák bejárata körül kolbászolgat
Ez a Tenementes dolog a Barking Dogok székhelyén van? Én kimentem az épületből, és ott elkapott a csajszi...(gondolom most nagyon sokat segítettem)
Pacemaker
Ez az elátkozott dobozos küldetés?
Én azon a színen találtam meg, ahol adta a dobozt, de egy kicsit ÉNY-ra attól a helytől ahol állt, vannak olyan fura oszlopszerű dolgok az utcán és azok között volt elbújva (persze én már csak azután találkoztam vele, hogy eltüntettem a dobozt, szóval lehet hogy addig nem is kerül a szemed elé, amíg meg nem oldod valahogy a doboz kérdését)
Meg a Bg-ben nem frusztrált ha elmaradt egy küldetés mert nem vezették ilyen szépen a journalban.
Én most a Mar nevezetű egyénnel vagyok hasonló képpen ott ahol eredtileg volt onnan felszívodott, máshol meg nem találom. A dobozt eredetileg ő adta és most ujra meg kellne kersnem hogy elbeszélgessek vele.
Nem tudjátok a Tenement key-es küldetésnek mi a megoldása? Elvileg, ha megvan a kulcs, kinyitok vele egy rejtett ajtót, jön vmi tolvaj csajszi is és kapok xp-t. Nos a kulcs megvolt, de csaj nem jött. Mondjuk már rég túl vagyok rajta, de azért bosszant a dolog... Utálom az ilyen megoldatlan küldetéseket. Ja a másik: nem tudjátok hol van Uhir (asszem ez a neve, collector volt, hiányzott neki a kése, mert bele b****ta egy zombiba. Azóta megvan a kés, de nem emlékszem hol találkoztam a csókával. (Ez is jobb volt a Baldurban: mindig odaírták, hol találom majd a delikvenseket. Na mind1.)
ha arra a questre gondolsz, amikor a városnak kell "síremléket" állítani, akkor a Mortuary mellé kell menni, ott van egy obelisk és ott áll mellette egy dustman, akivel felirathatod a nevet
Ingress-es quest: A Smoldering Corps Bar-ban(Southeast quadrant-hive) van egy Candrian nevezetű figura(az, amelyikkel el lehet beszélgetni a planekről)- na, ez tud segíteni Ingressnek. Beszélj vele, majd vissza Ingresshez, majd ismét dumcsi Candriannal- és voila: kész a quest...
Az elején a dobozt elvittem a katedralisba ahoz a varázslóhoz aki elküldött megkeresni Mart azt hol találom?
A másik Ingress küldetését hogyan kell megoldani??
valami kulcsot kellene megtalálni hogy kinyithassam neki a portalt.
hát a bábura én is gondoltam, elkezdtem imádkozni hozzá, aztán úgy a hatodiknál abbahagytam (csak az elsőre írta ki, hogy valami rossz érzése van a NO-nak)
a piacos színen meg kiirtottam az összes dabust, volt ott kb. hét vagy nyolc, de nem történt semmi
lehet hogy az a baj, hogy már visszajöttem mindenhonnan (mármint Carceriből is), és akkor próbálkoztam meg vele
most a modron mazebe kezdtem el sétálgatni, roppant merészen varázsló karakterként egyedül mentem be...azért három olyan magas veszélyezettségű akármi elég szépen leveri a NO-t
A maze-be úgy is bejuthatsz, hogy ha a curiosity shop-ban megvásárolható Lady of Pain babához imádkozol. Merthogy a lady nem szereti, ha worship-pelik :) Ez jobb, ha az alignment-ed miatt nem akarsz dabus-okat mészárolni.
Nem igazan ertem hogy mire jo ez a hely. Igaz van egy jo pofa kalapacs, de en a favago balhekra eszkuszom. Az a baj ezekkel a gamekkal hogy nem lehetsz teljesen gonosz. En a BG-ben is kiprobaltam milyenis az amikor kiirtom Beregost lakossagat, de nem igazan lehetet mert egybol kuldte a gep a rendorseget ket brutal magussal(a csapat felet lemeszaroltam) es ugy legyaktak hogy leeset az alam mint a koponyanak.
Vissza a PT-hez: valahol elvesztettem a fonalat a Ravel fele questben. Hogy lehet eljutni a Stix-hez? Es hol vannak azok a nyamvadt kapuk Planesre meg a tobbi helyre?
Jean
Erre válaszolok én: a leges-legvégén van egy olyan lehetőség, amelyet kihasználva kétmillió XP-t kapsz, és akkor NO már egyedül van. Szóval tényleg ez történik.
Ha akarjátok el is mondhatom mi az, de nem akarok spoiler-elni.
én most már csak azt kérdezném meg, hogy mennyi XP-t kaptál hogy kilenc szintet tudtál lépni, ráadásul a 14-ről a 23-ra, ami kb. 2.000.000 vagy annál még magasabb XP is lehet
ez nagyon durva XP-nek tűnik, főleg ha figyelembe veszem, hogy ez a kapott XP 1/6-a
Ugye minden szintlépésnél kapsz egy pontot amit elkölthetsz a tulajdonságaid növelésére, így kilnc szint = 9 pont. Egyébként a végén a karakterem így nézett ki: 25,25,25,18,15,18