Nah honnan tom megszerezni a vw passat reklámnak azenéjét...tom h Richard Beddow - Autumn False... de honnan szerzem meg? mer szart se lehet találni ezen a néven... eMule sem talál semmit... valaki segítseeeeen pls:o((( annyi ideje keresem már...:o(
Megy egy nagyon gyökér reklám a királyi 1-en mindig a fél nyolcas hiradó előtt. Egy körcsarnokbeli cipővásárt nyomatnak. Az érdekene mi megy alatta. Egy instrumentális zene, a Kossuth rádión és társain is fel-fel bukkan. Régen az RTL-en egy bokszgála előtt is nyomták az előzetesekben. Segítsetek!
Na, ennek asszem megjelent valami hosszabb verziója, de pont lemaradtam róla. Csak egy villanásra valami lábtól lefele mutatott embereket láttam, meg felismertem a zenét. Még nyomozok... Ha valaki tudja a megoldást, ne habozzon leírni. Köszi. :)
Hali! ha arra a liberósra gondolsz, mikor megáll a család a kocsival pisilni, és jól eláznak, akkor tudom! Na az Missy Elliott - I can't stand the rain
Engem az új Chevrolet Kalos zenéje érdeklne. Vki nem tudja véletlenül?
Húú! :) Hát vmi olyasmi a szövege a dalnak, hogy: There's no better place than in this paradise for me.... bla bla bla bla feel my eyes... :D ennyit tok belőle. Amúgy vmi szigeten mutatnak különböző szép szemű emberkéket, akik természetesen kókusztejet isznak... :D Na ez kéne! :) köszi
Tudja valaki az úúúj Volkswagen Passat reklám zenéjét, hm?:o) az olan jó...tudjátok ami alatt zongora van, és a reklámban egy kisgyerek ül a hátsó ülésen....nem tudja valaki h mijaza zene ami a reklámban van?