Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Legalább akkora jelenet amikor veszett mókust csinált belőle Stikli.Amikor felborzolta a szőrét+beköpködte és azt mtele volt olyan jelenettel ami aranyos is volt és poenos.De a colás az......leállt minden Haminak.
Milyen idegesítő lehet egy drogodnak, hogy amikor ő pörög akkor mindenki nyugodt körülötte.
Anyámnak az egyik koleganőjének volt egy fia.Nem mondom, hogy szegényke épp volt.Azért lehetett vele kommunikálni.Egyszer talált egy kisebb bombát egy építkezésen.Persze mint jól nevelt gyerek nem jelentette be, hanem belerakta a tornazsákjába és a metron pörgetve és lóbálva+mosolyogva mindenkinek elmütődött.
Félelmetes?:)Bizomy az!:)Halál közeli állapot!:D(Mármit ha ráfekszek)
És ha a fegyvert kiveszem a kezéből az kb.észre sem veszi, olyan gyors vagyok mint a Hami a "Túl a sövényen"c. filmből,amikor colát itatnak vele!És már megint a drog!:D
Nem haragszom de én inkább odaadom.Úgy sincs mit elvenni tőlem.Már rég nem hordok értéket magamnál.Viszont ha valaki akkor támad meg amikor gyerek van nálam akkor fogok védekezni.De azt egy életre megemlegeti.Régen jártam a nagyobbik lányommal ilyen önvédelmi oktatásra.Na abból még emlékszem néhány dologra.Persze nem fogom a vállamon átdobni de vannak ennél egyszerübb megoldások.Simán kiveszem a fegyvert a kezéből.Ennyit még tudok.Vagy egyszerübb!Kigáncsolom és ráfekszek.Levegőt nem fog kapni.Ezt egyébként egyszer már csináltam!:D
Kivanom hogy ne legyen a kornyezetetekben aki ilyesmivel el!
Hiaba mondjak, hogy: AAAA nem lehet raszokni..... ! Ez sajnos nem igaz!
Es bizony tenyleg elbutitja az embert, hirtelen kedelyvaltozasok, depresszio, stb.!!!
Az is igaz, hogy belepot jelent a kemenyebb drogok vilagaba!
Es igen! A drogos megbizhatatlan, kiszamithatatlan! Egy elveszett ember (es egyre melyebbre sulyed)!
Az ilyen emberek tenyleg komoly veszelyt jelentenek a kozbisztonsagra!!!
Vigyazzatok, tobb van mint gondolnatok!!!!
"De például a fegyvereket biztos, hogy ha olyan társaságba keverednek megszerzik maguknak ha kell." - Ha akarja egy 15 eves kb. 10 percen belul fegyverhez juthat ma magyarorszagon (1 telefon a megfelelo szamra)! Termeszetesen illegalis fegyverrol van szo, tehat nem regisztralt a rendorseg (hatosag) nem tud rola , elvileg nem letezik de gyakorlatilag igen!
Mennyivel jobb lenne ha engedelyeznek az onvedelmi fegyvertartast! Elhihetitek, drasztikusan lecsokkenne a kozteruleten elkovetett eroszakos buncselekmenyek szama, a garazdasag, betores, rablas, gyilkossag!
Tehat mindazok a bunelkovetesi modok amiktol ma joggal tarthat az allampolgar!
"ha valaki az utcán elkéri az értékeinket akkor adjuk oda neki minden ellenállás nélkül."
Ne haragudj, de hogy lehet ekkora marhaságot mondani, hagyni hogy kiraboljanak, elvegyék az ember dolgait amiért megdolgozott?
Nem. Ha ki akarnak rabolni, akkor úgy kell szájonvágni a tagot hogy lenyelje az összes fogát és a nyelvét is leharapja.
"Engem például kifejezetten zavarna ez, mert félek a fegyverektől.Vagy inkább használni félek és itt nem csak a éles fegyverről beszélek.Lehet az sétapálca is."
A drogozás alatt nem az "elszívok egy héten egyet" értettem+a kávé is drognak számít.Neeeeeeeeem.És nem attól lesz valaki agresszív, hogy fogyasztja hanem attol, hogy függő lesz és mondjuk nem kapja meg.De ha a húsz évvel ez elötti időket nézzük akkor is volt kábítószer.Ragasztó a zacskóban stb.Nem jó erről beszélni.De például a fegyvereket biztos, hogy ha olyan társaságba keverednek megszerzik maguknak ha kell.Féljünk?Hááááát.Kerüljükaz olyan helyzeteket amik veszélyesek.Pl:ha valaki az utcán elkéri az értékeinket akkor adjuk oda neki minden ellenállás nélkül.Én nagyon féltettem az iskolában a kisebbik lánymat az ilyen ámokfutóktól.Olyan már volt a XVII.kerület egyik iskolájánál, hogy gyerekek tüntek el.Nem is egy.Mostmár(állítólag minden iskolának külön rendőr bácsija van)Az iskolába pedig bejutni nagyon nehéz.Még a szülőket sem engedik be.
Nagyon nehéz véleményt alkotni, hogy úgy, hogy az ember fél is de nem is akar fegyvert hordani.Engem például kifejezetten zavarna ez, mert félek a fegyverektől.Vagy inkább használni félek és itt nem csak a éles fegyverről beszélek.Lehet az sétapálca is.
"és volt egy erős rendőrség is és javító intézetek"
Nem ezért hanem mert akkor volt lövész szakosztály(a topik kedvéért) de volt ejtőernyős szakosztály rádiós, modellező szakkör stb. lehetne sorolni és nem került semmi vagyonokba!
A fű aggresszivitást? :oDDD Ezt még nem hallottam. Igazából az alkoholon kívül még egyetlen anyag esetében sem tapasztaltam, hogy agresszivitást váltana ki.
Egy drogos huligán sokkal veszélyesebb mint egy részeg, mert emberfeletti erejük lesz, és nem félnek semmitől. A könnyű drogok után jönnek a kemény drogok, a rablástól gyilkosságtól sem riadnak vissza hogy megszerezzék a pénzt az adagjukhoz.
"Én foglalkoztam gyerekek táboroztatásával és hidd el még a helyi önkörmányzat is azon munkálkodik, hogy ellehetetlenitse a dolgot!"
Mondom hogy az államnak nem érdeke hogy normalizálódjon a helyzet.
"Szerinted régen miért nem volt ez?
Talán esetleg azért mert a gyerekek hasznosan el tudták tölteni a szabadidejüket és nem az utcán lézengtek!"
Részben ezért, és volt egy erős rendőrség is és javító intézetek. Én elhiszem hogy kellő neveléssel eredményeket lehet elérni, de ma már felnőtt egy olyan generáció akikkel már nem lehet mit kezdeni.
"De a legtöbb fiatal-és olyanokról is beszélek akik nagyo jó módban vannak-nem látják a jövőjüket."
Ez még nem ok a bűnöző életmódra.
"Az egyik lány bevitt az iskolába egy "kis" füvet.Biztos reggel vette iskolába tartva.Tudjátok mint ti az újságot.Na el is rejtette gondosan a cipőjébe.De amikor tornaóráról visszajöttek valaki meglovasította a cipőjéből a drogot.Erre Ő?Na mit csinált?Elment az igazgató nőhöz, hogy panaszt tegyen."
A kábítószerezés mellékhatása a teljes mértékű elhülyülés. :)
"Szerintetek kinek fognak neki menni,ha fegyverhez jutnak?"
Hát ha ez lesz a jövő, hogy egy agysejtű fegyveres drogos huligánok, fogják a lakosságot terrorizálni, akkor talán ezt nem kellene megvárni.