Keresés

Részletes keresés

Afassa Dapapi Dapov Creative Commons License 2024.04.01 -14 1 219459

Mielött még engem is X-re teszel, azért csak hogy tud:

 

Millernek volt egy emlékezetes hsze. Idézem:

"."

Na erre kapott vagy tizenöt minuszt.

 

Az hogy tele van a topic troll-lal az nem az Ő hibája hogy szóváteszi, ezért csak tisztelni lehet. Régen nemcsak minden jobb volt, de valahogy a hülyékből is kevesebb volt. 

Nistelroytot Csicsi találta ki zseniálisan, még a Népsport is beszopta. Én a a piacról szállítottam a tutti tippeket. És ezen elröhögött minden normális topiclakó (legalább is remélem). Aztán valahogy meg fordult az értelem. Egyre többen el is hitték a mindenféle megalapozatlan marhaságokat, sőt! Hetente háromszor adtak el minket, X lesz az edző,Y a középcsatár, megbaszunk mindenkit.

A topic kb 80 %-a a klubházból hozta az holtbiztos híreket. Kutyázzák a játékosokat, az edzőt, a tulajt. Mindenkit aki nem  csahol velük.

Ugyanakkor.

Három egymáshoz passzolt labda már a hetvenes éveket idézi, a falábú játékos már megint mit bénázott (akkor is ha a keretbe se volt), ja tegnap meccs volt, nem is tudtam de milyen jól/rosszul játszottunk.

Szóval, hagyjuk már, a nickedből elvileg az következik, hogy neked valszeg nem a Tajti az Újpest legjobb irányítója,nem Csoboth a balszélsője. Az hogy valaki Nálad markánsabban, ne adj isten cinikusabban jelzi ezt attól még neki is igaza lehet. Mert esetleg látott már egy-két dolgot. Persze mindig vannak, hálistennek új, fiatal igazhítűek, ami örvendetes. Az kevésbé amikor Ők akarják fújni a passzátszelet.

Előzmény: old#UTE (219456)
maribor Creative Commons License 2024.04.01 -14 0 219458

Nem érted, hogy letiltott, míííííííííííí?? Kiváncsi vagyok, hanyadik hozzászólásodra fog reagálni.

Előzmény: Miller a sör (219457)
Miller a sör Creative Commons License 2024.04.01 -16 0 219457

Lazíts öreg mert a te korodban azzal a súlyfelesleggel ami van hamar meg lesz a baj 😁

Előzmény: old#UTE (219455)
old#UTE Creative Commons License 2024.04.01 -1 7 219456

Szerintem a legtöbben erre is használják. Mikor nem beszélnek hülyeségeket nem kapnak csak  egy-két kóbor mínuszt. annyit a Juhász Petis hozzászólásom is kapott. Nem kell vele foglalkozni! Én is már is sokat foglalkoztam vele. Ezután egyikét se látom, egy gonddal kevesebb.:)))

Előzmény: 626 (219454)
old#UTE Creative Commons License 2024.04.01 -1 9 219455

Idézd mikor hoztam én "hiteles forrásokat (újpesti piac lacikonyhája) a tulajváltásokról, az új igazolásokról, aztán a hetvenes évekről,."  Hogy lehetek én mainstream, átlagban heti egy bírással? Mi közöm a -/+ -oláshoz?  Hacsak az nem, hogy két mínuszt kaptam, mert a Juhász Petinek nyugalmat kívántam a  sírban. Vagy ha nem én, miért nekem mondod? De engem ez nem érdekel, ez is a ti kettőtök napi beteges témája. Talán mert azt hiszitek titeket bármit mondtok csak szeretni lelhet (olyan nagyon viccesek vagytok, meg mindig igazatok is van), és ha negatív visszajelzést kaptok, az csak egy, maximum két ember műve. Szerintem nem. De, ha a lelketeknek ez a jó, tőlem! Tudom az a paranoid barátod és ezek szerint a te elképzelése(-d), hogy én nem én vagyok, meg más is én, meg más sem maga, hanem én, de ez beteges, inkább pszichiátriára való.


De, hogy veled is lerendezzem, neked is X. Oszt, képzeleghettek mindketten naphosszat, lebaszhatjátok "józanul" az újpestieket, nem adhattok nekik annyit engedményt, röpke jóindulatot sem, mint a csodált majmoknak, hihetitek, hogy itt mindenkinél okosabban vagytok, jobban láttok, legfeljebb a végén kiderül mégsem. Képzelhetitek hozzátok csak a maik érnek fel agyban, le se szarom! Eddig is nagyjából ezt tettem, de akkor is megtaláltok a proli okoskodásotokkal, hát segítek.

Előzmény: maribor (219452)
626 Creative Commons License 2024.04.01 -1 8 219454

Amúgy ez a +/- funkció 'eredetileg' nem arra van kitalálva, hogy egyetértek/nem értek egyet?

Ha pl. valaki ír egy meccsről valamit és én egyetértek, ha akarom teszek egy pluszt, mert minek írjam azt le, hogy 'egyetértek'. Eredetileg ez nem a szimpátia/unszimpátia jelzésére való, nem?

Én rohadtul nem is foglalkozom vele.

De mondjuk az utóbbi sajnálatos gyász hírnél miért van annyi mínusz, na azt nem értem. Nem ért egyet az illető a részvét nyilvánításokkal?

Miller a sör Creative Commons License 2024.04.01 -15 1 219453

Mondjuk ha main streamet egy maximum két bohóc jelenti akkor az nem mai stream hanem szánalom. Pláne ha két nicken beszélget magával.

Amúgy meg sajnos azzal nincs mit tenni ha pl a Fradi topicban már régen is normálisabb véleményvezérek voltak mint a mi idióta Bélabácsink aki egyszerre volt irodalmár és karate bajnok ráadásként a fia akkora tehetség volt hogy majdnem befért a Gázművek kettőbe.

Előzmény: maribor (219452)
maribor Creative Commons License 2024.04.01 -14 3 219452

Azért a történet úgy kerek, hogy a mainstream itt évek óta megosztott hiteles forrásokat (újpesti piac lacikonyhája) a tulajváltásokról, az új igazolásokról, aztán a hetvenes évekről, agyrém volt. Miller meg, aki nem szorul a védelmemre, próbált józan maradni, aztán meg kiröhögni titeket. És a mainstream elég szépen elkezdett beleszállni, ő meg felvette a kesztyűt. Én meg pont leszarom a mainstreamet. És akkor most felvetni, hogy újpesti baszogat újpestit, hát véleményes. A +/--okról már nem is beszélve, mert az kábé a szánalom kategória.

Nna, további jó sírást, kislányok és sok locsolót mára.

Előzmény: old#UTE (219450)
old#UTE Creative Commons License 2024.04.01 -1 7 219451

Tegnap újra győztünk. Sokkal inkább előre kell tekintenünk mint hátra! Utóbbira már végképp semmi okunk. A Huszti gyerek jó lesz, ha nem kutyálkodik el.

old#UTE Creative Commons License 2024.04.01 -1 10 219450

Én úgy vagyok vele, hogy újpestiek, ne baszogassanak újpestieket, csak mert nem tetszik a véleményük! Hogy emellett ki valagát nyalják, az kevésbé érdekel, legfeljebb furcsállom.

Előzmény: Bunda Fáma (219449)
Bunda Fáma Creative Commons License 2024.04.01 -3 12 219449

A majmok és a kondások viszont zabálják őket. Végre egy (két) csoport, ahol nem a szörnyű újpestiekkel kell a Stockholm-szindrómájukat kezeltetni. Vajon ha a majmokkal és a kondériával játszunk, kinek drukkolnak? :) Valószínüleg az x-nek és a "jó focinak"!

Előzmény: old#UTE (219422)
Retróvadász Creative Commons License 2024.03.31 -1 8 219448

Zetét, Mtk-t és Várdát is ütni kell! Az hogy mi lesz mondjuk a Kecsó ellen, kb nem izgat. De feléjük van rendeznivaló.

Előzmény: btete (219443)
Seejay Creative Commons License 2024.03.31 -1 7 219447

Azt kell mondjam, hogy Felcsút után ezt a Paks elleni győzelmet sem láttam jönni, és a látottak alapján a  helyén kell kezelni, de Géza adott egyfajta tartást a csapatnak. Nagy játék nincsen, hiszen az összes írástudót kiárusítottuk ,vagy kölcsönadtuk az elmúlt pár évben.Jó,  mondjuk Kouburi, és Keita nagyon kellettek, de Géza csinált csapatot belőlük. Volt töke Csobothot, Pauljevicset ,meg Tajtit padra ültetni, nem úgy mint az elődjének  akinél akkor is kezdtek, ha egy forintot nem értek meccsek óta. Szép lassan helyet talált nekik is. Ja ,és Huszti amúgy nem is volt rossz. 

 

13 év után épp lezárul az utolsó belga év, és belegondolva a faszi szar volt tulajnak, de arra mindig ráérzett, hogy melyik az utolsó pillanat, amikor a zuhanó repülőt fel kell rántani. Minden nyáron szétbaszta a csapatot, és télen, tavaszra valami holmi edzővel összerakatta ,hogy a minimális célját a legolcsóbban elérje a lehető legkevesebb játékossal. 

Éppen ezért Géza kinevezése meglepett, remélem a MOL nem piszkálja meg a nyáron, és kap egy esélyt úgy, hogy minimum Croizet szintű külföldieket  és jobb magyarokat hozhat. 

 

 

 

Goldfinger bullet Creative Commons License 2024.03.31 -4 1 219446

Egyszerű a matek nektek. A legrosszabb esetben 8 pontot kell még szereznetek  a hátralévő 7 meccsen.

Aligha megugorhatatlan feladat.

Előzmény: Skywalker. (219444)
emzsé12 Creative Commons License 2024.03.31 -1 8 219445

Mészöly Géza az alábbiakat mondta el Vincent Onovóval kapcsolatban: “Vincent felépülése szépen halad, de lassabban, mint szeretnénk. A második csapatunkban már gyűjti az erőt, és reméljük, minél előbb 100%-os állapotba kerül.”

 

Ma végig a pályán volt az nb3-ba.

Előzmény: btete (219443)
Skywalker. Creative Commons License 2024.03.31 -1 7 219444

Nem nagyon van már mit számolgatni, simább meccsek lettek ezek, mint tippeltem volna, de azért jöjjön a matek (már a Kövesd meccs végét sem gondolom, hogy meg kéne várni):

A meccsek egyre fogynak, a távolság pedig nem hogy csökkenne, inkább egyre csak nő (köztünk és a kiesőjelöltek között)
Immár 14 pont az előnyünk és már csak 7 meccs van vissza.

Vagyis ezen a hét meccsen, ha mi mindet bukjuk, miközben a Kövesd vagy a Kisvárda zsinórban megnyer 5-öt, akkor bajunk lehet. Dehát lássuk be, ennek nincs túl sok realitása.

 

A Kövesd és a Kisvárda a 2. felvonás végén kissé ránk ijesztettek, fontos pontokat szedtek be és pont ellenünk, de kb eddig tartott a fellángolás. Nem javul a formájuk, tükörsimán (EZ a tükörsima!) fognak kiesni és mostantól a csüggedés is úrrá lesz rajtuk. Fura belegondolni, hogy ezekkel a vacak, értéktelennek tűnő pontokkal mi viszont most a dobogón (!) volnánk és mindenki afféle csodáról beszélne!

btete Creative Commons License 2024.03.31 -2 8 219443

Itt már nincs izgulni való. Ennek ellenére hozni kell a Zete, Kisvárda, MTK meccset főleg utóbbit a két zakó miatt.

Tudja valaki mi van Onovoval teljes a hírzárlat, visszasérült ? Állítólag a II.cspatban pár hete játszott talán 60 percet. Macknál sokkal jobb ha jó erőben van és egészséges.

Előzmény: Miller a sör (219441)
Kalóz80 Creative Commons License 2024.03.31 -1 6 219442

Gratu a győzelemhez! Bár nem volt pazar produkció a részünkről, eszemben sincs fanyalogni! De izgulnivaló sincs már, mondjuk Vignjevics leváltása óta nem is izgultam egyáltalán!

 

A görcsölés elkerüléséhez pedig nem lehet "hozzáedződni"...még a sok-sok évi edzéssel sem. Nyilván lehet érte tenni sokféle módon, de pont a túlzott edzés, a túlterheltség a kiváltó oka.

Miller a sör Creative Commons License 2024.03.31 -4 3 219441

Ne fanyalogjunk, jól alakult a mai. Ha a következő két meccset hozzuk akkor már nem lesz izgulni való a végére. 

wizardry8 Creative Commons License 2024.03.31 -3 7 219440

Ráadásul Mack állandóan lefekszik a gyepre. Futni kéne, nem heverészni! :-D

 

Miért görcsöl be a játékosok lába a meccs vége felé? Azt gondolná az ember hogy évek alatt hozzá  edződtek már.

waltt Creative Commons License 2024.03.31 -3 8 219439

Ez a Mack tetülassú, lagymatag, szürke. Takarodhatna már. Sasere sem jobb most.

kár, hogy ez a kövér kétballábas Könyves most lövi meg az élete gólját

JHSZ TTL Creative Commons License 2024.03.31 -3 8 219438

Mit tud ez a Mack, hogy bérelt helye van a kezdőben? Focizni nem az biztos!

old#UTE Creative Commons License 2024.03.31 -2 0 219437

Nyugodj békében!

efötvenhét Creative Commons License 2024.03.30 0 1 219436

Reszvetem!

Előzmény: 626 (219430)
Újpesti Dózsa-FTC 8:3 Creative Commons License 2024.03.30 -2 3 219435

 

 

6 éve diagnosztikáltak nála prosztatarákot. 

Streetwolf Creative Commons License 2024.03.30 -1 0 219434

Nyugodjék békében! R.I.P

nzsolt18 Creative Commons License 2024.03.30 0 0 219433

Nyugodjon békében!

ligula Creative Commons License 2024.03.30 0 0 219432

Nyugodjon békében!

maribor Creative Commons License 2024.03.30 -4 1 219431

Édes faszom... :(

Előzmény: 626 (219430)
626 Creative Commons License 2024.03.30 -1 1 219430

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!