Nekünk épp egy 4 és egy 3,5 lovas fűnyírónk van, az igaz, hogy a rotációs adapterünk csak az erősebbikhez passzol. A lényeg, hogy előfordul 4 lovas fűnyírókon is. Budapest közelében sajnos nem nagyon láttam ilyen üzletet, de pl. a 4-es úton Szolnok utánminden településen lehet találni egyet-kettőt. Van a Balatonon is (a 71-es út elején tudok konkrétan kettőt), de ott érezhetően magasabb az árszinvonal (pl. kétszer annyiba kerül a gázpalack).
Ahogy mondom, a 4lovas lesz az 50K! Nem kisebbek vannak a fűnyírokon?
Meg tamáskodom használtakkal, a tavasszal láttam egy RK-02-est vastelepen szörnyen nézett ki.
De azért ötletet adtál, szét kell ott is nézni!
Ha tudsz konkrét telephelyeket Bp közelében tudasd velem. Köszönöm!
45-50 k?? Az irdatlan pénz. Vidéki használtcikk-kereskedésekben lehet kapni komplett fűnyírókat Briggs motorral 15 k körül, állapottól függően +/- 5 k. Ez nem pálya? Mi vettünk két ilyesmit, egy hozzáértő embernek kicsit ki kellett őket tisztogatnia, de azóta OK.
Elszált a rotációs kapámon a motor (4 lovas Briggs & Stratton). Bp- en a Kálvintérnél most nincs ilyen. Akinek van információja alkatrészboltról forgalmazóról, legyen kedves ossza meg velem.
Köszönöm!
hi, keritörpe....
asszem, ha utánanéztél a dolognak alaposan és mélyen, a atanáscak minden tpoiclakoót érdekelnek. szerintem irt le, mert mindenkinek mail-ban elküldeni macerásabb.
mjilyen gépet, miért, milyen tulajdonságokkal vettél, mik a tapasztalatok vele és milyent NEM vettél meg és mi miatt, és ft. meg miegymás.....
előre is thnx.... :)
Ha érdekel bárkit tanács, illetve személyes tapasztalataim benzinmotoros fűnyíró ügyben, jelezze, és szívesen megosztom vele. Mivel nem kis összeg kifizetéséről volt szó, elég alaposan utánanéztem a dolognak. Úgy érzem, végül jól választottam.
Üdv
Van köztetek aki használ gépi gyepszellőztetőt?
Mert szerintem ez egy jó dolog lehet a gyerekek által letaposott fű életbentartására.
Kétfélét láttam, az egyik lemezkésekkel dolgozik, a másik rugószerű karmokkal.
Melyik a jobb, és egyáltalán érdemes-e vele foglalkozni? Elég drágák: 35-75 ezerig
A fűszegélynyíró nem lehet késes, mert az csak a vastagszárú növényeket viszi, mint a paréj félék.
Olcsó fűnyíró csak annak jó, aki minden évben (vagy 2.-ban) új géppel akar dolgozni, ráadásul kis teljesítményű (olcsó) géppel sokszorosára nő a munkaidő.
ismer valaki olyan online helyet ahol specifikusan (vagy nem, de) kerti (és barkács) gépek jönnek-mennek? köszi.
--benzines szegélynyíróban lehet,hogy tudok segíteni, ha még aktuális.
Szeretnék venni egy benzinmotoros fűszegélynyírót. Lehetőleg olyat ami damilos és késes is lehet. Bár az egyik boltban azt mondták a késest bozótvágónak hívják. Van valamilyen ötleted, hol érdemes megnézni? És milyen szempontok szerint válasszak?