Egy lengéscsillapító problémával fordulnék hozzátok!
Van egy 98-as vw new beetlem ami alatt állítható futómű van!
Sajnos a lengéscsillapítók szét mentetek benne. Patront kellene cserélnem benne, de sajnos nem tudom beazonosítani. A patron méretei 43mm átmérő 310mm hosszú a szár 22mm átmérő a teljes hossz 486mm szárral együtt. Ilyent hol tudnék beszerezni? Okoskodók kérem ne írogassanak!!!
Sajnos egyszerűen nem tudom értelmezni azt az ikont. Telefonon lekattintott képen láttam én is. Azt hittem segít az, hogy a refi és a jobb index visszajelző kötött van! Ha nem, akkor felejtős.
2010-2016 közötti Sharan/Alhambra vásárlását tervezném.
Érdekelne, mi a vélemény/tapasztalat az 1,4 TSI motorral kapcsolatban. Tudom, ehhez a műfajhoz/mérethez/tömeghez a dízel illik, a benzines gondolata a napi városi használat miatt vetődött fel bennem...
Illetve milyen váltóval?: kézi vs. DSG?
Másik topic-ban már feltettem a kérdésem, de hátha itt is vannak még potenciális válasz adók. :)
Tisztelt népautó kedvelők! Sajnos nem találom a Beetle topikot. Ha esetleg innen ismeri valaki az első generációs új bogarat és annak műszerfalát, kérem segítsen egy márkatársnőnek! (aki nem én vagyok csak tolmácsolom a kérést) Szóval egy dízel bogár a szóban forgó és a műszerfalon a jobb oldali irányjelző és a reflektor visszajelző közti sárga jelet nem tudjuk értelmezni. Néha villog, de nem tudjuk mit jelent a sziluett. Köszönöm, ha valaki felvilágosít! Üdv. Török Tamás.
Aki igazi Vw fanatikus és szereti a gyári felszereléseket, annak ajánlom a következőt:
Eladóvá vált 4db új gyári Volkswagen dísztárcsa, melyek egyszer sem voltak fent az autón. Passat b5.5 1.6 gazdája voltam és megváltam tőle, így már nincs szükségem ezekre (alufelnik voltak az autón). Telefon: 70/4574928.
Tisztelt fórumozók! Lenne hozzátok egy kérdésem adott egy VW caddy 2.0 TDI motorral digit klíma. A kérdésem kinek hogy működik a klímája én nem jövök rá milyen tematikát követ a rendszer. Beülök a kocsiba 40 fokba elindítom(a rendszer automatár és 20 fokra van állítva) és előszőr elkezdi fullon járatni a szellőző ventilátort ezt egészen csinálja kb 5 km vagy 15 percig addig semmi hűtés csak dübörög a ventilátor majd megérkezik a hűtés és onnantól már minden rendben van szépen tartja a hőmérsékletet. Másnak is van vagy volt valami hasonló jelensége?? Ha igen akkor mi volt rá a gyógyír. Már vittem klímáshoz újratöltötte a rendszert csinált teljes nyomáspróbát elvileg minden oké.
Sziasztok, adott egy golf3 93-ból 1.9td aaz (75le) az lenne a kérdésem h elöl nekem teli féktárcsák vannak, és kopottak is. Ha lecserélném hűtöttre (ami vastagabb)akkor felmenne rá ugyan az a féknyereg?
Kicseréltem az akksit egy patika állapotúra, nem lett jobb. Kicseréltem a hőérzékelőt zsír újra, az sem segített. Viszont ezek után megcsináltam a tesztet amit mondtál. Üzem meleg motornál lehúztam a hőérzékelő csatiját, és úgy egyből indul. Tehát az önindító lenne a ludas?
Melegen, amikor nehezen indul, húzd le a hőérzékelő csatlakozóját egy próba erejéig. Ha így egyből indul, akkor nincs meg az elvárt indítási fordulat. (akku, indító, kábelek, csatlakozások)
Szevasztok! Pár hete vettem egy Borát, és az lenne a problémám vele, hogy hidegen pöccre indul, viszont melegen nem. Akkor is indul, csak többet forgat, mire elkapja. Mitől lehet ez? Akksi fél éves. 1.9 tdi, Ahf 110 ló, 1999-es a gép.
Sziasztok! Van egy 2008as 2.0es pd vw passatom valamiért kb 2 hete azt kezdte el, hogy bizonyos fordulaton (1500 környéke) mintha a motor be be dadogna de se motorhiba jel se semmi nincs és megy is tovább, magasabb fordulaton pedig szinte semmit sem érezni... Valakinek valami ötlet merre induljak? Egrt fojtoszelepet pucoltam, üzemanyag szűrő is cserélve lett.. Egr pucolás után jónak tűnt de most pár nappal később kezdődik minden elölről. (nemtudom fontos e az egr elektromos nem vákuumos)
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, van egy trocom és egy samsung galaxy note 9 szeretném a telefon teljes összes alkalmazasát feltükrözni a gépkocsi kijelzőjére. Ebben kérném a segítséget hogy milyen programok kellenek hozzá vagy esetleg valami részletes leírást ha valaki mellékelne hozzá.Köszönöm szépen a segítséget előre is.
Mivel tizen-huszonéves autóról van szó (évjáratot nem írtál) így nem lehet csak úgy megítélni, hogy pl. 20 év alatt hány tulajdonosa volt, és azok hogyan karbantartották hogyan bántak vele.
Nekem volt 5 évig az zabálta az olajat + sokat evett.
Volt a családban egy másik az abszolút nem ette az olajat...most akkor ugyan mire lehet ebből következtetni?
Ha már kinézted vedd meg, a többi majd úgyis jön magától.