Keresés

Részletes keresés

Indyvidual Creative Commons License 2001.08.10 0 0 2066
:DDD Legalabb humorerzeked van.
Na jókat:)
Előzmény: bors_mate (2065)
bors_mate Creative Commons License 2001.08.09 0 0 2065
Még nem tudok, mert érzelmileg felkavart, amit írtál.... :)))))))))))))
Előzmény: Indyvidual (2064)
Indyvidual Creative Commons License 2001.08.09 0 0 2064
Olyan jo vagy, hogy igy torocc velem, de telleg:)) Tudod vindi mamanak egy dolgoban nincs hianya - azokban akik szivesen khmm.... -nak.

Az erezelmeszegenyseget hianyolom es nemi moralt. Nem feltetlen beloled, csak Te voltal keznel.

Aludj jol:)

Előzmény: bors_mate (2063)


bors_mate Creative Commons License 2001.08.09 0 0 2063
Az utolsó mondatod, az nagyon tecett... :)

Kár, hogy nem tudod komolyan venni és mindenbe belekotyogsz.

Javaslom, hogy ásd bele magad az ezerhatszáz-egynéhány itteni hozzászólásba és biztos találsz olyat (vagy 100-at) amelyik válasz lehetne a mostani felvetésedre, ui. én nem veszem fel a kesztyűt.

Jó megoldás lehet még az itteni nem kívánt aktivításod csökkentsére, hogy találsz (vagy veszel :))) magadnak valami hapit, aki kitölti az ilyen üres későesti óráidat... :)

Legjobbakat:

BM

Előzmény: Indyvidual (2062)
Indyvidual Creative Commons License 2001.08.09 0 0 2062
Jajj kerlek ne rohogtess:))) Miota nagy az akinek penzen kell vennie not?:) Es ezzel dicsekednie:))) Ezt tenyleg komolyan mondod?:) Ennel ertelmesebbenek neztelek:) Eszedbe jutott mar, hogy a penzen vasarolt "zsakmanyod" nem tobb, mint egy neked kiszolgaltatott es igy szabadon megalazhato targy, kakastoke porkolttel meghintve?:)

Ez nem emberi kapcsolat.Ez egy szanalmas potlek. Annal nem akinek valami csaladi oka van. De aki elvezetbol csinalja, az egyszeruen keves ahhoz, hogy normalis kapcsolata legyen, es fel a noktol mert erzi, hogy akarhogy lenezi oket megsem egyenrangu, mi tobb, kevesebb:) Ezert kell lealazni. Penzert vett pillanatnyi illuzio ahol tobbek lehetek:))

Jaj, kerlek, ugyanmar, meg se probalj kioktatni. Akik ezt vezetik korberohognek titeket. Aru vagytok, amitol megy az uzlet.:))) Ez meg sose jutott eszedbe?:) Ennyi esszel? Nahat!:)

Melleseleg ha a Windy bebit akartam volna, akkor akkent regisztralom magam. A vindi mamat mar megszoktam. Az az egyeni difim lehet, hogy nem tudok beajulni es elasni magam olyan dumaktol, hogy ropogos mellu 20 eves 10 rongyert:))

Csak azt nem ertem, hogy a francba birjatok komolyan venni magatokat:)))

Dehat ez nem tartozik ram.

Jokat Matekam!:)

Előzmény: bors_mate (2061)
bors_mate Creative Commons License 2001.08.09 0 0 2061
Vindi bébi,

lécci ne szójj a nagyok dolgába, köszi.

BM

Előzmény: Indyvidual (2060)
Indyvidual Creative Commons License 2001.08.09 0 0 2060
Nocsak:))) Bors Mate az proxy személyesen? Es itt tart a fenyezes. Mindig is csodalkoztam rajta, hogy a "mester" (rohejes, errol egy fallosz szobor jut eszembe ahol a hivek letolt gatyaval elveznek a "mesternek") az nem publikal, holott exibichionsita megha ezt a sajat neven nem is vallaja fel.

:))) Nahat, nahat. Ennyire szar lenne mostansag, hogy mindent es mindekit hitelkeptelenne kell tenni.

Eccer mar mondtam. Orvos...:)))

Előzmény: bors_mate (2059)
bors_mate Creative Commons License 2001.08.09 0 0 2059
Kedves Karella!

Nem szívesen terhelem az indexes topikot, de kénytelen vagyok válaszolni, mert végülis te szólítottál meg itt és azóta osztod itt az észt.

Bevallom engem kurvára nem érdekel ez az egész Karella-LHV viszály, csak mivel (te is tudod) kezdetek óta (régebben, mint te) benne voltam ebben a dologban kicsit több rálátásom van és nem tetszik, ahogy rúzsozod magad itt mindenki előtt.

Annál kulturáltabb vagyok, hogy hozzád hasonlóan fenyegetőzzek, hogy jobb lenne ha ez meg az feledésbe merülne, meg nem foglak gyanúsítgatni hogy ilyen meg olyan álnéven miket írogatsz az interneten.

Azt gondoltam, hogy a személyes ismeretségünk okán ilyeneket nem fogsz megengedni magadnak. Úgy látszik tévedtem, a görcsös akarás, hogy a projekted anyagilag sikeres legyen elhomályosította az erkölcsi éleslátásod. Mindenesetre nagyot csalódtam benned.

BM

PS:

Azér Madam Sosa-t, Pinabubust, Proszimpeknye-t és tgyurika-t melegen csóloltat OM :)))

Előzmény: Carella (2052)
hWindy Creative Commons License 2001.07.31 0 0 2058
Csak nem fogott?:)))
Előzmény: Kutya56 (2056)
hamba Creative Commons License 2001.07.29 0 0 2057
s0rry, de semmi vicces nem jut m0st az eszembe...
Kutya56 Creative Commons License 2001.07.29 0 0 2056
Tisztelettel kérem azon makktársakat, akik tudnak valamit az LHV-ról írjanak.
hWindy Creative Commons License 2001.07.17 0 0 2055
Ja, velem az élen. Nincs annál jobb mint szánalmas kis hüje libának lenni esetleg sirámokkal teli bérnősténynek:)(vagy hogy is mondtad Carella? - véltelen nem ironizálok, de a kebelemre se öllelek, mert valahogy nekem nem volt késztetésem, hogy lealázzam az engem megelőzőt - tanulságul ennyit kicsiszivem.)

És nem. Lehet, hogy nehéz elhinni, de nem kaptam orgazmust. Azt ilyen szeretet/szerelem féle dolgoktól szoktam leginkább. A többi arról szól, hogy ha idegenek b@szogatnak és kéjelegnek rajtam, akkor utalálok döglött bika maradni az aréna közepén - ezért akrámilyen áron, de hulljon a torreádor. Remélem fogtad. Minden jót neked amugy.

DizniWin

Előzmény: medvegyevv (2054)
medvegyevv Creative Commons License 2001.07.17 0 0 2054
Nevetségesek vagytok!!!

med.

Előzmény: Carella (2052)
Sheme Creative Commons License 2001.07.17 0 0 2053
Gyerekek!

Hagyjátok már abba ezt az óvodás szintű civakodást! A fikákat tessék zsebkendőbe kenni és ne egymásra.

Ha plágiummal vádoljátok egymást, miért nem mentek egyből a bíróságra? Hm?

Inkább foglalkozzunk azzal, hogy eme nemes cél érdekében létrehozott levelezési lista minél korrektebb legyen azon "rászorulók" részére, akik - mint én is - beszámolóikkal, információik közzétételével hozzájárulnak. És köszönet illesse azokat is, akik a listát karbantartják, csinosítják.

Más tészta: mikor lesz elérhető a lista? (Akihez szól az tudja, miről van szó.)

Előzmény: Carella (2052)
Carella Creative Commons License 2001.07.17 0 0 2052
kedves Borsmáté!

ha már egymást fikázzuk??????
érdekes és sehol nem olvastam olyat ahol Carella fikázza az lhv-t, proxyt, Borsmátét, falloszit, ságváribundyt, lhv-fant, vagy most legutóbb Johnnyt (tudod, carella fórum, szobránc topik ;)))))

örülök, hogy a proxynak írt levelemből te, minden lhv ügy tudora csak a szexszótárra vonatkozó megjegyzésemet kifogásoltad. De sajnos ebben is tévedsz.

A szexszótárban nem a lhv-n elcsattant poénok vannak (ha azok lennének, a gyűjtés lenne Carelláé, mint az lhv proxyé, ami ugyancsak gyűjtemény és nem saját szerzeménye)

tehát nem lhv poénok gyűjteménye, hanem az lhv-n és általában a vadászat során használt kifejezések poénos magyarázata.
Négy ember írta ezeket a szócikkeket, ebből kettő a Carella team tagja (ők 80-85%-ot mondhatnak magukénak) az ötlet, a gyűjtés és a közzététel 100%-ig Carella.

Proxy maga ismerte el egy tavaly szeptemberi listalevélben, hogy Carella volt az egyetlen aki engedélyt kért tőle a lhv levelek másodközlésére.

Carellától viszont nem kért engedélyt senki, hogy a szexszótárt az LHV-n közzétegye.

Szerintem jobb ezeket a dolgokat nem bolygatni, kedves Bors Máté. Sok minden kiderülhetne még, ami jobb ha inkább elfelejtődik.

Továbbra is kívánom nektek, hogy mielőbb szépen összeszedjétek magatokat és újból üzemeljen az LHV.

Előzmény: bors_mate (2050)
kovacsjozsi Creative Commons License 2001.07.16 0 0 2051
Mint új hozzászóló üdv mindenkinek. Van valakinek érdemi információja a Falk Miksa utcában dolgozó lányokról ? Az extra.hu/pillangok2 oldalon nagyon profi képek, videók tölthetők le az "alkalmazottakról". Megtekintése után erős vágyat érzek egy gyors látogatásra... Valami komment, vélemény ?
A másik, mint alkalmi kupilátogató, egyvalamit még nem próbáltam: 2 ffi - 1 nő felállást. Ismerős férfiembert nem kíván' beavatni eme mókába, így gondolom felvenni a kapcsolatot másal. Volna vkinek kedve egy kis szendvicshez ?
bors_mate Creative Commons License 2001.07.14 0 0 2050
Kedves Carella,

azért a pontosság kedvéért: a Carella szex-szótára lehet, hogy felkerült a LHV-levlistára, de ugye azt mindnyájan tudjuk, hogy ez a szószedet nem más, mint az LHV-n korábban elcsattant poénok gyűjteménye, ami ugyebár nem a te szellemi terméked (a vilivalizást a susnyákosban, azt bocs tényleg te szülted, de lehet hogy a Markos-Nádas :)))

Ennyi azért hozzátartozik az igazsághoz, ha már egymást fikázzuk :)

BM

al-segéd-LHV-moderátor

és szarkeverő :)

Előzmény: Carella (2047)
hWindy Creative Commons License 2001.07.13 0 0 2049
Pedig megfogadtam - mitobb meg is igertem lelekben valakinek epp egy ma esti mel kapcsan, hogy en ide nem... - de nem "birom" ki.

Olyan megható vagy, olyan artatlan es olyan rohattul tisztesseges. Tudod en sem vagyok igazan idevalo, de Te aztan vegkepp nem. Nagyon nem!

Eshat le a kalappal.

Ja, lehet dobalozni. Arra _en_ felelek, ha valakinek kesztetese lenne...
Es persze a szokott stílusomban;)

Előzmény: aleszka (2048)
aleszka Creative Commons License 2001.07.13 0 0 2048
hogy is van ez???:o

amikor lassan egy éve, ahogy írod, "vindi mama" kitálalt itt az indexen, akkor jó volt röhögni rajta, pocskondiázni, lealázni és gerinctelen ember módjára viselkedni vele
akkor jó volt úgy érezni, hogy nyeregben vagy

most, hogy szarba léptél, érdekes módon, nyiltan kitálalsz te is
miért is tulképp?

írtál volna neki mélt, jobban jártunk volna mindannyian

Előzmény: Carella (2047)
Carella Creative Commons License 2001.07.13 0 0 2047
Kedves Proxy!

Nagyon kellemetlen hogy ezt a nyílt levelet meg kell írjam, de a LHV listán közzétett legutóbbi leveleddel rákényszerítettél.
Teszem ezt annak tudatában, hogy valószínűleg vindi mama elélvez a gyönyörtől, továbbá néhány olyan ember is marhára fog örülni, akikkel szintén sikerül megutáltatnod magad, továbbá eddig a minutumig meg voltam győződve arról, hogy részemről menni fog az úriember módjára történő válás - hát sajnos nem.

Az még szót sem érdemelt volna, hogy
- a szervereden az utolsó pillanatig rajta volt az összes beszámolóm
- hogy folyamatosan fikázáztátok Carellát, holott mind a lhv listán, mind a lhv szerveren rendre megjelentek azok a beszámolók, amiket csak Carellának írtak/telefonáltak a makktársak. Tudod a kettő együtt az már túlmegy egy határon: vagy lenyúljátok az anyagainkat és akkor csend, vagy fikáztok, de akkor van bennetek annyi tartás, hogy nem mazsoláztok tőlünk.
- hogy Carella szexszótára hónapokig szerepelt a yahoogroupson
- hogy a fórumon naponta jelentetek meg zavaró repülésekkel, írtatok be hülyeségeket vagy alpári támadásokat.

Azonban az utóbbi leveledben van néhány "tévedés" amit nem tudok szó nélkül hagyni. És újból megjegyzem, hogy nehezemre esik ezeket leírni, mint ahogy nem volt mindig könnyű kikerülni a makktársak kérdéseit ami a lhv-carella viszonyra vonatkoztak.

1. Mióta különváltunk, azóta Carellánál EGYETLEN LHV-s információ sem került nyilvánosságra. Nagyon vigyáztunk arra, hogy kettéválasszuk az együttműködős és az az utáni időt. (sajnos ezt ti magatokról nem mondhatjátok el)

2. Te is nagyon jól tudod, hogy Carellát nem rúgtad ki sehonnan.
Miután épp a sokadik eltűnésedet éltük meg (amikor hetekig nem válaszoltál egyetlen, az "lhv szerkesztési normáit" firtató - mailre sem) és megint nem frissült a lhv honlap (amit kábé 5 hónapig Carella csinált a Westel szerverén, és a mai levlistára is KIVÉTEL NÉLKÜL MINDENKI innen iratkozott fel) a listán megkértem a makktársakat: küldék el Carellának IS a beszámolókat, legalább addig amíg megint előkerülsz, hogy közzétételre kerülhessenek.

Nem tudom, ez világos-e neked. Ismétlem: megkértem a fiúkat, küldjék el Carellának is. Nehogy bárkiben felmerüljön: Carella lenyúlja az LHV információit. Megtehettem volna, és nem tettem meg.

Erre a mailre persze azonnal reagáltál és közölted: inkorrektnek tartod ezért megvonod Carella moderátori jogát. Ezzel egyidőben elment a listára egy Carellát fikázó mail, de hogy mi ne lássuk, "no mail, web onlyra" állítottad a státuszunkat a listán.
Ezt bármelyik tag azonnal megváltoztathatja, mi is bármikor visszaállíthattuk volna, de ez volt az utolsó csepp a pohárban, így Carella törölte az lhv-s tagságát
Ez lenne a kikísérés, melyre oly büszke vagy?

3. A közöttünk felmerül nézeteltérés szerinted az, hogy Carella megsértette az LHV normáit. Nos lehet hogy rosszul emléxel, Carella az első perctől kezdve nem tartotta elfogadhatónak
- a fizetett hirdetések bevezetését
- a lhv fizetőssé tételét (még ilyen "támogassatok makktársak" szinten sem)
- belső és bizalmas információk közzétételét - engedd meg, hogy ne soroljam fel ezeket, biztosan emléxel rá, anno azt írtad, amikor kiderült: "kínos, uraim, nagyon kínos".

4. Írod: uraim, ne legyenek
>kétésgeik - C. ezt a levelet is önökkel egyidőben olvassa, és jót
>röhög a markába, mert az eheti LHV listás beszámolók az ő jövőheti
>telefonos összeállításában kitüntetett helyen fognak szerepelni

Nem, nem és nem. Carella nem használja sem kitüntetett, sem szégyellt helyen az LHV információit. Amit az LHV-n is működő makktársak elküldenek Carellának IS, azok persze nem lhv-s, hanem saját információk.
És végül Carella nem röhög a markába, Carella nagyon szomorú, hogy minderre sor került.
A net nagy, elférünk rajta mindannyian és szerintem mindkettőnknek csak hasznára lenne, ha nem foglalkoznánk egymással. Vagy most majd az jön, hogy közzéteszed a nevemet és a címemet?

IMHO attól az LHV-nak nem lesz jobb, ha másokat fikázol és rágalmazol. Lehet hogy a te kis lelkednek könnyebb lesz - nézd meg mi lett ebből a topikból is - de ez nagyon kevés ahhoz, hogy a nyilvánosság előtt "ügy" legyen belőle.

IPHproj Creative Commons License 2001.07.12 0 0 2046
LHV HP bizonytalan időre szünetel. Az okok nem publikusak, vagy ha azok Prokszi kolléga vázolja őket. Lehet jönni a listára, persze ott (is) szükséges a "beugró"! :-ooo

Üdv,

Nusy

Előzmény: medvegyevv (2045)
medvegyevv Creative Commons License 2001.07.12 0 0 2045
Hi!

Mi a retek van az LHV-val?

med

798081 Creative Commons License 2001.07.10 0 0 2044
Kedves Mindenki!

Szombat-kedd 4 nap során lenne szükség egy NAGYON színvonalas szolgáltatásra (nem odamegyek b*szok, fizetek, ottsevagyok). Ár nem számít. Aki tud ilyet, kérem írja meg. Sűrgős lenne, akár emilben is. Köszönöm!

bors_mate Creative Commons License 2001.07.10 0 0 2043
Lavit(?),

annyira nem üti meg ez a stílus a hányingerküszöböt, hogy nem is válaszolok rá érdemben. Ilyen vérproli nívót t'án utoljára katona koromban éltem át, Tirpák Béla őrmester elftárstól személyesen...

Előzmény: bors_mate (2033)
lhv-user Creative Commons License 2001.07.10 0 0 2042
Egész délelőtt nem működött a Carella oldal, de most már működik!
Én mostantól innen mazsolázgatok! :)))))http://try.at/carella
Carella Creative Commons License 2001.07.10 0 0 2041
végignézve az elmúlt hónapok termését, tényleg semmi keresnivalóm itt

csak tudod, hátha valaki benéz ide, hogy miért nem müxik sem a LHV, sem Carella.

Nem árt ha tudja, Carella holnap reggeltől úlból és folyamatosan....

Előzmény: LHV-fan (2040)
LHV-fan Creative Commons License 2001.07.09 0 0 2040
Carella te szerencsétlen ;-) Marha rossz ötlet volt a saját kis fórumkádból kinyomulni ide azt tudod, ugye?
Spiclinek lenni csúúúúnya dolog, meg mások f.szával verni a csalánt az is csúúúnya dolog, ennyit az autentikus információidról!!!
És egyébként a szolgálati közleményednek mi köze az LHV topikhoz?? Merthogy az LHVból úgy lettél kirúgva mint egy redves macska meg az összes menedzser! Erről miért nem idézel pár autentikus levelet??
Neked itt semnmi keresnivalód, kotródj vissza a vackodba mig nem késő;-)
Előzmény: Carella (2039)
Carella Creative Commons License 2001.07.09 0 0 2039
szolgálati közlemény

ma éjjel a Carella honlap karbantartás miatt zárva lesz, a Carella fórum viszont zavartalanul működik.

(ti sem tudjátok megzavarni, LHV-fan és társai ,o))))

fosztogató Creative Commons License 2001.07.09 0 0 2038
thx!

Akkor megyek mostmár és baszok egy jót, mert van köztük egy-két jó nő!

Előzmény: bubus (2037)
bubus Creative Commons License 2001.07.09 0 0 2037
Tényleg azok.

(Legfeljebb némelyik fotó nem már az idén készült, de azért azok sem túl régiek)

üdv PinaBubus

Előzmény: fosztogató (2036)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!