Tisztelt régen sokkal érdekesebb dolgokról vitatkozó, de még most is érdekes fórumozók… !
(2006 óta követem a fórumot, csak nem szoktam irkálni!)
Ha valaki szeretne eladni Depeche Mode bakelitlemezeket, (vagy ismer valakit…), én szívesen vásárolnék. Alapvetően nem az albumokra gondolok, mert azok beszerezhetők. Kislemezek érdekelnének, nagyjából az Ultráig…
gálavédnökök voltak a kisdrágák és fekete-fehér volt az ajánlott koktélöltözet... (https://musicacademy.org/event/2025-gala/) Martinának biztos sokáig kellett turizni a szekrényekben egy kis "feketéért"...
Ez van, ha nem Anton fotóz: szegényeknek nagyobb a fejük, mint a lábszáruk :) Egyébként kimondottan elegáns a megjelenésük. Martin vagány, mint mindig.
mintha kissé "megcsúszott" volna a zasszony... a kezelőszervek mintha máshol lennének, meg az arca is furább a korábbiakhoz képest (ok tudom, az idő ott is ketyeg, bár az ilyen helyeken lassabban bizonyos behatások miatt...)
remélhetőleg a smúzolás után végre beveti magát Martina a tipp-topp kis stúdiójába és rohamléptekkel termeli az új koncertturnénkhoz az anyagot... szóval hajrá, én szorítom neki(!!!)...
A Bronski Best igazán nagyszerű első lemezéhez most jött ki egy remix album, rajta az egyik nagy kedvencemnek Gareth Jones változatával. Megint nagyot alkotott az öreg, hatalmas csavarása az eredetinek