Keresés

Részletes keresés

Albán Creative Commons License 2006.10.16 0 0 16
A googleben van a google felirat alatt web van balra utánna képek aztán csoportok stb.
Előzmény: Törölt nick (15)
Albán Creative Commons License 2006.10.16 0 0 14
Rájöttem de elmondom a google képkeresőjébe beírod a muskétás szót aztán lehet a képek közt szemezgetni. Csak le kell tölteni a gépre.
Előzmény: Törölt nick (13)
Albán Creative Commons License 2006.10.16 0 0 12
Ühüm de nem akar sikerülni
Előzmény: Törölt nick (11)
Albán Creative Commons License 2006.10.16 0 0 9
Albán Creative Commons License 2006.10.16 0 0 8
Az az igazság, hogy a solti rumba a hulla nem áll el hosszú ideig  így a jamaicai rum az igazság a solti a hamisság.
Előzmény: Törölt nick (7)
Arisz-totál-ész Creative Commons License 2006.10.16 0 0 4
Az is lehet, hogy újfajta lombikbébi vagy klónozási kísérlet. Amúgy a Mennyország lehet rumban úszni!
Előzmény: Albán (2)
Arisz-totál-ész Creative Commons License 2006.10.16 0 0 3

A Tequilába kigyót, a pálinkába körtét, a rumba hullát tesznek. Látod minden a helyén van :-))) Azt hiszem át kell értékelnem az alkoholfogyasztási szokásaimat.

Én maradok a Bacardi-colánál!

Előzmény: Albán (2)
Albán Creative Commons License 2006.10.16 0 0 2

Leitták a rumot a hordóba zárt hulláról

Literszámra nyakalták és vitték haza a jóféle rumot a pincében álló 300 literes hordóból egy szegedi családi ház felújításán dolgozó melósok. Amikor az utolsó csepp szesz is elfogyott, odébb akarták tenni a kiivott fahordót, de még kotyogott benne valami. Szétbontották, egy összeaszalódott holttest dőlt ki belőle. A rémregénybe illő történet több évtizedes múltra tekint vissza. A Szeged kertvárosában lévő régi ház első tulajdonosa egy nyolcvanas éveiben járó özvegyaszszony volt, aki csendes öregségben, magányosan éldegélt haláláig. A titokzatos házat néhány hónap múlva egy fiatal pár vette meg, és elkezdték felújíttatni új otthonukat. Az átépítési munkálatok azonban kissé elhúzódtak, mert a melósok rájártak a pincében talált 300 literes, rummal teli hordóra. Sajátos íze volt, osztályozták későbbi vallomásaikban a jóféle szeszt, amivel hetekig locsolgatták a torkukat. Még haza is vittek belőle néhány flaskával, s csodájára járt, aki belekóstolt.
Fél év sem telt el az idős asszony halála óta, amikor ismét riasztottak minket a házhoz - emlékezett a felejthetetlen eseményekre Pénzes Zoltán százados. Egy meztelen férfi holttestre bukkantak a munkások a rumos hordóban, amit azért szedtek szét, mert bár elfogyott belőle a szesz, mégis kotyogott benne valami, ahogy mozgatták. Az összeaszalódott halott embriópózban helyezkedett el a hordósírban. Külsérelmi nyom nem volt rajta, a boncolás megállapította, hogy természetes halállal halt meg. A rum, amiben a munkások megjelenéséig információink szerint legalább 20 éven keresztül ázott, tartósította, így csupán valamelyest összetöpörödött. A helyszíni szemlét végző szegedi zsaruk szerint a múmiát megtaláló brigád tagjainak arcáról lerítt, hogy jó időre elment a kedvük az ismeretlen eredetű szeszes hordók megcsapolásától. A tanúkihallgatások során többen rosszul lettek, amikor szóba került, hogy ittak a konzerválóléből.
A rendőrségi vizsgálat kiderítette, hogy az elhunyt a ház egykori asszonyának diplomata ura, akit Jamaica partjainál ért a végzet. A holttest hivatalos hazahozatása azonban túl költséges és a szükséges okmányok beszerzése miatt körülményes is lett volna, ezért a találékony özvegy a kurrens jamaicai rummal teli hordóban, hajón csempészte haza az urát. Azt azonban senki sem tudja, hogy később miért nem temettette el, és titkolta a pincében lévő hordósírt. Az öregurat végül a szegedi köztemetőben helyezték végső nyugalomra.

Idézet: Zsaru Magazin 2006/16, 2006. május

Albán Creative Commons License 2006.10.16 0 0 1
A vita adott és önönmagáért való, mint mivégre, és egyébként, meg úgy is.
Előzmény: Arisz-totál-ész (0)
Arisz-totál-ész Creative Commons License 2006.10.16 0 0 0
Megjött a 2. muskétás! Egy oldal részletekben megy. Tulajdonképpen miről vitatkozzunk?
Előzmény: Törölt nick (-)
Törölt nick Creative Commons License 2006.10.16 0 0 topiknyitó
Napi egy oldal kötelező:-))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!