Az alábbi hibaüzenettel kapcsolatban szeretném a véleményeteket kérni:
ESP defekt Werkstatt aussuchen.
Az üzenet az ESP meghibásodására utal. Hol kiírja az autó, hol pedig nem, működésbeli problémát nem érzékelek. Volt már valakinek hasonló tapasztalata?
A gyújtás ráadásakor megvárom, amíg elalszik az izzító visszajelző, és beindítom a motort. Egy-két másodperc múlva, járó motornál a visszajelző ismét világítani kezd, és úgy marad maximum 10- másodpercig. Utána már béke van és nyugalom....
A170 CDI, 2001-es évjárat. Az izzítógyertya visszajelzője reggeli, vagy hosszabb állás utáni indítás után éppen úgy csak fél-egy perc múlva alszik el, mint 15 fok alatt, amikor a hideg motor miatt utánizzít. Ugyanez a jelenség rövid, 3-4 km-es utak között is (pl. út a piacra - parkoló - haza a piacról). Mi lehet az oka?
Üdv. Hozzáértők véleményére lennék kíváncsi. 600 SEL 400LE. De gázadásnál úgy viselkedik mint egy 120 lóerős autó. Nincs erő és kis benzinszagot is érzek. Gyertyák,kábel,fedélcsere volt már. Mi lehet a gond?
Mondjuk egy E220 E-Classe-hoz már 165, én ennyit sem sajnálnék rá, de való igaz, ez már drágább. Nézegettem 4-5 félét, 38-tól 170-ig mozognak az árak, motortól, avagy váltókódtól függően, de mind 5 sebességes.
Simán rákerestem EPC-ben, és csekkoltam az árát 3db partnerünk webshopjában. Persze nem tudom van e különbség az egyes darabok közt, elsőként rányomtam egy 2.6 benzin 124-re, annak a tengelyét csekkoltam, az csak 5-ös manuállal volt. Persze lehet, hogy egy 250TD drágább pl.
Ellenőrizzétek az injectorok elektromos csatijainak a kontaktját, nem ritka, hogy nagyon szét nyílnak a lábak, és nem kontaktál, ellenben ha csak egy csúcsnál elektromos gondot okoz, azonnal tilt, és leállítja a motort. Felakadás védelem.
CLS 320 CDI 2007. évi automata váltósról lenne egy kérdésem:
Egyik mercis ismerősöm azt mondta, hogy ezeknél típushiba, hogy az olajhűtő mellett van egy kis kocka alakú egység, amiben kering az olaj és a víz, és ebben olyan 250.000 km körül tönkremennek a tömítések, a vízbe olaj kerül, ami eleinte tünetmentes, de később nagy galibát okoz.
Azt javasolta, hogy megelőzésképpen cseréltessem ki benne a tömítéseket, az jóval olcsóbb, mint a későbbi hiba elhárítása. Ez valóban így van, és mi ez az egység? Mennyit kóstálhat ennek a javítása?
Egy sebváltós kérdésem lenne Adott egy 190-es benzines 4-es váltóval. Nemrég megajándékoztak
egy 5-ös,de hibás váltóval,főtengely csapágyas. Állitólag,és ezt szeretném tőletek megkérdezni, az 5-ös fokozatot minden további nélkül át lehet tenni a négyesre,természetesen akkor a rövidebb kardántengellyel. Valóban megoldható?,vagy tévedés.?
Az Auido 20 (MF2530) tudja az aux- funckiót, ebay, aliexpress segít rajtad, egy plusz kábel kell hozzá. Mielőtt neki kezdenél érdemes megnézni, hogy milyen rádió csati van eredetileg az autódban, mert néhány fajta gyári rádióval adták ki a típust, jó előre tudni mi várható. Elvileg az összes gyári fej tudja a kormányvezérlést.
W212 facelift kulcsmásolás működik, nem horror mercis szervizes 100ezres áron? Eddig bárkit kérdeztem NEM volt a válasz, meghogy majd. Már több mint 6 éves autóra nincs megoldás?