Ez a düsseldorfi koncert melyik torrent oldalról származik? A genesis.movement -en 4 nappal a koncert után fent volt a koncert, több változatban is, viszonylag gyorsan le lehetett tölteni. Létezik egy dupla DVD-s verzió is, ezen tökéletes a képminőség. A szimpla változaton a tömörítés miatt néha pixeles a kép. A hang viszont minkettőn tökéletes, viszont néha van 1 kis kihagyás, néha pár tized másodpercet ugrik előre. Az általatok ismert változaton is? Állítólag ez volt a világon az első élő HD közvetítés 5.1 hanggal.
Jövő héten (08.28. kedd) Budapesten leszek, ha neked is alkalmas ez a nap, akkor valamikor 15:00 óra után találkozhatnánk a DVD miatt. Ha megküldöd a genesis@freemail.hu-ra az email címedet, akkor visszaküldöm részedre az elérhetőségemet (telefon, név).
Egy ideje már olvasom a fórumot, és még csak most írok először. Abban a szerencsében volt részem, hogy ott lehettem a csapat prágai koncertjén. Kicsit kalandos volt a kijutás, de a koncert mindenért kárpótolt. FANTASZTIKUS VOLT!
Imádom a koncert felvételeket, és már alig várom a római konvert DVD megjelenését. De addig is szeretnék élni a felajánlásoddal, és kérnék egy példányt a
Azért halad a világ. A hetvenes években a bootleg azt jelentette, hogy valaki becsempészett egy magnót (ha elég mondern volt, akkor kazettásat), es egy vacak mikrofonnal felvette a koncertet. Most elkaptak egy digitális adatfolyamot, és DVD minőségben terjesztik, amit 3 óra alatt le lehet tölteni az internetről...
Az én verzióm egy video_ts mappába töltödik le, ez a hagyományos dvd-k formátuma, pl NERO-val kiírható video dvd módban. De ha rákattintasz valamelyik .VOB fájlra, az is elindul a media player alatt.
Belenéztem, hang-kép teljes összhangban végig. Én pénteken kaptam le egy meghívásos helyről, maga a torrent nem használható emiatt. Nem kereskedem vele! Egyszerűen azt ajánlom fel, ha valaki kéri INNEN A FÓRUMRÓL, egy nyers lemezért cserébe és hogy eljön érte, szívesen kiírom!
Sziasztok! Ez csak nekem újdonság? Torrent oldalakon elérhető a teljes düsseldorfi koncert dvd-n, profi kivitelben! Nekem izéé, egyszer csak ott lett a gépemen...
1-2. perc Genesis emblémás animáció
2-7. perc riport a tagokkal.
8. perc ahogyan bevonulnak a folyosón át a színpadra
Ezután a teljes koncert, több kameraállásból, közelikkel, vágásokkal, arcokkal, grimaszokkal!
Na, megnéztem és a 3.28-nál van az a csúnya fals hang. Az én felvételemen sokkal jobban hallatszik, meg Mike arcára rá is van írva az a bizonyos "hoppá" :)
Köszi, nagyon király! Azért az valami, hogy az instrumentális részeket is énekelte a közönség, na meg a Guide Vocalt. (Prágában úgy tûnt, csak én vagyok ilyen lökött.) Azt hiányoltam, úgy lett volna kerek, ha Phi a dob mögöttl magához hajtja a mikrofont. Lehet, hogy így volt kitalálva, hogy majd a közönség, de csak a rómaiak voltak eléggé kimûveltek?
Szombaton a BBC Radio 2 leadott egy 57 percnyi keresztmetszetet a Twickenham-koncertbõl. Nemrég kaptam meg, hát, ott is lekeverik a fuck-ot az Invisible Touchban. :)