Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Egyetertek, en is effelet tapasztaltam :) Legtobb csodagepet ubereli, ha meg azzal is tudol 198-199-eket loni, akkor minek is jobb (hacsak nem a dizajnra mesz ra, bar szerintem a legtobb versenypityu eszmeletlen ronda, MC legalabb kinez valahogy)
Akkor mostmár legalább van egy behatárolt gyártási intervallum. Írtam egy jó pár külföldi fórumra is, hátha valamit sikerül összeszedni. Aztán ha vége az adatgyűjtésnek, és még áll az ajánlatod, akkor elkezdek valamit alkotni.
Ja, csak sajnos ez nem az! Nem kar98-ra emlékeztető faágyazású. Eddig meg voltam róla győződve, hogy háború előtti. De aztán találtam valami olyasmit, hogy a VEB felirat, mint olyan csak háború utáni (1951-1972) fegyvereken lehetséges. De már abban sem vagyok biztos, hogy mi van! :))
egyenlőre ennyit találtam az 1700$-os puskádról :-)
(itt van egy halom fotó is, link a szöveg végén)
DESCRIPTION: Very scarce Nazi military single shot trainer with "SA d. NSDAP" markings on the left side of the buttstock (please, see pictures). Externally, the rifle is similar to Nazi k98k, as it was designed as a training rifle for Wehrmacht recruits. One of the few types of Nazi trainers made with bayonet lug. The receiver displays the maker address, "BSW, SUHL, BERLIN SUHLER WAFFEN UND FAHRZEUGWERKE" (a very scarce maker of KKW rifles!). The right side of the receiver shows following wording, "KK. WEHRSPORTGEWEHR". The German proof marks, "Crown over B" and "Crown over U", are stamped on the left side of the receiver and barrel. All matching serial numbers (the numbers are stamped on the barrel and bolt only; there are no numbers stamped on all the remaining parts, which is correct for this model). The caliber designation is stamped on both sides of the barrel. The rear sights are calibrated from 25 to 200 meter. Steel buttplate and trigger guard. Military style handguard. K98k style sling swivel on the barrel band and a sling cut in the buttstock. Mauser style safety lever on the back of the bolt. Only a few KKW rifles can be found with SA d.NSDAP markings! CONDITION: Fine+ to low excellent. 87% of original blue finish on the metal. The blue is turning to brownish color in some place (receiver, barrel bands, trigger guard). Most of the blue wear is on the barrel bands, trigger guard and in the middle of the length of the receiver. Some light patina on the buttplate. Solid stock with usual handling marks, minor dings and light scratches.No cracks in the wood.Missing the half moon steel ring between the handguard and rear sights. The cleaning rod is also missing. Very smooth action. Excellent bore with strong and shiny rifling. No import stamps. Scarce Nazi training rifle with interesting markings!
Gratula, legkozelebb mar 1 kezzel is meglesz az eredmeny :) Aztan lehet tovabbhaladni, s fel kezzel loni :)
Errefele a loteren meg nagyokat pislognak az emberek, hogy 25m-re lodozok, mert bar 25m-es a palya, mindenki 10-15m-re kuldi ki a celtablat... :) Aztan orulnek a fejuknek, ha sikerul 10-est loni... Ez a hobbilovesz reteg magyaro.-n (ugye imadott rendeleteink miatt) teljesen hianyzik...
állat az a mamuszsor!!!!! :-) bocsi én annó egy erma mg1est néztem ki o'szt tök hüje (mint pisti) volt hozzá mindenki. ha nem jutsz semmire én sem ígérek neked semmit csak internetidőt mert rákeresni + ilyesmi abban tudok segíteni (én CZ ZKM-455-öt vettem meg ami hivatalosan legalábbis a gyártó és a net-en nincs is.) Ja és örömmel újságolom , hogy MCM sirály, 25 méter két kéz 20 lövés 190 köregység. egy kézzel ez kb tizenkettő mert remeg a kezem de most kaptam csősúlyt oszt rakendroll.
Nemrégiben vettem egy SUHL KKV-1001 típusú kispuskát. Viszont semmit nem találok róla a neten. Valaki tudna-e nekem segíteni. Kellene gyártási intervallum, meg minden más infó róla.
Ismertetőjelek:
-cső bal oldalán: ".22 long"
-VEB SUHL KKV-1001
-32/1108/1007
-háromszögben S betű (azt tudom, hogy ez a Simson jele)
Igazad van, de abbol nem adnak el millioszamra es nem is hirdetik ugy, hogy az egy hasznos, illetve valamire hasznalhato dolog. Talan nem kellene egy muveszeti alkotast osszekeverni egy funkcionalisan haszontalan tomegcikkel.
Semmire sem jo, illetve egy valamire jo, eladni egy kalap szart, mert mire mindenki rajon hogy haszontalan addigra eladtak parmilliot belole es rohogve mennek a bankba a gyartok es forgalmazok.
En lolapra probaltam (odor fele soretes) itt belgiumban, lolaptarto egy karo volt, na azt sierult vele szettornom nagyon kozelrol, amugy felejtos. Ja, vizespalack ellen is poen par meteren belul, meg amire kitalaltak: labad elott sziszego kigyora (revolverbol)
Sok remenyt ne fuzz hozza, 9x19 -el probaltam effelet, 5 lepesrol mar hatalmasat szort, meg csak 4-5 db lolapot lyuggatott ki. Ontoltovel raadasul felejtos, minden harmadik elakadt. Viszont 1-2m-en nagyonfasza, nagyobbacska karo mereti fenyodeszkat eltorte, mint a ropit :) Allitolagos tapasztalatok szerint .357-es bol sem jo semmire 6m-en tul az ilyesmi.