kiaza "mi"? merhogy a Himtől kezdve rengeteg zenekar elhangzott, most nem keresem vissza, hogy melyek, de sokról volt már szó, főleg az utóbbi időben.
Egyébként meg tök idegesítőek a hozzászólásaid. Olyan, mintha nem is fognád fel, hogy miről beszélsz. Lécci olvasd el legalább az elmúlt száz hozzászólást, és utána próbálj meg értelmesen hozzászólni a témához, és ne játszd a hülyét, mert egyre idegesítőbb vagy.
GG
a képhez az is hozzá tartozik, hogy a saját hányásukban fürödve.
Azután készíteni róluk egy "behind the music" werkfilmet, amiben bemutatják, hogy mennyire üres az életük, és hogy valójában kanyijuk sincs a zenéhez.
Érdekes módon senki, aki a zenében "igazán nagy", (és itt most Johann S Bachtól Ozzy Osbourne-ig bárkit fel lehet sorolni) nem a botrányairól lett híres, az csak eszköz volt a hírnév kiteljesítéséhez.
Jobb ha tudjátok, hogy azokat a rokkzenekarokat,akiket ti itt folyamatosan emlegettek, a Bravo TV-n Christina Aguilera, és Robbie Williams között játsszák a 15. helyezettként, és csak annyi közük van a rokkzenéhez, hogy gitárral játszanak, de ennyi erővel britni ájlávrákkendróllja is rokkzene, minthogy abba is van gitár, igaz, nem hörögnek benne artikulálatlanul, hogy "szérbaszomakurvaszád!!", de attól még bármi lehet jó zene.
Igazi rokkerek ezt a topicot nem is látogatják, hacsak nem szerelmesek britnibe fülig, mint pölö én. És most nem nyitok vitát rokker életérzésről, mert már sokszor volt itt róla szó.
Napáá:
GG
Úgy látszik te 2 hozzászólásból rögtön teljes jellemrajzot tudsz készíteni. Érdekes, különös képesség. Kamatoztathatnád. Bár előtte még öregedj pár évet, hátha akkor majd jobban megy.
én nem
nem azért, nekem kifejezetten öröm az, ha nem épp sértődött rokkert játszó nyálpopperek idegesítő dumáit kell olvasnom, de asszem van nightwish topic is.amúgy volt már, amikor kelvinnel egyszer szétoffoltuk a topicot, egész jó lett
traider: axittem, neked séróból ilyen válaxtékos a xókincsed, namindegy.
narancsliget:
nézd meg nyár kezdete óta a hozzászólásokat, látni fogod mennyire röhejes vagy. már rég mindenki a parton sütteti a hasát, vagy szakmai gyakorlatozik (khm. mint én), te meg itt fikázod rendíthetetlenül britnit, nem törődve azzal sem, hogy néha a legcikibb módon magaddal beszélgetsz.
Szerintem a saját érdekedben (mármint hogy legyen tekintélyed a továbbiakban) várdd meg, amig valaki reagál rád.
Valóban szeretem, épp ezért nem tetszik, hogy erőszakkal akarnak vkit betuszkolni az ő szegmensébe.
Amúgy régen fekete haja volt és spanyolul énekelte a yo kis számait a kolumbiai tv-ben...
(na ezt az Ozzy klipet se láttam még, ami most ment a Zúzdában, pedig nem rossz. Igaz, az előbbi Pantera jobban bejött)
Ebből kitaláltad? Király vagy!
Tudod, készülünk, hogy majd a Britney-vel folytatandó magasröptű kommunikáció minél gördülékenyebb és választékosabb legyen...
Ha speciel például Shakirára gondolsz, nála sajnálom, hogy Britnit csináltak belőle csak azért, hogy el lehessen adni in the US.
Amúgy meg nem szarom le őket, de nem is veszek meg mindent se tőlük, se mástól.
Van akinél a kinézet érdekesebb, van akinél a zene jobb, ez tény, és én úgy gondolom nagyon sok yo zenét +ismertem már és remélem fogok is...
De azért remélem van rajta hely egy olyan parádés jellemábrázolásról tanúságot tevő, remek színészi alakításoktól és nagyszerű Britni-számoktól hemzsegő, lélekemelő módon megható, igaz érzelmekkel teli történetnek is, mint a Crossroads...