Kelemen Annáról hihető hogy baszik az egészre és nem megy el a forgatásra. Ezt már megtette a a Fábryval is. pert akartak a nyakába akasztani, erre a Havasnak azt mondta nem probléma majd "lexaxizok" pár prominens embert és elintézik. De másról nem tudtam volna elképzelni hogy "bilit borít". A szerződés az szerződés. Még abban sem vagyok biztos hogy Damu nem "megrendelésre" dühöngött. Szánalmas ember.
Igaza van K. Annának hogy ha egy férfi elkezd pofozni egy nőt akkor a férfi legyen magasabb. Ne a nő nézzen le a pofozkodó férfire. Damu egyébként is egy szánalmas fasz, mert biztosan tudta hogy Rómeo nem megy vele verekedni, a másik meg alig látott olyan részeg volt. Ha egyszer olyan helyen ugat, akkor lehet megkötik aztán csak pislog.....:))))))))))
És akkor a buznyák viselkedésü Rómeo nem egy ostoba alak ha csak ilyen riposztot tudott kiizzadni? Biztos nem az IQ-ja az erőssége.
Én nem szeretem Annácskát, és mindent lehet rá mondani, de ha a szóvégre tud riposztozni (mindegy mit) akkor annyira buta nem lehet. Mert ugye azt sem tudta volna egy buta nő levezetni hogy ha egy damufélemacsóférfi elkezd egy nőt pofozni akkor min legyen magasabb. Mert hogy néz ki ha a megpofo- zott nő lenéz az ugráló macsóra. Hogy néz ki ha Dany de Vito elkezdi pofozni Brigitte Nielsent....:))))))))))
Annácskácska stratégiája tökéletes volt a maga nemében: ha az idegesített fél (adott esetben Rómeó) nem szól vissza, akkor nyámnyila és unalmas, ha visszaszól, akkor pedig bunkó paraszt. régebben még egész elviselhető lénynek tűnt ez a liba, de most már gyakorlatilag átlépett egy másik dimenzióba...ilyen tehén pedig nincs:]
Egész mostanáig azon gondolkodtam, ki a jó fenére hasonlít a Geronazzo Mari. Hogy már láttam ezt az arcot. És most beugrott. Biztos láttátok a Man in Black-et, abban volt egy jelenet, mikor az ufó enyhén szólva is kieszi a farmert a ruhájából egy szürcsölésre, majd felveszi a bőrét és a ruháját, de kissé lötyög rajta, ezért mikor az asszony ajtót nyit, fogja hátul a fejbőrt és hátrahúzza, na akkor, abban a pillanatban az a "mosoly" az, amit Virsliszájon látok, mint arckifejezést.
Ez a Damu Roland már az első HAT-os szereplésénél leszerepelt. Akkor Dér Henit alázta porig most meg Kelemen Annát az a soviniszta bunkó. Inkább nézne bele a tükörbe az a primitív állat. Anna jó fej csaj őszinte mindig igaza van.
A Győző tök jó fej, ő az egyetlen normális. Mindent maga készített, nem vette magát komolyan. Tortát készített meg Libamájpástétomot, de már előre nem ízlett a többinek, amikor még meg sem kóstolták.
Mármint milyen embereket ver át ki? Joshi barátunkból amennyit láttam, az egy amatőr színjátszó társulat próbájához hasonlít, ami ott van. Valóban hihetetlen körülmények között élő embereket becsalnak a tévéstúdióba és eljátszatnak velük valami sztorit. Ez a Joshi meg ossza rája az észt. A Máónika az a Jerry Springer magyar hangja majdnem ugyanannyi cinizmussal és alattomossággal. ( Legjobb benne a Dénes-vizsgálat. Hha! )
Az még rettenetesebb, hogy Joshi Bharatot heti ötször hozza a Napi Ász címlapnak, hogy átverik az embereket, a Mónika show 9 éve ezt csinálja, és valamiért nem szúrt eddig szemet...
Csak nekem fura, amikor egy Annácska szintű nő (itt a 'nő' jelzőn sokat rágódtam, h behelyettesítem valami mással, de aztán mégsem) méltat egy Szentgyörgyi Rómeót, hogy nem elég férfias? Még jó, hogy nem vágta mindjárt a szemébe, hogy "buta vagy bazeg"!
Ehgez képest csak Szentgyörgyi adott 3-nál többet a "főztjére", szerintem ebből is látszik, hogy ez a Rómejó gyerek a hülye neve ellenére egy korrekt fószer, akinek eddig kb. az a legnagyobb hibája, hogy tud viselkedni.
u.i.: a tegnapi lepontozás szvsz elég csótányság volt.
Kérlek benneteket segítsetek egy szakdolgozatban 10 kérdéses kérdőívet kellene kitölteni, utazással kapcsolatos és anonim http://www.kerdoivem.hu/kerdoiv/200493218/