Ajánlom egyébként mindenki figyelmébe az alábbi linket. Hétfőn fél egytől háromig élőfórumoznak nálunk a válogatott Dunaferres játékosai. Feltéve, ha meggyógyul addigra a Boki és a Ginnie, mert különben "csak" négyen lesznek.
Van kép, de nem ilyen:D Majd este berakom a Dunaferr kézilabda topikba őket, bár elég gyenge minőségű képeket csináltam a naptárról, hiába nem vagyok egy paha:DDD
Meg: A Loviról milyen kép van? Csak azért, mert Ő iszonyat alakváltó.. Mindig más milyen az arca. Pl.a körcsarnokos-fogadáson nem ismertem meg...
Mindenesetre az már igaz, hogy nem tudnám megunni akkor se, ha naponta látnám:))
A lövőszázalékat nagyban rontják a szélső kisérletek, amiket többnyire -ahogy én emléxem- emberhátrányban kényszerhelyzetben követett el, a másik tényező a rossz statban pedig a 9m-es lövések, amik nagy részét pedig passzív játéknál eresztett el, ezek viszont sokszor el sem mentek a kapuig, hanem a védők leblokkolták őket.
Szóval azért ez sem egy mérvadó stat.
Egyébként lehet rosszul emléxek és Anita soxor a kapu mellé és a kapusba lőtt. :))
Mondom, hogy nehéz a szurkolói elfogultságot félretenni:))
Amit én írtam, az tény, amit meg te írtál, az egyfajta magyarázat. Ami vagy igaz, vagy nem. Attől még a gyenge hatékonyság az gyenge hatékonyság. Passz.
Bár ilyen alapon a torna legrosszabb kapusa is mondhatná, hogy ő a legjobb, csak neki védhetetlen gólokat dobtak, míg a többieknek könnyű dolguk volt:)
Ebben szerintem nincs igazad. Lehetne itt kereskedni a sporttal, csapatokkal, arcokkal.
Várszegi pl. kizárólag emiatt látott fantáziát a Fradiban, a merchandise miatt. És miután otthagyta a Fradit, ezt azért megtartotta.
Azt is nézd meg, mikor lőtt Göbicz. Amikor úgy látta, senki sem tudna lőni, hát megpróbálja ő. Amikor egy támadást nem sikerült igazán felépíteni. Ebből nem is lehet túl jó százalék.
Érdemes egyébént tényleg beleturkálni a statisztikákba, meglepően helyrerázza a szurkolói elfogultságot néhol.
Pl. teljesen meglepődtem, hogy Görbiczé volt az egész VB-mezőny egyik leggyengébb lövőhatékonysága. Nem így emlékeztem.
A magyar csapatból nála csak Farkas Ági volt rosszabb. Na, erre viszont emlékeztem.
Főnök! Kicsit tovább vitázom...:-)))
(azé' vagyok most Siti Eszti-faló, mert több évvel ezelőtt többek között miatta mentem ki először kézi-meccsre)
Szép teljesítmény az a 13 gól, azonban szinte mind olyan mérkőzésen, és olyan helyzetekben születtek, amikor már bőven vezettünk, és úgymond "könnyű" volt gólt lőni. Mint ahogy Te is írtad, amikor nagyon ott kellett volna lennie (vagy legalább közepesen), akkor semmit sem tudott hozzátenni a csapat teljesítményéhez.
Ha a gólokból + a kiharcolt hibákból kivonnánk a rengeteg belemenést, lépéshibát stb., egyből más eredményt kapnánk.
Ahhoz képest, hogy Eszti 1. számú irányítóként került a keretbe, ez a teljesítmény nagyon harmatos, de inkább egy nagy 0.
"Siti nagyon-nagyon messze volt a legjobb formájától."
Szvsz Eszti a 2002-es Podgorica elleni idegenbeli BL-elődöntőn volt a csúcson - 9 akciógólt dobott! Nagyon messze? Nyomokban sem lehet látni azt a formát...
Lehet, hogy átestem a ló túlsó oldalára, de velem együtt Eszti játéka is. Nagyon bízom benne, hogy fél év múlva ismét régi önmagát tudja majd adni.
Üdv.
Az a gond, hogy ezt a pozitív mérleget főként olyan meccseken érte el, ahol amúgy is nyeregben voltunk, a szorult helyzetekben nem tudott segíteni a csapaton.