szerintem hiányzik egy L alaku lemez ,mert nekünk van ,aminek a rövidebbik oldala rálóg a kocsi oldalára,fényezésére ugy 3 cm-t az L alak hosszabbik felét meg fel kell csavarozni a kasznihoz.
Sziasztok! Tudnátok nekem segíteni, hogy a tolóajtónál a zár alatti fémlapnak (a képen ) mi a szerepe? Hogy lehet normálisan beállítani ezt az ajtót, hogy nyitásnál, zárásnál ne verje le az ember a fényezést. Előre is köszönöm.
heló tiszta jó amit leírtál.Horgászni mentek a barkassal.Amit leirtál aszerint lesztek benne páran.Olyan feelinges igy barkassal menni..Tök tetszik nekem.Én is szeretnék majd sokat barkasozni miután meglesz a jogsim meg juniusban visszük műszakira.Olyan jók ezek a barkasok.Legszivesebben csak ez kéne életem végéig.19 éves vagyok még csak :)
sziasztok! a segítségeteket szeretném kérni! Keresek Budapesten és környékén olcsó barkas kisbuszt, lehet körablakos, platós és akármilyen.nem bajy az sem,ha totalkáros. kérlek ,ha tudtok ilyen eladó autóról értesítsetek az agi7b@citromail.hu e-mailcímen, segítségeteket előre is köszönöm
Örök hálám üldözne :). Egyébiránt nem cserélném le, mert csak a városban szaladgálunk vele, de megnéztem és elég mélyén van repedezve a Mitas és már nem merek nekiindulni 200km-es horgászútnak, 4-en, plusz 2 kutya, rengeteg csomag :) Annyit nem ér, hogy ennyi lelket kockáztassak. Tiszta Scooby-doo :)))
Ha 1 - 2 napot tud várni a dolog, megnézem mert van barkasz maradék alkatrész és ha jól emlékszem van közte használható gumi is. Pár nap és visszajelzek.
Nekem sincs C-s rajta, most a 120-as Skoda, 165 R13-as Barum gumijait rakatom fel a gyári felnikre. Illetve szereztem négy Volga felnit, az 14-es, erre kapni földi áron olyan gumit aminek a magasága ugyanannyi mint az eredeti diagonálé, és még dísztárcsát is tudok rátenni! :-) .
Na most már teljesen össze vagyok keveredve... Itt mondjátok, hogy jár valaki 185/70 R13-mal, ami nyilván nem C-s. Más pedig csak C-t tenne rá. Már lövésem sincs mi legyen, mert 185/70 R13 86T-t kapok 8k-ért, C-t pedig 13k alatt esélyem sincs. Mivel Barkasról beszélünk, így nem mindegy :(
Az eredeti gumijai,ahogy írtad,6.70-13c,de ilyet már szinte lehetetlen beszerezni,vagy méregdrága,pedig nagyon jó velük autózni. Én a 185/70 R 13-at ajánlanám,nekem ezek vannak fent,szépen gurul vele a kicsikém.Remélem tudtam segíteni.
Segítségre lenne szükségem, és abban bízom, hogy jó helyen járok végső elkeseredésemben. Van egy múzeális Barkasunk 19 éves gumikkal és szeretném lecserélni ezeket. A méret 6.70-13C 94/93L... Tudnátok segíteni, hogy ez milyen mai méretre váltható át, illetve mit lehet feltenni helyette?
Nekem lenne egy eladó barkas b-1000-es gépem. Jelenleg a rendszám le van adva ideiglenesen / ez még az a korszak hogy nem kell fél évenként hosszasítgatni/! Egyszer fejre állt a gép de ki lett javítva. Aztán megragadt benne a motor de sebaj mert van egy felújított Wartburg motor. A gépjármű 8 személyes :) A kocsit máshol is hirdetem ezért hívj ha érdekel! Alkatrészt darabonként nem szeretnék eladni belőle! Számom: 06-30-701-59-88 Üdv Karesz
Jó estét szakik elsején jön valaki barkasal a szoci autó talira, én megyek nehogy már egyedül legyek! Most már büszkén viszi a parpa a csorlőt is mert ma felszereltem rá ! Nem egyszerű ez a csörlő ráment a szétszedésre összerakásra és a felszerelésre két nap de most már tuti!:)
Sziasztok Barkasosok! szeretnék ajánlani nektek egy május végi népautós rendezvényt ahol szombaton minden az autósok körül forog majd a Tököli (volt katonai) repülőtéren
itt a plakátunk: http://www.bogarhatu.hu/volksandroll3.jpg
Minden olyan autót várunk, amelyek legalább 25 évesek, vagy ha ennél fiatalabbak, akkor olyan típusúak, amelyet legalább 20 éven keresztül lényeges változtatások nélkül gyártottak. A teljesség igénye nélkül találkozhatsz nálunk: BMW-kkel, Bogarakkal, Citroen Kacsákkal, Fiatokkal, Fordokkal, Minikkel, Moszkvicsokkal, Opelekkel, Polskikkal, R4 bakancs Renault-kkal, Skodákkal, Trabantokkal, Volkswagenekkel, Wartburgokkal, Zsigulikkal és egyéb csodákkal. Persze akkor sem érdemes otthon maradnod, ha népautód éppen nem menetkész. Szeretettel várjuk az érdeklődőket, márkabarátokat is.
A 3. Tököli Volks&Roll fesztivál előzetes programja: Szombat 9:50 Megnyitó 10:00 Vezetéstechnikai tréning (max 60 fő részére) 12:30 Ügyességi vetélkedők a színpad előtt 14:00 Ügyességi szlalomverseny speciálisan felkészített Bogárral, csúszófóliával 17:00 Gyorsulási verseny több kategóriában 19:30 Eredményhirdetés, tombola 20:00 Koncert 22:00 Bulizárás, kötetlen beszélgetések hajnalig 10:00-19:00 Teljesítménymérés mobil fékpadon Vasárnap: 8:30 Ébredés, a találkozó befejezése
Hozd a családod! A rendezvény határozottan családbarát, a gyermeknapon ne hagyd otthon a gyerekeket és párodat sem! A találkozó időtartama alatt lehetőséget biztosítunk gyermekeknek játszóházra (fedett, összkomfortos épületben). Igény esetén előzetes jelzés alapján itt szállást is tudunk korlátozottan biztosítani gyermekek és anyukák részére. A részvétel 14 éves kor alatt ingyenes.
Várunk szeretettel! bogarhatu.hu - Tököl Team
írhattok nekünk a tokol@bogarhatu.hu-ra informálódhattok honlapunkon: http://tokol.bogarhatu.hu/ vagy kérdezzetek a fórumunkban: http://www.bogarhatu.hu/forum/index.php?topic=210.0
én nem értem ezt a barkas keresgélést olyan nekem mint valami fehér holló ma szóltak hogy van egy platós gyorsan hívom a srácot mondom neki mit akarok azt mondja tegnap elkelt 100 liter gázolajat adtak érte (üzemképes volt plató nélkül szélterelővel a tetején most már verem a fejem a falba lassan :(((((((((((