Regeneráláskor több fogyasztót is bekapcsol a motor terhelésének emelése érdekében. Ilyenkor a tükörfűtést is bekapcsolja, tehát egy leddel megoldod a jelzést, ugyanis, ha nem kapcsoltad be a szélvédő párátlanitását és mégis világít, akkor bingo, megy a regenerálás.
A fórumon senki nem jelezte részvételi szándékát a találkozóra.
Ha nincs létszám, akkor nem kérek árajánlatokat, mert nem tudom nekik mondani, hogy mennyien jönnének és abból hány évesek a gyerekek.
Aki még nem tudja, de szeretne jönni, az most ne arra várjon, hogy "még nem tudom mi lesz júliusban", hanem töltse ki a táblázatot, hogy tudjak kalkulálni.
A megadott e-mail címre a végleges foglalás előtt úgyis kiértesítek mindenkit, hogy igen, vagy nem.
Azok jeleztem vissza (3 fő) akinek e-mail küldtem, mert azt tudtam.
Amennyiben nincs igény a fórum találkozóra, azt jelezzétek és nem foglalom feleslegesen a bejegyzéseket.
Sziasztok! Peugeot 307 1.4 benzin/lpg 75le! Ennek a tipusnak mi a környezetvédelmi besorolása és milyen az euro besorolása? Nekem valószínű anno elirták a forgalmiban, mert 4es a környezetvédelmi besorolás a forgalmiban, ami szerintem hülyeség, de tegnap voltam vele műszakin, ott is csodálkoztak rajta!
Tudni kell, hogy be van-e vezetékelve, a kormánykapcsoló alkalmas-e hozzá. Ha igen, az agyában tudatni kell vele.
Keress valakit, aki ezt megnézi Neked. Megpróbálom kideríteni, hogy is van ez.
Az enyém 2005-ös, a lökhárítóban van a helye, gyárilag van vezetékelve a csatlakozóval. Tavaly vettem bele lámpatestet (egy lommal több), beszereltem. Múlt hónapban volt műszaki, és ha már be van szerelve - működnie is kell (!). Elvittem a tudósához, 3 perc múlva -3000-ért (mert ugye semmi nincs ingyen) - működött.
Nkem a C4GP 1311, míg a 307 SW 1355 kg, ráadásul a motor is a Picasso javára dől el (156 vs. 136 le), így én egyértelműen dinamikusabbnak érzem (és az is persze :-) a Picassot.
Sziasztok a másik problémám az lenne hogy nyáron Horvát szerpentineken nagyon átmelegedett a motor és nagy teljesítmény vesztés lett a vége. Annyira hogy alig bírtam vele felmenni a hegyekre amikor visszahült megint erőre kapott. Mi lehet a baja. Ezt egyszer egy hosszú fővárosi dugóban is megcsinálta
Igen ez segít eleinte ,főleg sok helyi-városi gurigázás után.Amit lentebb írtam,előbb-utóbb bekövetkezik sajnos. De ha majd sokat regenerál és majd ha állandóan ezt tenné akkor vigyázz,mert agyon lehet ütni a motort,a gázolajjal felhígult motorolaj miatt.......