Sziasztok! Nem tudja valaki, mitől van az, hogy mostanában ha szirénázó rendőrautót választaná a fiam, (az eredetit, ami a játékhoz volt) akkor csak azt hallani, hogy dummmm és fekete lesz minden. :(
Kisöcsémnek az a nagy kérdése hogy miért van az hogy asztali gépen nincsenek emberek a pályán, de a Laptopon meg vannak. Tudtok rá valami infót, vagy le kell tölteni rá valami pályakiegészítést? Köszi...
Éppen csinálok egy jó honlapot ahól ugyanúgy lehet letölteni az MM2-vel kapcsolatos dolgokat.Ha valakit érdekel mikor lesz megtekinthető az majd a YouTube-on nézze meg a honlap videóját.Lehet küldeni majd autókat amit ti csináltatok. Csak küldjétek el erre az e-mail címre:
Na egész a gyökerekig visszamentem.Itt csak belehet tenni állomást vagy van is valami célja? Muttaok egy képet a Volánbuszról annyi van,hogy az oldaláról a Logó még hiányzik mert nem találtam megfelelőt és pontosan nem tudom melyik tga fájlokra kellene rárakni.Ez kicsit időigényes de majd rárakom.Kösz a lehetőséget általában elvagyok 1-2 festéssel nem sűrűn cserélgetem csak ha a valóságban is lecserélődik a busz.De a 7-173 gyors és a Pesti 260 az nagyon tetszik!
Visszanéztem jó régre is a fórumot de a legtöbb törölve van,régi játék már tény,de szerintem az egyik legjobb buszok terén.A Volánbusz festés már készen van! :-)