Keresés

Részletes keresés

NattyDread Creative Commons License 2009.03.18 0 0 11725
"Viszont ha valaki akkor támad meg amikor gyerek van nálam akkor fogok védekezni."

Gyerek van nálam, és nem félek használni!
Előzmény: tenue1 (11719)
NattyDread Creative Commons License 2009.03.18 0 0 11724
Meg a boszrokányok! A boszorkánikat kihagytad!
Előzmény: HUNTERKILLER (11718)
HUNTERKILLER Creative Commons License 2009.03.18 0 0 11723

OFF

"olyan gyors vagyok mint a Hami a "Túl a sövényen"c. filmből,amikor colát itatnak vele!" - :-DDDDDD

Az egy felejthetetlen jelenet!!!!

Amugy az "Over the Hedge" a Stars and Stripe's-ban (ingyenes katonai ujsag USA) mindennap van mint kepregeny!

Ott is az egyik kedvencem volt!!!

ON

Előzmény: tenue1 (11722)
tenue1 Creative Commons License 2009.03.18 0 0 11722

Félelmetes?:)Bizomy az!:)Halál közeli állapot!:D(Mármit ha ráfekszek)

És ha a fegyvert kiveszem a kezéből az kb.észre sem veszi, olyan gyors vagyok mint a Hami a "Túl a sövényen"c. filmből,amikor colát itatnak vele!És már megint a drog!:D

Előzmény: HUNTERKILLER (11721)
HUNTERKILLER Creative Commons License 2009.03.18 0 0 11721

"Vagy egyszerübb!Kigáncsolom és ráfekszek.Levegőt nem fog kapni." - Ez felelmetes!

"Simán kiveszem a fegyvert a kezéből." - Ejha! En azert nem javasolnam, bar nyilvan nem vagyok tisztaban a kepessegeiddel! :-D

Előzmény: tenue1 (11719)
tenue1 Creative Commons License 2009.03.18 0 0 11720

Szia!:)

Köszönöm,köszönöm,köszönöm!:)Virágokat az öltözőmbe!:D"Sanos" megint igazat mondtam?:(

Előzmény: HUNTERKILLER (11718)
tenue1 Creative Commons License 2009.03.18 0 0 11719

Szia!:)

Nem haragszom de én inkább odaadom.Úgy sincs mit elvenni tőlem.Már rég nem hordok értéket magamnál.Viszont ha valaki akkor támad meg amikor gyerek van nálam akkor fogok védekezni.De azt egy életre megemlegeti.Régen jártam a nagyobbik lányommal ilyen önvédelmi oktatásra.Na abból még emlékszem néhány dologra.Persze nem fogom a vállamon átdobni de vannak ennél egyszerübb megoldások.Simán kiveszem a fegyvert a kezéből.Ennyit még tudok.Vagy egyszerübb!Kigáncsolom és ráfekszek.Levegőt nem fog kapni.Ezt egyébként egyszer már csináltam!:D

Előzmény: zeta 3 (11716)
HUNTERKILLER Creative Commons License 2009.03.18 0 0 11718

Sziasztok!

En alapvetoen elitelem a konnyu drogokat is!

Kivanom hogy ne legyen a kornyezetetekben aki ilyesmivel el!

Hiaba mondjak, hogy: AAAA nem lehet raszokni..... ! Ez sajnos nem igaz!

Es bizony tenyleg elbutitja az embert, hirtelen kedelyvaltozasok, depresszio, stb.!!!

Az is igaz, hogy belepot jelent a kemenyebb drogok vilagaba!

Es igen! A drogos megbizhatatlan, kiszamithatatlan! Egy elveszett ember (es egyre melyebbre sulyed)!

Az ilyen emberek tenyleg komoly veszelyt jelentenek a kozbisztonsagra!!!

Vigyazzatok, tobb van mint gondolnatok!!!!

"De például a fegyvereket biztos, hogy ha olyan társaságba keverednek megszerzik maguknak ha kell." - Ha akarja egy 15 eves kb. 10 percen belul fegyverhez juthat ma magyarorszagon (1 telefon a megfelelo szamra)! Termeszetesen illegalis fegyverrol van szo, tehat nem regisztralt a rendorseg (hatosag) nem tud rola , elvileg nem letezik de gyakorlatilag igen!

Mennyivel jobb lenne ha engedelyeznek az onvedelmi fegyvertartast! Elhihetitek, drasztikusan lecsokkenne a kozteruleten elkovetett eroszakos buncselekmenyek szama, a garazdasag, betores, rablas, gyilkossag!

Tehat mindazok a bunelkovetesi modok amiktol ma joggal tarthat az allampolgar!

Udv! 

Előzmény: tenue1 (11714)
zeta 3 Creative Commons License 2009.03.18 0 0 11717
Hát igen, nehéz ügy ez és nagyon összetett, és a szálak a politika felé vezetnek.
Előzmény: BigBlue84 (11715)
zeta 3 Creative Commons License 2009.03.18 0 0 11716

Üdv.

"ha valaki az utcán elkéri az értékeinket akkor adjuk oda neki minden ellenállás nélkül."

Ne haragudj, de hogy lehet ekkora marhaságot mondani, hagyni hogy kiraboljanak, elvegyék az ember dolgait amiért megdolgozott?

Nem. Ha ki akarnak rabolni, akkor úgy kell szájonvágni a tagot hogy lenyelje az összes fogát és a nyelvét is leharapja.

"Engem például kifejezetten zavarna ez, mert félek a fegyverektől.Vagy inkább használni félek és itt nem csak a éles fegyverről beszélek.Lehet az sétapálca is."

Nem kell félni, nem neked fog fájni. :)

Előzmény: tenue1 (11714)
BigBlue84 Creative Commons License 2009.03.18 0 0 11715
Azt hiszem mindkettőnknek van igaza a dologban.

De abban teljesen egyetértek, hogy az államnak valamiért nem érdeke, hogy rend legyen az országban!
Előzmény: zeta 3 (11712)
tenue1 Creative Commons License 2009.03.18 0 0 11714

Sziasztok!:)

A drogozás alatt nem az "elszívok egy héten egyet" értettem+a kávé is drognak számít.Neeeeeeeeem.És nem attól lesz valaki agresszív, hogy fogyasztja hanem attol, hogy függő lesz és mondjuk nem kapja meg.De ha a húsz évvel ez elötti időket nézzük akkor is volt kábítószer.Ragasztó a zacskóban stb.Nem jó erről beszélni.De például a fegyvereket biztos, hogy ha olyan társaságba keverednek megszerzik maguknak ha kell.Féljünk?Hááááát.Kerüljükaz olyan helyzeteket amik veszélyesek.Pl:ha valaki az utcán elkéri az értékeinket akkor adjuk oda neki minden ellenállás nélkül.Én nagyon féltettem az iskolában a kisebbik lánymat az ilyen ámokfutóktól.Olyan már volt a XVII.kerület egyik iskolájánál, hogy gyerekek tüntek el.Nem is egy.Mostmár(állítólag minden iskolának külön rendőr bácsija van)Az iskolába pedig bejutni nagyon nehéz.Még a szülőket sem engedik be.

Nagyon nehéz véleményt alkotni, hogy úgy, hogy az ember fél is de nem is akar fegyvert hordani.Engem például kifejezetten zavarna ez, mert félek a fegyverektől.Vagy inkább használni félek és itt nem csak a éles fegyverről beszélek.Lehet az sétapálca is.

zeta 3 Creative Commons License 2009.03.17 0 0 11713
Lehet hogy nem, hacsak fel nem szippantnál valami nyílméreg békát. :)
Előzmény: NattyDread (11711)
zeta 3 Creative Commons License 2009.03.17 0 0 11712
Továbbra sem értek egyet. Illetve csak részben.
Előzmény: BigBlue84 (11710)
NattyDread Creative Commons License 2009.03.17 0 0 11711
Azt hiszed, rosszabbul járnék ezekben a válság sújtotta időkben? :oD
Előzmény: zeta 3 (11708)
BigBlue84 Creative Commons License 2009.03.17 0 0 11710

"és volt egy erős rendőrség is és javító intézetek"

Nem ezért hanem mert akkor volt lövész szakosztály(a topik kedvéért) de volt ejtőernyős szakosztály rádiós, modellező szakkör stb. lehetne sorolni és nem került semmi vagyonokba!

Ma meg marat a pia a drog az útca meg a disco! 

Előzmény: zeta 3 (11702)
zeta 3 Creative Commons License 2009.03.17 0 0 11709
Akkor most hallotad. Úgy nekimennek az embernek mint a zombik, de szerencsére úgyis mozognak.
Előzmény: NattyDread (11707)
zeta 3 Creative Commons License 2009.03.17 0 0 11708

Szívjad csak, elmehetsz sámánnak valami délamerikai indián törzshöz.

Előzmény: NattyDread (11705)
NattyDread Creative Commons License 2009.03.17 0 0 11707
A fű aggresszivitást? :oDDD Ezt még nem hallottam. Igazából az alkoholon kívül még egyetlen anyag esetében sem tapasztaltam, hogy agresszivitást váltana ki.
Előzmény: zeta 3 (11706)
zeta 3 Creative Commons License 2009.03.17 0 0 11706
Ha azt nem is, de megnöveli az állóképességet és agresszivítást vált ki, nem véletlenül adtak vietnamban is drogokat az USA katonáknak.
Előzmény: NattyDread (11704)
NattyDread Creative Commons License 2009.03.17 0 0 11705
"A könnyű drogok után jönnek a kemény drogok"

Igaz. Tizenéve csak füvezek, de az utóbbi időkben bejött a sör is, van benne valami.
Előzmény: zeta 3 (11703)
NattyDread Creative Commons License 2009.03.17 0 0 11704
Jóhogy, hsizen ADROG jedierőt ad a használójának.
Előzmény: zeta 3 (11703)
zeta 3 Creative Commons License 2009.03.17 0 0 11703

Egy drogos huligán sokkal veszélyesebb mint egy részeg, mert emberfeletti erejük lesz, és nem félnek semmitől. A könnyű drogok után jönnek a kemény drogok, a rablástól gyilkosságtól sem riadnak vissza hogy megszerezzék a pénzt az adagjukhoz.

Előzmény: NattyDread (11701)
zeta 3 Creative Commons License 2009.03.17 0 0 11702

"Én foglalkoztam gyerekek táboroztatásával és hidd el még a helyi önkörmányzat is azon munkálkodik, hogy ellehetetlenitse a dolgot!"

Mondom hogy az államnak nem érdeke hogy normalizálódjon a helyzet.

"Szerinted régen miért nem volt ez?

Talán esetleg azért mert a gyerekek hasznosan el tudták tölteni a szabadidejüket és nem az utcán lézengtek!"

Részben ezért, és volt egy erős rendőrség is és javító intézetek. Én elhiszem hogy kellő neveléssel eredményeket lehet elérni, de ma már felnőtt egy olyan generáció akikkel már nem lehet mit kezdeni.  

Előzmény: BigBlue84 (11697)
NattyDread Creative Commons License 2009.03.17 0 0 11701
Ha füvezik, akkor ennek nagyobb a valószínűsége, mint a fegyvernek :o) Trip toy, hallottál már róla?
Előzmény: tenue1 (11699)
zeta 3 Creative Commons License 2009.03.17 0 0 11700

"De a legtöbb fiatal-és olyanokról is beszélek akik nagyo jó módban vannak-nem látják a jövőjüket."

Ez még nem ok a bűnöző életmódra.

"Az egyik lány bevitt az iskolába egy "kis" füvet.Biztos reggel vette iskolába tartva.Tudjátok mint ti az újságot.Na el is rejtette gondosan a cipőjébe.De amikor tornaóráról visszajöttek valaki meglovasította a cipőjéből a drogot.Erre Ő?Na mit csinált?Elment az igazgató nőhöz, hogy panaszt tegyen."

A kábítószerezés mellékhatása a teljes mértékű elhülyülés. :)

"Szerintetek kinek fognak neki menni,ha fegyverhez jutnak?"

Hát ha ez lesz a jövő, hogy egy agysejtű fegyveres drogos huligánok, fogják a lakosságot terrorizálni, akkor talán ezt nem kellene megvárni. 

Előzmény: tenue1 (11695)
tenue1 Creative Commons License 2009.03.17 0 0 11699
                  Mért szerinted a drog után a csattogtatós lepkét válsztják amit még az óvodába eldobtak?Te nagyon okos!Te!:D
Előzmény: NattyDread (11698)
NattyDread Creative Commons License 2009.03.17 0 0 11698
Logikus: ma még a fű, holnap már az interkontinentális ballisztikus rakéta. Okos vagy, csak így tovább!
Előzmény: tenue1 (11695)
BigBlue84 Creative Commons License 2009.03.17 0 0 11697

Én nem a gyerekekre értettem a rohanást, hanem a szülőkre!
Nem a TV nek én a netnek kellemne nevelni a gyereket!
Több foglalkozási kikapcsolódási lehetőség kellene (Pl:sport,kirándulás,túrázás)
Én foglalkoztam gyerekek táboroztatásával és hidd el még a helyi önkörmányzat is azon munkálkodik, hogy ellehetetlenitse a dolgot!
Szerinted régen miért nem volt ez?

Talán esetleg azért mert a gyerekek hasznosan el tudták tölteni a szabadidejüket és nem az utcán lézengtek!

Előzmény: zeta 3 (11694)
mentalista68 Creative Commons License 2009.03.17 0 0 11696
"magyarországon például a "megélhetési bűnözést" azért nem szüntetik meg, mert akkor körülbelül egymillió ember halna éhen az országban."

klf bölcs megállapítása:)))

Ezek a megélhetési bűnözők azért rabolnak mobiltelefont, mp3 lejátszót stb, mert éheznek mi! Cipőtalpat is azért nyalatnak, hogy csillapodjon éhségük? Vagy nem e úgy nyilatkozott eddig mindegyik, hogy a zsákmányolt értékeket eladva elgépezték a pénzt??? Egyik se mondta, hogy kenyeret vett belőle!!!!
Előzmény: zeta 3 (11693)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!