Sajnos kedvenc Can Yamanunk nincs az idei fellépők között, köztudott, hogy 2020-as sorozatát, a Bay Yanlist leintették, és a török média pixiséből kiesett, de azért idelinkelem azok kedvéért, akik korábban még nem látták a 2019-es évbúcsúztatón Demet Özdemirrel való fellépését.....hát nem énekhangjáért és táncosbravúrjáért szeretjük :) de nagyon aranyos!
Örülök, hogy rátaláltam erre a fórumra, mert én is nagy rajongója vagyok a török sorozatoknak, persze ebben nagy szerepe van Can Yamannak, ;)
3 sorozatát néztem már meg: A szerelem íze, Álmodozó és a Bay yanlis - Rossz úr.
Mindhárom tetszett, bár az utóbbinál valóban látszik, hogy a tervezetthez képest idő előtt lezárták a sorozatot.
A Bay yanlis sorozatot magyar felirattal néztem, és időnként jókat nevettem, mert a fordítók és a feliratozók a feliratokhoz hozzáírták saját gondolataikat. (Erről csatolok egy képet is sorozatból. És milyen igazuk van!)
Most Az eper illata és a Te csengess az ajtómon sorozatok, amik felkeltették az érdeklődésemet, de a Te csengess az ajtómon című sorozatot nem találom a szokásos videóletöltő oldalakon. Van esetleg valakinek ötlete, hogy hol lehet akár online megnézni?
Sajnos a Sorozatbarát oldalra nem vagyok felregisztrálva, lehet hogy ott megtalálnám. Ha van valakinek meghívója oda, és küldene, azt nagyon megköszönném, roppant hálás lennék.
Köszönjük szépen a tájékoztatást! Én örülök ennek, bár az is igaz, hogy Kabir Bedi sármjával nehéz lesz versenyezni. Persze a mai technika csodákra képes, és biztos sokkal jobb film készül, mint amit a 80-as években készítettek. Bennem még élénken él a kép, amikor Budapesten a Rákóczi úton a volt Tisza mozinál láttam a feliratot: Sandokan a Maláj Tigris. Ha jól emlékszem először nagy mozi film volt, és csak kicsit később lett belőle sorozat... Akkor kb. 8-10 éves voltam. Így megy az idő....
De láttam a sorozatot is. Régen volt hogy is volt?...
Persze Can Yaman sármjával is biztos nők millióit fogja meghódítani. Szóval nem féltem. Persze kiváncsi leszek a női főszereplőre. Én örülnék ha szőke maradna.....és mindegy ki lesz, csak jó legyen.
Szóval köszönöm a tájékoztatást és nagyon fogom várni az indulását.
Igen!!! Hiába, az olaszok imádják....még regényként is kiadták az EK-át!
....és itt a mai Ferzan Özpetek idézet Can Yaman Twitteréről:
"Vannak olyan szerelmek, amelyekhez egy élet nem elegendő, és mások, amelyek egy éjszaka alatt megégnek. Nem mondom, hogy az előbbiek jobbak, mint az utóbbiak: ez csak határidő kérdése. Ha nem akarsz szenvedni, akkor tudnod kell az időket."
2020. november 24-én megérkezett a Canale 5 Daydreamer tévésorozat első hivatalos regénye, amelyet a Mondadori adott ki. Az álom szárnyai (eredeti cím: Erkenci Kus).
BOMBA HÍR A RAJONGÓKNAK: Can Yaman lesz az új SANDOKAN!
Mialatt mi csöndesen ünnepeltünk, az internet közösségi oldalait valósággal felrobbantották Can Yaman új projektjéről szóló hírek, amit még dec. 22-én egy népszerű olasz online rádión, az RTL102.5-ön hoztak nyilvánosságra. A bejelentést követően számos videó, és egyéb szöveges tudósítás született - én is csak most szembesültem a hírek özönével, de máris megosztom Veletek!
Na és a fotók! A rajongók nem tétlenkedtek, pár nap alatt ellátták Cant a nevezetes turbánnal, tigrissel és hajóval…..kihasználva a photoshop trükkjeit. A kommentek tele vannak imádattal, gratulációkkal és sajnálattal, hogy saját országa mostohán bánik vele….
Összefoglalva a cikkek lényege:
Can Yaman számos projektterv közül az olaszoknak mondott igent! Sandokan, a gyarmatosítók ellen harcoló, kalózzá lett, rangjától megfosztott maláj herceg alakját egy olasz író, Emilió Salgari, a 19. század végén találta ki és kalandregényei tették legendássá. Művei alapján forgatták 1976-ban Kabír Bedi főszereplésével a világsikert hozó olasz TV sorozatot. Emlékeztek még rá?! A maláj tigris mágikus zöld szemei felejthetetlenek! A 80-as években nálunk is járt, Pesten állítólag megállt a forgalom, akkora tömeg fogadta….
Azóta azonban eltelt több évtized, új nemzedékek, új technikák, új kedvencek születtek!
Ám a kalózos történetek ma is közkedveltek, gondoljatok csak Johnny Depp filmjeire!
Az új sorozatot a vezető olasz produkciós vállalat, a Lux Vide készíti, melynek a nevéhez olyan sorozatok fűződnek, mint pl. a nálunk is vetített Mediciek, Leonardo, újabban a Devils,DOC stb. Can Yaman partnere, a neves és szintén nagyon sármos olasz színész, Luca Argentero lesz, aki jobb kezét, legjobb barátját, Yagizt alakítja. Hogy ki lesz Sandokan szerelmét, Lady Mariannát megformáló színésznő, még sűrű homály fedi. A rajongók két pártra szakadva Özge Gürel, de leginkább Demet Özdemír mellett kardoskodnak (én inkább egy olasz színésznőre tippelnék, elvileg szőke, kékszemű angol hölgyről van szó, de persze ma már semmi sem lehetetlen). Ráadásul a forgatókönyvíró elmondta, hogy korszerű, friss szellemű sorozatot akarnak, ahol Marianna sem egy szoborszerű szépség lesz, hanem igazi, szabad akaratú kalózlány (amely szerep jól állna Demetnek,- teszem hozzá én). A sorozatot ugyan csak 2021 őszén kezdik forgatni, előtte azonban több hónapos táborban alapos felkészülés vár a stábra és kiváltképpen Canra, hogy Sandokánná váljon.
Így kérdéses, addig Can Yaman el tud-e vállalni más produkciót is. Török hírportálok tudni vélik, hogy állítólag a török pruducer, Faruk Turgut, akivel Can az Álmodozót és a Bay Yanlist is forgatta, hűvösen fogadta a hírt, mert szerepelt tervei között egy nyári sorozat Cannal ……és most azon csámcsognak, mennyi pénzt fog kapni Yaman a Sandokánért, 100 ezer eurót emlegetnek epizódonként…
Mindenesetre a Sandokan egy nemzetközi projekt lesz, eleve angol nyelven forgatják és nemzetközi terjesztésre szánják. Az RTL vezérigazgatója, elmondta, hogy a cél „vadonatúj, több platformon átívelő termék létrehozása és megújítása, mind online, mind pedig közvetített módon”. Hatalmas lehetőség ez Can számára a nemzetközi ismertség megszerzésére illetve elmélyítésére. Az olaszok imádják, főszereppel tisztelik meg egy kultikus sorozatban! A sorozat első évadát 8x50 perces epizódokra tervezik, igényes, korhű környezetben, eredeti, egzotikus helyszíneken, a Karib-tengeren forgatják….és nyilván a siker függvénye, hogy lesz-e további folytatása…..
Egy másik hír is izgalomban tartja a rajongókat, azt is nyilvánosságra hozták, hogy Can az év elején már megy Olaszországba, ahol a neves rendezővel, Ferzan Özpetekkel egy reklámfilmet forgat a közkedvelt, és történelmileg legrégibb olasz tésztát, a Ceccot fogja reklámozni. (Feltehetően jól jön a pénz rendezőnek, színésznek egyaránt!) Ugyanakkor azt találgatják a híradások, csak ennyiből áll-e a híres rendező és Can együttműködése, vagy jön a nagy bejelentés egy mozifilmről? A Twitteren Can napok óta Özpetek új regényéből – Csak egy lélegzet – idézget, amit Özpetek tervez megfilmesíteni is….. és nagyra becsüli Cant, valamint a másik, a Sandokanban szereplő olasz színész, Luca Argentero két Özpetek mozifilm főszereplője is volt már…..
Mindenesetre én örülök és szurkolok Cannak! (nem mintha sokat számítana) és szívesen látnám vagány kalózként és hősszerelmesként egzotikus körítéssel! Ha több új és hiteles infó kerül elém, megosztom Veletek is!
Ti mit szóltok ezekhez a fejleményekhez?
Itt a két főszereplő, Can Yaman és Luca Argentero
Egy-két linket is beszúrok:
Egy videó angol felirattal, és az automatikus magyar fordítás is elérhető:
Kedves Kleo, nagyon jól megfogalmaztad, én is így gondolom, ahogy írtad, és így már érthetőbb is volt számomra a Naz és Ali közötti kapcsolat, ami inkább szeretet volt kezdettől fogva. erre utaltál is, amikor a sorozat közben értetlenkedtem.
Örülök, hogy Neked is tetszett a Kördügüm, én is nagyon élveztem, valóban izgalmas, nem egy kiszámítható, sok meglepő fordulatot tartogat, és lélektanilag is megalapozott sorozat. Ibrahim Celikkol végig remekül hozza a nem kis megrázkódtatásokon áteső, jellemében folyamatosan formálódó Alit. Sokszor az a baj, hogy a nézők a hős legjobb, legszebb formáját akarják végig látni, amivel valójában egy állandóságot kívánnának tőle, (a történésektől függetlenül) s ha ezt nem kapják meg, elpártolnak. De egy ilyen dráma teljesen elveszítené a lényegét, ha ennek a nézői óhajnak eleget tennének, nekem is sajgott a szívem a történtek miatt, de aztán elfogadtam, hogy ennek így kellett lennie. Sajnos több sorozatnál tapasztaltam már én is, hogy a végét összecsapják, még jó, ha egyáltalán fő vonaliban befejezik, ha már nem hozza a kívánt nézettséget, azzal a megfelelő reklámbevételt, mert ez a fő szempont, ennek vetnek alá mindent....
Én is kíváncsi vagyok a Szülőházad, a sorsodra az első évad után, és jövőre majd szeretnék visszatérni rá…..
Segítségeteket szeretném kérni, a Rossz úr (Bay Yanlis) 11. részét szeretném megnézni magyar felirattal, de sehol nem találom, tudnátok ebben segíteni?
befejeztem tegnap a Kördügümöt. Nekem így is nagyon tetszett, bár értem, mire céloztál, hogy a végére elfogyott a lelkesedésed. Szerintem ez egy kimondottan izgalmas, fordulatos sorozat volt, aminek a romantikus szála teljesen eltért a megszokottól, vagy elvárttól.
Nagyon tetszett szinte az összes színész, bár sajnáltam, hogy a vége össze lett csapva. Sokan szidták a sorozatot, és Ali Nejatot a végén, hogy gyenge, és erőtlen férfi lett belőle. Én nagyon együtt tudtam vele érezni, hiszen tragédiák sora érte, amit nem tudom ki, hogy tudott volna feldolgozni. Az életében a legfontosabb szerepet a gyermeke töltötte be, és a szerelem, az ő boldogsága, vagy az autós projekt háttérbe szorult. Már itt is jól játszott Ibrahim Celikkol, de szerintem Mehdit alakítja eddig a legkidolgozottabban. Ma megnézem a 24. részt a Szülőházad...ból.
Semmit sem kérek, nekem sem került semmibe, örülök, ha tudod használni!
Néhány tanács: Google Chrome alól megy a legjobban. Laptopról működik, többi platformot nem használtam, de anyukám Ipadjéről nem tudtuk behozni.
Pure motion bővítményt kell letölteni, ez megakadályozza a rengeteg kéretlen reklámot. Ha újra jönnek bezárhatatlan reklámok, akkor a Pure motiont le kell törölni, és újra telepíteni.