Keresés

Részletes keresés

Bosco Creative Commons License 2004.06.23 0 0 59
Nem vagyok szakértő, de elég noname embereket szedtek össze szvsz.

BOBCATS EXPANSION SELECTIONS

F Lonny Baxter Washington
G J.R. Bremer Golden State
C Primoz Brezec Indiana
G Maurice Carter New Orleans
C Predrag Drobnjak L.A. Clippers
F Desmond Ferguson Portland
F Marcus Fizer Chicago
G Richie Frahm Seattle
F Brandon Hunter Boston
F Jason Kapono Cleveland
F-C Zaza Pachulia Orlando
F Aleksandar Pavlovic Utah
F Jamal Sampson L.A. Lakers
G Tamar Slay New Jersey

Bosco Creative Commons License 2004.06.23 0 0 58
megy az exp draft

eddig Predrag Drobnjak és Marcus Fizer a legnagyobb ászok.

Olajuwon Creative Commons License 2004.06.22 0 0 57
Francisben egyezik a véleményünk, tényleg nem tudta betölteni a rá szánt szerepet, az idei szezont is végigarcozta. Viszont Cuttino-t és Cato-t hiba volt elengedni. Utóbbi védekezésben olyan opció volt, amit nem fogunk tudni pótolni, a palánk alatt baromi jól tehermentesítette Yao-t.
Az általad említett szisztéma szvsz a 90-es évek elején még jól működött volna, de sztem ez manapság már akadoznik. A támadójáték két emberen fog múlni, arról nem is beszélve, hogy Maurice Tayloron kívül normális cserénk sem lesz. Bár közhely, mint állat, de ma az NBA-ben csak csapatként lehet nagyot alkotni, annyira brutálisan eredményesre fejlődött a védekezés.
GO ROCKETS!
Előzmény: ATi (55)
ATi Creative Commons License 2004.06.22 0 0 56
A másik oldalról ez a csere kiváló alkalom egy új csapat építéséhez, amihez már nem is kell sokat cserélgetni, mert az alap az kiváló, hisz jött szinte egy egész nyugati playoff csapat a Magicbe :D
C - Cato , szvsz keleten ő akár még all-star center is lehet
PF- 1st pick Okafor majd meglátjuk mit tud
SF - Gooden talán végre kezdő lesz, bár nem ez az igazi posztja
SG - Mobley
PG - Francis

asszem ez így elég lesz keleten a playoffhoz

ATi Creative Commons License 2004.06.22 0 0 55
Lue csak azért kellett, hogy a csere meglegyen, és az elcserélt játékosok fizuja stimmeljen, Howard meg szintén ilyen indokból került bele a cserébe.
Szvsz jó, hogy a Rockets megszabault Stevetől, mert nem ő a Houston jövője, hanem Yao akit nem tud rendesen kiszolgálni.
Érdekes, hogy pont most jött össze egy Lakers alapú csapat (domináns center, meg egy durva sg/sf), amikor a döntőben vereséget szenvedett az imént említett csapat :D
Egyébként meg tényleg Lakers klónnak néz ki most a Houston, mivel egy normális csereember sincs, sőt a kezdőcsapatban is igen nagy hiányosságok vannak. Persze erre lehet azt mondani, hogy kit érdekel, ha van 1 Yao meg 1 T-mac... majd meglátjuk Van Gundy mit tud kezdeni a fiaival
Előzmény: Olajuwon (54)
Olajuwon Creative Commons License 2004.06.22 0 0 54
Rockets szurkolóként nem igazán örülök ennek, nincs bajom McGradyvel, de Cuttino Mobley, Steve Francis párost nagyon sajnálom.
Végre elkezdtünk valamit felépíteni van Gundyval, végre újra bejutottunk a rájátszásba, viszonylag fiatalok voltunk, erre szétlövik a csapatot... Howarddal és Lueval nem értem mihez akarunk kezdeni majd...
Előzmény: air (53)
air Creative Commons License 2004.06.22 0 0 53
na mégegy:
The Rockets and Magic have finalized a deal that will send Tracy McGrady, Juwan Howard and Tyronn Lue to Houston for Steve Francis, Cuttino Mobley, Kelvin Cato and Bostjan Nachbar, according to ESPN.com ...
air Creative Commons License 2004.06.22 0 0 52
még 133 nap 10 óra és 35 perc van a szezonnyitásig. :))))
air Creative Commons License 2004.06.22 0 0 51
Ma lesz az expanziós draft.
Emlékeztetőül.
A Bobcat legalább 14 játékost választ a csapatok által le nem védett szerződés alatt álló, vagy "restricted" agent keretből, de minden csapatból legfeljebb egyet.
air Creative Commons License 2004.06.22 0 0 50
Amúgy meg nem értem miért feledkezik meg mindenki Glenn "Doc" Riversről. Én már rég leszerződtettem volna.
air Creative Commons License 2004.06.22 0 0 49
ezt azért még hozzá kell tenni:
Under NBA rules, the Mavericks would have to send contracts within 15 percent of O'Neal's and McGrady's back to the Lakers and Magic to make the trades work. The Mavs have plenty of big-salaried players -- Antoine Walker ($14.6 million), Michael Finley ($14.6 million), Dirk Nowitzki ($12.5 million), Antawn Jamison ($11.3 million) and Tariq Abdul-Wahad ($6.7 million) -- but it's debatable whether the Lakers or Magic would want anyone other than Nowitzki.

"It's news to me," Cuban wrote of the McGrady-Shaq plan in an e-mail Saturday. "I can only hope."

Előzmény: air (48)
air Creative Commons License 2004.06.22 0 0 48
McGrady, és O'Neal nyaralószomszédok Orlandóban.
"We talk all the time about it," McGrady told FLORIDA TODAY on Saturday. "Me and the Big Fella are trying to get to Dallas together now."
Bosco Creative Commons License 2004.06.22 0 0 47
Lawrence Frank marad a NETS edzője!

GoGoGo!

Itep Creative Commons License 2004.06.22 0 0 46
Csak pótolni nem lesz egyszerű...
Előzmény: Sanya_ (45)
Sanya_ Creative Commons License 2004.06.21 0 0 45
Igazuk is van szvsz. A Lakersben a jövő inkább Bryant. O'Neal-nek talán még egy-két jó éve lehet, aztán legyűri a lábát a hatalmas súly, amit cipel.
Előzmény: progress (44)
progress Creative Commons License 2004.06.21 0 0 44
Több szakértő (ESPN-en pl.)véleménye az, hogy Kobe valóban maradni fog. Meg is fogja kapni a max szerződést. Az már kiderült aszezonban, hogy nem ragszkodnak annyira ONealhez, amikor nem hosszabították meg a szerződését.
Előzmény: balazs4 (43)
balazs4 Creative Commons License 2004.06.21 0 0 43
Szerintem Kobe nem igazán akar elmenni, inkább csak a maximális fizetésért (amit a Lakers vállalni fog) szabadügynökösködik.
Abban, hogy a vezetők nem nagyon marasztalták Phil-t, benne volt a Kobe-Phil ellentét.

Én egyébként Shaq-párti vagyok, úgyhogy ha egyik tényleg elmegy, akkor inkább Kobe legyen az :(((

Előzmény: gee-em (42)
gee-em Creative Commons License 2004.06.21 0 0 42
de ha kobe elmegy, és Pjh mester is, akkor ki zavarná tovább Shaqet a csapatban? akkor nem kobe túrná ki Shaqet, mert ő maga is elmenne (Phillybe, ide oda mittomén..)
vagy akkor most hogy van ez...? :))
Előzmény: balazs4 (41)
balazs4 Creative Commons License 2004.06.21 0 0 41
A Mavs már csak azért is szóba jöhetne, mert Cuban évek óta próbál nagyembert igazolni - Fortson nem volt nagy megfejtés :(((
Ráadásul a Mavs fel tudna ajánlani viszonylag értékes játékosokat cserébe és Cuban-t még a luxusadó sem zavarná.
De azért remélem, hogy Shaq marad LA-ben. Szomorú lennék, ha Kobe-nak Phil után Shaq-et is sikerülne kitúrnia (szerintem akkor Karl sem játszana LA-ben jövőre)...
Előzmény: air (37)
Doktor Toka Creative Commons License 2004.06.21 0 0 40
3. Kobe és Payton.
Előzmény: Itep (24)
air Creative Commons License 2004.06.21 0 0 39
Ehhez csak még annyit, én Orlandó szurkoló vagyok, de Francis-t utálom. Akkor már csak Gooden maradna akit szeretek.........
air Creative Commons License 2004.06.21 0 0 38
Weistbroaddal
Előzmény: air (37)
air Creative Commons License 2004.06.21 0 0 37
Én azt a pletykát olvastam, hogy O'Neal-t szivesen vinné a Dallas, T-Mac-et pedíg a Houston. (A hét végén tárgyalt wistbroaddal, de a draftig nem közlik mire jutottak)
Bosco Creative Commons License 2004.06.21 0 0 36
Pont ezért gondoltam...

--

Mekkora lenne, ha Stack a Bobcatshez kerülne :)
Rendbe kéne rakni fizikailag...mitől olyan sérülékenyek az SG-k?

Előzmény: Itep (35)
Itep Creative Commons License 2004.06.21 0 0 35
Én is és azt vhogy reálisabbnak érzem.Ott most van rá keret is az évközi cseréknek miatt.
Előzmény: Bosco (34)
Bosco Creative Commons License 2004.06.21 0 0 34
Én olyat hallottam, hogy a Sunsba is mehet...
Előzmény: Itep (33)
Itep Creative Commons License 2004.06.21 0 0 33
Ez a Kobe-ügy jó kérdés.Mármint a távozása.
Tényleg Philadelphiaban született,de emlékszem,milyen szépen kifütyülték az ott rendezett All-Star gálán,vmint azért a posztján játszik egy bizonyos Allen Iverson.Bár ő talán tudna PG-ként is funkcionálni...
Mindenesetre TP legutóbb Kidd San Antonioba való távoázást vette ennyire biztosnak.Abból láthatjuk,mi let...
Bosco Creative Commons License 2004.06.20 0 0 32
Úgy tudom, hogy Snow a PG.
Előzmény: gee-em (30)
gee-em Creative Commons License 2004.06.20 0 0 31
nem tudtok vmi infót arról, hogy Shrek papa melyik várost nézte ki magának...?
az ESPN oldalán semmi infó, pedig ott cikkeznek erről, bár inkább csak annyit írnak, hogy ki miért akar menni... érdekes lenne belelátni O'Neal fejébe!
gee-em Creative Commons License 2004.06.20 0 0 30
ha Kobe jönne mellé Phillybe, akkor Eric Snow helye lenne bizonytalabb, én úgy tudom, hogy Iverson PG poszton játszik (bár SG stílust).
Előzmény: COVY (29)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!